Okcash protiv Reddcoina – Bitka za PoS kriptovalute

Proof-of-share (PoS) kriptovalute imaju brojne tehničke prednosti. Oni sada stječu popularnost zbog sve veće zabrinutosti za zaštitu okoliša oko rudarenja kriptovaluta.

Neki PoS valute također pružaju investitorima dividende na držanju kovanica, što ih čini prilično isplativima. U novčaniku trebate držati samo neke PoS tokene da biste ostvarili pasivni prihod.

Dva najpopularnija PoS novčića su OkCash i ReddCoin – koji su oba postigli određeni cjenovni uspjeh u posljednjih nekoliko tjedana. I Okcash i Reddcoin izgrađeni su na mehanizmu konsenzusa Proof-of-Stake.

To su uvelike različiti projekti, ali vrijedno je odvagnuti tehničke podatke onima koji žele ulagati u PoS novčiće.

Što je OKCash?

U informacijsko doba, kada se digitalni podaci gotovo odmah mogu poslati bilo gdje u svijetu, nema razloga da prijenos digitalne imovine bude spor i skup.

625. najveća kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji (u vrijeme pisanja ovog članka), OkCash je rašlje od Litecoin, i jedna je od podcijenjenih PoS digitalnih valuta. Valuta se može pohvaliti višim stopama potvrde od većine ostale digitalne imovine.

Snimka zaslona 6

Izvor: http://okcash.io/

OKCash je kriptovaluta otvorenog koda koja se ponosi time što je potpuno decentralizirana. To znači da svatko može pridonijeti softverskom kodu OKcash.

Može se bez problema koristiti na društvenim mrežama. Na primjer, možete poslati tokene OKcash svima na Twitteru ili Redditu, čak i ako primatelj nema novčanik.

Blockchain mreža OKCash jednostavna je za upotrebu i posebno je napravljena da olakša stvari svima.

Novčić je također izgrađen na takav način da ljudi mogu zaraditi više tokena jednostavnim držanjem neke količine kovanica u svojim OKcash novčanicima. Žetoni se ulože i počinju zarađivati ​​više kovanica uz fiksni postotak, a da njihovi vlasnici ne trebaju kupiti rudarsku opremu. Ostale prednosti uključuju činjenicu da OkCash nema zahtjeve za donju granicu i da je ulazni prag vrlo nizak.

Snimka zaslona 7

Izvor: http://okcash.io/


OKcash se može kupiti s GiroPay i SOFORT. Također se trenutno trguje na Kriptopija, Bleutrade, i Bittrex.

Povijest OKcash-a

Kriptovalutu OKcash pokrenuo je 2014. anonimni vodeći programer samoimenovani OKToshi. Počelo je kao POW / POS križani model, ali trenutno je POS model. Trenutno je u optjecaju 75 milijuna OKcash kovanica.

Što je ReddCoin?

Reddcoin želi biti valuta napona za društvene platforme poput Cvrkut, Reddit, Facebook, YouTube, i Trzaj. To je virtualna valuta dizajnirana za integraciju s velikim društvenim mrežama i platformama. Prema programeru, trebao bi otvoriti prostor za širok raspon unovčavanja sadržaja pokretanog lajkovima, komentarima, dijeljenjima i ostalim materijalima za zahvalnost objavljenim na društvenim mrežama.

Snimka zaslona 8

Izvor: https://reddcoin.com/

Na primjer, pod pretpostavkom da zaista uživate i “sviđate” se objavi na Twitteru, možete dati malo ReddCoina na poster s 0% naknade za transakciju.

Vlasnici zarađuju nagrade za uloge

Reddcoin koristi PoS, a ne Proof-of-Work (PoW) algoritam za distribuciju digitalnih tokena po mreži. Korisnik novac može zaraditi ulaganjem, a ne rudarstvom.

Dokaz brzine uloga (PoSV)

Kriptovaluta se temelji na posebnom PoSV Algoritam (Proof of Stake Velocity). Algoritam je kombinacija rizika i rada. Potiče korisnike da drže i trguju kovanicama. Ukratko, izgleda ovako: baš kao i u slučaju algoritma “dokaz o kapitalu”, što više kovanica korisnik ima, to je više šansi da on ili ona potvrdi transakcije. Pokušava ukloniti snagu raspršivanja iz ruku rudara – koji su blockchain postupno pretvorili u centralizirani sustav.

Snimka zaslona 9

Izvor: https://reddcoin.com/

Povijest razvoja

Projekt je pokrenut 2014. putem Inicijalne ponude kovanica (ICO), prikupivši oko 100 000 USD. U to se vrijeme tržište kriptovaluta tek počelo razvijati. Poznate virtualne valute poput Ethereum, Monero, i Crtica već bili na tržištu. Glavni programer projekta je programer Larry Ren. Do sada je Reddcoin razvio platformu koja se integrira s Twitterima, Twitch.tv i Justin.tv.

Tečaj kriptovalute Reddcoin

Reddcoin je virtualna valuta s niskim cijenama. U 2014. godini, nedugo nakon pokretanja projekta, cijena RDD-a bila je manja od 0,00005 američkih dolara. Reddcoin je doživio svoj prvi značajan rast početkom ljeta 2017. godine kada je tečaj neko vrijeme ostao na 0,001 američkog dolara. Reddcoinima se može trgovati na glavnim burzama virtualnih valuta kao što su UpBit, Bittrex, i Kriptopija.

Cole je slobodni pisac koji se fokusira na kriptovalute i nove tehnologije. Prethodni članci o Masternodima objavljeni su na vodećim kripto web lokacijama i citirani u Whitepapersu.

Slika ljubaznošću BitcoinIsle.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map