NEM predviđanje cijena 2021. – spašeno i u porastu

(Ažurirano 14. veljače 2021.) Prošla je godina bila presudna za tranziciju NEM blockchaina i XEM tokena. Tijekom tog razdoblja XEM je zabilježio značajne dobitke koji su se poklopili s preradom neučinkovite strukture upravljanja ekosustava.

Kako stvari stoje, NEM ima puno potencijala s obzirom na širok spektar slučajeva u stvarnom svijetu i sada kad ima potpunu potporu NEM Zaklade. U 2020. ova platforma ima priliku voditi ostatak jer je blockchain tehnologija integrirana u poslovni svijet. Slijedom toga, povećani slučajevi upotrebe i integracije imat će pozitivan utjecaj na njegovu cijenu.

U ovom ćemo dijelu pogledati razne čimbenike koji obećavaju pomicanje cijene XEM-a prema gore, uključujući stručna mišljenja i tehničku analizu karata.

Kupite XEM na Binance već danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će Nem ustati

NEM je 27. najveća digitalna valuta temeljena na tržišnoj kapitalizaciji. Izbačena u ožujku 2015. godine, kriptovaluta je zavaljena tijekom prošlogodišnje kripto zime i niža je za 97% u odnosu na najvišu razinu u siječnju 2018. od 2,11 dolara. Unatoč ovom negativnom trendu, pogledajmo zašto stručnjaci vjeruju da bi NEM mogao uskoro porasti.

Saaim, investicijski analitičar u Lombardi Media Corporation, Države da bi hakiranje NEM platforme i izgubljeni novčići mogli biti potencijalno pozitivni, što bi moglo potaknuti kretanje cijena prema gore. Izvještava da se novčić suočava s konkurencijom drugih većih altcoina, i dodaje da bi otkako se novčić pridružio Binanceu, to moglo dovesti do njegove cijene na sretnu stranu od 1 USD.

Uz to, Tim Falk iz Finder.com, vjeruje da NEM ima puno potencijala. Platforma ima širok spektar slučajeva korištenja u stvarnom svijetu i potporu NEM.io zaklade, pa ima priliku biti na čelu velike integracije blockchaina u poslovni svijet, što može progurati novčić cijena na više razine.

Novoizabrani predsjednik Zaklade NEM, Alex Tinsman, izrazio visoku razinu optimizma kada je izjavila da je uzbudljivo biti dio zaklade, s obzirom na to da ima robustan paket alata i zajednicu koja ide naprijed kako bi promijenila budućnost. Ovaj optimizam pokazuje da vjeruje u veliku budućnost novčića, s obzirom na njegove brojne prednosti.

Trenutno se cijena NEM trguje na 0,04 dolara s tržišnom kapitalizacijom od 371 milijun dolara. Međutim, nedavni događaji oko projekta obećavaju povećati njegovu cijenu i tržišnu granicu još više. Ispod su još četiri razloga koja pozitivno utječu na cijenu NEM-a (napomena urednika: ovdje ćemo upotrijebiti NEM umjesto “XEM”).

Kupite XEM na Binance već danas!

Novi početak nakon spašavanja od 8 milijuna dolara

Ranije ovog mjeseca Zaklada NEM izjavila je da je spremna za novi početak nakon što je prošli mjesec dobila injekciju od oko 8 milijuna dolara i nakon otpuštanja većine svog osoblja. Ključni članovi NEM zajednice odobrili su oslobađanje 210 milijuna NEM tokena iz rezervi 20. veljače koje bi trebale financirati rad zaklada do 20. veljače 2020..

Alex Tinsman, koji je novoizabrani predsjednik Zaklade NEM, ranije ove godine otkrio je da je neprofitna organizacija gotovo propala nakon što je prethodno upravno vijeće loše upravljalo sredstvima.

Kao dio novih promjena, nova uprava provodila je smanjenje osoblja, u kojem je 100 ljudi ostalo bez posla. Limar primijetio da “U najboljem je interesu tvrtki da budu fiskalno odgovorne sa svojom platformom, svojim proizvodima i svojim timovima. Moramo biti usmjereni na proizvod, a to smo i učinili. Ovo je znak dobrih stvari koje dolaze. “


Također u zahvalnoj poruci zajednici NEM za odobrenje financiranja zaklade primijetio da bi to bilo „Surađujući s relevantnim članovima zajednice kako bismo prošli postupak isplate sredstava i bili smo u kontaktu s našim odvjetnicima u Singapuru gdje je osnovana NEM Foundation. Kao što smo i obećali, preći ćemo u zakladu usmjerenu na proizvode i zaradu te ćemo redovito pružati ažuriranja. “

Krećući se prema naprijed, kako primjećuje predsjednik, ulagači bi trebali očekivati ​​dobre stvari od NEM-a, posebno cjenovno.

PUBLISH će koristiti NEM Blockchain

Medijska arena uskoro bi trebala početi ubirati blagodati blockchain tehnologije.

To je nakon što su TokenPost, korejska vijest temeljena na blockchain platformi, i Kchain, vodeća blockchain savjetodavna tvrtka sa sjedištem u Koreji, udružili se za pokretanje OBJAVITI – softver koji će pomoći integracijskim procesima.

Kroz platformu, dva entiteta planiraju poboljšati ekosustav medijskih medija u ovom dobu tehnologije distribuirane knjige.

PUBLISH se opisuje kao „sljedeću generaciju softverskog protokola za objavljivanje vijesti koji pokreće blockchain“. Štoviše, cilj mu je iskriviti dizajn novinskih medija s pristupom globalnog sudjelovanja.

Do sada provedene studije izvodljivosti pokazuju da je protokol kompatibilan sa praktičnostima objavljivanja vijesti i da je ekonomski isplativ.

Projekt PUBLISH blockchain pokrenut će se na NEM protokolu. Koristit će usluge NEM-a, uključujući mogućnost prilagodbe sredstava i upotrebu šifriranih poruka.

Čineći to, platforma se nada izgraditi mrežu koja će zadovoljiti sve sudionike industrije vijesti od oglašivača, potrošača, kreatora sadržaja i urednika unutar sustava..

Imajući različite uloge za različite sudionike mreže, PUBLISH se izdvaja od ostalih blockchain projekata koji pokušavaju provesti istu ideju.

Izdavači i urednici koji rade na platformi bit će skrbnici vijesti temeljenih na blockchainu unutar mreže.

Također, očekuje se da će hibridni decentralizirani pristup koji se koristi za upravljanje mrežom PUBLISH poboljšati transparentnost i autonomiju kada je u pitanju objavljivanje vijesti. Uz to, NEM surađuje s mnogim drugim tvrtkama i potpisuje nova partnerstva koja bi korisnicima omogućila bolja rješenja.

Unatoč tome, vrijedi se prisjetiti i da su prije nekoliko godina s burze Coincheck ukradeni milijuni NEM kovanica.

Pokretanje Blockchain čvorišta za startupe sa sjedištem u Njemačkoj

Nedavno je pokrenut NEM blockchain čvorište u Melbourneu u Australiji. Središte će vidjeti kako predstavnici NEM-a pružaju podršku članovima javnosti o blockchain tehnologiji i kriptovalutama.

Također će biti domaćin blockchain događaja i obrazovnih programa. Što je najvažnije, služit će kao poslovni inkubator i centar za podršku blockchain startup-ovima temeljenim na NEM-u.

Australija ima svijetle izglede za zakladu NEM. Projekt je u posljednje vrijeme imao koristi od lokalne podrške kroz partnerstva sa startupovima poput TravelbyBita.

Očekuje se da će ovaj novi razvoj pozitivno utjecati na cijenu XEM-a, kao što je to bio slučaj nedavno nakon što je bio NEM pokupila Mijin, japanska blockchain platforma.

Jian Chan, čelnik NEM zaklade u Australiji i Novom Zelandu, rekao je da je pokretanje čvorišta u Melbourneu definitivan znak NEM-ove predanosti podršci inovacijama u obje zemlje.

Već NEM surađuje s mnogim startupovima u Australiji, uključujući LaunchVic, Blockchain Center, Stone $ Chalk i mnoge druge.

NEM je također najavio da radi na tome da ima više australskih partnera i uskoro postoje planovi za neke ICO-ove sa sjedištem u NEM-u.

Partnerstvo u UAE

NEM tim potpisao je Memorandum o razumijevanju (MoU) s Ministarstvom za razvoj zajednice (MOCD) u UAE. Ovaj Memorandum o razumijevanju pokrivat će pružanje različitih savjetodavnih usluga MOCD-u za njegove buduće blockchain projekte. UAE je bio vrlo napredan u usvajanju blockchain tehnologije kao vozila za vođenje svoje pune politike digitalizacije, što se nada postići u 2019..

Ovo je posljednje u nizu partnerstava koja su potpisana s raznim tvrtkama. NEM je također naveden na brojnim burzama kao što su BitPanda i Kuna Exchange, kripto burza sa sjedištem u Ukrajini koja će nuditi uparivanje s NEM-om na bazi kripto i fiat-a.

Analiza NEM (XEM) cijena TradingView ažurirana 14. veljače 2021

&# x1f4a1; Ne propustite sjajnu priliku za kupnju u NEM / USD po PrognozaGrad_svijeta na TradingView.com

Prema ovom analitičaru, postoji mogućnost privremenog povlačenja na liniju podrške prikazanu na grafikonu koja iznosi 0,31 USDT po novčiću. Smatra da je moguće da trgovci postavljaju narudžbe na temelju cjenovne akcije i očekuju postizanje kratkoročnih ciljeva. 

Nadalje, NEMUSD je također u opsegu i može se očekivati ​​početak uzlaznog trenda. Štoviše, 21-dnevni WEMA djelovao je kao dinamička podrška. Nadalje, RSI trenutno iznosi 70 dolara i mogao bi nastaviti rasti ako se cijena pomakne na više cijene. Analitičar je postavio stop-gubitak ispod 0,28 USDT.

XEMUSDT dovršava završnu dionicu morskog psa | Očekuje se do 124% poteza po moon333 na TradingView.com

NEM se i dalje trguje u istom opsegu kao što smo izvjestili prije nekoliko tjedana. Analitičar nije pružio ažuriranje o trenutnom trendu, ali moguće je vidjeti da se digitalna valuta kretala nižim najnižim razinama, ali s relativno stabilnom akcijom cijena koja djeluje kao otpor. 

Trenutno razinu otpora nalazimo na 0,2452 USDT i čini se da NEM pokušava probiti ovu razinu. Također je vrijedno spomenuti da bi NEM na ovoj razini osporio 0,618 Fibonaccijevu razinu retrakcije s lokalnog vrha na 0,3194 USDT po novčiću. To bi jasno ovisilo o tome kako se ponaša cijelo kripto tržište.

XEMUSDT dovršava završnu dionicu morskog psa | Očekuje se do 124% poteza po moon333 na TradingView.com

Za NEM / USDT trgovački par vidimo da analitičar predviđa mogući pomak prema 0,28 USDT u narednim tjednima 2021. To bi se moglo dogoditi u različitim fazama. Međutim, NEM se trguje blizu razine cijena od 0,22 koja predstavlja razinu Fibonaccija od 0,50. 

Nadalje, analitičar pokazuje potencijalni preokret ili zonu kupnje između 0,15576 i 0,1240 UDST po novčiću. To se može promijeniti u bliskoj budućnosti. Zapravo, 0,236 Fibonaccijeva razina također bi mogla funkcionirati. Zona prodaje mogla bi biti iznad 0,1989 i blizu 0,2788 USDT, kako analitičar pokazuje na grafikonu.

NEM – Moj omiljeni altcoin..! po siječnja 1994 na TradingView.com

Prema ovom analitičaru, vidimo kako se XEMUSD trgovinski par kreće prema crvenoj liniji, koja je trenutno blizu 3 dolara po novčiću. To bi omogućilo virtualnoj valuti da se nastavi tijekom cijelog bika kako bi dosegla nove maksimume. 

Maksimalna cijena koju je virtualna valuta postigla bila je blizu 2 dolara u prosincu 2017. Također je jasno da bi se virtualna valuta mogla nastaviti kretati sve više kako se cijeli kripto prostor razvija. Analitičar smatra da će NEM moći dodirnuti tu liniju prije 2022. Sljedeći mjeseci mogli bi biti vrlo pozitivni za digitalnu imovinu koja nastavlja svoj uzlazni trend.

Jednostavni ciljevi XEM NEM – NEMXEM XEMBTC XEMUSDT XEMUSD XEMETH po ClubTrillionair na TradingView.com

NEM-ov analitičar za XRM / BTC kriptovalutu vidio je izvrsnu priliku za ulazak na tržište i trgovinu ovom digitalnom imovinom. Predviđao je da će se virtualna valuta pomaknuti s 0,00000635 na 0,00001267 gdje se njome trguje u vrijeme pisanja ovog članka. 

Štoviše, podijelio je s nama dvije različite razine podrške i otpora koje su vrlo dobro funkcionirale posljednjih mjeseci. Vidimo da je prvi bio blizu 0,000000872 BTC po XEM, a drugi je bio na 0,00001020 BTC po XEM. Nadalje, digitalna imovina pokazuje partnera koji se ponavlja, što bi moglo biti korisno za trgovce koji trguju njihanjem.

Što dalje?

Prošla je godina predstavljala prekretnicu za NEM blockchain i njegov token. Označio je neke značajne promjene u modelu upravljanja ekosustavom NEM-a. A sada je uspostavljena nova operativna struktura. Cilj novih promjena je ispraviti prethodne pogreške i uska grla.

Kao takvo, tržište je pozitivno odgovorilo na promjene, a XEM dobici tijekom posljednjih nekoliko mjeseci svjedoče tome. S predstojećim lansiranjem Catapulta očekuje se da će se dobici nastaviti u drugoj polovici godine, a bilo bi pametno da bilo koji investitor doda malo XEM-a u svoj kripto portfelj kako bi osigurao da ne propusti predstojeći vjetromet.

Želite li saznati više o NEM-u? Pogledajte ovaj vodič koji objašnjava sve o projektu. Ovaj vodič naučit će vas kako kupiti XEM na Binanceu. Također, nakon što kupite svoj XEM, poželjet ćete ga pohraniti na sigurno mjesto, pa je ovdje vodič za najbolje NEM novčanike u 2019..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map