Toast Wallet Review – Najbolji Ripple novčanik?

Toast Wallet Review – Najbolji Ripple novčanik?

XRP je matična valuta knjige Ripple blockchain, koju je stvorila tvrtka Ripple. Ripple svojim tehnologijama želi učiniti proces slanja sredstava u inozemstvo mnogo lakšim i pristupačnijim. Tvrtka nudi razne proizvode i rješenja bankama i pružateljima usluga plaćanja, a XRP je samo jedan od mnogih razvoja.

Trenutno je XRP na trećem mjestu među kriptovalutama prema vrijednosti tržišne kapitalizacije, koja trenutno vrijedi 13.417.056.410 USD. XRP se može kupiti i prodati na širokom popisu burzi kriptovaluta, ali prije nego što počnete kupovati XRP, trebali biste imati siguran novčanik za njihovo spremanje.

Prije nego što odlučite nabaviti XRP novčanik i obavite transakcije s novčićem, trebali biste biti svjesni važnog aspekta. Za razliku od ostalih novčanika s kriptovalutom, Ripple novčanici zahtijevaju 20 XRP za rezerviranje adrese novčanika. Iznos se koristi za održavanje novčanika i aktiviranje vašeg XRP-a na Ripple Ledger-u.

Dakle, ako prenesete 200 XRP u svoj Ripple novčanik, 20 XRP će ići na rezervaciju adrese novčanika, što znači da možete transakvati sa 180 XRP. Zbog toga nije preporučljivo pohraniti svoj XRP u više novčanika; na kraju ćete izgubiti dijelove svog iznosa samo zbog rezerviranja novčanika.

Nazdravljeni novčanik

Toast Novčanik je besplatni novčanik otvorenog koda izrađen posebno za Ripple XRP. Novčanik, razvoj tvrtke StarStone Limited, prvo je zamišljen samo za mobilne korisnike, ali sada je dostupan za više uređaja. Novčanik je kompatibilan s iOS-om, Androidom, Windowsom, Macom i Linuxom.

Ovaj Ripple novčanik s više platformi ima jednostavno i intuitivno sučelje i visoku razinu sigurnosti, tvrdeći da ne usmjeravaju nikakve podatke ili lozinke na svoje poslužitelje.

Još jedan pozitivan aspekt u vezi s ovim novčanikom je taj što on nije hostiran, što znači da ste vi jedini koji drži privatne ključeve novčanika. To stvari čini sigurnijima jer su važne informacije manje izložene pokušajima hakiranja.

Značajke nazdravljenog novčanika čine ga atraktivnim i popularnim novčanikom za vlasnike XRP-a. Preporučujemo da pogledate Toast novčanik kako biste zadržali XRP, jer su njegova kompatibilnost i sigurnost vrhunski na ovom prostoru. Tvrtka također ima opsežni odjeljak s čestim pitanjima možete pročitati ako se zapitate o upotrebi novčanika. Mnoge web stranice također su istakle da je tim za korisničke usluge tvrtke Toast Wallet bio koristan i brz u odgovaranju na pitanja.

Toast Wallet je jako napredovao uspostavljajući se kao vodeći XRP novčanik i preporučili bismo ga svima koji traže sigurno i jednostavno rješenje za pohranu vašeg Ripplea.

Ipak, postoje i drugi novčanici ako želite alternativu. Ispod su ostale mogućnosti.

Tost novčanik min

Izvor: https://allvor.org

Exarpy

Exapry je web novčanik koji vam omogućuje pohranu vašeg XRP-a i obavljanje transakcija s njim pomoću razumljive aplikacije.

Da bi povećao svoju sigurnost, Exarpy će svakom računu pružiti sigurnosnu mjeru s PIN-om. Kada se poželite prijaviti u novčanik, morat ćete se odspojiti s interneta.

Nakon toga bit ćete preusmjereni na stranicu za prijavu i tražiti da navedete PIN kôd zajedno s kontrolnim kodom. Novčanik vam tada daje do znanja da je sigurno ponovno se povezati s internetom.

No, novčanik naplaćuje naknadu od 0,0025 XRP za svaku transakciju koja je također uključivala naknade koje naplaćuje mreža Ripple.

Exarpy nema baš opseg koji ima Toast Wallet, ali mogao bi biti intrigantan izbor.

Edge novčanik

Edge novčanik je novčanik otvorenog koda dostupan za mobilne uređaje koji koriste iOS i Android operativne sustave.

Edge lokalno šifrira račune na korisnikovom uređaju. Nikada neće imati pristup bilo kojem korisničkom imenu ili lozinci svojih klijenata. Račun se automatski izrađuje sigurnosna kopija kao sigurnosna mjera u slučaju da vam uređaj pokvari ili ukrade. Korisnik novčanika jedini drži glavni privatni ključ na svom računu.

Novčanik također nudi dodatne sigurnosne opcije pomoću kojih korisnik može nadograditi svoj račun. To uključuje oporavak lozinke i dvofaktorski sustav provjere autentičnosti jednim dodirom. Poslužiteljska infrastruktura Edgea je decentralizirana, omogućujući korisnicima izravnu interakciju s distribuiranim knjigama kriptografije koju koriste. To znači da čak i ako Edge poslužitelj doživi zastoje, novčanik nastavlja raditi.

Ledger Nano S

Ledger Nano S je novčanik za hladnjak koji ima dizajn sličan dizajnu USB pogona koji ima OLED sučelje. Ova vrsta novčanika smatra se najsigurnijom jer privatno pohranjuje vaše privatne ključeve, što ih čini praktički imunima na bilo kakve mrežne napade.

Uređaj je kompatibilan s bilo kojim računalom, prijenosnim računalom ili mobilnim uređajem koji ima USB priključak, omogućujući vam slanje i primanje XRP-ova na siguran i bez muke. Ovaj novčanik također ima zaseban zaslon koji vam omogućuje pregled početnog ključa stvorenog nakon izvršavanja svake transakcije.

Privatni ključevi čuvaju se na odvojenom mjestu u uređaju jer je u svoj dizajn s dva čipa integrirao jako šifrirani firmware. Nakon uključivanja uređaja u računalo, morat ćete pružiti 4-znamenkasti PIN kôd, mjeru koja dodaje dodatnu sigurnost ovom novčaniku.

Za razliku od ostalih novčanika, Ledger nema ograničenje količine XRP kovanica koje korisnik želi pohraniti. Novčanik također podržava druge razne vrste kriptovaluta.

To je vitalna prednost koju Ledger ima; da može pohraniti druge novčiće. Dakle, ako želite da vaš XRP bude u istom novčaniku kao i vaš BTC ili ETH, ovdje želite ići. Toast novčanik i ostali iznad stvoreni su samo za XRP, pa su ograničeni u onome što mogu imati za cijeli vaš portfelj.

pregled knjige nano s 600x336 1

Izvor: https://99bitcoins.com

Presuda

Čini se da je za novčanike samo za XRP najbolji izbor. Toast nam se sviđa zbog korisničkog iskustva, sigurnosnih značajki i usredotočenosti na podršku Ripple. Međutim, ako u jednom novčaniku držite više kovanica koje želite pohraniti, Ledger Nano S je vjerojatno mjesto na kojem se želite okrenuti.

Cole je slobodni pisac koji se fokusira na kriptovalute i nove tehnologije. Prethodni članci o Masternodima objavljeni su na vodećim kripto web lokacijama i citirani u Whitepapersu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner