Predviđanje cijene zvjezdanih lumena (XLM) 2021. – Stručnjaci uzimaju dugoročne projekcije

(Ažurirano 13. veljače 2021.) Stellar je blockchain platforma otvorenog koda koja povezuje platne sustave, banke i ljude. Dizajniran je za prijenos novca brzo, pouzdano i uz oskudne naknade. Pokrenut 2014. godine, upotrebljivost tvrtke Stellar pokazala je da brzo raste na kripto-ljestvicama.

Stellar (XLM) nije imao toliko dobru izvedbu tijekom posljednjih nekoliko dana, no nedavno ažuriranje zvjezdanih blockchaina zvjezdana jezgra v11.4.0., obećava da će postići prijeko potreban rast XLM-a. Unatoč tome, 2018. je bila vrlo dobra godina u pogledu osnova s ​​mrežnim aktivnostima i partnerstvima koja su rasla i igrala važnu ulogu u razvoju ovog digitalnog sredstva.

Trgovci, stručnjaci, pa čak i naša tehnička analiza pokazuju da imamo razloga ostati optimistični u pogledu cijene XLM-a. U ovom ćemo dijelu pogledati neke od razloga koji bi mogli povećati cijenu XLM-a i drugih altcoina kako se približavamo zadnjem kvartalu godine. XLM trenutno zauzima 14. mjesto na ljestvicama novčića s tržišnom kapitalizacijom od nešto više od 1,5 milijardi dolara.

Krajem 2019. godine, Stellar Foundation smanjio je ponudu XLM-a za 50%, što je gurnulo XLM-ovu cijenu za 20%. Unatoč tome što je Stellar spalio polovicu svoje ponude, primio je mnogo kritika od drugih analitičara, stručnjaka i ličnosti na kripto tržištu.

Zaklada Stellar također surađuje s neprofitnim organizacijama, osiguravajući financiranje njihovih projekata i promičući upotrebu virtualnih valuta.

Kupite XLM na Binance već danas!

Predviđanja stručnjaka za XLM 2019, 2020, 2021, 2022

Bilo je dobrih vijesti za sve vlasnike Stellar (XLM) jer stručnjaci predviđaju svijetlu budućnost novčića. Ispod su stručna mišljenja o tome zašto će cijena Stellar Lumensa uskoro skočiti.

A panel profesionalaca iz sektora kriptovaluta, uključujući izvršne direktore, a poznati programer bitcoina, Jimmy Song, predvidio je masovne dobitke za cijenu Stellar Lumena. Panel je izjavio da bi XLM mogao porasti za čak 260% od svoje trenutne cijene, do kraja 2019. Svi članovi odbora izrazili su velike nade u cijenu novčića u narednim mjesecima.

WalletInvestor očekuje da će XLM cijena porasti na 0,2 dolara prije nego što će se spustiti na 0,01 do kraja godine. Međutim, očekuje se da će cijena ponovno narasti na 0,2 dolara, a tijekom sljedeće dvije godine cijena XLM-a kretat će se između 0,01 i 0,02 dolara.

TradingBeasts predviđa da će XLM zadržati cijenu od 0,06 dolara do 2021. Ali, do svibnja 2021. počet će rasti i doseći 0,11 dolara do kraja 2022..

Kupite XLM na Binance već danas!

Ostali čimbenici koji utječu na XLM cijenu uključuju;

Stvaranje Međuzvjezdane

U drugom slučaju koji naglašava rastuću iskoristivost zvjezdane mreže, Chain, bilo je pokretanje blockchaina nedavno kupio Lightyear, profitna podružnica Zaklade za zvjezdani razvoj. Akvizicija je dovela do stvaranja nove cjeline nazvane Interstellar.

Otkako je osnovan 2014. godine, Chain je uspio prikupiti preko 40 milijuna dolara privatnog kapitala. Također je surađivao s tvrtkama kao što su Visa, Nasdaq i Citigroup. Startup se opisuje kao sustav kriptografske knjige koji financijske usluge čini pametnijima, povezanijima i sigurnijima.

Na čelu Interstellara bit će Adam Ludwin, bivši partner RRE Ventures i osnivač Chaina. On će biti glavni izvršni direktor novog projekta, dok će Jed McCaleb, Stellar i Ripple Cofounder služiti kao glavni tehnički direktor projekta.

Komentirajući akviziciju Chain od strane Stellar, Ludwin rekao je:

„Svi klijenti koje imamo sada učinkovito su se preusmjerili s korištenja tradicionalnog modela baze podataka na model tokena koji izdaju sredstva u lokalnom okruženju. Udruživanjem sa Stellarom možete aktivirati sredstvo drugoj ustanovi. “

Sada se čini da je Chain-ov poticaj za usvajanje poduzeća blockchain razlog zašto je Stellar smatrao da je prikladno za preuzimanje tvrtke. U izjavi je McCaleb rekao:

„Chainov tim vodio je tržište za usvajanje blockchain tehnologije u poduzeću. To je kritična komponenta izgradnje budućnosti u kojoj se novac i digitalna imovina kreću po otvorenim protokolima. “

IBM je pokrenuo svjetski sustav bankovnih plaćanja sa zvjezdanom podrškom u Blockchainu

Dobre vijesti nastavljaju dolaziti zvjezdanim putem, a nedavno usvajanje mreže od strane IBM-a obećava da će povećati bogatstvo XLM-a. U rujnu je International Business Machines Corp. najavila da pokreće Blockchain World Wire, sustav plaćanja temeljen na blockchainu koji je poduprt protokolom Stellar.

Prema IBM-u platforma obećava revoluciju u prekograničnim plaćanjima. Djelovat će slično kao Rippleovi sustavi blockchain namire koji koriste XRP za prijenos velike količine novca preko granica s malo ili nimalo novca.

Kada platforma počne službeno raditi, olakšat će trenutno kliring i namiru svih transakcija putem blokovske mreže Stellar.

IBM opisuje novi proizvod kao:

“IBM Blockchain World Wire, nova financijska pruga koja istovremeno može očistiti i podmiriti prekogranična plaćanja u gotovo stvarnom vremenu. Integrirajući se sa svojim postojećim sustavima plaćanja, skupu neprozirnost možete zamijeniti pristupačnom transparentnošću – a to svima može donijeti veću financijsku priliku. “

Osim rada s IBM-om, također se šuška da bi se Fidelity mogao odlučiti za XLM blockchain u premještanju digitalnih sredstava preko svojih platformi. Iako nije potvrđeno, mora se reći da su mnogi pokreti cijena na financijskom tržištu definirani glasinama.

Ako bi se takav potez dogodio, značajno bi povisio XLM cijenu, potencijalno čak i na razinu od 1 USD.

Dodatak na BitGo

Početkom listopada, BitGo, jedan od vodećih kripto startupa koji nudi skrbnička rješenja najavio je da na svoj popis kriptovaluta dodaje XLM i Dash. Kupci sada mogu generirati novčanike za obje, počevši od ovog mjeseca.

BitGo je jedan od najsigurnijih svjetskih pružatelja novčanika. Novi dodaci čine ga uzbudljivim za ulagače obje kripto valute.

Mike Belshe, izvršni direktor i osnivač BitGoa, rekao je da su dodaci nastali zbog njihovih jedinstvenih značajki koje nude određena poboljšanja, posebno oko plaćanja.

Dodaje da je Stellar bio jasan izbor za Startup jer se usko fokusira na pružanje globalnih plaćanja za veći broj potrošača. To je nešto što ga razlikuje od Bitcoina. Za razliku od BTC-a koji djeluje kao skladište vrijednosti, XLM se fokusira na transakcije.

Uz BitGO, u sustav su stigle i pozitivne vijesti temeljene na razmjeni popis XLM tokena na burzi Coinsuper sa sjedištem u Hong Kongu.

Kupite XLM na Binance već danas!

Analiza cijena predviđanja cijena zvjezdanog lumena (XLM) TradingView ažurirana 13. veljače 2021

XLMUSD 0,58 USD Sljedeći DUGI cilj po kyer na TradingView.com

Kao što je pokazao analitičar, XLM je uspio doseći nove vrhunce na burzi Binance. Sada surađuje s Fibonaccijevim razinama koje bi mu omogućile da shvati kamo bi cijena imovine mogla ići u budućnosti. 

Spomenuo je da je XLM siječanj i veljaču proveo u fazi akumulacije između 0,277 i 0,30406 USDT po kovanici. Uz to, virtualna se valuta pomaknula prema višim vrhuncima i u ovom je trenutku premašila razinu od 0,48 USDT. 

Nadalje, smatra da je moguće da XLM slijedi Fibonaccijeve razine kao što se to već događalo u prošlosti s ovom virtualnom valutom.

XLM / USDT snažna bikova cijena akcije po FieryTrading na TradingView.com

Trgovački par XLMUSDT pokazuje da je posljednjih dana došlo do vrlo velikog porasta vrijednosti ove virtualne valute. Međutim, kad je XLM uspio doseći 0,41 USDT po kovanici, povukao se za 50%. Posljednjih dana, umjesto toga, XLM se pokušao pomaknuti iznad 0,37, a zatim je pao za 20%. 

Trenutno XLM bilježi sve veće i niže padove, što pokazuje da bi se medvjeđi trend mogao prekinuti za ovu digitalnu imovinu. Nadalje, sljedećih dana možda će biti moguće povećati količinu XLM-a. To bi moglo biti potrebno za pomicanje kako bi moglo postići dva glavna cilja: 0,37 i 0,41 USDT po kovanici.

XLM / USDT priprema raketu prema razini 0,3947 &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; po CollegeofPips na TradingView.com

XLM digitalno sredstvo nastavlja ispravljati snažni rast koji je doživio posljednjih mjeseci. XLM cijena vidjela je da su prodavači stvorili jasan kanal kretanja cijena. Ovo je također pokušaj razbijanja nižeg trenda 24. prosinca. 

Analiza pokazuje da cijena XLM-a posljednjih dana usporeno pada. Ovo bi mogao biti trenutak za razmišljanje o novom trendu rasta za naredne dane. Jaki kupci mogli bi ući na 0,12 dolara, a prvi ciljevi koje je analitičar dijelio uključuju 0,146 i 0,16 dolara. Neki ulagači iz XRP-a također bi mogli prijeći na XLM digitalno sredstvo.

Crypto XLM / USD (Još jedan Moonshot u nastajanju?) po SonicDeejay na TradingView.com

Za trgovinski par XLMUSDT vidimo da je analitičar bikovski raspoložen prema ovom paru jer bi ga središnje banke mogle usvojiti u budućnosti. Smatra da postoji i velika mogućnost da se u bliskoj budućnosti pomakne na 0,21 i 0,23. Unatoč tome, nije objasnio što ili kako središnje banke mogu usvojiti ovu virtualnu valutu.

Kao što vidimo, u vrijeme pisanja ovog članka, XLMUSDT trgovački par trenutno je na 0,18579 XLM. To bi moglo pogurati digitalno sredstvo o.24, pa čak i dalje, kao što je prikazano na grafikonu koji dijeli analitičar.

XLMUSDT 4hr: // RSI dobiva mogućnost prekomjerne kupnje po HustleGrindMomentum na TradingView.com

XLM je bio u vrlo bikovskom razdoblju. Međutim, čini se da sada doživljava korekciju. Analitičar sugerira da će biti važno gledati Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) i također RSI promjene trenda. 

Štoviše, spomenuo je da, kao i XRP, XLM uvelike ovisi i o tehničkim pokazateljima. Dobra strategija mogla bi biti zarada i ponovna kupnja za hodlere. Ako ne, najbolje je uzeti profit i preći na drugo digitalno sredstvo. 

Također je važno potražiti odskok na 200 SMMA na grafikonu od 4 sata. To bi u bliskoj budućnosti moglo potaknuti virtualnu valutu na 0,27 i 0,28.

Kupite XLM na Binance već danas!

Saznajte više

Želite li saznati više o Stellar XLM? Pročitajte naš vodič za početnike za XLM, zajedno s poviješću projekta i osnovama kako novčić daje vrijednost. Traženje Stellara na našoj web stranici dovest će do najnovijih XLM članaka poput Weiss Ratings dajući Stellar XLM ocjenu “kupi”.

Ako ste zainteresirani za kupnju Stellar-a, možete naučiti kako kupiti XLM na Binanceu, našoj predloženoj razmjeni za nove ulagače u kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner