A Bitcoin Payments elfogadása: A 14 legnépszerűbb kereskedői átjáró

fogadja el a bitcoin fizetéseket

Már kitértünk arra, hogy hol költsük el a bitcoinokat, de most nézzük át, hogyan működik a bitcoinos fizetések elfogadása a kereskedők számára, és ismerjük meg a vállalkozások és az e-kereskedelem kriptovaluta-kifizetéseinek legjobb módjait.

Hogyan fogadható el a kereskedők kriptofizetése

Az elmúlt négy-öt évben a globális kriptográfiai közösség hatalmas növekedést tapasztalt az egyre növekvő pénzügyi területen működő vállalkozók számában. Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy bemutassunk egy részletes útmutatót arról, hogy a független vállalkozók és kereskedők miként kezdhetik meg a Bitcoin (BTC) elfogadását árucikkeik számára egy nagyon egyszerű és egyszerű módon. Néhány, az ebben az útmutatóban szereplő fő témakör a következők:

  • Melyik pénztárca ideális az általános üzleti tranzakciók megkönnyítésére.
  • Hogyan lehet feldolgozni a BTC-vel kapcsolatos tx-eket személyesen és digitálisan is
  • Melyik fizikai platformot használhatják a kereskedők az értékesítési pontok közötti interakciók feldolgozásához
  • Mely szolgáltatások (fizikai vagy digitális) használhatók a Bitcoin konvertálására más digitális vagy fiat pénznemekre
  • Hogyan csökkenthetik a kereskedők a piaci volatilitással kapcsolatos veszteségeiket?
  • A legnépszerűbb 14 Bitcoin fizetési átjáró, amelyet vállalkozások és vállalatok számára használhatunk

Miért válasszák a kereskedők a BTC-t?

hogyan lehet elfogadni a bitcoin fizetéseket

Mielőtt rátérnénk arra, hogy miként fogadják el a kereskedők a BTC-fizetéseket, hasznos lehet olvasóink számára, hogy megértsék a kiemelt kriptovaluta alapvető előnyeit. Először is láthatjuk, hogy a Bitcoin használatának legkiemelkedőbb előnye, hogy a valuta összes natív tranzakciója teljesen visszafordíthatatlan. E pont részletesebb kifejtésére láthatjuk, hogy a legtöbb hagyományos fiat fizetési processzor vagy bankokat, vagy más közvetítő platformokat használ fel tranzakcióik megkönnyítésére. Ennek eredményeként a kereskedőknek gyakran meg kell küzdeniük a visszaterhelések és más hasonló csalások miatt okozott veszteségek lehetőségével. És bár az ilyen kérdések által érintett kereskedők meglehetősen könnyen nyújthatnak be visszatérítési kérelmet, az egész folyamat meglehetősen fárasztó és időigényes lehet.

Amikor a Bitcoinról (BTC) beszélünk, nincs esély a visszaterhelésre, mivel az eszköz decentralizált hálózatot használ – ami nem enged teret a visszatérítést kérő rossz szereplőknek (vitatható esetekkel kapcsolatban). Nem csak, hogy a BTC egyedi működési keretrendszere miatt a devizához társított számlákat soha nem fagyaszthatja le egy központi irányító ügynökség (például bank, Paypal, hitelintézet stb.).

A Bitcoin további fő előnyei:

Alacsony Tx díjak: Míg a hitelkártya-üzemeltetők és a fizetési szolgáltatók általában az ügyfelek 3 +% körüli magas díjtételét számítják fel (az átváltási díjakkal együtt), a BTC tranzakciók körülbelül 1 dollárért kezelhetők, függetlenül a fizetés nagyságától..

Jövőre kész technológia: Minden egyes nappal egyre több ember kezdi megismerni a kriptovaluták (például a BTC) valódi pénzügyi potenciálját. Ebben a tekintetben sok szakértő úgy véli, hogy az alternatív monetáris technológiákat, például a Bitcoin-ot alkalmazó kereskedők több ügyfelet tudnak csábítani, különösen, ha telik az idő, és a globális pénzügyi szektor teljesen digitális működési módra vált.

Mire kell figyelni, ha a BTC pénztárcát választja a fizetések elfogadásához

bitcoin pénztárca a fizetések elfogadásához

Ahhoz, hogy egy kereskedő elkezdhesse a Bitcoin (BTC) kifizetések elfogadását, meg kell szereznie egy kriptovaluta pénztárcát. Ebben a tekintetben meg kell említeni, hogy az egyik legbiztonságosabb pénztárca-megoldás a Bitcoin Core, mivel teljesen önellátó, és nem követeli meg, hogy a tulajdonos független legyen harmadik fél szervereitől, azonban említést tesz róla hogy a pénztárca hosszú időbe telhet (néha hetekből hónapokba), hogy teljes mértékben működőképessé váljon, mivel ez megköveteli a felhasználóktól, hogy töltsék le a Bitcoin blokklánc teljes történetét.

Ebben a tekintetben a felhasználók számára könnyebb lehet egy olyan pénztárca-opciót alkalmazni, amely az összes erőforrás-felhasználás szempontjából lényegesen könnyebb – ilyen például a „Blockchain Wallet”, amely egy olyan processzorbarát megoldás, amely rendkívül CPU-barát és belül beállítható percek kérdése. Ennek ellenére a pénztárca bizonyos harmadik féltől függ, és így hajlamosabb a külső behatolásokra, valamint a harmadik fél által feltört hackekre, hogy a Bitcoin Core.


A Blockchain Wallet egyik legfontosabb előnye, hogy amint beérkezik rajta egy BTC tx, a felhasználó számára elérhetővé válik kiadások céljából. Ez szöges ellentétben áll a Bitcoin Core és más puha pénztárcákkal, amelyekhez számos megerősítésre van szükség, mielőtt a kérdéses kriptográfiai eszközök használhatóvá válnának. Például a Bitcoin Core-nak legalább egy megerősítésre van szüksége a tranzakció megerősítéséhez – ez a folyamat 10–60 percet vehet igénybe, attól függően, hogy a hálózat mekkora torlódást tapasztal. Ezenkívül a puha pénztárcákhoz (mint például a Coinbase-en) három megerősítést igényelnek, amelyek időnként egy egész nap várakozásra kényszeríthetik az ügyfeleket. Ez nemcsak a lakossági ügyfeleket óvakodná ettől a technológiától, hanem a Bitcoin-t is használhatatlanná tenné a mindennapi tranzakciók során.

Végül, de nem utolsósorban rendkívül fontos, hogy a kereskedő elemezze az ügyféltől kapott BTC-fizetést, mielőtt átadja a megvásárolt árut, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szükséges tranzakciós díjat felszámolták-e. Ennek oka, hogy ha nem alkalmaznak elég magas tx díjat, a fizetés néha napokig is eltarthat. Nem csak, hogy ha a díj összegét nullára állítják, akkor fennáll annak az esélye, hogy a fizetés elmaradhat.

A Bitcoin Online fogadásának legegyszerűbb módja

A legkönnyebb módja a Bitcoin-fizetések online fogadásának

Annak érdekében, hogy a kereskedők elfogadják a BTC-t, be kell érniük pénztárcájukba, és el kell menniük a Küldés / fogadás szakaszba. Például, ha egy kereskedő el akar fogadni egy fizetést, akkor át kell mennie a „fogadás” fülre, és át kell másolnia a megadott címet, hogy ezután eljusson a kedvezményezetthez. Rendkívül fontos, hogy a kereskedő gondoskodjon arról, hogy a címet gondosan másolja, mivel akár egy apró hiba (azaz egy rossz betű vagy szám) miatt a fizetés egy teljesen más pénztárcába kerül, és a pénz örökre elvész.

Egyéb kiemelendő szempontok:

Az online kereskedőknek ideális esetben e-mailben, SMS-ben vagy IM-ben kell elküldenie BTC pénztárca címét ügyfeleinek. Ezenkívül kinyomtathatják címüket a hivatalos számlájukra, és egyszerűen felhasználhatják ugyanazt a dokumentumot minden új pénzügyi tranzakció során..

A BTC-fizetések kézi elfogadásán túl a kereskedők digitalizálhatják a fizetéseiket olyan platformok használatával, mint például a WordPress és az OpenCart.

Hogyan fogadhat BTC-t fizikai helyről?

Hogyan lehet BTC-t kapni fizikai helyről?

Ahhoz, hogy a kiskereskedelmi üzletek üzemeltetői BTC-fizetést kapjanak, a pénztárca címének másolása és az ügyfélnek történő továbbítás szokásos folyamata meglehetősen nehéz és nem hatékony. Így a folyamat ésszerűbbé tétele érdekében a kereskedők számára sokkal könnyebb lehet QR-kódot használni (amely a natív kriptotárcához kapcsolódik) a beérkező fizetés feldolgozásához. A legalapvetőbb értelmében a QR-kód egy fekete négyzet alakú blokk, amely tartalmazza a különféle digitális és fizikai tárolási entitásokhoz társított összes szükséges adatot. Nem csak, hogy egy ilyen kód használata teljesen megszünteti annak esélyét, hogy az ügyfelek pénzüket rossz címre küldjék.

Annak érdekében, hogy egy kereskedő nagyon leegyszerűsítse a BTC-kifizetések fogadásának folyamatát, egyszerűen megjelenítheti pénztárcájánál a pénztárcájához társított QR-kódot. Ez lehetővé teheti az ügyfelek számára, hogy egyszerűen bejelentkezzenek mobil pénztárca megoldásaikba, és beolvasják a megjelenített kódot. A folyamat szó szerint csak néhány másodpercet vesz igénybe, és lehetővé teszi a digitális fizetések szinte azonnali továbbítását. Ezenkívül néhány kereskedő még egy táblagépet is használ, amelyet kizárólag a BTC-fizetések elfogadására szánnak. A táblagép olyan alkalmazást használhat, mint a Blockchain Merchant, amely automatikusan létrehoz egy egyedi QR-kódot az ügyfél számára, hogy beolvashassa és elküldje a szükséges pénzeszközöket.

Végül, ha egy kiskereskedő teljesen meg akarja szüntetni a lopás esélyét, akkor megadhatja ügyfeleinek egy QR-kódot, amely kapcsolódik egy offline pénztárcához (amely még a boltban sem található, ahol a tx feldolgozásra kerül).

Az árfolyam meghatározása

hogyan lehet elfogadni a kriptográfiai fizetési arányokat

A BTC-fizetések elfogadásának másik kulcsfontosságú eleme a helyes árfolyam alkalmazása – mivel a Bitcoin ára úgy tűnik, hogy kriptovaluta-kereskedési platformonként változik. Ezért annak érdekében, hogy a kereskedők továbbra is összhangban maradjanak az árképzéssel, egyetlen tőzsdét kell használniuk, és annak tx árfolyamát kell alkalmazniuk a napi fizetések megkönnyítésére. Ebben a tekintetben a legjobb, ha a kereskedő ragaszkodik egy olyan beváltott tőzsdéhez, amely a leginkább megfelel az ország sajátos fiatjának. Például a Bitfinex, a Coinbase, a Kraken használható USD-ért.

Technikai szempontból láthatjuk, hogy ahhoz, hogy a kereskedők kiszámíthassák a BTC szempontjából esedékes pontos összeget, egyszerűen eloszthatják a termék eladási árát a BTC értékével az adott időpontban..

A kereskedők kézi számításokat is végezhetnek annak megállapítására, hogy a kedvezményezettnek mennyi Bitcoin-t (BTC) kell küldenie az adott megrendeléséhez.

Manapság rengeteg Bitcoin-alapú e-kereskedelmi plug-in létezik, amelyek segítségével egyetlen gombnyomással automatizálható az átalakítási folyamat. Fontos, hogy ezt időérzékeny tranzakcióként tegyük meg a fennálló volatilitás miatt.

Szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy BTC-jüket Fiatra konvertálják

Engedje meg a kereskedőknek, hogy BTC-jüket Fiatra konvertálják

Mivel a legtöbb olvasónk valószínűleg tisztában van vele, a BTC elfogadásának egyik legnagyobb problémája a piaci volatilitás eleme – vagyis a Bitcoin ára meglehetősen jelentősen megváltozhat az eladó által megszerzett idő és a fiatért árulják. Ebben a tekintetben érdemes megemlíteni, hogy jelenleg számos olyan szolgáltatás létezik, amely megvédi a kereskedőket a piaci veszteségektől (mivel lehetővé teszik a Bitcoin szinte azonnali átalakítását)..

Az ilyen szolgáltatás egyik kiemelkedő példája a Bitpay, egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a BTC-t azonnal fiatra cseréljék – az átalakított pénzeszközöket perceken belül a kereskedőkhöz kapcsolódó bankszámlára utalják. Ezenkívül a BitPay garanciát nyújt a felhasználóinak arra is, hogy csak 1% -os teljes tx díjat számítanak fel számukra – ez az összeg lényegesen alacsonyabb, mint amit a legtöbb Bitcoin ATM fizet, hogy a felhasználók BTC részesedését fiatvá alakítsák.

A BitPay egyéb szempontjai, amelyeket érdemes megjegyezni:

A platform egy teljes értékű BTC fizetési rendszerrel rendelkezik, amely megköveteli a kereskedőktől, hogy egyszerűen töltsék le a BitPay alkalmazást a PoS eszközükre. Az alkalmazás nemcsak pénztárcát állít fel a kiskereskedő számára, hanem egyablakos ügyintézésként is szolgál a felhasználó számára, hogy teljesen gondtalanul elkezdhesse a BTC elfogadását..

A BitPay használatának egyetlen elképzelhető hátránya, hogy központosított platformról van szó, és különféle bankintézetekhez kapcsolódik. Ennek eredményeként a kereskedők pénzalapú beáramlását minden ok nélkül blokkolhatta egy bank.

A bitcoin fizetések elfogadásának másik egyszerű módja a széles körben alkalmazott „Blockchain Wallet” használata (olyan tárolási megoldás, amely nem igényli a felhasználókat bizonyos személyi igazolvány-ellenőrzések elvégzésére és teljesen decentralizált). Hasonlóképpen, a biz tulajdonosok dönthetnek úgy is, hogy BTC ATM-et telepítenek közvetlenül az üzletükbe, amely lépés nemcsak a zökkenőmentes crypto-fiat konverziókat segíti, hanem több vállalkozást is vonz majd ehhez a jövedelmező pénzügyi eszközhöz.

Végül egy kereskedő is elküldheti BTC-jét egy tőzsdére, majd átválthatja azt az általa választott fiat pénznemre. Ez a folyamat meglehetősen egyszerű, de meglehetősen időigényes és költséges lehet (a magasabb tx díjak miatt). Nem csak, hogy a BTC kriptográfba történő átvitele, majd visszavétele között fennálló időeltolódás miatt a zászlóshajó kriptovaluta elveszítheti a belső monetáris értékének egy részét.

A kereskedők választhatnak HODL-t bitcoin fizetéseket elfogadó kereskedők

Manapság sok kereskedő úgy dönt, hogy lemond a Bitcoin (BTC) konverziójáról, hogy megtartsa a kriptográfiai eszközeit. Ennek oka az, hogy sok vállalkozó elkezdte felismerni a Bitcoin valódi pénzügyi potenciálját és várható jövőbeli értékét. Hasonlóképpen, néhány kiskereskedő szeretné birtokolni a BTC-t, hogy később később felhasználhassa személyes használatra. Ennek ellenére, ha egy kereskedő mégis úgy dönt, hogy hosszú távon megtartja a BTC-t, akkor meg kell győződnie arról, hogy gazdaságaikat biztonságban tartják-e egy offline karbantartható hardvertárcában. Sokan dönthetnek úgy, hogy ezt az egész közösségben létező bullish bitcoin árjóslatokra építik, de ez az lesz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelel a mérlegében, és fedezni tudja a napi kiadásait..

Nem csak a kereskedőknek mindig meg kell őrizniük magánkulcsuk vagy Bitcoin (BTC) pénztárcájuk másolatát, így ha a jövőben bármilyen probléma merül fel, pénzeszközeiket egyetlen gombnyomással helyre lehet állítani. Ezeket a kezdő kulcsokat azonban soha nem szabad tárolni a számítógépén, mivel a hackerek viszonylag könnyen hozzáférhetnek egy személy számítógépéhez, laptopjához vagy táblagépéhez..

A legnépszerűbb Bitcoin fizetési átjárók

legjobb bitcoin fizetési átjárók

A kriptofizetési átjárók olyan fizetési hálózatok, amelyeket nem korlátoznak semmiféle határok. Mint ilyen, lehetővé teszik a gyors és egyszerű pénzátutalásokat digitális pénznemek formájában, ami rendkívül hasznos a kereskedők és mások számára, akik szinte azonnali tranzakciókat kívánnak végezni szerte a világon..

Azok a fizetési átjárók, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin használatát, ezért Bitcoin fizetési átjárók. Gyakran elfogadnak számos altcoint is, mint például az Ethereum, az XRP, a Bitcoin Cash, a Litecoin és mások. Egy másik dolog, amit a fizetési átjárók megengednek, az a BTC átalakítása más kriptovalutákká, vagy akár hagyományos devizákká, például USD vagy EUR.

Ez egy olyan jellemző, amelyet az elmúlt évben sokat használtak, mivel a kriptopiac belépett az úgynevezett kriptotélbe – amikor az árak folyamatosan csökkentek. Azok számára, akik kriptovalutákat kerestek ilyen vagy olyan módon, szükségük volt a gyors készpénzfelvételre, mielőtt a fizetésük csökkent volna az árcsökkenés miatt.

Szerencsére a fizetési átjárók azonnali átalakítást tesznek lehetővé, és a kereslet növekedése számos olyan platform létrehozását inspirálta, amelyek azóta fizetési átjáróként működnek. Számos eszközt tartalmaznak, sokféle célra, beleértve az érmék automatikus átadását, a piac megfigyelését és egyebeket.

Miért választják a kereskedők a Bitcoin elfogadását?

A kriptográfusok felhasználóinak száma az alacsony árak ellenére tovább növekszik. A világ számos országában már felismerték ezt a növekedést, és folyamatban vannak olyan kriptovalutával kapcsolatos szabályozások létrehozása, amelyek megvédenék a befektetőket és csökkentenék a csalások, lopások és más hasonló bűncselekmények lehetőségét..

A kriptókra fordított összes figyelem számos előnnyel jár, amelyeket a kereskedők élvezhetnek, ha úgy döntenek, hogy velük dolgoznak. Például a titkosítási tranzakciók lehetővé teszik a felhasználók számára a teljes irányítást, ami biztonságosabbá teszi a kereskedők és az ügyfelek számára is a kriptográfia használatát. Ezután a kriptók elfogadása fizetési módként lehetővé teheti a kereskedők számára, hogy bővítsék elérhetőségüket és több ügyfelet vonjanak be. A fizetési módok diszkrétek, miközben az összes fizetési információt a blokklánc tárolja.

A biztonság sokkal nagyobb, mivel nincsenek csalási kockázatok, miközben a kereskedők és az ügyfelek egyaránt bizalmasan kezelhetik személyes adataikat. Ezenkívül a tranzakciós díjak jóval alacsonyabbak a hagyományos fizetési módokhoz képest.

Továbbá a kriptovaluták bővülése azt jelenti, hogy rendkívül hasznosak lehetnek nemzetközi utazások során. Ez azt is jelenti, hogy a határokon átnyúló fizetések azonnaliak, és harmadik feleket nem igényelnek, és fizetési késedelmeket nem szenvednek. Vannak más előnyök is, de ahelyett, hogy felsorolnánk őket, megvitatjuk a legfontosabb kriptofizetési átjárókat, amelyek elfogadják a Bitcoint, és amelyek felhasználhatók a korábban említett összes előny élvezésére.

1) Coinbase

A Coinbase a legnagyobb és legnépszerűbb kriptotőzsde az Egyesült Államokban, és az egyik legnagyobb a világon. A kereskedői alkalmazás egyszerű letöltésével a vállalkozások tulajdonosai megkezdhetik a Bitcoin és egy maroknyi egyéb érme elfogadását. Ezenkívül az egyik legnagyobb előny, hogy a Bitcoin azonnal fiatvá konvertálható, és fordítva.

A Coinbase számos más funkcióval is rendelkezik, például nagy sebességgel és tranzakciós díjak nélkül, amikor az érméket fogadják el; integráció számos szolgáltatással (Shopify, OpenCart, WooCommerce stb.), hozzáad egy fizetési gombot a kereskedő webhelyéhez, és integrálva van az API-val.

2) CoinsBank

A CoinsBank szintén nagyon népszerű szolgáltatás, amely könnyen szinkronizálható betéti kártyával. Ezenkívül mobilalkalmazást is kínál, amely elérhető iOS és Android készülékekhez. Ettől eltekintve lehetővé teszi az azonnali felvételt és befizetést, és nagyobb biztonságot nyújt a kétfaktoros hitelesítés miatt. A legtöbb fiat devizával működik, például USD, GBP, EUR vagy Orosz rubel. A szolgáltatás és a támogatási rendszer is folyamatosan elérhető. A tőzsde mindent megtesz annak érdekében, hogy minimális kockázatokat és maximális profitot nyújtson.

3) BitPay

A BitPay egy másik amerikai központú szolgáltatás, és az egyik legrégebbi Bitcoin fizetési átjáró a világon. 2011 óta létezik, és használata egyszerű. A felhasználóknak csak le kell tölteniük a tőzsde alkalmazását, és készen állnak a fizetések kriptóban történő elfogadására. Saját Bitcoin bankkártyáját is kínálja az egyszerű tranzakciókhoz és a kriptográfia-fiat konverzióhoz.

Nyílt forráskódú beépülő modulokat is tartalmaz az e-kereskedelmi platformok számára, és még a Bitcoin adományait is lehetővé teszi. Meg kell azonban jegyezni, hogy minden fizetési művelet elvégezhető a Bitcoin-tal. A BitPay PoS mechanizmust is használ, az egész világon elfogadott, és lehetővé teszi a bankbetéteket 38 különböző országban, miközben 40 különböző nyelvet támogat.

A kezelőfelülete egyszerű és felhasználóbarát, miközben a nagyobb biztonság érdekében kétfaktoros hitelesítést is tartalmaz. Az átvitel sebessége manuálisan is beállítható, a felhasználók igényeinek megfelelően. Végül kompatibilis az összes Bitcoin Cash (BCH) pénztárcával.

4) CoinGate

Ezután rendelkezésünkre áll a CoinGate, amely lehetővé teszi a Bitcoin és az altcoinok használatát, miközben több pénznemben is elfogadja a fizetéseket, beleértve magát a BTC-t, valamint EUR-t és USD-t is. POS alkalmazásokat is használ különböző platformokhoz, beleértve az iOS, az Android és a webböngészőket. Ezenkívül az e-kereskedelmi platformok pluginjeivel is rendelkezik, és számos digitális valutát támogat.

5) Blockchain

A Blockchain a BitPay-hez hasonlóan a Bitcoin legrégebbi fizetési átjáróinak egyike. Remek fizetési átjáró személyes használatra, valamint vállalkozások számára. Csak három kriptovalutát támogat, amelyek közé tartozik a Bitcoin, az Ethereum és a Bitcoin Cash. Ez is egy jól ismert (ingyenes) kriptotárca, de túlmutat ezen, mivel információ, fejlesztések és statisztikák tárházaként szolgál..

Ezután biztosítja a Bitcoin fizetési API-kat, bár a végrehajtási folyamat összetettebb, mint a korábbi bejegyzéseké. Mint ilyen, szüksége van egy kis technikai know-how-ra, de könnyen használható mobilalkalmazásként az Android számára.

6) BTCPay szerver

A BTCPay Server egy nyílt forráskódú, saját tárhelyű, ingyenes Bitcoin fizetési átjáró, amely több altcoint is támogat. Lehetővé teszi a kereskedőknek és a rendszeres felhasználóknak, hogy közvetlenül a pénztárcájába fogadjanak el fizetéseket, külön díjak és tranzakciós költségek nélkül. Ezt sokan a szolgáltatás legnagyobb előnyének tekintik.

A villámhálózatnak köszönhetően nagy sebességgel is rendelkezik, és nagyobb biztonságot és magánéletet kínál. A BTCPay gombnak köszönhetően a kifizetések küldése egyszerű.

7) Blokktan

A blokonomika egy másik nagyon népszerű és hasznos kriptográfiai átjáró, amely engedély nélküli, és nem igényel hitelesítést harmadik felektől. A munka érdekében nincs szüksége további API integrációra. A fizetés egyszerű, és a potenciális ügyfeleknek csak be kell szkennelniük a QR-kódot. Ez rendkívül biztonságossá teszi, és minden érintett számára fokozza a névtelenséget. Számos kriptovalutát is támogat, amelyek közül sok a Bitcoin ökoszisztémájából származik, valamint a legismertebb és használt pénztárcák közül néhányat, például a Ledger Nano S, a Trezor és hasonlók.

8) SpicePay

A SpicePay szintén remek választás, mivel lehetővé teszi az érmék gyors és egyszerű elfogadását és cseréjét, valamint biztonságos tárcát biztosít tárolásukhoz. Számos funkcióval rendelkezik, mint például a fokozott biztonság és kényelem, számos fiat pénznem támogatása, például USD, GBP, EUR és CAD. Lehetővé teszi a SEPA vagy a PayPal szolgáltatásokra történő visszavonást, valamint e-kereskedelmet és kiskereskedelmi bővítményeket tartalmaz. Végül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden tranzakciónál körülbelül 2% -ot takarítsanak meg, míg a BitGo funkció lehetővé teszi az alkalmazás használatát asztali és mobil rendszereken egyaránt.

9) CoinPayments

Ezután következik a CoinPayments, amelyet kifejezetten az online kereskedők számára fejlesztettek ki. Több mint 1200 különböző kriptovalutát támogat, beleértve a BTC-t, az XRP-t, a BCH-t és az LTC-t. Ezenkívül a kereskedők tranzakciónként 0,5% -ot számítanak fel.

Bővítményeket kínál az összes legnépszerűbb webkártyához, és a GAP600 azonnali visszaigazolások támogatásával gyorsabbá teszi a fizetéseket. Ezenkívül jutalmazza a felhasználókat az érme és a jelképes légcseppek révén, és automatikusan konvergálhat érméket.

10) SpectroCoin

A SpectroCoin egy újabb ingyenes pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára azonnali pénzcserét. Több mint 30 kriptóval működik, és meglehetősen magas a kifizetési és betéti limitje. Ezenkívül tartalmaz e-kereskedelmi bővítményeket, egy Bitcoin betéti kártyát és egy SpectroCoin API-t, amely lehetővé teszi számos érme vételét vagy eladását..

11) GoUrl.io

Ez egy teljesen ingyenes Bitcoin pénztárca, amely szintén nyílt forráskódú. E-kereskedelmi bővítményeinek és API-felületének köszönhetően globális szinten is a legmegbízhatóbb pénztárcák közé tartozik. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sokkal többet adjanak el, mint az érmék, beleértve a videókat, zenét, képeket, URL-eket és akár szöveget is, mindezt a kriptopénzekért cserébe.

Nem igényel bankszámla-hitelesítést vagy azonosítót, ami növeli a felhasználók magánéletét. A felhasználók könnyen eladhatnak bármilyen terméket, és cserébe Bitcoinot vagy más kriptovalutát kaphatnak. Partnerprogramot is kínál, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy többet keressenek.

12) Shopify Gateway

A Shopify egy nagyszerű e-kereskedelmi fizetési átjáró, hatalmas felhasználói bázissal. Tranzakciós díjai rendkívül alacsonyak, miközben minden tranzakció biztonságos és gyors. A kifizetések bármikor és bárhol beérkezhetnek, míg a POS alkalmazásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a pénztárcát több eszközön is használhassák. Nem igényel PCI-megfelelőséget sem.

13) ALFA-érmék

A lista végéhez közeledve van ALFAcoins, amely szintén a legmegbízhatóbb Bitcoin fizetési átjárók közé tartozik. Támogatja a legújabb érméket is. Van egy egyedülálló tulajdonsága is, amely egy BitSend kifizetési rendszer. A rendszer megkönnyíti és gyorsá teszi a fizetéseket, ami kiválóan alkalmas fizetések vagy bónuszok kriptóban történő kifizetésére. A platform számos legfrissebb érmével működik, köztük a Bitcoin, a Bitcoin Cash, az XRP, az Ethereum, a Litecoin és a DASH.

Hűségprogramjaival, pénzügyi szolgáltatásaival és digitális játékokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy további pénzeket keressenek. A befizetések könnyen elvégezhetők, a pénzeszközök átutalása meglehetősen gyors. Ezenkívül a szolgáltatás az egész világon elérhető, még olyan országokban is, mint Észak-Korea vagy Irán.

14) BitcoinPay

Végül van egy Bitcoin fizetés, amely az egyik legegyszerűbb és valószínűleg legnépszerűbb módszer a kriptofizetések pénztárcába vagy bankszámlára történő elfogadására. Nulla díjat tartalmaz, és könnyen használható. Ügyfélszolgálata is folyamatosan elérhető, miközben a szolgáltatás iOS-en és Androidon is használható. A felhasználók e-mailen keresztül kérhetnek fizetést, és azonnal teljesíthetik azokat.

Ezenkívül támogatja a világ több mint 196 országából származó e-kereskedelmi bővítményeket, és más platformokkal is együttműködik, mint például a Magento, a PrestaShop, az OpenCart, a WooCommerce és még sok más.

Következtetés

Ennek a darabnak a kerekítésében teljesen egyértelművé kell tenni, hogy a BTC-fizetések elfogadásának legdecentralizáltabb módja az, ha a kereskedők olyan pénztárcát használnak, amely nem igényel megerősítést. Ezenkívül a kereskedőknek gondoskodniuk kell arról, hogy online fizetési rendszerük ne legyen szivárgás / meghibásodási pont, és minden szükséges biztonsági protokollja legyen érvényben.

Abban az esetben, ha egy kereskedő Bitpay-t vagy más hasonló szolgáltatást vesz igénybe, meg kell győződnie arról, hogy nem vesz részt semmilyen illegális tevékenységben, mivel fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti az összes fizetést.

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt az Ön számára, és valamilyen módon segítséget nyújthat egy olyan vállalkozás létrehozásában, amely teljes mértékben képes elfogadni a Bitcoin fizetéseket (mind digitális, mind fizikai formában).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map