NEO predviđanje cijena 2021. – Uzimanje stručnjaka, tehnička analiza i drugi čimbenici koji utječu na njegovu cijenu

(Ažurirano 13. veljače 2021.) Prošle godine NEO je iskusio miješane signale. Očekivalo se da će se cijena ovog novčića na kraju 2019. godine popeti na 30 dolara; međutim, to se nije ostvarilo jer kripto tržište nije uspjelo uspostaviti kasni skup. Neo je godinu započeo trgujući oko 7 dolara. Njegova bi cijena tijekom sljedećih mjeseci zabilježila značajan rast, a na području od 20 dolara do srpnja bi dosegla vrhunac. Međutim, to je jednako dobro kao i za novčić.

No, s obzirom da je Kina trebala ubrzati usvajanje blockchaina kao temeljne inovacije, izgledi za NEO izgledaju sjajni 2020. Nedavno je platforma postala prvi blockchain projekt koji se pridružio Microsoft -created.NET Foundation.

Platforma je integrirala blockchain alate izravno u .NET. NEO planira koristiti integraciju za poboljšanje iskustva razvoja pametnih ugovora ubrzavanjem stvaranja dApps-a na svom blockchainu. To je potez za koji se zaklada nada da će privući više programera na platformu i sveukupno ubrzati usvajanje blockchain tehnologije.

U ovom ćemo dijelu pogledati stručna mišljenja, tehničku analizu i nekoliko razloga zbog kojih će NEO rasti 2020. godine.

Kupite NEO na Binance danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će NEO porasti

 Prema kripto stručnjacima, NEO cijena će rasti u sljedećim godinama iz nekoliko razloga. Pogledajmo neke od ovih razloga. Mark Cagney, suosnivač u društvenim financijama (SoFi), naveo da novčić ima potencijal zamijeniti Bitcoin zbog svoje inovativne upotrebe blockchain tehnologije. Pretjecanje Bitcoina znači masovno usvajanje, koje će vidjeti rast cijene novčića. 

Brian Evans, poznati evanđelist blockchaina i investitor Angel, također podržava budući rast NEO-a. Evans navodi da „Veliki potez za NEO je stvaranje cjelokupne pametne ekonomije. Uključio je digitalnu imovinu, pametne ugovore i digitalni identitet koji se mogu koristiti za stvarne programe i integrirati u stvarnu ekonomiju. Kina bi mogla biti kandidat za tu prvu stvarnu primjenu i integraciju.”Kad više tvrtki nastavi usvajati pametne ugovore, više trgovaca vidjet će potencijal u novčiću, a to će vidjeti i njegov skok cijena. 

Uz to, Rakesh Upadhyay, književnik za vodeća kripto publikacija, vjeruje da će nedavni pozitivni događaji, poput nedavno najavljenog fonda EcoBoost od 100 milijuna dolara, povećati cijenu NEO-a. Pisac ima bikovski pogled na buduću cijenu novčića zbog ovih događaja. 

Unatoč tome, propisi u Kini također su utjecali na cijenu NEO-a tijekom prvih mjeseci 2018. Glavno pitanje ostaje što će se dogoditi u budućnosti ako se ta ograničenja ne ukinu.

Kupite NEO na Binance danas!

Ostali čimbenici koji utječu na cijenu NEO-a.

NEO 3.0: nadolazeće nadogradnje mreže

Neo predviđanje cijena temelji se na mogućoj koristi od nadolazeća nadogradnja mreže to će vidjeti lansiranje NEO 3.0. Novi protokol pomoći će platformi u dovoljnoj mjeri i izgraditi potpuno integriranu digitalnu ekonomiju. Prema Da Hongfeiju i Eriku Zhangu koji su obojica osnivači NEO platforme, nadaju se da će protokol postati blockchain broj jedan u 2020. godini.


Nadogradnje će pomoći projektu da stvori decentraliziranu platformu koja će moći podržati velike komercijalne aplikacije. Fokus će biti na pouzdanosti, povećanju mogućnosti pohrane i povećanom izlazu transakcija u sekundi.

Upravo nove značajke koje će se dodati na NEO 3.0 uključuju:

1.    Izvorni ugovori koji će biti nova vrsta pametnih ugovora koji će izravno pokretati kod umjesto da izravno koriste NEO virtualni stroj. I NEO i plin postojat će kao domaći ugovori u NEO 3.0.

2.    Pristup internetskim resursima koji će korisnicima omogućiti pristup internetskim resursima pomoću pametnih ugovora.

3.    Poboljšat će se dBFT mehanizam konsenzusa.

4.    Postojat će manifestni sustav i sustav dopuštenja gdje će se pametni ugovori klasificirati kako bi se olakšala učinkovita komunikacija između njih.

5.    Razvoj NeoFS-a, prijedloga kojim se želi izgraditi distribuirana mreža za pohranu koja će biti upotpunjena vlastitim ekonomskim poticajima.

Planovi globalnog usvajanja i utjecaj na pretpostavke predviđanja NEO cijena

Iako se NEO već čvrsto oslanja na kinesku balonsku decentraliziranu ekonomiju, čini se da platforma uskoro ne planira mirovati. Projekt gura naprijed s globalnim planovima širenja. Privlači vlade i pojedince širom svijeta pojmom pametne ekonomije.

Projekt već organizira hackathone, konferencije, prezentacije i okupljanja. Cilj ovih razvojnih napora je eskalirati globalno širenje blockchaina.

U travnju je NEO tim drugi put ove godine obišao Europu. Skupina je prošla kroz Lisabon, Madrid, Pariz, Zürich, Amsterdam i Beč. Također, zaustavili su se u Bruxellesu gdje je Da Hongfei, osnivač NEO-a obratio Europskom parlamentu o prednostima blockchain tehnologije.

U potrazi za globalnom dominacijom, tim je također obišao Južnu Ameriku. U svibnju grupa posjetio Brazil vjerojatno s ciljem puštanja korijena u onome što obećava biti sljedeća granica za blockchain tehnologiju.

NEO ekosustav raste

Nedavno je tim NEO Global Development (NGD) najavio da je imao nova ažuriranja za NEO platformu. Dvije nadogradnje dolaze u obliku dva nova tokena; CNEO i CGAS. C označava ugovor. Podrazumijeva da će se tokeni posebno koristiti za pametne ugovore. $ 20 u našem NEO predviđanju cijena uzima u obzir radnju ovih novčića.

Vrijednost dva nova tokena vezana je uz NEO i GAS i mogu se zamijeniti za oba po njihovim tržišnim cijenama. Prema objavi na blogu, dodaci su nastali iz nužde. Sve veći broj dApps-a na NEO platformi doveo je do potrebe za raznovrsnijim skupom vrsta imovine.

“Kao odgovor na zahtjeve zajednice, NGD je razvio CNEO i CGAS, dva ugovorna sredstva koja u skladu s tim mapiraju NEO i GAS, dva globalna sredstva, u ekvivalente pametnih ugovora NEP-5.”

U njihovom trenutnom stanju pametni ugovori NEO i GAS ne mogu lako iskoristiti. Upravo je taj razlog doveo do potrebe za pretvaranjem u ekvivalente NEP-5.

Obično prilagođeni tokeni ne uspiju prikupiti prepoznavanje šire zajednice kriptovaluta. To može dovesti do toga da se ne kotira na burzama, a to je glavni razlog zašto je tim oba vezao uz postojeće digitalne elemente.

„Kad god bilo koji projekt izda NEP-5 žeton za taj ugovor, zajednica možda neće prepoznati svoj žeton ili ga razmjene nisu voljne uvrstiti u promet. Kao takav, projekt je skup. Tada je zajednica preporučila NGD timu da izda NEP-5 sredstvo vezano za NEO / GAS. “

Želite saznati više? Naše izvještavanje o vrhunskim NEO projektima možete vidjeti ovdje.

Uz to, NEO tijekom ove pandemije redovito radi na borbi protiv koronavirusa. Na NEO platformi postoje mnoge inicijative koje pomažu tvrtkama i tvrtkama širom svijeta.

Kao što gore možemo vidjeti, upotrebljivost NEO blockchaina je u porastu. To je nešto za što možemo očekivati ​​da će vrlo brzo povećati cijenu NEO-a. Doista, NEO je uspio doseći 20 dolara po kovanici, a cijena digitalne valute mogla bi se povećavati tijekom sljedećih tjedana. Razvija se nekoliko projekata koji bi NEO cijenu sigurno mogli staviti iznad 100 USD.

NEO također bilježi rast u pogledu DeFi aplikacija i tvrtki koje rade na njegovom ekosustavu. Flamingo je jedna od ovih tvrtki koja pokušava ponuditi DeFi rješenja na vrhu NEO mreže.

Kupite NEO na Binance danas!

NEO predviđanje cijena – tehnička analiza TradingView, ažurirano 13. veljače 2021

NEOUSDT – Analiza EW – C val dolje po ciklus valova na TradingView.com

Prema NEO analitičaru, virtualna bi valuta mogla završiti treći rastući val i započeti korekciju kroz 4. val. Ova analiza Elliottovih valova pokazuje da bi se NEO sada mogao pomaknuti prema dolje na 34 USDT ili 32 USDT i pokrenuti peti val prema cijeni od preko 45 USDT po kovanici. 

Ipak, trebamo pričekati četvrti korektivni val prije početka petog. Analitičar vjeruje da bi korekcija na kraju mogla doseći 33 USDT, ali ne niža. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za ulazak na tržište i čekanje formiranja 5. vala.

&# x1f525; NEO / USDT pada u podršku po FieryTrading na TradingView.com

Prema ovom analitičaru TradingViewa, NEO / USDT gubi pare, što ne bi moglo biti dobro za ovu virtualnu valutu. Unatoč pozitivnoj godini nakon proširenja COVID-19, virtualna bi se valuta uskoro mogla pomaknuti prema razini podrške koju nalazimo na 18,70 USDT po kovanici. 

Analitičar vjeruje da je moguće zadržati kratki i doseći ljubičastu potporu prikazanu na grafikonu. Cijena NEO pomaknula se s 3,99 USDT u ožujku na 28,72 prije nekoliko tjedana. Ovo pokazuje da je 2020. bila vrlo dobra godina za virtualnu valutu. Samo je pitanje vremena shvatiti kako će se razvijati ovaj novčić.

NEO / USDT Bullish Retrace / Reentry ideja 4HR po kriptodonovan na TradingView.com

NEO USDT nastavlja se kretati sve više kroz usponski klin koji je s vremenom sve širi. Mogli bismo se približiti razini otpora koju bi možda bilo teško slomiti. Prema analitičaru, NEO ne izgleda kao karbonska kopija Ethereuma. 

Spomenuo je da je na 4-satnom grafikonu primijetio potencijalni inverzni oblik glave i ramena koji bi mogao biti obložen nivoom Fibonaccijeve retrakcije.5. Ipak, vjeruje da bi to moglo biti malo prerano i da bi se trend rasta mogao nastaviti u narednim tjednima, a na kraju i mjesecima. Samo je pitanje vremena shvatiti što će se s tim dogoditi.

Neo izgleda bikovski, također bankomat po NystockCryptoman2020 na TradingView.com

Prema analitičaru, trgovinski par NEO / USDT mogao bi biti vrlo bikovit u ovom trenutku. Štoviše, analitičar vidi da je posljednjih dana postojalo dvostruko dno koje bi moglo potaknuti kripto valutu u sljedećim tjednima. 

Štoviše, smatra da bi sljedećih dana trebalo pomno pratiti razinu od 15 dolara. Ako se Bitcoin nastavi kretati sve više, to bi mogla biti dobra prilika za ovu virtualnu valutu da se proširi i poboljša svoje performanse u kripto industriji. Ipak, Bitcoin bi se na kraju mogao povući i sa sobom donijeti svu ostalu digitalnu imovinu. Trenutno se NEO trguje blizu 14,37 dolara.

NEOUSDT testira tjedni otpor unutar bikove zastave &# x1f990; po plancton0618 na TradingView.com

NEOUSDT trenutno testira tjedni otpor unutar bikove zastave. Analitičar smatra da, ako je razina podrške od 18,23 USDT u stanju održati NEO-ovu cijenu, mogli bismo vidjeti brzi pomak do 20 USDT po kovanici. 

Naravno, ovo je također sigurno povezano s Bitcoinom i cijelim tržištem kriptovaluta. Što je veća ekspanzija cijena Bitcoina, NEO će najlakše krenuti više. Analitičar vjeruje da bi NEO u budućnosti mogao biti veći ako se tržište proširi. Unatoč tome, digitalna imovina daleko je od svog dosadašnjeg vrhunca.

Kupite NEO na Binance danas!

Zaključak

Snažne performanse NEO tokena osigurale su da projekt zadrži poziciju top 20 kriptovaluta. Platforma također radi na rješavanju nekih od svojih najvažnijih problema s tekućim ažuriranjima NEO 3.0, što će biti izvrsno za cijenu svog tokena.

Na temelju onoga što smo do sada vidjeli, bilo bi pametno da bilo koji investitor doda malo NEO-a u svoj portfelj kako bi osigurao da ne propusti dobit koja će se ostvariti nakon što novčić ponovno počne okupljati.

Naravno, ako vas ovo zanima da kupujete NEO ili trgujete za njega, možete koristiti Binance i saznati kako to učiniti s našim cjelovitim Vodičem za kupnju NEO na Binanceu.

Također možete trgovati za NEO na Bittrexu i koristiti naš vodič ovdje.

Možete saznati više o NEO-ovoj pasivnoj prilici kroz proizvodnju GAS-a s našim vodičem ovdje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map