Ontološka predviđanja cijena 2021. – pozitivan razvoj i bikovi tehnički izgledi

(Ažurirano 14. veljače 2021.) Podrijetlom iz Kine, projekt Ontology je blockchain projekt koji pomaže poslovanju da iskoristi snagu tehnologije distribuirane knjige. Projekt je decentralizirani javni blockchain s visokim performansama i distribuirana platforma za suradnju. Valuta ONT je novčić druge generacije, koji pomaže premostiti jaz između blockchain tehnologije i poslovnog sektora. 

Nedavno dodatak na Crypto.com povećao je cijenu Ontologije. Trenutno ONT trguje po cijeni od 0,9 dolara s a tržišna kapa od 578 milijuna dolara.

Kupite ONT na Binance danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će cijena ontologije rasti

Prošla godina nije bila sjajna za ONT jer joj je cijena polako tonula da bi godinu završila na oko 0,5 dolara. Međutim, 2020. izgleda obećavajuće za ovaj novčić. Platforma ima prilagođene značajke aplikacija i prilagođena je korisnicima, što je čini svestranom u usporedbi s kolegama.

Jedini problem ONT-a je taj što je to nišna platforma. Ako platforma uspije povećati jedinstvenu ponudu, novčić bi trebao imati svjetliju budućnost. Uz to, platforma ima vješte programere i partnerstva s glavnim tvrtkama poput NEO-a, što je značajno pridonijelo uspjehu novčića. To su jedan od glavnih razloga zbog kojih se očekuje rast cijena Ontologije u bliskoj budućnosti.

Trenutno je tržišna cijena ONT-a dobra za kupnju vremena za investitore. Prema predviđanjima cijena, očekuje se da će cijena novčića doseći 3,50 dolara do kraja 2020. Novčić je jednom u prošlosti dosezao 10 dolara. Analitičari također navode da će se, na temelju prošlih i sadašnjih trendova, robusni eko-sustav platforme začas polako približiti predviđenoj cijeni.

Kupite ONT na Binance danas!

Ostali čimbenici koji utječu na cijenu Ontologije uključuju;

Partnerstva

Za manje od mjesec dana, Ontology se udružio s dvije tvrtke specijalizirane za AML i KYC usklađenost.

Jedan je Shufti Pro s kojim je Ontology potpisao Memorandum o razumijevanju (MoU) kojim će se dvije tvrtke udružiti u razvoju usluga digitalnog identiteta.

Budući da je Ontology javni blockchain, digitalni identitet je kamen temeljac uspjeha blockchain projekta koji se temelji na povjerenju.

Partnerstvom sa Shufti Pro, vodećom tvrtkom koja pruža rješenja za provjeru na globalnoj razini, više tvrtki dužno je vjerovati Ontologiji. To je potez koji će dovesti do povećanog usvajanja.

Tijekom potpisivanja MoR-a, Victor Fredung, izvršni direktor, Shufti Pro, rekao je:

“Neko smo vrijeme sa zanimanjem pratili njihov napredak [ontologije] i sada je pravo vrijeme za pomak naprijed. Nadalje, vjerujemo da je kombinirana uporaba nove i inovativne blockchain tehnologije s vrhunskim ID-om i provjerom identiteta snažna kombinacija za globalno poslovanje. “

Uz to, čini se da Ontologija dobiva na snazi ​​i izvan ovoga. MIXMarvel, platforma za igre na sreću i zajednica sadržaja, potpisala je ugovor s tvrtkom Ontology o dovođenju svoje igre “Hyperdragons” na mrežu ONT. Ova vijest pojavila se na tržištu prije 2 dana. To doprinosi partnerstvu potpisao s Evernymom i Zakladom Sovrin za formiranje konzorcija za digitalni identitet Istok-Zapad.

Partnerstvo s 4Stop

Ontology je također stupio u suradnju s 4Stop-om kako bi na svojoj platformi pružio potvrdu Know-Your-Customer.

S obzirom na to da su financijski regulatori zabrinuti za pranje novca i financiranje terorizma, postojanje vrhunskih rješenja koja štite od ovih poroka značajno je olakšanje ne samo za regulatore već i za one koji promatraju platformu Ontology.

Povećano povjerenje u platformu dovest će do većeg usvajanja. To je nešto što će još više povećati cijenu ONT-a.

Komentirajući partnerstvo, Ingo Ernst, izvršni direktor 4Stop-a rekao je:

 “Uz neprestano usvajanje blockchain tehnologije, vrlo smo uzbuđeni što smo dio inovativnog blockchain projekta Ontology pružajući im daljnje KYC usluge za provjeru i provjeru autentičnosti osobnih podataka širom svijeta. Stvaranje uobičajene, standardizirane i lako dostupne, usklađene i pouzdane infrastrukture nešto je za što smo oboje strastveni i radujemo se budućem razvoju. “ 

Veze s Kinom

Andy Ji, glavni strateški direktor u Ontologiji, prethodno je bio na visokim položajima u kineskoj vladi. Jednom je bio glavni tajnik Ministarstva industrije i informacijske tehnologije u Kini.

Njegov osnivač, Jun Li, također je surađivao s Kineskom burzom financijskih fjučersa i Infosysom.

S takvim vezama sigurno je pretpostaviti da će se platforma Ontology u Kini gledati povoljno.

Iako je Kina jasno izrazila svoje stajalište u vezi s kriptovalutama, preuzela je vodstvo kada je u pitanju usvajanje blockchaina.

Uz sve veće slučajeve upotrebe bloka Ontology, nije teško vidjeti kako platforma masovno usvaja u Kini. Slijedom toga, ovo će vjerojatno potaknuti cijenu ONT-a.

Da zaključimo, u roku od godinu dana postojanja, Ontologija (ONT) je, bez sumnje, svoju snagu pokazala kao platforma. Partnerstva su također pomogla pogurati njegovu cijenu. A nakon što se AML i KYC rješenja u potpunosti primene, očekujte da će cijena porasti još više kako se sve više tvrtki uključuje.

Kupite ONT na Binance danas!

Tehnički pregled cijena ontologije (ONT) TradingView (Ažuriranje 14. veljače 2021.)

&# x1f48e; ONT – JASNO odlazak na drugu GALAKSIJU&# x1f680; po reggiogeorge na TradingView.com

Ontologija je jedan od poziva kojega treba slijediti posljednjih nekoliko tjedana, prema riječima ovog analitičara. Kao što možete vidjeti na grafikonu, ovo je bio vrlo pozitivan tjedan za ONT. U bliskoj budućnosti (sljedećih mjeseci), možda će se virtualna valuta moći kretati prema 3,6085 USDT po kovanici. 

Doista, postoje različite razine koje bi ova digitalna valuta mogla doseći. Te razine uključuju 1,668, 2,07, 2,62 i posljednju 3,6085. Prikaz grafikona analitičara pokazuje da bi ONT trebao krenuti više, da bi trebao srušiti vrh linije trendova započete prije mnogo godina.

ONT završava razdoblje akumulacije po kvck na TradingView.com

Ovaj analitičar TradingView tvrdi da je ONT bio u dvije godine faze akumulacije. Ovo bi mogao biti blizu kraja, kao što je podijelio. Vidjeli smo da postoji razina podrške blizu razine cijena od 0,4226 USDT koja je posljednjih godina bila vrlo korisna za ONT digitalno sredstvo. 

Štoviše, vidimo da je njegova cijena također izazvala nekoliko razina otpora na 1,0314 i na 1,7294 USDT. Ako se digitalna valuta uspije odvojiti od silaznog trokuta, možda će joj se moći početi pomicati na 1.0314, a zatim na sljedeću razinu otpora 1.7294. Ipak, prijelaz bi trebao biti potvrđen.

Uskoro pumpa ONT po omidalizadeh317 na TradingView.com

Za ONT analitičar pokazuje da bi se virtualna valuta na kraju mogla odvojiti od višegodišnjih trendova medvjeda. Trgovački par ONT / USDT još uvijek nije jasan u pogledu smjera ove virtualne valute. Ipak, 2021. bit će godina definicija. 

To se može vidjeti na grafikonu koji dijeli analitičar. Virtualna je valuta bila u različitim trgovinskim kanalima i u simetričnom trokutu koji je započeo početkom 2020. godine krizom COVID-19. Stvari se mogu mijenjati u budućnosti u skladu s razvojem tržišta. Unatoč tome, ONT ostaje daleko od svog maksimuma svih vremena zabilježenog u 2018. godini.

ONT / USDT dugo po Trgovac_OMS na TradingView.com

Trgovinskim parom ONT / USDT trenutno se trguje u vrlo bliskom rasponu cijena između 0,466 i 0,4624 dolara. U posljednjih nekoliko dana ONT se trguje na ovim razinama cijena. Analitičar vjeruje da bi 2021. mogao biti vrlo pozitivan za ovu virtualnu valutu koja bi na kraju mogla doseći cijenu po novčiću od 0,8389 dolara. 

To bi ONT gurnulo na razinu otpora koja bi mogla biti vrlo važna da bi dosegao nove vrhunce svih vremena. Samo je pitanje vremena shvatiti je li ONT sposoban ili ne doživjeti ovo kretanje u narednim danima ili tjednima.

ONTUSDT po Avery_Upton na TradingView.com

Unatoč padu na 50. poziciju na tržištu, Ontology je sjajna kripto valuta za trgovce. Prema grafikonu koji dijeli analitičar, naišli smo na podršku u regiji blizu 0,4793. To možemo vidjeti kao razinu podrške uzimajući u obzir profil glasnoće i mjesta na kojima je ONT u prošlosti imao otpora i podrške. 

Sada se digitalna valuta pomiče više i njome se trguje blizu 0,5568. Unatoč tome, još uvijek mora nastaviti rasti ako želi nadmašiti lokalni maksimum zabilježen u studenom ove godine kada je dosegao 0,74 USDT po kovanici.

Temeljna analiza

Mainnet je objavljen nedavno, počeo je graditi NFT platformu, nadogradnju novčanika. Vidjeti snažnu vuku novih partnerstava.

Ekonomija žetona i ulog – Opskrba od 1000 milijuna ONT i ONG, blizu 63% trenutne cirkulacije ONT. Nedavno je otkupljen s otvorenog tržišta. Nema gorih događaja, fiksna opskrba.

Ulogom će se generirati ONG uslužni token kojim se može trgovati i koristi se za naknadu za plin.

Sveukupno, prema mišljenju analitičara, ONTBTC je probio ključnu razinu; ponovljeni test je vrlo vjerojatan da potvrdi S / R preokret – omogućujući povlačenje.

Zaključak

Godinu dana nakon što je Ontology lansirao svoju mrežu kontinuiranim tehnološkim razvojem, projekt je uspio uspostaviti osnovnu platformu za suradnju. Do sada je Ontologija uspjela postići prvi korak svoje vizije, a to je biti spreman za sve tvrtke, što je dobro za cijenu ONT-a koji ide naprijed.

Trgujući malo ispod $ 1, Ontology pruža unosnu priliku za svakog investitora koji odluči iskoristiti njegovu nisku cijenu i dodaje malo ONT-a u svoj portfelj. Na temelju gornjih bikovskih ljestvica, jasno je da će cijena novčića rasti tijekom sljedećih mjeseci. Možete slijediti donju vezu da biste kupili malo ONT-a na Binanceu.

Kupite ONT na Binance danas!

Želite li saznati više o ontologiji? Možete pogledati ovaj vodič koji objašnjava sve o projektu. Ovaj drugi vodič savjetovat će vas o najboljim novčanicima za pohranu Ontologije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner