EOS predviđanje cijena 2021. – Stručni stav i tehnički pregled

(Ažurirano 13. veljače 2021.) – EOS tek započinje svoje putovanje. EOS cijena odvojena je od ostalih digitalnih valuta, kako tehničkim karakteristikama, tako i opsegom svojih ciljeva. To je jedan od glavnih razloga što je tijekom ICO-a (Initial Coin Offering) uspio prikupiti 4 milijarde dolara. Glavni cilj ove platforme je postati rješenje za primjenu decentraliziranih aplikacija na razini poduzeća. Tim koji stoji iza projekta pokazao je vrlo odgovoran pristup tehničkoj dokumentaciji, pojavljivanju u medijima i ukupnoj prisutnosti u kripto industriji. 

Kupite EOS na Binance danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će EOS rasti

EOS je 8. najveća digitalna valuta u smislu tržišne kapitalizacije i trenutno se trguje po cijeni od 4,49 dolara nakon promjene od 10% u protekla 24 sata. Novčić je postao vrlo popularan zbog svojih decentraliziranih aplikacija i pametnih ugovora, koji su se pokazali boljima od Ethereum-ovih. Programeri mreže navode da na to ne utječu izazovi skalabilnosti koji utječu na druge javne novčiće. 

Pogledajmo zašto stručnjaci misle da će EOS-ova cijena porasti. 

Prema CoinSwitchu, 2020. će biti zlatna godina za EOS. Očekuje se da će novčić doseći 95 dolara do srpnja prije nego što će polako padati na razinu od 56 dolara do kraja godine. U sljedećih pet godina platforma očekuje da će cijena EOS-a biti oko 106 USD.

TradingBeasts predviđa da će cijena porasti s raspona od 2 na oko 3,6 dolara. Sljedeće godine očekuje se da će cijena nastaviti rasti na razinu od 4,2 USD prije nego što će godinu završiti na oko 6 USD.

Prema Business Insideru, EOS platforma nastavit će se razvijati i uskoro će postati najpoželjnija. Publikacije vjeruju da će cijena novčića uskoro premašiti 10 dolara. 

Pored toga, panel od 10 stručnjaka analizirao je izvedbu 13 vodećih kriptovaluta kako bi dao svoja predviđanja. Panel je bio izuzetno bikovski o EOS-u. U prosjeku, panel očekuje da će novčić doseći cijenu blizu 18,7 dolara, što predstavlja porast od 727% od siječnja ove godine. 

Prema WalletInvestor, investitori bi EOS trebali smatrati povoljnom opcijom ulaganja. Web mjesto vjeruje da će cijena EOS-a doseći 911 američkih dolara do 2023. To su pozitivno predviđanje pripisali nedavnom razvoju na EOS platformi i povećanom usvajanju u različitim industrijama. To su značajne odrednice uspjeha kriptovaluta. 

Investopedija također imenovao EOS kao jednu od najperspektivnijih digitalnih valuta od mnogih koje danas postoje. Web stranica je spomenula da EOS nudi veću skalabilnost u usporedbi s drugim kriptovalutama i da je revolucionaran jer mu nedostaje rudarski mehanizam za proizvodnju kovanica. Platforma također uključuje sustav složenih pravila za upravljanje postupkom nagrađivanja EOS-om, što ga čini decentraliziranijim. 

Uz to, prema Coinbase, “EOS je kriptovaluta dizajnirana za podršku velikim decentraliziranim aplikacijama. Nema naknade za slanje ili primanje EOS-a.”Platforma je to dala nakon dodavanja podrške za EOS kriptovalutu za svoje maloprodajne kupce. Ova pozitivna izjava i razvoj pokazuju da novčić ima svijetlu budućnost. 

Vrijedno je spomenuti da je EOS također pokrenuo novu mrežu društvenih medija nazvanu Voice. To je također imalo pozitivan utjecaj na cijenu kriptovalute i očekuje se da će povećati mrežnu aktivnost.

Kupite EOS na Binance danas!

EOS analiza predviđanja cijena TradingView Analiza ažurirana 13. veljače 2021

EOSUSDT dugo po Trgovac_OMS na TradingView.com

Analitičar pokazuje da postoji snažna podrška za EOS u regiji između 4 USDT i 4,36 USDT. Istodobno, MA također radi kao razina potpore. Analitičar je čekao ulazak prema 5.4045, ali na kraju se tržište sada opire na 4.4867 USDT. 

Prodajni obrt mogao bi se otvoriti oko 4,20 UDST i 4,48 USDT. Duga pozicija koju pokazuje trebala je biti otvorena iznad gore spomenutih razina ciljajući prodaju od 5.4045. Ipak, to je samo mogućnost. Analitičar kaže da nije odgovoran za donošenje odluka o trgovanju.

EOSUSD – Tjedni grafikon u potrazi za BULLISH – Uskoro prekid pada po MoneyChartz na TradingView.com

Analitičar tvrdi da se cijena digitalne valute mora probiti iznad linije trenda kako bi se cijena pomaknula više. Ako se to dogodi, tada bi digitalna valuta mogla doseći različite razine cijena. Točke koje analitičar na grafikonu uključuje:

  • 3.8791 USDT
  • 4.9779 USDT
  • 5.5001 USDT
  • 7,7338 USDT

Razina podrške trenutno je na grafikonu označena na 2.3753 USDT. Virtualna valuta trguje se u ovom bijesu već nekoliko godina. Međutim, to je još uvijek daleko od svih najviših razina od 15 USDT po novčiću registriranih početkom siječnja 2018. kada je većina altcoina dosezala nove ATH.

# EOSUSDT će slomiti otpor od 4 sata po NinjaCrypto040 na TradingView.com

Prema analitičaru EOS-a, ova virtualna valuta tvori uzlazni trokut koji bi na kraju mogao izbiti. Ako se to dogodi, mogli bismo vidjeti brzi skup za EOS digitalnu imovinu. 

Cijena po EOS-u mogla bi skočiti do 4 USDT po novčiću sa trenutnih 2.8316. To bi se definitivno moglo dogoditi ako bi investitori pomno pazili na razinu podrške i otpora. Trenutno analitičar pokazuje različite cijene koje bismo trebali uzeti u obzir. 

2.4 USDT radi kao podrška, 2.65 USDT radi kao otpor i podrška, 3 USDT može raditi kao podrška i otpor. Konačno, između 3,30 USDT i 3,45 USDT također postoji snažna razina otpora. 

GreenCrypto – EOS snažan odskok dugoročne podrške po GreenCryptoTrades na TradingView.com

EOS je nedavno poskočio nakon dostizanja glavne razine podrške koja je blizu 2,27 USDT po novčiću. Digitalna valuta uspjela je održati ovu razinu na Badnjak, a analitičari smatraju da bi se trend rasta mogao nastaviti u bliskoj budućnosti. 

Nadalje, smatra da EOS izgleda bikovski i da bi mogla postojati dobra šansa za dugovanjem ako se virtualna valuta probije iznad linije otpora koja je blizu 2,93 USDT. To bi omogućilo virtualnoj valuti da se pomakne više i na kraju poraste prema 3,40 USDT i ponovno testira razinu koju je dosegla u studenom od 3,83 USDT.

EOS moguća konsolidacija po BigLava na TradingView.com

Prema analitičaru, EOS izgleda da se bočno kreće u malom usponu koji se može vidjeti na tržištu. Ovaj odskok koji smo vidjeli posljednjih sati pokazuje da se krećemo prema razinama otpora nakon testiranja razina podrške blizu 3 dolara po novčiću. 

Uz to, možda će biti moguće da se EOS nastavi kretati više. Analitičar kaže da bismo, ako probijemo razinu podrške, mogli doseći posljednji glavni trend podrške na oko 3,35 USDT po EOS-u. Ako se to pokvari, onda bismo mogli nastaviti s višim tijekom sljedećih tjedana i mjeseci ako tržište nastavi rasti.

Kupite EOS na Binance danas!

Saznajte više

Želite li saznati više o EOS-u? Ovdje pročitajte naš vodič za početnike za EOS, zajedno s poviješću projekta i osnovama kako novčić daje vrijednost.

Zanima vas ulaganje u EOS? Morali biste započeti s našim člankom o predviđanju cijena EOS-a, uključujući kratkoročne i dugoročne izglede. (Uvijek sami istražite i pročitajte izjavu o odricanju odgovornosti).

Najbolje mjesto za kupnju EOS-a je upotreba Binance. Ovaj vodič za kupnju iznosi svaki korak koji ćete trebati da biste to pravilno učinili.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner