Bitcoin árjóslatok + BTC ártörténeti idővonal útmutató

bitcoin árjóslási bika piac

Contents

A mai élő Bitcoin ár: Valós idejű BTC / USD piaci értékek

Hol tart a Bitcoin ára? Több mint 50 iparági mozgató és rázógép mérlegel a BTC előrejelzéseivel

Kérdezzen meg bárkit a kriptográfiai világból, mi a bitcoin árprognozása, és biztosan van előrejelzése, ugye?

Míg 2018-ban a Bitcoin ára 2017. decemberi minden idők legmagasabb szintjéről, 19 893 BTC / USD-ről 3131 dollárra botlott, végül szikrát talált a 15 hónapos „kriptotéles” medvepiacon 2019 áprilisában..

A CoinMarketCap (június) szerint évi 5000 dollár + 13,387 dolláros csúcs fölé emelkedése után az első számú kriptovaluta piaci sapka alapján képes volt átvészelni a végzetet és a komor vihart azáltal, hogy a mai napig a 8 000–12 000 dollár közötti tartományban lebegve maradt. . De a kíváncsi elmék tudni akarják, mi következik a $ BTC-nél?

Az MTC hálás tucatnyi hiteles kriptográfiai elemzőért, szakértőért és prominens személyiségért, akik futurisztikus bitcoin árlátásaikkal szolgáltak számunkra. A BTC árjóslatok teljes gyűjteményének vizsgálata akkor válik érdekessé, amikor az érdeklődő nézők elkezdenek jönni a folyamatosan fejlődő kriptográfiai iparágba.

Végül is semmibe sem kerül egy hivatalos előrejelzés megadása, így az alábbiak egyszerűen szórakoztatóak a legjobb listák szórakoztatásában. Minden további szó nélkül ugorjunk közvetlenül a kérdés középpontjába, és szúrjuk át a kriptográfiai közösségi csevegést.

Ez a bitcoin-ár előrejelzési áttekintés négy különböző szakaszban áll össze:

 1. Több mint 50 dolláros BTC ár-előrejelzés a kriptográfiai befolyásolóktól, a kereskedőktől, az elemzőktől és a nehézkesektől
 2. bitcoin ártörténet 2009 – 2019, évről évre (nézze meg, hol volt a BTC, hogy megtudja, merre tart)
 3. mi befolyásolja a bitcoin árát; piaci volatilitás, kereslet / kínálat szűkössége, értéke vs spekuláció)
 4. 50 legfontosabb bitcoin ár-katalizátor, amely felkeltheti a következő BTC / USD bikapiacot, amely 2019-ben és 2020-ban fut

Az 50 legfontosabb Bitcoin árjóslat: 2019, 2020-2024 előrejelzési lista

A legnépszerűbb BTC jóslatok listája után feltétlenül kutasson utána bitcoin árelőzmények ütemterve eseményekről, és tekintse át a top 50 bitcoin ár katalizátor minden kriptográfusnak figyelmet kell fordítania 2019-ben. A 2020-as bitcoin felére is érdemes figyelni, hogy miért lehet sok hűséges bitcoin vezető felfogni a következő előrejelzéseket. Ezt a jelentős befolyásolók katalógusát folyamatosan frissítjük, amint az előrejelzések nyilvánosságra kerülnek.

Mondja meg a kriptográfusnak a megjegyzésekben, hogy a kristálygömböd hogyan áll össze ezekkel az ismert bitcoinerekkel; A kriptográfiai hírességektől kezdve a BTC / USD szakértőkön át a nyilvános kereskedelmi elemzőkig, sőt az iparági bennfentesekig, nézze meg a 2019-es prófétai Babe-Ruth-féle listát, mint a point-to-hold kriptohívások.

A következő 2019-es forrás hatalmas szakértői vélemények / források összefoglalása arról, hogy mit gondolnak rövid és hosszú távon a Bitcoin számára. A válaszok tartományai meglehetősen változatosak, egyesek azt jósolják, hogy a BTC 2020-ban könnyedén meghaladja a 20 000 dolláros referenciaértéket, és más közéleti személyiségek úgy vélik, hogy az első számú áhított kriptóérme 100 000 és 1 millió dollár közötti árfolyamot láthat a következő 10 évben.

Ennek ellenére meg kell érteni, hogy bár e szakértők véleménye számos kvantitatív adatponton alapul, kérjük, ismerje el a bitcoin piac eredendő volatilitását, és tudja, hogy ezeket a BTC / USD előrejelzéseket nem szabad pénzügyi szempontból figyelembe venni. befektetési tanácsadás.

Vessen egy igazi pillantást a bitcoin árának időrendjére, hogy megtudja, hol volt tudni, hol és miért jósolják mindezek a kriptovaluta-befolyásolók a jövőben ilyen magas BTC / USD értékeket.

1. Anthony ’Pomp’ Pompliano (A Bitcoin Permabull)


A Morgan Creek Capital társalapítója az egyik legelismertebb név a kriptográfiai tanácsokkal kapcsolatban (amint azt a Twitter-en keresztüli 250 ezer + követése is bizonyítja). Véleménye szerint a Bitcoinnal kapcsolatos összes pénzügyi információ jelenleg arra mutat, hogy a valuta 2022 végéig nagy valószínűséggel 50 000 USA dollár körüli árfolyamra nő..

Néhány tényező, Pomp véleménye szerint, amelyek úgy tűnik, hogy jelenleg nagyban befolyásolják a BTC árát:

 • Parabolikus növekedés a Bitcoin értékében, amelyek időbe telik a stabilizálódáshoz.
 • Medve piaci viszonyok, amelyek úgy tűnik, hogy újra és újra kúsznak.

Végül azt is megemlíti, hogy Mark Yusko, Pomp bűnügyi partnere a Morgan Creekben is úgy véli, hogy a Bitcoin 2020 végéig könnyen átlépheti a 75 000 dolláros határt.

2. John McAfee (A Crypto Crusader)

Az ember, a mítosz, a legenda. Mit tud mondani John McAfee-ról, amit még nem mondtak el? A McAfee egy digitális biztonsági úttörő, aki forradalmasította, hogy az emberek miként védték meg számítógépeiket és laptopjaikat a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején. Azóta bekerült a blockchain / crypto világába, és számos külsõ jóslatot tett a Bitcoin árával kapcsolatban.

Kezdőként úgy véli, hogy a BTC 2020 végéig halad az egymillió dolláros határig – ez a jóslat eleinte elég ostobán hangzik, de ha figyelembe vesszük a McAfee korábbi állításainak viszonylagos pontosságát, akkor legalább meghallgatásra adunk okot az ember kint. Ebben a tekintetben meg kell említeni, hogy még 2016-ban és 2017-ben John egyértelműen kijelentette, hogy nagy dolgokat tartogat a Bitcoin, és hogy a zászlóshajó kripta hamarosan 5000 dollárt fog érni. Nem tudta, hogy 2017 végére a Bitcoin eléri minden idők legmagasabb értékét, 20 000 USD-t (kb.).

3. Jefferey LIU Xun (a XanPool vezérigazgatója)

Jefferey Xun, a XanPool vezérigazgatója – egy azonnali P2P fiat átjáró, amely nem igényel felügyeletet – úgy véli, hogy rövid távon a BTC valószínűleg csökken, bizonyos tényezők, például a csökkenő finanszírozási ráta, a contango stb. Miatt. az a vélemény, hogy a közeljövőben számos más altcoin-ajánlat is valószínűsíthetően csökkenni fog – ez a tendencia az elmúlt 12 hónapban meglehetősen látható volt. Az altcoin-piac jövőjét tekintve Xun hozzáteszi

„Az Altcoins elveszíti piaci sapkáját a piacra kerülő néhány újabb eszköz / digitális ajánlat miatt. Gondoljon olyan projektekre, mint a Pokla, az Eth 2.0 stb … lényegében azokra a vállalatokra, amelyek 2017-ben ICO-kat láttak vendégül, majd még nem dobták piacra terméküket. Amikor ezek a termékek végre életbe lépnek, akkor dominanciát szereznek egy csomó meglévő alttal, és talán még a Bitcoinnal szemben is. “

4. Max Keizer

A Kis Bitcoin egyik legkorábbi támogatója, Max Kiser a premier digitális fizetőeszközről beszél, mivel piaci értéke gyenge, 3 dollár körüli áron volt. Emellett a „Keizer-jelentés” elnevezésű program házigazdája is – pénzügyorientált beszélgetős műsor, amely újra és újra rávilágított a kriptotechnika előnyeire, valamint feltárta a központi bankok elfogult inflációs politikáját szerte a világon..

A Bitcoin monetáris potenciálját illetően a Kaiser nemrégiben tweetelt, hogy a digitális valuta készen áll arra, hogy túllépjen korábbi ATH-ján, és hamarosan felmászjon a $ 28 000 körül.

5. Trace Meyer

A „Trace Meyer” veterán befektető, aki vagyont keresett magának a különféle hagyományos piaci szektorokban tevékenykedve, hosszú ideje a Bitcoin egyik fő híve. Meyer még 2011-ben adta ki első BTC-páros blogját – amikor a digitális eszköz tokenenként körülbelül 0,25 dollárért kereskedett. Ezenkívül tavaly év végén a szellemes vállalkozó / a szólásszabadság lelkes védelmezője megjelent egy tweet amelyben azt állította, hogy egyedi tervezésű előrejelzési algoritmusait felhasználva egészen biztos volt abban, hogy a Bitcoin ára a következő jövőben eléri a 115 000 dollárt.

6. Tom Lee

A Fundstrat globális alapítója, Tom Lee sokak szerint a globális pénzügyi közösségben egy évelő kriptobika. Lee ugyanis gyakran merész állításokat fogalmazott meg a különféle kriptovaluták jövőjével kapcsolatban – e jóslatok közül sok az arcukra esett. Ennek ellenére nem mintha Lee befektetési tanácsai a múltban nem sokszor voltak pontok.

Nemrégiben a BTC jövőbeli értékelésének témájáról szólva a Fundstrat vezérigazgatója azt állította, hogy a vezető digitális valuta növekvő bányászati ​​költségei miatt egyetlen token ára meglehetősen könnyen felnőhet a 25 000 dolláros területre.

7. Bobby Lee

A BTC Foundation igazgatósági tagja és a BalletCrypto alapítója / vezérigazgatója – Bobby Lee – egyike azon kevés szakértőknek, akik pontosan megjósolták, hogy a Bitcoin valamikor 2019 eleje alatt a 3 ezer dollár körüli szintre süllyed. Ebben a tekintetben Lee most úgy véli, hogy a kriptocoin zászlóshajója egy bikafutást fog tapasztalni 2020 folyamán, amely elősegíti az árának meglehetősen gyors felfelé emelését. Nem csak ez, hanem azt is állítja, hogy 2021 végére a BTC 333 000 dolláros csúcsot ér el, mielőtt még egyszer összeomlik és a 40 000 dollár körüli szintre esik.

8. Andy Hoffman

Hoffman rejtjelezési tanácsadó, valamint a Coingoldcentral vezérigazgatója. Ezenkívül 2011-2017 között egy jelentős, elismert nemesfém-kereskedő, Miles Franklin marketingigazgatójaként dolgozott. A Bitcoin jövőjével kapcsolatos véleményének kidolgozása után elmondta a MasterTheCrypto-nak:

„Becslések szerint a globális kötvénypiac értéke jelenleg meghaladja a 100 billió dollárt, ennek 15% -a negatív hozamú – míg a teljes fiat deviza 90 billió dollár, a teljes tőzsdei kapitalizáció 80 billió dollár, és az összes arany piaci felső határa valaha bányászott 9 billió dollárt. A Bitcoin jóval értékesebb eszköz, mint az arany, ezért arra számítok, hogy egy nap többet ér, mint az arany. Valamint idővel fel is bitorolhatja a régi eszközök bizonyos funkcióit, ami jelentősen többet ér. Így a „konzervatív” becslésem szerint öt éven belül legalább 5 billió dollárt, vagyis több mint 250 000 dollárt / BTC-t ér. ”

9. Russell Okung

Az NFL sztárja, Russell Okung nevének és a tapasztalt kriptográfusok, például Trace Meyer és Bobby Lee nevének látása eleinte meglehetősen viccesnek tűnhet, azonban a Los Angeles Chargers bal oldali felszerelése az elmúlt év egyik leghangosabb támogatója volt a Bitcoin-nak, vagy így. Kezdőként hivatalos kérelmet nyújtott be az NFL-hez, hogy a játékosok kriptóban kapják meg a befizetéseiket (ha úgy kívánják). Nem csak ezt, de meg tudta győzni más bevált sportos parókákat is, például a Buffalo Bills hátvédjét, Matt Barkleyt, hogy csatlakozzon a kriptográfiai tehervonathoz.

A hónap elején Okung Bitcoin (BTC) konferenciának adott otthont Los Angelesben, hogy általában a kriptovalutákkal kapcsolatos tudatosságot terjessze. Az eseményen részt vett a ki kriptográfia, beleértve:

 • A Bitcoin fejlesztője, Jimmy Song
 • Anthony Pompliano
 • Crypto befektető és podcaster Peter McCormack.

10. David Drake

Drake, aki az LDJ Capital alapítója, úgy véli, hogy mivel a kriptográfia ismerete folyamatosan növekszik, nem lenne meglepő, ha a Bitcoin egyre drágább lenne. Ebben a tekintetben úgy véli, hogy az év végéig a BTC 30 000 dollár körüli árfolyamra emelkedik. Nem csak, optimizmusa úgy tűnik, hogy a Bitcoinon túl sok más altcoin is áthatja őket – akik szerinte egyre nagyobb szerepet fog játszani a globális gazdasági szektor mindennapi életében.

11. Jeet Singh

Jeet Singh indiai-amerikai üzleti vállalkozó valószínűleg leginkább az Art Technology Group társalapítójaként ismert – ez a vállalkozás, amely úttörő szerepet játszott a szoftverek és más digitális technológiai médiumok használatában az e-kereskedelmi piacon a 90-es évek elején. A projekt rendkívül sikeres volt, és Singh és partnere, Joseph Chung lendületet adott a globális pénzügyi szakasz élén és központjában.

Singh becslése szerint a Bitcoin nagy valószínűséggel rövidtávon ingadozási periódustól szenved – ami miatt a kiemelkedő digitális eszköz jó ideig lebeg a 10 ezer körül. Ezt az időszakot követően úgy véli, hogy az eszköz meghaladja az 50 000 dolláros küszöböt. Végül megemlíti azt is, hogy az elmúlt hat évben Singh kizárólag kriptovaluta portfóliókezelőként dolgozott.

12. Tim Draper

Számos olyan vállalkozás alapítója, mint a Draper Associates és a DFJ, Tim széles körben a vírusmarketing keresztapjának számít – főleg az online médiumok, például a Skype, a Hotmail stb. Miatt. Az elmúlt 2-3 évben a kriptográfia híres szószólója volt, és úgy véli, hogy a Bitcoin ára 2022 végére valószínűleg eléri a 250 000 dolláros mamut árat.

13. Vinny Lingham

Lingham, aki a BTC Alapítvány igazgatósági tagja, valamint a Civic társalapítója, úgy véli, hogy a Bitcoin értéke tovább növekszik, és végül több „boom és bust” cikluson megy keresztül. Ezzel kapcsolatban őt idézték:

“A Bitcoin ára jelenleg 2,5%, ha 100 ezer dollárt ér, vagy 25 százaléka 1 millió dollár.”.

Annak ellenére, hogy Lingham rendkívül optimista a Bitcoin árával kapcsolatban, nincs ütemterve arra vonatkozóan, hogy a premier kriptográfiai eszköz mikor kezdi meg emelkedését és eléri a rendeltetésszerű pénzügyi magasságát. A kezdőknek, mivel a BTC szűkös és értékes árucikk, értéke folyamatosan nőni fog. Lingham azonban elismeri, hogy az alt-valuta értéke szárnyalásához csak digitális árucikkből kell értékraktárrá válni, valamint legitim tranzakciós közeggé válni..

14. Cameron Winklevoss

Cameron és testvére, Tyler Winklevoss felelős a Gemini – a világ egyik legmegbízhatóbb kriptovaluta-csereplatformjának – létrehozásáért. Ebben a tekintetben Cameran kezdettől fogva bullish volt a BTC-vel (valamint számos más digitális eszközzel). Nem csak, hogy a testvérek ennek a növekvő vagyonosztálynak az elsődleges szószólói.

A Bitcoin jövőbeli piaci potenciáljával kapcsolatban Cameron újra és újra kijelentette, hogy az eszköz hosszú távú SOV tulajdonságai miatt lehetősége van arra, hogy az elkövetkező pár évtizedben gyorsan értéket nyerjen, és akár tokenenként 320 ezer dolláros árfolyamot is elérjen..

15. Kenneth Rogoff

Az IMF (Nemzetközi Valutaalap) volt főnöke nem nagy híve a kripto erejének. Lényegében úgy véli, hogy a Bitcoin adókijátszási és pénzmosási célú felhasználása miatt a kriptográfia egészének egyre nagyobb mennyiségű hővel kell szembenéznie a szabályozó ügynökségektől a világ minden tájáról – ami végül a pusztuláshoz vezet eszközosztály teljes egészében. A témában Rogoffot idézték:

“Úgy gondolom, hogy a Bitcoin a mostani egy apró töredékét fogja megérteni, ha 10 év múlva indulunk … Úgy látnám, hogy a 100 dollár sokkal valószínűbb, mint tíz év múlva a 100 000 dollár.”

16. Bill Gates

Az a milliárdos, aki rendszeresen szerepelt a világ leggazdagabb személyeinek listáján, kriptográfiai gyűlölködő volt, mióta a Bitcoin még 2011-ben előtérbe került. Például néhány évvel ezelőtt Gates nyilvántartásba vette, hogy az eszközosztály egy tiszta „nagyobb bolond elmélet” típusú befektetés. És bár még soha nem adott hivatalos árajánlatot a Bitcoin számára, egészen biztos abban, hogy az eszköz az elkövetkező években értéktelenné válik.

17. Joe Davis

Davis elismert közgazdász, aki úgy véli, hogy jó esély van arra, hogy a Bitcoin árfolyama a következő néhány évben nullára süllyedjen. Ezenkívül rámutat arra is, hogy mivel a BTC-k ára csupán spekuláción alapul, őrült áringadozásoknak van kitéve.

Végül Davis – aki jelenleg a Vanguard befektetési stratégiai csoportjának vezetőjeként dolgozik – úgy véli, hogy az embereknek csak olyan hagyományos befektetési eszközökbe kellene tenni a pénzüket, amelyekről köztudottan végleges hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára. Davis szerint a volatilitása miatt a Bitcoin gyenge értéktároló, és azt tanácsolja az embereknek, hogy csak bevált eszközökbe fektessenek be.

18. John Pfeffer

A Pfeffer Capital partnere újra és újra bemutatta támogatását a Bitcoin számára, mert úgy véli, hogy a digitális fizetőeszköz az első életképes eszköz, amely képes az arany teljes cseréjére.

Emellett a múltban azt is megemlítette, hogy ha a BTC valóban az értékek főáruházává válik, akkor nem lenne meglepő, ha egyetlen token túlfeszültségének értéke meghaladja a 700 000 dolláros határt. Állításainak alátámasztása érdekében nemrégiben közzétett néhány statisztikát: Pfeffer kijelentette, hogy ha a BTC valamilyen módon képes lenne helyettesíteni a világ összes magántulajdonban lévő aranybevonatát (becslések szerint 1,6 billió dollárt ér), akkor a forgalomban lévő Bitcoin (az adott időpontban) ) darabonként 90 000 dollár értékűvé válna – ez egy olyan pont, ahonnan a vezető digitális pénznem értéke tovább növekedne.

19. Alekszej Ermakov

Ermakov az Aximetria, a mobil pénztárca és a hagyományos és kriptográfiai eszközök következő generációs pénzügyi szolgáltatásának vezérigazgatója. Becslése szerint a Bitcoin a jövőben való elmozdulás egyik fő eszközévé válik a gazdagság megőrzésének – különösen, amikor az emberek szerte a világon áttérnek a pénzügyeik digitális módjára. Emellett úgy véli továbbá, hogy az idő múlásával a kriptopénzek (főleg a Bitcoin) folyamatosan lendületet kapnak és virágzani fognak annak az egyszerű ténynek köszönhetően, hogy a BTC azon kevés pénzügyi eszköz egyike, amely korlátozások nélkül könnyen átruházható a nemzetközi határokon.

Ermakov becslése szerint nem lenne meglepő, ha a Bitcoin az elkövetkező években 70 000 dolláros árfolyamot érne el.

20. Leonyid Matveev

Matveev, a Waves Trending Analytics vezetője szerint számos tényező befolyásolja a kriptovaluta-piacot adott pillanatban – az egyik legfontosabb a kriptopénzek valós használata. Ennek a piacnak az elmúlt évekbeli áradása miatt azonban úgy véli, hogy az összes jelenlegi kriptovaluta több mint 95% -a örökre eltűnik a következő 10 évben. Matveev a MasterTheCrypto-nak elmondta:

„A mai napig kevés valuta versenyezhet a Bitcoinnal. Az értékátadás új technológiájába vetett hitet megerősíti a Bitcoin viszonylag széles körű használata az egész világon. Számos tényező szolgálja a bitcoin népszerűségének növekedését. ”

Ezek a tényezők a következők:

 • Olyan infrastrukturális keretrendszer kidolgozása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Bitcoin-ot fiat pénzre cseréljék.
 • A pénzügyi piaci szereplők növekvő igényei a kockázatok diverzifikálásában. Például az új típusú eszközök – például a Bitcoin – nem állnak összefüggésben a hagyományos értékpapírokkal, ami biztonságosabbá teszi a befektetéseket.
 • Az adózási információk globális cseréje arra kényszeríti az embereket, akik rejtve akarják tartani megtakarításaikat, más módszereket keresnek a menekülésre.

21. Craig Russo

Craig a PEER nevű bostoni alapú startup alapítója a népszerű kriptográfiai / játékmédia SludgeFeed mögött. Ebben a becslésben a Bitcoin ára az elkövetkező néhány évben továbbra is felülmúlja az egyéb alternatív eszközosztályokat. Közel távon (1-2 év) azt mondja, hogy nem lepődne meg, ha a BTC-t a 20-30 ezer dolláros tartományban kereskednék, kivéve a korábbi összes csúcsot. Nem csak ez, hanem azt is hiszi, hogy az intézményi dollárok és a likvidebb határidős termékek beáramlásával a zászlóshajó kriptovaluta csökkenti volatilitását – lehetővé téve ezzel a Bitcoin árának, hogy ezeken a szinteken szélesebb körű magatartást tanúsítson.

Ezzel Russo teljesen világossá teszi, hogy nem tartozik azok közé az emberekbe, akik úgy gondolják, hogy a globális gazdasági visszaesés bullish lesz a Bitcoin számára. Ezzel kapcsolatban Russo elmondta a MasterTheCrypto-nak:

“A nap végén a Bitcoin csak kockázatos makrókörnyezetben létezett, és egyszerűen nem hiszem, hogy a befektetők továbbra is kitartanak a BTC mellett, ha összeomlást tapasztalunk a részvénypiacokon.”

22. Michael Poutre

Michael Poutre egy köztiszteletben álló iparági vezető, aki jelenleg a Terraform Capital vezető befektetési partnere – befektetési alap, amely a blockchain-vállalatok fejlesztésére összpontosít. A Bitcoin jövőjével kapcsolatos gondolatait ismertetve elmondta a BEG-nek, hogy az a tény, hogy az elsődleges digitális eszköz stabilizálódott a 10 000 dolláros jel körül, elég bizonyíték arra, hogy itt van, hogy maradjon – ez egy olyan pont, amelyet valószínűleg néhány évvel ezelőtt vitathattak volna. . Ezenkívül Poutre kiemeli azt a tényt, hogy a kormányok szerte a világon kezdik átélni a digitális valuták előnyeit, aminek eredményeként lassan sokan úgy tekintenek a Bitcoinra, mint „digitális aranyra” (valamint jó fedezeti lehetőségre a rossz közérzet). Sok esetben a Bitcoin hatékonyabb fedezeti tényezőnek bizonyult, mint az arany. Továbbá elmondta a MasterTheCrypto-nak:

„Míg a 21 millió Bitcoinból 17 milliót (vagy kb.) Bányásztak, vannak olyan tényezők, amelyeket figyelembe kell venni, amelyek befolyásolhatják és befolyásolhatják az ármozgást. A Bitcoin jelenlegi ára tükrözi az összes ismert bányászott érme piaci felső korlátját, mégis egy bizonyos ponton megkezdjük a Bitcoin árazását az „elérhető úszó” alapján – és ez bőséges áremelkedést okozhat. A Terraform úgy véli, hogy a Bitcoin ára az elkövetkező 6 hónapban megduplázódik a jelenlegi árakhoz képest, és 24 hónapos árcélunk 50 000 USD / BTC. ”

23. Nicholas Pelecanos

Pelecanos a NEM Ventures egyik elsődleges tanácsadója, és kezdettől fogva része volt a globális kriptográfiai ökoszisztémának. Véleménye szerint a Bitcoin a közép- és hosszú távú jövőben több kézzelfogható áremelkedést fog tapasztalni bizonyos tényezők miatt, például:

 • A nettó globális adósságállomány rekordmagasságot ér el.
 • Olyan technikai mutatók, mint a kötvényhozam, amely jelzi a beérkező pénzügyi válságot.

Pelecanos véleménye szerint a fent említett tényezők önmagukban ijesztő képet festenek arról, hogy mi lehet a jövőben. Így úgy véli, hogy a központi bankok és kormányok többsége szerte a világon már látja a beköszöntő válságot, és tisztában van azzal, hogy 2008-tól eltérően nincs lehetősége a bankrendszer megmentésére. Továbbá elmondta a MasterTheCrypto-nak:

„Banki válság esetén az óvadék-törvények lehetővé teszik a bankok számára, hogy befagyasztják a megtakarítások egy részét a felhasználói számlájukról, majd bankjukkal jóváírják a felhasználókat (ami pénzügyi válság idején el fogja dobni értékének nagy részét). . Amikor az emberek tudomást szereznek arról, hogy banki megtakarításaik nem biztonságosak, látom, hogy nagy tőkebeáramlás folyik a Bitcoin-ba. Ha a Bitcoin a globális háztartások megtakarításainak csupán 5% -át tudja vonzani, akkor a mai ár hétszeres növekedését vagy 58 000 dolláros BTC-t várnánk. El tudom képzelni, hogy a negatív kamatlábaknak hasonló hatása lenne. ”

24. Serena Williams

A globális női tenisz ikon néhány hónappal ezelőtt közzétett egy tweetet, miszerint életének bevételeinek egy részét Bitcoinba fektette. A sportikon az év elején egy Instagram bejegyzésen keresztül azt is elárulta hívei előtt, hogy még 2014-ben titokban elindította a „Serena Ventures” nevű befektetési társaságot – amelyen keresztül befektetéseket hajtott végre a Coinbase-ben. És bár Serena nem adott pontos számot arról, hogy a Bitcoin értéke mennyire nőhet a jövőben, önmagában nyújtott támogatása a zászlóshajó kriptocoin számára azt mutatja, hogy a pénznem a jövőben nagyszerű dolgokra hivatott.

25. Ashton Kutcher

Az Ashton Kutcher színész és egyszeri modell csaknem egy évtizeddel ezelőtt indította el saját kockázatitőke-társaságát – az A-Grade Investments-t. Szakmai tevékenységének részeként Kutcher még 2013-ban be nem tett pénzösszeget tett be a BitPay-be. Nem csak a következő évben részt vett egy 12 millió dolláros finanszírozási körben a BitGo – egy blockchain kiberbiztonsági vállalat számára..

Kutcher véleménye szerint a kriptográfia olyan út, amely az embereket biztonságban érzi vagyonában, és különösen a Bitcoin olyan eszköz, amely képes a világgazdasági rendszer működésének teljes megújítására..

26. Murád Mahmudov

Az „On the Record” házigazdája – egy olyan podcast, amely a kriptográfia világának egyik legnagyobb nevét mutatja be – Murad úgy véli, hogy a Bitcoin a következő 12-16 hónapban minden idők legmagasabb szintjére fog emelkedni. Ezenkívül említést tesz arról, hogy a Tone Vays-szel folytatott egyik legutóbbi beszélgetése során rámutatott, hogy a Bitcoin hamarosan meghaladja a 20 000 dolláros határt, egy nyilatkozattal, amellyel Vays egyetértett, mondván:

“40% az esély, hogy ez a következő évben bekövetkezik.”

27. Jim Blasko

Blasko a Bitcoin Talk Radio alapítója, és már közel egy évtizede felfigyel a Bitcoin monetáris kilátásaira. E számítások szerint a digitális eszköz jövőbeli pénzügyi értéke 100 000 és 200 000 dollár között mozoghat 2020 végéig vagy 2021 elejéig. Blasko rámutat egy kicsit tovább álláspontjára, és rámutat arra, hogy a Bitcoin bányajutalmának felére ( 12,5 bitcoin blokkonként, 6,25 bitcoinig bányászva) nem lenne megdöbbentő, ha egyre több FOMO fokozatosan áthatolna a piacon – ezáltal a digitális valuta ára új magasságokba emelkedhet.

28. Robin Singh

A Koinly.io alapítója úgy véli, hogy a Bitcoin elérhetősége az árával együtt nőtt, így nincs ok feltételezni, hogy hosszú távon lelassul. Ezt elmondva elmondta a MasterTheCrypto-nak, hogy az eszköz rövid távú ára nagymértékben függ attól, hogy a Mérleghez hasonló projektek nyilvánosság elé kerülnek-e, és olyan lelkesedéssel fogadják őket, amely megfelel a mostani stabil érme-kínálat körüli összes hype-nak..

Ezenkívül Singh rámutat arra is, hogy a nagyvállalatok érdeklődése továbbra is nagy szerepet játszik majd a Bitcoin áremelkedésében 2019-ben, de a Bakkt elsöprő, csak napokkal ezelőtti bevezetése megmutatta, hogy nem szabad elhinni ezt a teret körülvevő összes hype-t, különösen mivel A BTC indítása óta több mint 2 ezer dollárral esett vissza.

„A jelenlegi piaci viszonyok alapján 2020-ra szóló előrejelzésem 8 ezer dollár körül lenne. De akkor a BTC ismét ingatag, és ha a Mérleget elengedik, az ár nagyon jól elérheti a 15-20 000 dollárt. “

29. Joe DiPasquale

DiPasquale véleménye szerint a BTC ára a következő 5 évben 10 000 és 100 000 dollár között mozoghat. Ugyanis úgy véli, hogy a premier alt-valutához kapcsolódó különféle alapok rendkívül valószínűen változnak az idő múlásával.

30. Matias Dorta

Az ICO Informer alapítója, Dorta úgy véli, hogy a jövő év végére a Bitcoin árfolyama a $ 30,000 + régió körül mozog. Ennek az az oka, hogy több ország előre látja, hogy a következő évtized vége előtt a kriptováltozatot tartalék pénznemként alkalmazzák. Ezenkívül egy interjúban azt is kijelentette, hogy a jövőbe való elmozdulásunk során a Bitcoinhoz kapcsolódó „digitális arany” elbeszélés csak egyre nagyobb vonóerőt kap.

31. Bobby Ullery

Az Ullery, a Waysay kriptotársaság CTO-ja nagy támogatója az olyan vezető digitális eszközöknek, mint a Bitcoin és az Ethereum. Számításai szerint a fent említett valuták 4,5 trillió dolláros piaci felső határt osztanak meg 2020-ig. Nem csak ez, hanem Ullery is úgy véli, hogy 2020-ig (amikorra körülbelül 18 375 000 BTC lesz forgalomban) egyetlen Bitcoin ára emelkedni fog 61 900 dollárig.

32. Fred Schebesta

Fred Schebesta valószínűleg leginkább a Finder társalapítója és vezérigazgatójaként ismert – egy olyan médiumban, amely tisztességesen jelen van a kriptofinanszírozás világában. Úgy véli, hogy a Bitcoin ára 2020 végére felrobbanhat, azonban egyelőre a valuta valószínűleg továbbra is a 10 000 dolláros régió körül mozog.

33. Fran Strajnar

Fran valószínűleg a Techemy Ltd. kripto- / blokklánc-cég alapítója és vezérigazgatójaként ismert. A BTC kapcsán meglehetősen optimista kilátásokkal rendelkezik, és úgy véli, hogy 2020 elejére a kiemelt kriptovaluta képes lesz túllépni a 200 000 dollárt. Mark. Becslései azon a tényen alapulnak, hogy a BTC-k elfogadási aránya (amely az elmúlt néhány évben meglehetősen gyorsan nőtt) egyenesen arányos az árával.

34. Sam doktor

A Fundstrat Quant Strategist Sam Doctor egy bitcoin bika, aki úgy véli, hogy a széles körű kriptobányászat a BTC / USD pár árának csökkenéséhez vezethet, miközben növeli a premier digitális pénznem megtérülési költségnövekedési arányát. Ezenkívül a Doctor legutóbbi tweetjének megfelelően úgy gondolja, hogy a Bitcoin 36 000 dollár körüli áron zárja az évet.

35. Jack Dorsey

Jack Dorsey, a Twitter társalapítója nagy támogatója a Bitcoinnak – elsősorban azért, mert maga rendelkezik a zászlóshajó kriptovaluta hatalmas darabjával. Ezen felül részesedése van a Lightning Labs-ban is – amely a BTCs Lightning Network létrehozásáért / üzemeltetéséért felelős vállalkozás. Dorsey saját szavaival élve „rendkívül bullish” a BTC hosszú távú kilátásait illetően, azzal a kijelentéssel, hogy a kriptográfiai eszköz egy napon a világ egységes globális pénznemévé válik. Ugyanakkor nem irreális a megközelítésében, és úgy véli, hogy egy ilyen globális elmozdulás megvalósításához legalább 10 évre van szükség, mert még mindig nincsenek meg a szükséges technológiai képességek, amelyek szükségesek a Bitcoin napi tranzakciós pénznemként történő bevezetéséhez.

36. Roger Ver

A világ egyik legismertebb kriptográfiai evangelistája, Ver 2011 elejétől fél év óta szorgalmazza az embereket a Bitcoin vásárlására – amikor a digitális valutát csekély 10 dollárért adták el. Annak kifejtésére, hogy Ver mennyire szenvedélyes a kriptográfia iránt, már jó ideje merész árfogadásokat köt a BTC-vel kapcsolatban. Például 2011-ben hűvös 10 ezer dollárral fogadta, hogy a bitcoin a következő két évben 100-szoros mértékben felülmúlja az aranyat, az ezüstöt, az amerikai tőzsdét és az amerikai dollárt. Ver jóslata mindössze 60 napos különbséggel zárult.

Említést érdemel az a tény is, hogy Ver úgy véli, hogy a Bitcoin Cash (BCH) az igazi Bitcoin, mert továbbra is ragaszkodik a premier digitális érme eredeti elképzeléséhez. Ebben a tekintetben úgy véli, hogy a BCH az árát tekintve végül felülmúlja a BTC-t, és az elkövetkező években a 250 000 dolláros régióra fog növekedni.

37. Ronnie Moas: 28 000 dollár

Ronnie Moas tisztelt elemző tavaly kijelentette, hogy a Bitcoin pénzügyi jövője 2019-ben élénkül – a digitális valuta 28 000 dollár feletti árfolyamon zárja az évet. Tavaly év végén rámutatott arra is, hogy több intézmény a világ számos pénzügyi elitjével együtt megpróbálta megijeszteni az alkalmi befektetőket a piac nagyszerű manipulálásával..

38. Brandon Quittem

Brandon Quittem, a kriptográfia független szerzője / elemzője úgy véli, hogy a jövő év végére a Bitcoin körülbelül 75 000 dollárt fog elérni – ez körülbelül tízszerese annak az árnak, amelyet ma a premier digitális token jelent.

39. Wences Casares: 1 millió dollár

Wences Casares Bitcoin-bika is egyike azoknak a haveroknak, akik úgy gondolják, hogy a Bitcoin az elkövetkező tíz évben megközelíti az 1 millió dolláros jelet. Merész követelését azonban akkor tette, amikor a BTC lendületes volt, és közel állt a mindenkori magas 20 000 dollár értékéhez. Azoknak az olvasóinknak, akik esetleg nincsenek tisztában azzal, hogy ki Casares, ő egy argentin vállalkozó, aki megalapította a bitcoin pénztárca indítását Xapo.

A legutóbbi interjúinak megfelelően 2011-ben vásárolta meg első Bitcoin-ját, hogy megkerülhesse azokat az ingadozási problémákat, amelyekkel az argentin peso szembesült. Megemlítette azt is, hogy sok befektető hamarosan megrúgja magát, mert nem vásárolta meg korábban a Bitcoint – vagyis akkoriban, amikor a pénznem 10 000 és 20 000 dollár között mozgott.

40. Chamath Palihapitiya

Chamath Palihapitiya, a kockázatitőke-befektető / volt Facebook-alkalmazott úgy tűnik, egyetért Casaresszel, és úgy gondolja, hogy a Bitcoin értéke egymillió dollár lesz (a következő 20 páratlan évben (és a következő 36-48 hónapban a 100 ezer dollár körülire nő). buja múltja van az intelligens üzleti lépéseknek – amint azt az a döntése is kiemeli, hogy részvénytulajdonosává válik a Golden State Warriors csapatának, amely egy NBA-franchise, amely immár 5 éve bejutott a fináléba. a cég Social Capital jelenleg több mint 1,2 milliárd dollár értékű ügyfélalapot irányít. És bár nem világos, hogy jelenleg mennyi BTC van Palihapitiya birtokában, a becslések szerint ma 400 000 és 1 millió bitcoin között van. olyan bullish a bitcoinon? Palihapitiya azt mondja, hogy a bitcoin egy „fantasztikus fedezeti ügylet és értékraktár az autokratikus rendszerek és a banki intézmények ellen”.

41. Kay Van-Petersen

A tekintélyes pénzügyi elemző, Kay Van-Petersen az elmúlt évtizedben több nagy néven működő intézményhez, például a „Saxo Bankhoz” kapcsolódott. Most azonban a kriptográfiai elemzésekre szakosodott, és nyilvántartásba vette, hogy a Bitcoin 2028-ig körülbelül 100 000 dollárt fog elérni. Emellett úgy véli, hogy a kriptográfia a napi devizakereskedelem 10% -át teszi ki jövő – végül sok bevett fiat valutával versenyez. Végül megemlíti azt is, hogy az Unblock.net által közzétett tanulmány szerint Van-Petersen adatai matematikailag érvényesnek tűnnek.

42. Mike Novogratz

A Goldman Sachs korábbi ügyvezetője és a Galaxy Digital ‘Mike Novogratz’ befektetési cég alapítója még 2018 decemberében azt jósolta, hogy 2019 folyamán a Bitcoin értéke fokozatosan emelkedni fog, és magas hangon zárja az évet. Nem csak ez, de azt is megjósolta, hogy 2020 elejére több megalapított pénzintézet lépett volna be erre a térre – ezáltal lehetővé téve a különféle kriptovaluták árának szárnyalását.

43. Spencer Bogart

Spencer Bogart, a Blockchain Capital partnere, sok kriptográfiai körben elismert figura, ügyes árjóslata, valamint matematikailag alapos elemzése miatt. Ezt legjobban rávilágítja az a tény, hogy rendszeresen hívják, hogy felszólaljon a világ számos blockchain / crypto témájú konferenciáján.

A BTC ár kilátásait tekintve Bogart beszélt a Bloomberggel az év elején, és kijelentette, hogy 2019 végére a Bitcoin árfolyama stabilizálódik – ezt követően ismét megkezdi felfelé tartó pénzügyi emelkedését. Emellett úgy véli továbbá, hogy a bitcoin hálózat hatékonyságának / hasznosságának köszönhetően a digitális valuta egyre nagyobb vonóerőt kap a globális pénzügyi arénában.

44. Llew Classen

A Bitcoin Foundation ügyvezető igazgatója, Llew Clasen korábban azt mondta, hogy 2018 végére a Bitcoin ára eléri a minimum 40 000 dollárt – ez a jóslat meglehetősen hatalmas különbséggel elmaradt. Azóta Classen meglehetősen csendes maradt, és tartózkodott más jóslatok megfogalmazásától.

45. Sonny Singh

Sonny Singh, a Bitpay CCO nemrégiben azt mondta, hogy látja, hogy a Bitcoin ára a 20 000 dollár körül mozog 2019-es hálaadással. Singh állításainak alátámasztására idézett számos tényező, például:

 • Több kriptográfiai ETF indítása ezen a téren.
 • Körülbelül az elmúlt évben növekvő pénzáramlás a különféle kriptográfiai startupok számára.

46. ​​Tai Lopez

Annak ellenére, hogy Lopez kortársainak többségéhez képest meglehetősen későn került kriptográfia alá, a tisztelt befektető nemrégiben kijelentette, hogy ha a milliomosok globális diaszpórája részesedéseinek csupán 1 százalékát osztaná el bitcoinban, a zászlóshajó kriptokészülék ára emelkedne 6 000 hónap alatt 60 000 dollárra. Hasonlóképpen, néhány más videójában nyilvántartásba vette, hogy 2024-re a Bitcoin egymillió dollárt érhet el.

47. Zhao Dong

Zhao Dong valószínűleg leginkább arról ismert, hogy Kína egyik legnagyobb tőzsdén kívüli (OTC) bitcoin kereskedője. A múltban bátran állította, hogy a Bitcoin 50 000 dolláros árcélja egyáltalán nem volt nehéz, és hogy a premier eszköz ára a következő három évben 100% – 200% között fog emelkedni.

48. Arthur Hayes

Arthur Hayes ismert iparági szereplő – főleg a BitMEX vezérigazgatójaként betöltött jelenlegi szerepe miatt. És bár az ember hajlamos lenne azt hinni, hogy Hayes rendkívül bullish kilátással rendelkezik a kriptopiac felé, egy nemrégiben készített interjúban azt állította, hogy a Bitcoin 2019-ig rekord alacsony szinteket fog tapasztalni.

49. Justin Sun

Justin Sun a globális kriptográfiai ökoszisztéma egyik főszereplőjévé vált – a TRON vezérigazgatója hatalmas összeget is elhatározott, hogy a közelmúltban a legendás befektetési szavakkal rendelkező Warren Buffett társaságában vacsorázzon. A Bitcoinra vonatkozó előrejelzéseit tekintve Sun egy év elején adott interjúban kijelentette, hogy a digitális fizetőeszköz 3000 és 5000 dollár közötti árfolyamon fog kereskedni 2019 egészére..

50. NAS

Nasir bin Olu Dara Jones – ismertebb nevén NAS – a kockázati tőkések egyike, akiknek neve hip-hop szövetségei miatt hajlamos a radar alá repülni. Azonban még 2014-ben a NAS elindította a QueensBridge Venture Partners (QBVP) nevű céget, amelyen keresztül nagy összegeket fektetett be a Bitfury-ba. Nem csak, hogy a VC tevékenységek részeként a rapper sok más társaságba is befektetett, többek között:

 • Coinbase
 • Robin Hood
 • Block Cypher

Annak ellenére, hogy a közelmúltban tartózkodott a BTC-vel kapcsolatos fontosabb előrejelzések megadásától, meg van győződve arról, hogy a zászlóshajó kriptovaluta a következő 5-10 évben önálló szektorgá fejlődik.

51. Snoop Dogg

Mindenki kedvenc rapperje, Snoop Dogg – aki korábban különböző álneveken ment keresztül, mint például Snoop Lion, D.O.G.G stb. – nagy híve a Bitcoin-nak. A múltban nagy összegeket fektetett számos kriptográfiai vállalkozásba, beleértve a Robinhood altcoin-tőzsdei / kereskedési platformot, más hírességekkel, például Jared Letóval és Ashton Kutcherrel együtt..

52. Mondrus Dávid

Mondrus, aki a Trive vezérigazgatója – egy platform, amelyet az interneten „hamis hírek” kiszűrésére terveztek -, úgy tűnik, egyetért John McAfee-vel, és úgy gondolja, hogy a bitcoin a következő tíz évben nagyjából elérheti az egymillió dolláros értéket. Úgy véli, hogy a BTC iránti egyre növekvő igény miatt a digitális eszköz ára továbbra is exponenciálisan fog emelkedni.

53. Eric Wade a kriptotőkéből

Eric Wade, régóta kriptotámogató, aki régebben bányászta a bitcoinokat, és most kriptovaluta-piaci hírlevelet vezet a Crypto Capital-ban, a 2020-as BTC-re vonatkozó előrejelzését egy egyszerű képlet miatt 50 000 dollárra teszi. Ez nem az alapok megváltoztatása, hanem az örökbefogadás és a technológiai fejlesztések jelentős növekedése. Úgy véli, hogy a bitcoin felezése lesz a gyújtógyertya, és ha a BTC átlépi a 20 000 dollárt, akkor ugyanaz a bullpánik, a FOMO 2017-es beindul, és sokkal gyorsabban lő 50 000 dollárig, mint gondolná.

Bitcoin árpredikciós frissítések 2019-re és 2020-ra

Ez a növekvő lista a bitcoin árjóslásokról 2019-ben a 2020-as és az azt követő évekre nézve tovább fog fejlődni, mivel újabb kérdésekre válaszolnak vezető elemzők és éleslátó közösségi hozzájárulók. Bár jó szórakozás lehet ezeknek a merész futurisztikus bitcoin-előrejelzéseknek a szórakoztatása, kérjük, vegye figyelembe, hogy a $ BTC-be történő összes befektetés hazárd játék, és amelyet nem szabad félvállról venni, ha figyelembe vesszük rövid vagy hosszú távú játékokat, nem ok nélkül.

A Crypto Mester nagyon hálás mindazoknak, akik kizárólag velünk osztották meg velünk a meglátásaikat.

Mivel a Bitcoin ára továbbra is előrejelzéseket fog kapni ismert személyektől és az iparági bennfentektől, frissítjük a listát, és remélhetőleg több száz kurált $ BTC – USD árfolyam-előrejelzést fogunk megosztani veletek, hogy lássuk, kinek és mikor lesznek igazuk az embereknek szórakozás). Reméljük, hogy élvezte ezt a 2019-re vonatkozó legfontosabb BTC-érték előrejelzéseket a bitcoin árára vonatkozóan.

Most váltsunk sebességet, és gondolkodjunk el az összes bitcoin előrejelzésen, amelyet most áttekintett. Meg kell jegyezni egy mondást – ha tudni akarja, hol tart valami, akkor tudja, honnan jött. A jövőbeni bitcoin árával kapcsolatos jövőképek teljes megértése érdekében vizsgáljuk meg a bitcoin ártörténetét, és hasonlítsuk össze, honnan jött az elmúlt évtizedben, és merre halad 2020-ban és azon túl.

Új 2019-es Bitcoin Price Timeline Updates

bitcoin árelőzmények

Az alábbiakban felsoroljuk a bitcoin amerikai dollárban kifejezett árfolyamának előzményeit. Itt vannak a legfrissebb frissítések 2019 januárjától novemberig:

 1. 2019. október 26. – 2019. november: a Bitcoin USD-ára közel 10 000 dollárra tért vissza, alacsony 9000 dollár alatt mozogva
 2. 2019. szeptember 22 – október 25: A BTC ára 7500 dollár alá került, miután ebben a szakaszban meghaladta a 10 000 dollárt
 3. 2019. augusztus 6: sikerül 12 000 dollárt meghaladni egy hétre, miután 9500 dollár alá csökkent
 4. 2019. július 10: A BTC / USD 13 000 dollár fölé kerül vissza utoljára 2019-ben
 5. 2019. június 26 .: A Bitcoin minden idők legmagasabb szintje 2019-re meghaladja a 13 100 dollárt +, mielőtt július 1-jén visszaesne 9800 dollárra
 6. 2019. június 22. a bitcoin ára majdnem átlépi a 11 000 dollárt, miután június 9-én mindössze 7700 dollár volt.
 7. 2019. május 14: A BTC / USD árfolyamérték meghaladja a 8000 dollárt, 2018. július 28. óta először
 8. 2019. április 23: A hónapokig tartó meddő viszonyok után a Bitcoin végül képes volt otthagyni májustól számított kezdeti veszteségeit, és öt hónapos csúcsra, 5600 dollárra nőtt.
 9. 2019. március 31: A március folyamán a Bitcoin lassan képes volt pénzügyi lendületet szerezni – a kriptográfiai eszköz 4100 dollár körüli pozitív árréssel zárta a hónapot.
 10. 2019. február 28: A Bitcoin ára február első hetében a 3500 dolláros jegy alatt mozgott. Azonban nem sokkal később a valuta értéke emelkedni kezdett, és elérte a 3867 dolláros árfolyamot.
 11. 2019. január 31: Abban az időben a CBOE – a VanEck-kel és a SolidX-szel együtt – visszavonta javaslatát, amely egy Bitcoin ETF létrehozását kívánta magával vonni, hogy csak pár héttel később nyújtsa be újra..
 12. 2019. január 1: Az év durván kezdődött a Bitcoin számára, a premier digitális fizetőeszköz néhány hétig a 4 ezer dolláros jel alatt maradt. Még a kriptopiac teljes tőkeértéke is a 66 milliárd dolláros határ körül mozdult el.
 13. 2018. december 3: Hónapok óta először vált veszteségessé a bitcoin bányászat. Nem csak ez, csak rövid fennállása alatt másodszor, a BTC bányászati ​​nehézségi aránya óriási 15% -kal süllyedt – ez utat engedve a valuta teljes értékének éles leértékelődéséhez.
 14. 2018. november 15: A Bitcoin Cash kemény villán megy keresztül, megkönnyítve ezzel a Bitcoin ABC és a Bitcoin SV létrehozását – utóbbi projektet a hírhedt Dr. Craig S Wright, ausztrál informatikus állítja, aki azt állítja, hogy a Bitcoin álneves feltalálója. “Satoshi Nakamoto ”. Ezenkívül a villa miatt a Bitcoin ára 4275 dollárra esett.
 15. 2018. október 31: Ez a nap a Bitcoin Whitepaper 10. születésnapját ünnepelte, aminek következtében a piac hűvös 5% -kal emelkedett.
 16. 2018. október 15: Az intézményi letétkezelő Fidelity bejelentette saját digitális devizakereskedelmi platformjának elindítását, amelynek eredményeként a Bitcoin ára meredeken emelkedett.
 17. 2018. szeptember 18: Cryptocurrency Exchange, a Zaif Fallst hackerek több mint 60 millió dollárra becsapják. A Bitcoin ára továbbra is a 6 ezer dolláros jel körül mozog.

Bitcoin (BTC) ártörténet: Figyelemre méltó események listája

bitcoin árelőzmények

Annak érdekében, hogy megtudjuk, merre halad a bitcoin, fontos lehet elgondolkodni azon, hogy hol volt ma a BTC / USD ára.

Bitcoin ár 2018-ban

(i) A Goldman Sachs csepp terveket indít a Crypto Trading Desk számára (2018. szeptember)

Miután izgatottan küldte a piacot izgatottan, a Goldman Sachs sajtónyilatkozatot tett közzé, amelyben azt állította, hogy a cég hamarosan lemond minden Bitcoin-alapú kereskedési pult indítási tervéről. Ez a bejelentés abban az időben jött, amikor a piac egésze küzdött, és a Bitcoin ára szabadesésben volt.

(ii) Bitcoin ETF késik az amerikai SEC által (2018. augusztus)

Augusztus 7-én az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete közleményt adott ki, amelyben a szabályozó testület teljesen világossá tette, hogy késlelteti döntését számos, hozzá benyújtott Bitcoin ETF-javaslattal kapcsolatban..

(iii) A Bakkt hivatalosan is piacra dobta az Intercontinental Exchange (ICE) által (2018. augusztus)

Az ICE képviselője – a New York-i tőzsde anyavállalata – augusztus 3-án közleményt adott ki, amelyben kijelentette, hogy a pénzügyi cselgáncs egy Bakkt néven ismert kriptovaluta indítást indít, amelyet több megalapított multinacionális cég, köztük a Microsoft támogat, Starbucks stb.

(iv) A SEC másodszor elutasítja a Winklevoss ikrek ETF-javaslatát (2018. július)

Néhány hónapon belül másodszor utasította el az US SEC az ETF javaslatát, amelyet Tyler és Cameron Winklevoss – a „Gemini” kriptográfiai kereskedési platform tulajdonosai – nyújtottak be..

(v) Blackrock Tippek a Crypto Explorationnél (2018. július)

2018. július második felében a Blackrock vezérigazgatója – a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője – bejelentette, hogy szeretné megvizsgálni a kriptográfia és / vagy a Bitcoin-hoz kapcsolódó alap kilátásait.

(vi) A Facebook visszafordította a kriptográfiai hirdetések általános tilalmát (2018. június)

23-án a Facebook bejelentette, hogy feloldja az összes kriptográfiai tartalomra vonatkozó tilalmat, amelyet 2018 első negyedévében jelentettek be. Abban az időben a Bitcoin árát lebonyolították a 6 600 dolláros régió körül.

vi. A Bithumb a hackelés botrányának áldozata – 2018. június

A hónap első hete meglehetősen nehéz volt a Bitcoin számára, a valuta az 5800 dolláros terület körül mozgott – köszönhetően annak, hogy a dél-koreai „Bithumb” kriptotőzsdét rosszindulatúak feltörték, több mint 31 millió dollár erejéig..

vii. Négy kriptográfia, amelyet az USA CFTC hozott a bíróság elé (2018. június)

Az Egyesült Államok Áru- és Határidős Kereskedelmi Bizottsága június 11-én több idézést nyújtott be a Bitstamp, a Kraken, az ItBit és a Coinbase ellen. A bírósági dokumentumban a CFTC képviselője rámutatott, hogy a fent említett kereskedési platformok különböző piaci manipulációs taktikáknak engedtek el.

(viii) A DOJ bevezeti a Probe-ot a BTC széles körű ármanipulációjának állításaiba (2018. május)

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma hatóságai kiterjedt bűnügyi vizsgálatot indítottak annak felmérése érdekében, hogy egyes pénzügyi szervezetek szándékosan manipulálják-e a Bitcoin árát személyes nyereségük érdekében. A hónap 24. napján egyetlen Bitcoin ára 7 609 dollár volt

viii. A helyi adóügynökségek által kiszorított UpBit központ (2018. május)

2018. május 11-én az S. koreai adóügyi tisztviselők lerohanták az UpBit irodáját, miután értesítést kaptak arról, hogy a kriptográfia manipulálja a könyveit. E hír eredményeként a Bitcoin ára alig néhány nap alatt 5,5% -ot zuhant (kb. 8711 dollárról 8372 dollárra)

(ix) A Goldman Sachs bejelenti terveit a Crypto Trading Solutions feltárására (2018. május)

A New York Times által 2018. május 3-án közzétett jelentés kimondta, hogy a Goldman Sachs pénzügyi óriás saját Bitcoin kereskedési platformjának elindítását vizsgálja. A bejelentés a Bitcoin árát a 8800 dolláros küszöb fölé ugrotta.

