ZCash Predviđanje cijena 2020. – Zašto stručnjaci misle da će se to povećati

(Ažurirano 5. svibnja 2020.) ZCash (ZEC) najistaknutiji je novac za privatnost i sigurnost. Cijena ZEC-a pala je sa svojih najviših razina, blizu 900 dolara početkom 2018. godine, na cijenu koja je trenutno 64 dolara. Budući da predviđanja kripto cijena u ovoj analizi nisu nimalo jednostavna, pokušat ćemo pogledati nekoliko čimbenika koji bi mogli potaknuti cijenu ZEC-a prema gore. Sve digitalne valute su nestabilne i vrlo su složene, a na cijene utječe mnoštvo vitalnih čimbenika, naime potražnja, ponuda, partnerstva i dostupnost. U tom kontekstu, pogledajmo zašto stručnjaci misle da će Zcash rasti.

Kupite ZEC na Binance danas!

Zašto stručnjaci misle da će Zcash rasti

Prema TradingBeasts, očekuje se da će Zcash započeti godinu s oko 31 USD. Maksimalna očekivana cijena je oko 38 USD, a minimalna je približno 26 USD. Očekuje se da će novčić završiti u siječnju oko 30 dolara. Međutim, očekuje se da će ZEC trgovanje 2020. godine završiti na oko 46 dolara, a 2021. cijena bi se mogla popeti na 68 dolara.

Zooko Wilcox

Prema Zooko Wilcox, izvršnom direktoru ECC (Electric Coin Company), tvrtke koja stoji iza digitalne valute ZCash usmjerene na privatnost, tvrtka je dodala značajne promjene izvan privatnosti. Te promjene privatnost čine puno dostupnijom, a ujedno otvaraju vrata za mobilne aplikacije. Ova će kretanja zabilježiti porast potražnje za novčićem u narednim godinama, što će, pak, povećati cijenu.

Dan Morehead

Ostalo istaknuti investitori kao što je Dan Morehead iz bitcoin rizičnog kapitala Pantera Capital, izrazio je optimizam prema značajkama novčića i izjavio da ima više prednosti u odnosu na Bitcoin, što se tiče selektivne transparentnosti, GPY rudarstva kako bi se spriječila centralizacija i potencijalno ima učinkovitije upravljanje.

Deloitte’s Blockchain Experts

Jedan od Deloittovih stručnjaka za blockchain, Davis, izjavio da će, budući da popularnost privlači kapital, zcash rasti, s obzirom na to da je brzo izašao iz vrata i uspio stvoriti snažno sljedbeništvo bez obzira na neke od njegovih slabosti. To znači da novčić ima svijetlu budućnost, a entuzijasti bi se trebali veseliti skoku cijena u budućnosti.

Kupite ZEC na Binance danas!

Ostali čimbenici koji utječu na cijenu ZCash-a u 2019

Trenutno nema puno optimizma u porastu cijene s jednom važnom i vitalnom iznimkom: uvrštavanjem na Coinbase. Istražit ćemo što bi to moglo učiniti s cijenom Zcash-a i gdje bi moglo sletjeti do kraja godine.

Pročitajte našu potpunu pokrivenost liste ZCash na Coinbase Pro krajem 2018. Ili, ako ste zainteresirani za kupnju ZEC-a, o tome kako ga iskopati možete pročitati u našem vodiču ovdje.

Izgrađeno na znanosti

Prvo, ipak, priča o ZEC-u započinje prije nekoliko godina s tehnolozima zainteresiranima za stvaranje novčića koji bi mogao koristiti dokaze o nuli znanja; sposobnost koja bi sakrila detalje transakcije koje su izlagali drugi novčići. Tada je tehnologija smatrana inovativnom kao i sada i mnogi su je u kripto svijetu pohvalili zbog njezine sposobnosti da dovrši privatizaciju transakcije. Malo kovanica to može učiniti, a u to je vrijeme to bio novčić koji nije samo kopirao Bitcoin, već je inovirao ideju koju je Satoshi prvi put izložio.

Kao što kaže njegova vlastita web stranica, Zcash jest izgrađena na znanosti. I to je dobro – to je projekt koji je još uvijek i potpuno posvećen misiji koju je namjeravao postići. Opet, ne može svaki projekt ovo reći.

Ali to također znači da se ne radi o projektu koji se pretjerano bavi vlastitom cijenom trgovanja, niti radi na visokoj razini marketinga kako bi se usvojilo korisnika ili uvrstili na razmjenu. Dakle, tamo ima lošu stranu, posebno za rane investitore.

Umjesto toga, marka se usredotočuje na elemente i osnove privatnosti. To možete vidjeti na svom blog—Koji je više ispunjen perspektivnim komadima od marketinške stočne hrane ili komada za odnose s investitorima. I to će upravo biti način na koji će Zcash biti. Kao što je posljednja pošta, projekt je usredotočen na svoj eksperiment “da poljulja financijske temelje i izgradi budućnost koja časti sve ljude, za sva vremena.”

Neće svaki novčić biti TRON, a Justin Sun svakodnevno će cvrkutati o novim ažuriranjima kako bi privukao nove poglede na projekt.

Ali ako Zcash može uspjeti u svojoj viziji i osigurati novčić koji se razmjenjuje s ovom hvaljenom tehnologijom, razmjene koje se ne mogu pratiti, tada cijena ZEC-a ima veliku vrijednost da to podupre.

Učinak popisa Coinbase na cijenu ZCash-a

I to je očito ono što je Coinbase vidio kad je u srpnju objavio da traži ZEC, među još samo četiri kovanice, kako bi ga uvrstio na svoju platformu. Nije dao vremensku traku, ali samo vijest da je najveća američka burza razmišljala o dodavanju brze ulice ZEC-fiat doživjela je skok cijene za 40%.

I upravo sada vidimo Coinbase efekt u punom jeku. Jedan od ostalih kovanica navedenih u toj grupi od pet je 0x (ZRX) koji je danas dodan u Coinbase Pro. Kovanica je zabilježila rast od 20% na vrijednosti USD i više na BTC omjeru dok su ostali novčići padali. Isto će se vjerojatno dogoditi kada Zcash bude naveden na Coinbaseu, a ZEC cijena potaknut će novim interesom potrošača.

Vidjevši da je Zcash usredotočen na povećanje tehničkog eksperimenta i partnerstvo sa znanstvenim timovima koji mogu raditi s njegovom zk-SNARKs tehnologijom, cijena Zcash-a oslanjat će se na Coinbase.

Kupite ZEC na Binance danas!

ZCASH (ZEC) predviđanje cijena Analiza TradingView ažurirana 5. svibnja 2020

ZEC / BTC DNEVNO KRATKO UREDI po Marcelvv na TradingView.com

Analitičar kaže da se ZEC drži snažno. Novčić se kreće unutar kanala s dobrom reakcijom nosača kanala i velikim ubrizgavanjem nakon BTC pumpe, što je dobar znak, a izgleda da će ići i više. Na grafikonu ćete pronaći neke kratkoročne ciljeve, ali imajte na umu, BTC utječe na sve altcoine.

Ne propustite sjajnu priliku za kupnju u ZECBTC-u po PrognozaGrad na TradingView.com

Analitičar nudi sljedeći prijedlog trgovanja; postoji mogućnost privremenog povlačenja na predloženu liniju potpore (0,0057). ako je tako, trgovci mogu postavljati narudžbe na temelju cjenovne akcije za koju se očekuje da će postići kratkoročne ciljeve.

Tehnička analiza:

. ZECBTC je u dometu i očekuje se početak uzlaznog trenda.

.Cijena je iznad 21-dnevnog WEMA-a koji djeluje kao dinamička podrška.

. RSI je na 68.

Uzmi dobit:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = Proboj ispod S2

Moj trenutni prikaz za Zcash (mapirani grafikon) po alanmasteri na TradingView.com

Analitičar kaže da imamo bikove pokazatelje i cijene koji izazivaju otpor.

Neposredni otpor sada je EMA200 (0,005663). Dakle, ZECBTC će nastaviti potiskivati ​​sve dok se ova razina ne prekine.

Ako se ne može prikupiti dovoljan zamah, cijene će se povući prije sljedećeg pokušaja.

Ostajemo bikovi čak i ako cijene padnu ispod podrške.

Očekujemo snažan odskok nakon što se takav scenarij dogodi (plava strelica).

Zaključak

Nedavno je Zcash Foundation objavio protokol upravljanja koji će pomoći decentralizaciji blockchaina platforme. Jedan od presudnih čimbenika uključenih u upravljački dokument je stvaranje konkretnih planova / politika koji će unaprijediti ciljeve zajednice. To je potez koji će Zcashu pomoći da ojača stezanje na tržištu altcoina, a također će biti pozitivan za cijenu ZEC-a.

Do sada je cijelo tržište pokazalo bikovski osjećaj koji nas navodi da vjerujemo da se nalazimo na bikovom tržištu. Savršeno je vrijeme za ulagače da dodaju malo ZEC-a u svoj portfelj nakon laganog povlačenja koje smo vidjeli tijekom posljednja dva tjedna dok se tržište priprema za ponovno okupljanje.

Kupite ZEC na Binance danas!

Želite pročitati više? Pročitajte našu pokrivenost ZCash liste na Coinbase Pro krajem 2018. Ili, ako ste zainteresirani za kupnju ZEC-a, o tome kako ga iskopati možete pročitati u našem vodiču ovdje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner