Binance Coin (BNB) Predviđanje cijene 2021. – Stručnjaci uzimaju i bikovski tehnički pregled

(Ažurirano 13. veljače 2020.)  Binance coin imao je spektakularnu 2019. godinu, iako se njegov rast usporio u drugoj polovici godine. Potaknut pokretanjem nekoliko IEO-a putem Binance lansirne rampe, BNB je uspio nadmašiti BTC do kraja godine postigavši ​​dobitak od preko 150%. Sjetite se da je ovaj žeton u nekom trenutku 2019. uspio zabilježiti dobitak od preko 600%.

Ključ uspjeha BNB-a bio je način na koji je Binance exchange majstorski uspio inženjerirati token da postane sveobuhvatni aspekt svih aspekata njegovog sve većeg ekosustava. Do sada se koristi za kupnju tokena za razne IEO-ove, naknade za transakcije BEP2, naknade za unos DEX-a i migracije BEP2 tokena.

Ova povećana korisnost znači da će BNB i dalje dobro funkcionirati tijekom 2020. godine.

U ovom ćemo dijelu pogledati stručna mišljenja i tehničku analizu, koja sugeriraju da je BNB postavljen za dobra vremena u 2020. godini.

Kupite BNB na Binance danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će rasti cijena BNB-a

Tomaino, bivši zaposlenik Coinbasea, vjeruje da postoji bikovski slučaj za BNB token. Tvrdi da će to i dalje biti slučaj da Binance zadržava svoju dominaciju u industriji razmjene kriptovaluta. To je ovisno o tome da se Binance razvija s poboljšanjima u decentraliziranim uslugama razmjene. To će vidjeti skok cijene novčića.

Prema vodeća kripto publikacija, Binance platforma uspješno je pokrenula nekoliko projekata, poput BitTorrent tokena (BTT) i Fetch.AI (FET) tokena, a također planira oživjeti početnu ponudu kovanica generiranjem kvalitetnih tokena s jakim korisničkim slučajevima, što će potaknuti masovno sudjelovanje. Takav razvoj događaja povećat će usvajanje BNB-a i povećati njezinu cijenu. 

 Messari je izvijestio da je ROI za BNB u posljednjih godinu dana iznosio 154%. Međutim, u posljednjih šest mjeseci ROI se povećao na 560%. Dio razloga je strategija platforme da često ‘pali’ BNB kako bi ograničila opskrbu. Kao dokazana strategija, ovo pokazuje da će cijena novčića rasti. 

Dodatno, WalleInvestor.com vjeruje da je Binance Coin profitabilna opcija za ulaganje. Prema dugoročnim prognozama stranice, očekuje se porast. Prognoza cijena za 2024-06-22 je 71.763 USD. Uz petogodišnje ulaganje očekuje se da će povrat ulaganja iznositi + 93%. Ovo se predviđanje temelji na prethodnom i trenutnom razvoju na platformi Binance, kao i na budućim planovima. 

Kupite BNB na Binance danas!

Ostali čimbenici koji obećavaju povisiti cijenu BNB-a još više.

BNB brzo postaje sljedeći ICO žeton

Porast istaknutosti modela prikupljanja sredstava IEO odigrao je presudnu ulogu u rastu BNB-a. Binance je održao obećanje da će podržati barem jedan projekt svakog mjeseca kroz njegov lansirna rampa.

Do kraja godine razmjena je održala IEO za jedanaest različitih projekata, uključujući; BitTorrent, Fetch.AI, Celer, Matic, Harmony, Elrond, WINk, Perlin, Band, Kava i Troy.


Launchpad omogućuje projektima izdavanje svojih tokena na lancu Binance, koji nudi jednostavnu i manje sklonu pogreškama platformu u odnosu na pisanje koda pametnog ugovora.

Također projektima pruža priliku da svoje žetone popišu na Binance DEX glasovanjem u zajednici.

Da biste sudjelovali, treba imati BNB, a to objašnjava zašto smo vidjeli vrijednost porasta vrijednosti tokena u 2019. Budući da je za ovu godinu zakazano pokretanje više IEO-a, možemo očekivati ​​da će cijena BNB-a i dalje rasti. U vrijeme pisanja ovog članka, Binance Coin je među prvih 10 kripto valuta na svijetu zahvaljujući planovima koje je tvrtka provela u posljednjih nekoliko godina.

Sada možete kupiti nekretnine koristeći BNB

10. listopada 2018., tvrtka Propy, tvrtka za promet nekretninama koja prihvaća plaćanja u kriptovalutama, najavila je da će BNB uzeti za kupnju imovine. Najava je objavljena putem Twittera i uzbudila je Changpeng Zhaoa, izvršnog direktora Binancea:

“Propy će prihvatiti BNB za kupovinu kuće! Dolazi @Binance Chain i $ BNB, koji je danas velika vrijednost, pretvorit će se u novac koji se može programirati. Za brzo rastuću zajednicu BNB-a omogućujemo ulaganje u nekretnine putem jednostavnih papira u Propy-u. “

Propy je globalno tržište nekretnina koje ima decentralizirani registar vlasništva. Dodavanjem BNB-a kao opcije plaćanja, tim koji stoji iza tvrtke želi riješiti probleme koji koče međunarodne transakcije nekretninama.

Također, oni žele stvoriti jedinstvenu trgovinu nekretninama i platformu za prijenos imovine za globalnu industriju nekretnina.

Propy koristi pametne ugovore za povezivanje kupaca, prodavača, brokera i escrow / title agenata / bilježnika.

Ovaj je potez značajan za Binance Coin, jer kako se sve više ljudi odlučuje platiti svoju imovinu koristeći BNB, očekuje se da će cijena porasti više.

Platite let koristeći BNB

Nedavno se Binance udružio s australskom tvrtkom TravelBit kako bi stvorio prodajno mjesto (POS) u zračnim lukama i na lokalnom i na međunarodnom tržištu. Zbog partnerstva je Binance u startup uložio 2,5 milijuna dolara. Do sada je tvrtka uspjela pokrenuti sustav plaćanja u zračnoj luci Brisbane.

Novcem koji je uložio Binance, TravelBit namjerava za postavljanje terminala za plaćanje kriptovaluta u drugim glavnim zračnim lukama širom svijeta. To je potez koji će ubrzati usvajanje kripto mase.

Trenutno novi POS terminali prihvaćaju samo vrhunske kriptokovanice – Bitcoin, Ethereum i Litecoin. I vrlo brzo BNB će biti dodan na taj popis. Što bi ovo moglo značiti za cijenu BNB-a? Morat ćemo vidjeti, ali moglo bi biti ogromno, jer putnička industrija dodiruje milijarde.

TravelBit se opisuje kao prva zračna luka na svijetu s digitalnim valutama. Zajedno s Binanceom oboje planiraju globalno promovirati tehnologije temeljene na blockchainu.

O partnerstvu, Changpeng Zhao rekao je:

“Stvarna je upotreba najvažniji čimbenik na putu do usvajanja kriptovaluta. Teško je zamisliti bolji primjer korištenja kriptovaluta od putovanja, jer odmah nakon što sletite u stranu zemlju možete pronaći nedostatak lokalne valute. “

Zaključno, ova tri slučaja služe kako bi pokazali sve veće prihvaćanje Binance Coina. Sigurno je da se ovo usvajanje vrlo brzo odražava na njegovu cijenu.

U manjim vijestima, BNB i dalje vidi interes za ulaganje iz različitih strategija koje koristi Binance.com. Neke od njih uključuju:

  1. Smanjite naknade za transakcije kada se koristi kao transakcijska kriptovaluta na Binance burzi.
  2. Razna trgovačka natjecanja koja povremeno dodjeljuju BNB tokene kao nagrade. Binanceov Twitter feed pružio je neke detalje najnovijeg Binanceova natjecanja koje će podijeliti 8000 BNB tokena.
  3. Globalno širenje tvrtke Binance, koja je nedavno otvorila afrički ured u Ugandi.

Kupite BNB na Binance danas!

Binance Coin (BNB) Predviđanje cijene TradingView Analiza ažurirana 13. veljače 2020

BNB Ulaz nakon zelene trake od 1 sata, zatvara se iznad POC-a po zweiprozent na TradingView.com

Prema analitičaru, trgovački par BNB / USDT kojim se trenutno trguje na Binance burzi mogao bi biti nadopunjen. Međutim, napomenuo je da ga sada neće skratiti. Prema onome što je rekao, tijekom nedjelje na kripto tržištu obično postoje korekcije. To obično gura cijene prema dolje jer mnogi kupci posluju tijekom tjedna. 

Uz to, izjavio je da cijena stvarno odskače od prethodne razine POC. Dakle, agresivan ulazak mogao bi biti sada ili tijekom povlačenja sve dok se jednosatna traka zatvara iznad današnjeg POC-a. Također je vrijedno spomenuti da se novčić masovno okuplja, što nije normalno za većinu tržišta.

OCO Binance Coin po Wesley-Oliveira na TradingView.com

Analiza pokazuje da na satnom grafikonu digitalne imovine BNB-a postoji obrazac glave i ramena koji dolazi do svoje konačne faze. Novčić je dosegnuo cijenu od 45,16 USDT u prvom ramenu, 47 USDT u glavi i mogao bi nastaviti rasti u budućnosti ukoliko se drugo rame ne formira u potpunosti. 

Ako se održi treće rame, tada bi cijena po novčiću mogla iznositi 39,59 USDT po novčiću ili čak niža. Analitičar na grafikonu pokazuje da tamo postoji razina podrške za BNB koja bi mogla pomoći u održavanju cijene.

Binance Coin (BNB) – 16. siječnja po readCrypto na TradingView.com

Prema analitičaru Binance Coin (BNB), investitori i trgovci trebali bi pripaziti na kretanja koja odstupaju od odjeljka grafikona 38.1558 – 45.0221. Nadalje, vrlo važna razina bit će na razini cijena 41,5580. To će biti vrlo važno za razumijevanje smjera digitalne imovine BNB-a. 

Analitičar kaže da bismo, ako padnemo s 36,3618 – 38,1558, mogli preći na 29,84 USDT po BNB. To znači da bismo trebali koristiti kratki stop-gubitak. Štoviše, smatra da će biti vrlo važno pratiti tržišta jer bi BNB mogla nastaviti rasti.

BNB / USDT: Sljedeće svijeće su kritične po Helical_Trades na TradingView.com

BNB je odbijen iz zone otpora i sada se nalazi u vrlo važnoj zoni potpore. Ova zona podrške mora pomoći cijeni BNB-a da nastavi svoj uzlazni trend. Sljedeća točka bit će otpor od 39 dolara po BNB-u. 

Prema analitičaru, na ovoj je razini moguće očekivati ​​odskok. EMA 100 na satnom grafikonu također podržava kretanje koje analitičar sada vidi. Štoviše, ako se bilo koja svijeća zatvori ispod 47 dolara, tada bi se virtualna valuta BNB mogla pomicati prema dolje i ponovno testirati razinu od 35,5 dolara. Trenutna svijeća je kritična i sljedeći će sati biti vrlo važni.

Binance Coin (BNB) – 17. prosinca po readCrypto na TradingView.com

Analitičar smatra da bi BNB mogao dobiti podršku na razini od 29,84 USDT i popeti se više. Moglo bi se doći do 35.488 USDT po kovanici. Ako digitalna valuta uspije dobiti podršku iznad razine 35,48, bit će moguće vidjeti digitalnu valutu kako bi testirala novi maksimum. 

Tržište nastavlja rasti, a atcoin također raste sve više s Bitcoinom. Ako BNB ne uspije održati trenutne stope rasta i on padne, tada bismo mogli vidjeti 26,316 USDT bod. Zbog toga bismo trebali imati zaustavni gubitak na ispravnom području kako bismo sačuvali dobit i gubitak.

Kupite BNB na Binance danas!

Iz gornje analize, stručnih mišljenja i općenitog bikovskog raspoloženja na kripto tržištu jasno je da bi ovo bilo savršeno vrijeme da se dočepate neke BNB-e. Pogotovo sada kada se tržište povuklo dok se priprema za sljedeći rally kako se približavamo zadnjem kvartalu godine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map