Ripple (XRP) predviđanje cijene

(Ažurirano 13. veljače 2021.) Ova godina za XRP nije počela jako kao BITBOX, vodeća kripto burza sa sjedištem u Aziji, najavio da će ukloniti token prekograničnog plaćanja. Platforma nije ponudila konkretan razlog zašto poduzimaju ovu akciju. Dio razloga koje su naveli zašto mogu ukloniti kovanicu uključuju performanse, pouzdanost i likvidnost.

Nije iznenađujuće s obzirom da je potez uslijedio nekoliko sati nakon što je XRP pumpao 12% nakon mjeseci krvarenja tijekom 2019. godine. XRP je godinu završio -50%.

Međutim, osim uklanjanja s popisa i slabe izvedbe, Ripple je i dalje treća najveća kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji i zabilježena je veća upotreba u 2020. godini prekogranična plaćanja u jugoistočnoj Aziji, Africi i Latinskoj Americi.

Također, s istraživanjima koja pokazuju da ulagači gube vjeru u XRP, koji je neko vrijeme zaglavio na razini od 0,20 dolara, otvoreno negativni sentiment ponekad prethodi velikim promjenama trenda. Pad povjerenja investitora u XRP vjerojatno će potaknuti skup.

Barem je to mišljenje jednog popularnog kriptoanalitičara koji nosi ime Mr.Anderson. kroz a cvrkut, nedavno je objasnio da, iako XRP-ova akcija cijena izgleda prilično medvjedasto, poput mnogih altcoina, XRP će moći stvoriti dugoročno dno kada investitori “bace ručnik”.

XRP Predviđanje cijene

U ovom ćemo dijelu pogledati nekoliko razloga zašto vjerujemo da je XRP postavljen za bolje dane 2020. godine.

Kupite XRP na Binance već danas!

1. Povećano usvajanje od strane bankarskih institucija 

Ripple nudi blockchain rješenje koje pokušava riješiti probleme koji su desetljećima kočili financijsku industriju: spore brzine obrade transakcija, visoki transakcijski troškovi i nepouzdanost. Ripple također želi učiniti prekogranična plaćanja daleko učinkovitijim za ove velike pružatelje usluga plaćanja.

Rani uspjeh u prikazivanju ovih rješenja je razlog zašto su se velike financijske institucije brzo udružile s Ripple platformom.

Do sada je preko 100 financijskih institucija koje se kreću od pružatelja usluga plaćanja do banaka udružilo se s Rippleom i trenutno su u korist od mnogih blockchain rješenja koja nudi platforma. Ranije ove godine Ripple udružio s BankDhofar – prvom bankom u Omanu koja je sklopila takvo partnerstvo. Dr. Tariq Taha, šef informacija banke u priopćenju za tisak, brzo je istaknuo zašto je ovaj potez toliko važan za banku.

„Ovim možemo pružiti trenutne, bez trenja i sigurne prekogranične novčane prijenose u roku od nekoliko sekundi, s cjelovitom vidljivošću putovanja putem plaćanja

Ripple je također izjavio da dolazi najava gdje će se udružiti s “mnogim bankama” u Njemačkoj.

2. Daljnja partnerstva – najvažnije vijesti o mreškanjima


Ripple se pozicionirao kao preferirana tehnologija raspodijeljene knjige za prekogranične financijske transakcije.

Na tom je planu Ripple vidio velika usvajanja od strane financijskih tvrtki. Nažalost, cijena XRP-a nije se proporcionalno pomaknula s tim partnerstvima.

Neki komentatori sugeriraju da je to zato što neke od tih tvrtki ne koriste Rippleov matični novčić, XRP.

Kupite XRP na Binance već danas!

Iako je ovo djelomično točno, u nastavku ćemo pogledati tri razloga zašto će cijena XRP-a uskoro doseći vrhunac.

Partnerstvo Flutterwave

Flutterwave je tvrtka usmjerena na Afriku koja nastoji premostiti jaz između Afrike i globalne ekonomije.

Njegovo partnerstvo s Rippleom omogućava Flutterwareu da iskoristi snagu Rippleovog blockchaina za izgradnju platnih infrastruktura koje će služiti njihovoj misiji.

Ovo je partnerstvo po prvi puta otvorilo Afriku za Ripple platformu koja je de facto blockchain za obradu plaćanja u drugim dijelovima svijeta.

Da bi spoznao puni potencijal platforme, Flutterware je morao proći nove konfiguracije koje su uključivale instalaciju xCurrenta. Ova veza omogućuje svim platformama na RippleNetu slanje i primanje plaćanja u stvarnom vremenu.

Rippleov xCurrent povezivat će se s protokolom InterLedger koji je dizajnirao Fluttterware kako bi prihvatio jednu valutu.

Kako se ovo partnerstvo bude produbljivalo, vjerojatno će se prirodno pojaviti slučaj upotrebe XRP-a, što će pozitivno utjecati na njegovu cijenu.

Integracija na Moneynetintu

To je još jedna značajna integracija koja će tijekom sljedećih mjeseci vidjeti rast cijene XRP-a.

Moneynetint je tvrtka za e-novac sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tvrtka se specijalizirala za slanje novca preko granica za korporativne klijente. To implicira da je količina poslanog novca relativno velika.

Yishay Trif, izvršni direktor Moneynetinta u a izjava kaže:

“Nakon što smo shvatili koliko je tim Ripple bio profesionalan i podržava proces, odlučili smo ih odabrati. Očekujemo da ćemo zajedno moći voditi značajan razvoj i pojednostaviti procese na području prekograničnih novčanih transfera. Procesi međusobnog povezivanja i odobravanja između financijskih institucija, koji su prethodno trajali mjesecima ili čak godinama, sada su znatno smanjeni na nekoliko dana do nekoliko tjedana. “

Ovaj pozitivan razvoj događaja ukazuje na to da će Ripple vjerojatno uskoro porasti s obzirom na to da je ovo početak njihove suradnje.

Kupite XRP na Binance već danas!

Korištenje kreditnih kartica za kupnju XRP-a na Binanceu

Ovo je možda druga najvažnija vijest 2019. za Ripple. Div Binance pružio je korisnicima priliku da kupe kriptovalute koristeći plaćanja putem kreditne kartice od strane Binancea & Simplex partnerstvo.

Ovo je olakšalo stvari. Ako je do sada jedini način kupnje XRP bio prvo kupnja BTC / ETH, kao što je spomenuto u našem vodiču “Kako kupiti XRP od Binancea”, sada to možete učiniti samo s nekoliko klikova. Sada sve što morate učiniti je unijeti svoj Binance račun, provjeriti jeste li potvrđeni nivo 2 i kliknuti na „Sredstva“ -> “Kupite kreditnom karticom”.

Lako, zar ne? A i naknade su prilično niske – 3,5% ili 10 USD – ovisno o tome što je veće. Prihvaćaju se Visa i Mastercard i treba između 10 i 30 minuta da XRP dođe do vašeg računa.

Također, postoje i druga značajna partnerstva koja mogu utjecati na cijenu Ripplea u narednim mjesecima.

Na primjer, zaklada Gates i Melinda partnerstvo koji je pomogao povezati nebankarske ljude s financijskim rješenjima kroz projekt Mojaloop. Projekt koristi snagu protokola Ripple’s interledger.

Štoviše, izvršni direktor Ripplea je izjavio da će ‘deseci’ financijskih institucija koristiti XRP token 2019. Dakle, sigurno je pretpostaviti da će cijena Ripplea (XRP) uskoro zabilježiti ogroman dobitak.

Ripple je sada na Coinbase Pro

Od 25. veljače 2019. godine, XRP trgovanje uživo je na Coinbase Pro s parovima XRP / USD, XRP / EUR i XRP / BTC. Nažalost, samo korisnici iz SAD-a (koji nisu stanovnici New Yorka), Velike Britanije, zemalja članica Europske unije, Kanade, Singapura i Australije mogli su trgovati XRP-om na Coinbase Pro. The Obavijest također spominje da će se kasnije dodati još zemalja.

Na ovo su dugo čekali zaljubljenici u Ripple i ovaj je potez povećao cijenu XRP-a za gotovo 3 centa u sat vremena.

3. To je sada najbrža platforma za obradu transakcija

Visa je nekada bila najbrža tvrtka kada su u pitanju globalna financijska sredstva brzine transakcija donedavno. Broj ažuriranja sustava na Ripple platformi vidio je da je platforma zauzela prvo mjesto.

Prije ažuriranja sustava Ripple je mogao obraditi samo 1500 transakcija, ali sada može obraditi do 50 000 transakcija u sekundi. To je dvostruko više od broja koji Visa može riješiti samo s 24.000. To čini Ripple najbržom platformom za obradu transakcija na svijetu.

Sada se korporacije mogu pretplatiti na xRapid paket koji nudi Ripple i obavljati brže i sigurnije transakcije. Paket će također pomoći da se smanje troškovi razmjene valuta i globalne nagodbe jer XRP i fiat valuta pristaju poput rukavice i ruke.

To će uštedjeti tvrtkama i njihovim kupcima milijune dolara svake godine.

Što se tiče rješenja xRapid, Ripple ga pokušava proširiti kako bi dosegao veći broj tvrtki koje obrađuju plaćanja i prijenose koristeći XRP digitalno sredstvo. Postoji nekoliko tvrtki koje analiziraju mogućnost primjene ovog rješenja kako bi poboljšale svoju likvidnost. 

Brad Garlinghouse, izvršni direktor Ripplea, uvjeren je da će banke koristiti ovo rješenje do kraja ove godine. 

Jedna od tvrtki koja koristi xRapid je Cuallix. Smještena u Meksiku, tvrtka pruža rješenja za kredite i plaćanja putem kreditnih zajmova, osiguranja automobila i još mnogo toga. Nakon pristupanja RippleNetu 2017. godine, tvrtka je odlučila započeti testiranje xRapid rješenja čak i prije puštanja na tržište 2018. godine. 

Mercury FX, priznata tvrtka za doznake novca, također koristi XRP za slanje plaćanja iz i iz Meksika. Trenutno je tvrtka stvorila kanal plaćanja s Filipinima koji omogućava institucijama i zainteresiranim kupcima slanje uplata na brz i jednostavan način. 

Ostale tvrtke koje koriste ove usluge uključuju SendFriend, MoneyGram i Euro Exim banke. Te tvrtke također koriste proizvod xRapid kako bi mogle poboljšati svoje usluge. 

Sretni smo što najavljujemo Cambridge Global Payments @cambridge_fx koristi $ XRP u an #xBrzo pilot za svojih 13.000 globalnih kupaca bržim, jeftinijim i transparentnijim prekograničnim plaćanjima. https://t.co/dEoL1jVAdh

– Ripple (@Ripple) 1. ožujka 2018

S mnogim drugim tvrtkama koje testiraju XRP, uključujući Cambridge FX, WesternUnion i druge, digitalna bi se valuta mogla nastaviti širiti. David Schwartz, tehnički direktor Ripplea, rekao je da što je veća cijena XRP, to je veća veći plaćanja koja Ripple može ciljati. 

„Veća vrijednost gotovo uvijek znači veću likvidnost i obim trgovine. XRP već ima svaku od ostalih karakteristika koje su potrebne da bi bila dobra posrednička imovina, ali u početku će biti ograničena raspoloživom likvidnošću ”, napisao je gospodin Schwartz. 

Viša cijena za #XRP će pomoći @Mreškanje nekoliko načina: pic.twitter.com/iSgRK6Mmn1

– David Schwartz (@JoelKatz) 5. rujna 2017

Rješenje xRapid omogućuje tvrtkama da kupe XRP koristeći lokalnu valutu od pružatelja likvidnosti (tj. Mjenjačnice) i izvrše prijenos koristeći XRP. Klijent primatelj moći će prodati sredstva kod lokalnih davatelja likvidnosti i primiti lokalnu valutu koja se može prenijeti na bankovni račun.12

Stručnjaci Ripple XRP predviđanje cijene za 2019 & 2020

Ripple su dvije stvari: kriptovaluta (XRP) i otvoreni sustav plaćanja za banke. Kriptovaluta je snažno rješenje za likvidnost za real-time, jeftine prijenose putem fiat i kripto tržišta, kao i solidna opcija za ulaganje.

Prema Messariju Ryanu Selkisu, izvršnom direktoru tvrtke Messari Ryan, Ripple Company, budući da je samostojeći softver “stvarno dobar”, a njihovi su podaci prilično transparentni. Uz to, sve više tvrtki i dalje koristi protokol za prijenos novca u različite dijelove svijeta. Ovo je ključni čimbenik koji će vidjeti skok cijene novčića.

Štoviše, Brad Garlinghouse, izvršni direktor Ripplea, nedavno je izjavio da je sve veća vrijednost novčića opravdana. Ovaj je rast pripisao rastu tvrtke, kao i veličini deviznih tržišta kojima se kovanica namjerava obratiti.

Prema Rippleovom glavnom kriptografu Davidu Schwartzu, današnje isplate sustavi su tamo gdje je e-pošta bila ranih 80-ih. Svaki je davatelj izradio svoje sustave za svoje kupce i ako su kupci odlučili koristiti drugi, nisu mogli međusobno lako komunicirati. Ovdje dolazi Ripple; platforma će omogućiti vezu između različitih platnih sustava. Nakon toga slijedi povećano usvajanje, što će pogurati cijenu novčića prema gore.

Ripple Coin News, Druga najveća mrežna vijest Ripple po prometu tvrdi da će povećana nova partnerstva, tehnologije i snažne performanse vidjeti da će cijena novčića ove godine doseći 7 dolara.

Uz to, izvršni direktor tvrtke Ripple, Brad Garlinghouse, izrazio optimizam kada je izjavio da će se mnogo više platnih kompanija, financijskih institucija i banaka pridružiti ekosustavu Ripple, povećavajući tako vrijednost XRP-a.

Peter Brandt jedan je od ljudi koje biste trebali slijediti. Majstor je u crtanju & trgovanje. Na pitanje korisnika o uvidima u Ripple, odgovorio je lijepim grafom.

definitivno zavojiti pic.twitter.com/ixY4b6ysqx

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 21. siječnja 2019

InvestingHaven – poznata web stranica za investitore i entuzijaste – napravila je dugu analizu Rippleove cijene. Prema njihovoj analizi, vide potencijalnu cijenu od 20 dolara za Rippleov XRP krajem 2019. A Predviđanje cijene mreškanja od 20 dolara na kraju 2019. prilično je optimističan, temeljen na činjenici da je sada samo 0,29 dolara.

Čak su i u lipnju još uvijek raspoloženi prema Rippleu i tvrde da bi se njihova predviđanja cijena mogla ostvariti 2019. ili 2020. – sve će ovisiti o kripto tržištu & kako će se razvijati.

Phillip Nuun, izvršni direktor Wealth Chain Capital-a & Grupa Blackmore nije spomenula njegovo mišljenje o cijeni mreškanja niti je napravila predviđanje cijene mreškanja – ali tvrdi da će Ripple biti među najvažnijim kriptovalutama vani. Kako bi pokazao koliki je entuzijast za Ripple – usporedio ih je s Microsoftom.

Nikad nisam bio pristaša #mreškanje $ xrp

Ali dečko, oni povlače ozbiljne poteze. A činjenica da imam problema s njihovom ponudom za sada se ostavlja po strani kad postaju toliko važni u letenju #crypto #blockchain zastava

Doći će Microsoft od #crypto

– Phillip (@PhillipNunnUK) 02. listopada 2018

LongForecast – web stranica koja sebe naziva “Agencija za prognozu gospodarstva” ne vjeruje previše u Rippleov XRP. Njihova Ripple cijena predviđanja za 2019 & 2020. godina je daleko iznad prosjeka čak i sada. Vjeruju da će cijena mreškanja biti između 0,1 i 0,2 dolara do srpnja 2021. godine, gdje će pokrenuti još jedno tržište za Ripple. Tek 2023. ožujka vide cijenu Ripplea od 0,49 USD.

S druge strane, OracleTimes je imao istu viziju kao i mi – 5 dolara do kraja 2019. A čini se da su vijesti zasad u korist Ripplea – iako cijena nije. Ripple je opao za 10% od početka 2019. No, s obzirom na to da sada gotovo svatko može kupiti Ripple koristeći kreditnu karticu na Binanceu ili od Coinbase Pro – više ljudi bi ga moglo kupiti što dovodi do većeg usvajanja. I, provjeravamo cijenu Bitcoina od pokretanja do danas, možemo vidjeti da je usvajanje jedan od najvažnijih čimbenika.

Ripple (XRP) predviđanje cijene – Tehnička analiza TradingView, Ažurirano 13. veljače 2021

XRPUSD kratko po BullmarketFX na TradingView.com

Za ovog analitičara moguće je dobiti dobru priliku za kratki spoj. Smatra da je u dnevnom vremenskom okviru postojala formacija W koja bi se mogla dovršiti na vratu blizu 0,475 po novčiću. Štoviše, postojala je jaka razina otpora na oko 0,61 USDT što pokazuje da XRP može imati određenih poteškoća u nadmašivanju ove razine tijekom duljih vremenskih razdoblja. 

Vrijedno je spomenuti da analitičar čeka niže vremenske okvire da uđe u kratku poziciju na tim razinama. Ipak, ovo nije investicijski savjet s naše strane. Čekamo sljedeći potez XRP-a u bliskoj budućnosti.

XRP / USDT – Povratak u igru ​​- DUG po OrianaGH na TradingView.com

Analitičar pokazuje da je virtualna valuta mogla doseći dno kad je dosegla 0,244 USDT po kovanici. Sada vidimo da se XRP pomiče više i mogao bi testirati razinu otpora od 0,30 USDT. 

Uz to, analitičar tvrdi da čeka povlačenje kako bi napravio dugačak unos od 0,29 USDT po XRP. Također je izjavio da je XRP prekinuo glavnu medvjedastu liniju trendova. 

Ako premaši 0,30 USDT, u budućnosti bi mogao doseći mnogo više razine. Međutim, vrlo je važno slijediti osnove iza ove digitalne imovine nakon problema s američkom Komisijom za vrijednosne papire (SEC).

XRPUSDT dugačak po Trgovac_OMS na TradingView.com

Za XRP vidimo da analitičar pokazuje da se virtualnom valutom može trgovati između dvije razine otpora. Te razine uključuju 0,23845 USDT i 0,27011. To su vrlo važne za održavanje cijene XRP u kratkom roku. 

Iako bi XRP mogao pasti na oko 0,23845 USDT po kovanici, tada bi se mogao početi kretati više prema 0,43759 USDT. To bi predstavljalo rast cijena od 83% u sljedećim tjednima i mjesecima. Ipak, analitičar upozorava trgovce da je ovo osobna tržišna prosudba koja se temelji na objavljenim informacijama i povijesnim podacima na TradingViewu. Stoga bi se ovo definitivno moglo promijeniti u narednim tjednima.

XRPUSDT 01. SIJEČNJA 2020 (pažljivo kratko) po dee718 na TradingView.com

Tijekom prošlog tjedna na XRP su utjecale vrlo loše vijesti. Američka Komisija za vrijednosne papire (SEC) tužila je Ripplea i dvojicu rukovoditelja tvrtke. Smatra da je ovo bilo korisno za mnoge ulagače i ljude koji se trebaju izbaciti iz digitalne imovine. 

Štoviše, smatra da je situacija i dalje otvorena i da bi se virtualna valuta mogla oporaviti na oko 0,38 dolara u bliskoj budućnosti. Međutim, ovo bi moglo biti nekako zakomplicirano nakon što je prošli tjedan na kratko pao ispod 0,18 dolara. Količina je također posljednjih dana vrlo velika jer prodavači i kupci razmjenjuju XRP.

XRPUSDT stvara bikovsku zastavu &# x1f990; po plancton0618 na TradingView.com

XRPUSDT je ​​trenutno u trenutku kada se na 4-satnoj karti stvara bikova zastava. Prema analitičaru, ovo bi mogao biti vrlo bikovit pokret za XRP, što bi moglo pomoći digitalnoj valuti da se pomakne na 0,70 dolara po novčiću. 

Analitičar vjeruje da bi, ako cijena testira podršku od 4 sata i probila se, mogao biti dobar trenutak za postavljanje naloga za pomicanje više. Trenutno se XRP trguje na razini otpora 0,59 dolara po novčiću i pokušava prebiti tu razinu da bi nastavio svoj pomak prema gore spomenutim razinama cijena.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Tko je stvorio Ripple?

Ripple je kreirala Ripple Labs Inc, američka tehnološka tvrtka sa sjedištem u SAD-u. Ideju je zamislio Jed McCaleb, a u početku je izgrađen uz pomoć Arthura Britta i Davida Schwartza.

Kada je pokrenut Ripple?

Ripple je objavljen 2o12 i pokrenut 2013. godine.

Je li mreškanje decentralizirano?

Ripple je centraliziran iako njegovi rukovoditelji tvrde da je decentraliziran. Prema Mattu McKibbinu, stručnjaku za blockchain, „Ripple je centraliziran. To je u osnovi način na koji banke i velike financijske institucije trguju na raspodijeljenoj knjizi. “

Je li talasan dokaz uloga? 

Ripple ne koristi dokaz o udjelu ili dokaz o poslovnom konsenzusu, već konsenzusni protokol koji pomaže u provjeri stanja računa i transakcija u sustavu.

Je li Ripple dobra investicija?

Za investitore koji traže izvrsna ulaganja ispod 1 USD, XRP je izvrsna opcija. Ova valuta nije vaša tipična digitalna valuta, jer Ripple radi na revolucionarnim načinima na koji se novac prenosi.

Hoće li Ripple ići gore? 

Sve je veći interes među financijskim institucijama jer one najviše žele dobiti partnerstvom s Rippleom. Više pažnje pridaje se cijeni domaće valute XRP i možemo očekivati ​​dugoročno povećanje njezine cijene. 

Gdje kupiti Ripple?

Prije kupnje XRP-a osigurajte da imate sigurno mjesto za pohranu svojih kovanica. To znači nabaviti izvrstan hardverski novčanik, npr. Ledger Nano X, Edge, Trezor itd. Sljedeći je korak pronalaženje XRP burze na kojoj možete kupiti XRP s fiatom, zamijeniti BTC za XRP ili ga kupiti putem fonda.

XRP možete kupiti pomoću kreditne / debitne kartice na eToro, Coinmama, CEX.io, Binance i Coinbase. Kupite XRP koristeći bankovni prijenos na eToro, CEX.io i Coinbase.

Kupite XRP koristeći SEPA prijenos na Coinmama i CEX.io.

Na eToru XRP možete kupiti i neizravno putem trgovačkog fonda. Također možete kupiti BTC i zamijeniti XRP na platformama poput Binance, Kraken i Bitstamp.

Je li Ripple Dead?

Za razliku od mnogih novčića koji su dolazili i odlazili zbog nedostatka stvarnih slučajeva, XRP je tu da ostane. Sudeći po interesu banaka i drugih financijskih institucija, ne vjerujemo da Ripple uskoro nekamo odlazi. 

 Je li Ripple bolji od Bitcoina? 

Ne, ali usporedba dviju platformi nije fer s obzirom da se obje koriste u različite svrhe. Bitcoin je razvijen za plaćanje usluga i robe, ali Ripple je stvoren za banke i platne mreže kako bi služio kao mjenjačnica, sustav plaćanja ili sustav prijenosa novca. 

 Will Ripple neće uspjeti? 

Kratkoročno, njegov vrlo nevjerojatan Ripple neće uspjeti.

 

Eric je pisac i urednik kriptovaluta. Pisao je o tehnologijama u nastajanju više od sedam godina i prikupio preko 2 milijuna pregleda stranica. Također vodi plaćeno Novčić Agora zajednica. Trenutno radi na svom prvom romanu, koji uključuje pokretanje kriptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map