Tokenizált arany megtalálja a támogatást a SALT és a NEXO révén az induláskor

Tokenizált arany, más néven „Pax Gold”

Az elmúlt hét meghozta a PAX Gold. Ez az új ajánlat stabil pénzérmeként működik, fizikai arannyal. A terméket a PAXOS hozta létre és dobta piacra – a különféle stabil szerek népszerű alkotója, amely a blokklánc világában egyre népszerűbb..

A legtöbb iparági résztvevő úgy véli, hogy az illikviditástól szenvedő értékes eszközök tökéletes jelöltek a blokklánc révén történő tokenizálásra. Az arany tökéletesen illeszkedik ebbe a kategóriába – a PAX nagybetűket szeretne keresni.

A PAX Gold egy ERC-20 alapú token, amelyek mindegyike egy finom troy uncia aranyat jelent. Ez az aranyhoz való kötés lehetővé teszi a tokenek számára, hogy utánozzák az aranypiacokat. Lehetővé teszi továbbá a tulajdonosok számára, hogy közvetett módon nemesfémekbe fektessenek be, bár hatékonyabban, mivel a tokenek likvidebbek és nem igényelnek tárolási díjat.

Kamatszámlák és fedezetek

Az induláskor azonnal elfogadták a PAX Gold-ot, mivel több vállalat felszólalt, jelezve, hogy az eszköz várhatóan különböző eszközökkel támogatandó. Pontosabban két blokklánc alapú hitelezési platform – NEXO és – fellépett. Az előbbi a PAX Gold által finanszírozott kamatozó megtakarítási számlákat kínál, míg az utóbbiak megkönnyítik a kriptohiteleket, amelyek fedezetként használják a PAX Gold-ot..

A PAX Gold több platformon belüli felvétele, például a SALT és a NEXO által kínált platformok fényes jövőjére mutat.

Akár fedezetként használják, akár a kamatozó számlán lévő pénzeszközök növelésének eszközeként, az ipar stabil elfogadása továbbra is növekszik. Az iparág résztvevői felismerték, hogy képesek a kriptó be- és kikapcsolásaként működni, és most ennek támogatására törekszenek..

Kommentár

Az elmúlt héten a Paxos, a SALT és a NEXO képviselői időt szántak arra, hogy kommentálják a PAX Gold használatát. A következőket mondták mindegyiküknek az ügyben.

Charles Cascarilla, a Paxos vezérigazgatója kijelentette,

„A digitális és globális pénzügyi rendszerben a fizikai arany birtoklása nehézkes, elavult befektetés; nem könnyű kereskedni, megosztani, mozgatni vagy tőkeáttételt gyakorolni más befektetésekkel szemben. Bár könnyű kereskedni az aranyszármazékokkal – ETF-ek, határidős ügyletek és fel nem osztott arany -, ezek szintetikus ábrázolások, nem a fizikai arany jogi tulajdonjoga, és korlátozott hozzáférhetőségűek. Az akkreditálatlan kiskereskedelmi üzletekben vásárolt arany nemcsak drága, de kockázatos is, mivel az arany minősége és eredete nem ellenőrzött … A PAX Gold megoldja ezeket az alapvető kihívásokat. Ugyanolyan könnyű kereskedni, mint az ETF-ekkel vagy a bitcoinokkal, rendkívül mobil és osztható, és a tulajdonosok tulajdonjogát is megadja a világ legjobb minőségű aranyának. Soha nem volt ilyen egyszerű az arany birtoklása vagy kereskedelme, és örömmel tölt el bennünket, hogy mind az intézmények, mind az egyének számára gyorsabb és olcsóbb hozzáférést biztosítunk az aranyhoz. Azáltal, hogy aranyat teszünk egy blokkláncra, demokratizáljuk az aranyhoz való hozzáférést. ”

Jenny Shaver, a SALT igazgatója kijelentette,

„A nemesfémek ideálisak a tokenizáláshoz. Az arany például jól megalapozott intézményi fizikai letétkezeléssel és széles befektetői körrel rendelkezik, akik ismerik az eszközosztályt … Az arany hagyományosan fedezeti ügyletként fordítottan korrelált eszközökkel, például részvényekkel és fiat valutával rendelkezik, így a digitális zsetontulajdonosok számára ismert diverzifikációs lehetőségek. Azzal, hogy a PAX Gold-t kínáljuk legújabb biztosítékként, hozzáadott értéket biztosítunk ügyfeleink számára azáltal, hogy ötvözzük az arany befektetés előnyeit és a kriptográfiai hitelezés révén az alapokhoz való könnyű hozzáférést. “

 

Nexo

Az angliai londoni székhelyű NEXO egy blockchain hitelvállalat, amelyet 2017-ben alapítottak. Különösen ügyfeleik számára biztosítanak hozzáférést az azonnali kölcsönökhöz / hitelkeretekhez, amelyeket kriptográfiai eszközök fedeznek. A műveletek kibővültek a kamatozó megtakarítási számlákkal.

Ezt a coloradói, denveri székhelyű vállalatot 2016-ban alapították, és kriptográfiai kölcsönökre specializálódott. Megalakulásuk óta a SALT-nak számos országra sikerült kiterjesztenie a szolgáltatásait, többek között, de nem kizárólag a következőket:

  • Egyesült Királyság
  • Egyesült Államok
  • Brazília
  • Svájc
  • Új Zéland

Más hírekben

A NEXO nem az első olyan vállalat, amely stabil érmével finanszírozott kamatozó számlákat kínál. Lehet, hogy elsőként használják a PAX Gold-ot, mások, például a BlockFi, már kínálnak hasonló termékeket. Nemrégiben röviden áttekintettük a piacon található különböző stablecoin-kínálatokat, és azt, hogy ezek hogyan játszanak szerepet a BlockFi platformban.

Stablecoins – trükkös vagy divatos

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner