Monero XMR predviđanje cijena 2021. – Stručnjaci uzimaju i bikovski tehnički pregled

(Ažurirano 14. veljače 2021.) —Stvoren u travnju 2014., Monero je novčić za privatnost koji omogućuje privatne transakcije koje se ne mogu pratiti i koje nisu povezane i otporne na analizu. Trenutno trguje po cijeni od 55 USD XMR, izgubilo je više od 84% svoje vrijednosti od svih najviših razina utvrđenih u prosincu 2017. godine.

Monero (XMR) započeo je 2019. trgovanje po cijeni od oko 46 dolara. Njegova bi cijena neprestano rasla, dosežući najviši nivo od oko 120 dolara do sredine lipnja. Međutim, to je bilo jednako dobro kao i za kriptovalutu usmjerenu na privatnost.

U drugoj polovici godine zabilježen je lagani pad s XMR-om koji je završio godinu oko mjesta gdje je započeo. Međutim, manje od dva tjedna 2020. godine, cijena XMR-a ponovno je u pokretu, a ovaj put naviše. Povećao se za 26%, a očekuje se da će se ovaj zamah nastaviti kako će godina postajati starija kako korisnici nastoje svoje transakcije zadržati anonimnima.

U ovom ćemo dijelu pogledati nekoliko razloga zašto će cijena XMR vjerojatno porasti od stručnih mišljenja do najnovijih dostignuća i tehničke analize karata. Krenimo u mišljenje stručnjaka o XMR cijeni.

Kupite XMR na Binance već danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će cijena XMR rasti

Godinama je zajednica kriptovaluta hvalila Monero zbog demonstracije legitimnog razvojnog rada i inovativnih značajki privatnosti za svoje korisnike. Kao takav, uvijek se očekivao rast vrijednosti novčića. Cijena XMR-a trenutno je na desetom mjestu kripto-ljestvica s tržišnom kapitalizacijom od preko milijardu dolara. Pogledajmo zašto stručnjaci misle da je Monerova cijena veća za visinu.

Novčić je dobio a glavni poticaj od Petera Todda, uglednog programera Bitcoin Corea, koji je izjavio da mu je Monero draži od ostalih digitalnih valuta jer je riječ o pravoj kripto. Dalje je rekao da novčić nudi bolju privatnost, a zasnovan je na stvarnom razvojnom radu. Pruža bolja rješenja za sigurnost i privatnost.

John McAfee također je dao pozitivno predviđanje u vezi s Monerom. Iako nije pružio točno predviđanje cijene Monero, izjavio je da platforma ima potencijal izazvati Bitcoin kao vodeću digitalnu valutu. Bio je vrlo glasan u podrška Monera u nekoliko intervjua i kroz nekoliko tweetova.

Uz to, Riccardo Spagni, temeljni programer kriptovalute, izjavio je da je digitalna valuta razvijena kako bi zaštitila privatnost korisnika. Kao takva, ova je značajka dovela do nje široko rasprostranjena od strane kriminalnih hakera. Ova opsežna upotreba može u budućnosti vidjeti rast cijene novčića.

Kupite XMR na Binance već danas!

Ostali čimbenici koji utječu na cijenu XMR uključuju;

Monerova snažna zajednica se pojačava

Iako je svakim danom postajala sve uglednija, zajednicu kriptovaluta i dalje muče loši glumci, zlonamjerni softver i prevaranti. Na dubljoj razini neke tradicionalne institucije imaju izrazio zabrinutost nad kriptovalutom koja se koristi za nezakonita sredstva, poput pranja novca i financiranja ilegalnih operacija.

Na pozadini takvih zabrinutosti, članovi zajednice vodećeg novčića za privatnost Monero (XMR) žele pokrenuti inicijativu za borbu protiv uobičajenih kripto prevara.


Inicijativa najavio na Monerovoj službenoj stranici Justin Ehrenhofer dolazi iz zajednice koja je zainteresirana za promjenu percepcije javnosti o određenim kovanicama. Isti razlozi zbog kojih je Monero privukao velik broj zagovornika također izaziva zabrinutost drugih.

Zbog svoje privatne, neprocjenjive prirode, Monero je postao omiljen za prevarante. Nedavno izvješće pokazao je da je otprilike 175 milijuna dolara u Moneru iskopano programima “kriptojackanja”. Broj je daleko veći od bilo koje druge kovanice i predstavlja više od 5 posto ukupne cirkulirajuće opskrbe XMR-a. To bi definitivno moglo utjecati na XMR cijenu.

U Ehrenhoferovoj najavi izjavio je da je dostupnost Monerovog rudarskog algoritma pozitivna stvar, ali nažalost otvorila se lošim glumcima.

Iako velika većina korisnika koristi ove značajke zauvijek, neki napadači koriste Monero kako bi zarađivali novac na strojevima bez pristanka korisnika. Oni mogu pokretati rudare na web stranicama koje se aktiviraju bez pristanka korisnika. Oni mogu zaraziti strojeve ili ih sakriti u drugim paketima i pokrenuti rudarski softver. Oni mogu zaraziti strojeve, šifrirati lokalne datoteke i zatražiti otkupninu u Moneru. Zajednica Monero osuđuje ovu zlonamjernu, nesaglasnu upotrebu opreme za miniranje. “

Inicijativa zajednice za borbu protiv zlonamjernog softvera dolazi u obliku obrazovne web stranice, uz savjete koje pruža skupina pod nazivom Monero Malware Response Workgroup. Web mjesto će pružiti dijagnoze i akcijske planove za neželjeno rudarenje u pregledniku, neželjeno rudarenje sustava i Ransomware napade.

Korisnici mogu pristupiti sadržaju grupe na https://mrw.getmonero.org/

Daljnje pozitivne vijesti o Moneru dolaze od ViaBTC-a koji je pokrenuo Monero-ov rudarski bazen koji dolazi s 50% smanjenja naknada za rudarstvo za prva tri mjeseca pretplate.

XMR cijena

Kupite XMR na Binance već danas!

Monero (XMR) predviđanje cijena Analiza TradingView ažurirana 14. veljače 2021

XMR – 6 sati. Prodavači se pripremaju za test od 120-125 dolara po P_S_trade na TradingView.com

Ovaj analitičar Monera pokazuje da se 10. siječnja na tržištu XMR vodila žestoka borba za raspon od 168 i 172 USDT. Količina trgovanja i dalje je vrlo velika i omogućila je kovanom novcu da se poveća posljednjih mjeseci. 

Grafikon koji dijeli analitičar pokazuje da se Monero mogao pomaknuti prema dolje. Međutim, to se nije dogodilo posljednjih dana. Vrijedno je spomenuti da je Monero gotovo udvostručio cijenu u nekoliko tjedana i cijena bi sada mogla biti u trenutku korekcije. Cijena pokazuje da je XMR dosegao 254 dolara po kovanici, a sada se trguje blizu 230 dolara.

XMRUSDT – dugo – potencijalno 10,63% po CryptoNicho na TradingView.com

Za Monero (XMR) i trgovinski par XMR / USDT, analitičar smatra da bi ulazna točka mogla biti na razini od oko 128,19 USDT. Nadalje, kako bi se imala trgovina kojom se upravlja rizikom, stop-gubitak bi trebao biti otvoren na 121,55 USDT. 

Glavni ciljevi uključuju 132,54 USDT i 141,73 USDT. Uz to, postoje i neke ključne bilješke koje je analitičar podijelio. Izjavio je da je Bitcoin trenutno u kasnoj konsolidaciji, a volatilnost će se vjerojatno nastaviti. 

Uz to, smatra da je dugoročni potencijal za XMR trenutno 10,63%. Ipak, to ostaje daleko od svih vremena koje je Monero zabilježio.

XMRUSDT po kripto-analizator na TradingView.com

Kao što je pokazao analitičar, Monero (XMR) sjajan je altcoin koji bi mogao donijeti dobit korisnicima, ali ne u kratkom roku. Izjavio je da korisnici mogu profitirati u dužim vremenskim okvirima. Prema analitičaru, XMR treba pogoditi područje uvlačenja, a to bi moglo potaknuti cijenu XRM na 144 USDT po kovanici. 

Međutim, ovo bi mogao biti samo početak, a digitalna valuta mogla bi nastaviti rasti prema 200 USDT i više. Ipak, možda ćemo morati pričekati još nekoliko tjedana da bi se to dogodilo. 

Sada se Monero trguje blizu 152 USDT. Razina cijena od 144 USDT trebala bi se održati. Ako ne, sljedeći je korak 130 USDT.

MONERO (XMR) Postizanje 55% -tnog potencijalnog poteza po moon333 na TradingView.com

Za XMR kriptovalutu vidimo da bi joj moglo biti moguće kretanje prema regiji od 100 dolara. Posljednjih dana virtualna valuta pada zbog FUD-a oko nekih brisanja iz SAD-a. Prema analitičaru, nakon sloma 100 MA, obrazac će biti potvrđen. Međutim, 100 MA još nije slomljen. 

Uz to, smatra da će Fibonaccijeva zona za projekciju ili prodaju iznositi 127 dolara po novčiću. To bi moglo potrajati prije nego što dosegnemo ovu razinu s obzirom da bi novčić mogao nastaviti padati u bliskoj budućnosti. Potencijalni preokret ili zona kupnje je između 114 i 100, a Fibonaccijeva zona projekcije ili prodaje je na 127 i 156. 

XMRUSDT dovršava Gartley | Dobra duga prilika pred nama po moon333 na TradingView.com

Za grafikon od jednog sata trgovac vidi različite situacije za XMR digitalno sredstvo. Smatra da XMR virtualna valuta dovršava svoj posljednji dio Gartleyja i mogla bi ući u novu zonu preokreta. Prema onome što vidimo na grafikonima, virtualna se valuta definitivno preokrenula sa 159 USDT i dosegla 152,5 USDT prije nekoliko sati. 

Sada postoji vrlo važna razina otpora koja je i prije funkcionirala kao podrška. Govorimo o zoni koja se trenutno nalazi blizu 155 USDT. Zona prodaje koju je utvrdio trgovac bila je između 155,32 i 156,73 USDT.

Zaključak

Tijekom posljednje dvije godine, osnove pokazuju aktivne i kontinuirane nadogradnje koje su pomogle u smanjenju transakcijskih troškova, poboljšanim skrbničkim rješenjima, učinkovitosti transakcija i obrezivanju blockchaina.

Sva ta poboljšanja, zajedno s gore navedenim bikovskim mišljenjima stručnjaka i tehničkom analizom, predviđaju svijetlu budućnost cijene XMR. S trenutnim resetiranjem dok se tržište priprema za sljedeći skup, bilo bi pametno da se svaki investitor dočepa nekog XMR-a. Slijedite naš detaljni vodič ovdje da biste naučili kako kupiti XMR na Binanceu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map