(x) A Twitter betiltja a kriptovaluta hirdetéseket a platformján – (2018. március)

Miután a Facebook és a Google úgy döntött, hogy betilt minden kriptográfiai hirdetést a saját platformján, a Twitter túl hamar követte a példáját, és ugyanezt tette.

(xi) A Google betiltja a kriptovaluta hirdetéseket (2018. március)

Március első hetében a Google jelentős tilalmat szabott meg a kriptográfiai eszközökhöz kapcsolódó összes hirdetésre, valamint a kezdeti érmékajánlatokra. A Google a kriptográfia-specifikus kifejezések teljes skáláját is átadta a szélesebb körű „rossz hirdetések” irányelvében.

(xii) A SEC új működési irányelveket ad ki a kriptográfiákra vonatkozóan (2018. március)

Az FB-ként a Google továbbra is betiltotta az összes kriptográfiai tevékenységet a saját platformjaikon, az Egyesült Államok SEC új iránymutatásokat adott ki, amelyben felkérte az összes kriptográfiai platformot, hogy regisztrálják magukat a szabályozó testületnél, hogy folytassák rendszeres, napi működésüket. Március 7-én egyetlen Bitcoin ára 8 344 dollár volt.

(xiii) A Facebook végrehajtja a kriptográfiai hirdetések sokkoló tiltását (2018. január)

2018. január utolsó munkanapján a közösségi média juggernaut bejelentette azon szándékát, hogy betiltja a kriptovalutával és az első érmékkel kapcsolatos összes hirdetést a platformjáról.

(xiv) A Coinchecket feltörik (2018. január)

Japán egyik legnagyobb titkosítótőzsdéje, a Coincheck, egy hackercsoport áldozata lett, akik 123 millió dollár értékű XRP-vel és 500 millió NEM zsetonnal tudtak elsétálni. A Bitcoin ára 8800 dollár körül mozgott.

(xv) A PayPal társalapítója, Peter Thiel a BTC hatalmas darabjait szerzi be (2018. január)

Január 3-án számos sajtóorgánum arról számolt be, hogy Peter Thiel kockázatitőke-befektető dollármilliókat vásárolt Bitcoin-ban. Abban az időben a Bitcoin ára 13 870 dollár volt.

Bitcoin ár 2017-ben

(xvi) A Bitcoin skálája mindenkori magas értékéig (2017. december): 19 893 USD

December 18-a volt az a nap, amikor a Bitcoin elérte pénzügyi csúcsát – egy küszöböt, amelyet azóta sem törtek meg.

(xvii) A CBOE bejelenti a Bitcoin határidős szerződéseinek elindítását (2017. december)

2017. december második hetében a CBOE Bitcoin alapú határidős szerződéseket indított. Ennek eredményeként a premier eszköz ára vadul szárnyal. Nem csak, hogy ekkor még a digitális valuta piac teljes piaci felső határa is meredeken emelkedett.

(xviii) A szegregált tanúi javaslat (SegWit2x) elindítása törölve (2017. november)

A Bitcoin fő fejlesztői csapata 2017. november 8-án jelentette be, hogy a SegWit2X protokoll megvalósításának terveit hátráltatja. A BTC ára aznap 7844 dollár volt

(xix) A CME bevezeti a Bitcoin határidős kontraktusait a piacra (2017. október)

A Chicago Mercantile Exchange közzétett egy körlevelet, amelyben felhívták a tömegek figyelmét, hogy a pénzintézet 2017 végéig Bitcoin Futures szerződést indít. Ez volt az első alkalom, hogy egy megalapozott pénzügyi szervezet megjelent és bemutatta a BTC ilyen kifejezett támogatása – főleg azért, mert addig a BTC-t nagyrészt árnyékos befektetési eszköznek tekintették. Ezenkívül a fent említett bejelentés nyomán a Bitcoin ára emelkedni kezdett, és akkori ATH érintési szintre nőtt.

(xx) A Bitcoin elsőként lépi át az 5 ezer dolláros küszöböt (2017. október)

Október 13-án a Bitcoin fiatal történelme során először rohant el az 5 ezer dolláros határon. Ezt a bravúrt sokan meglehetősen csodásnak tartották, főleg, hogy a kriptográfiai eszköz az évet a 966 dolláros jegy körül kezdte.

(xxi) Kína leállítja az összes kriptotőzsdét (2017. szeptember)

Miután a helyzetet nagyon részletesen értékelték, a kínai adóügyi tisztviselők arra a következtetésre jutottak, hogy betiltanák az ország határain belül működő összes kriptográfiai utat. A bejelentés azonnal a világ minden táján a befektetőket pánikba ejtette és eladta BTC-részesedéseit – ezáltal a vezető digitális valuta értéke szinte egyik napról a másikra erősen visszaesett.

(xxii) A JP Morgan Chase vezérigazgatója, Jamie Dimon csalásnak nevezi a Bitcoint (2017. szeptember)

Jamie Dimon, a JP Morgan akkori vezérigazgatója egy interjúban kijelentette, hogy a Bitcoinról „csalárd programként” gondolkodott, amely végül hatalmas befektetőket okoz hatalmas pénzügyi stresszben. Úgy tűnt, hogy a piac általában figyelmen kívül hagyta Dimon szavait, mivel a Bitcoin továbbra is erős maradt a 3800 dolláros régió körül.

(xxiii) A kínai kormány tiltja az ICO-kat (2017. szeptember)

Szeptember első hetében (egészen pontosan 3-án) a kínai kormány átfogó tilalmat hajtott végre az összes ICO-val kapcsolatos tevékenységre.

(xxiv) A Bitcoin kemény villán megy keresztül, a Bitcoin Cash $ BCH létrehozva (2017. augusztus): 3 384 USD

2017 eleje óta a globális kriptográfiai közösségből sokan elég hevesen kérték a BTC kemény villáját – elsősorban a Bitcoin-hoz kapcsolódó méretezhetőségi problémák miatt. A felosztás következtében a világ tanúbizonyságot tett a Bitcoin Cash (BCH) születéséről.

(xxv) Japán legitim tranzakciós közegként ismeri el a Bitcoint (2017. április)

Április első napján a japán kormány elismerte, hogy a Bitcoin legális fizetési mód. A bejelentés híre viszonylag magasra, 1215,69 dollárra emelkedett a Bitcoin árfolyama

(xxvi) A SEC elutasítja a Bitcoin ETF-re vonatkozó Winklevosses-kérelmet (2017. március)

Az amerikai SEC elutasította a Winklevoss testvérek által benyújtott Bitcoin ETF-javaslatot. Az elutasítás oka a kriptopiacon belüli stabilitás hiánya volt.

(xxvii) A Bitcoin majdnem harminchat hónap elteltével meghaladja az 1 000 dolláros küszöböt (2017. január)

Miután 2016-ban tisztességes rallyt élt meg, a Bitcoin ára hosszú hosszú idő után végül átlépte az 1000 dolláros határt.

Bitcoin Price 2016-ban

(xxviii) A Bitfinexet feltörik, majdnem 72 millió dollár értékű kriptot veszít (2016. augusztus)

Augusztusban a „Bitfinex” vezető kriptovaluta-tőzsde bejelentette, hogy egy számítógépes átverés áldozatává vált, amelynek eredményeként hackerek valamivel több mint 120 000 BTC-vel utat törtek be. Ennek a hatalmas biztonsági megszűnésnek köszönhetően a Bitcoin ára szinte egyik napról a másikra óriási 20% -ot zuhant. Mindezek mellett sok hír beszámolt arról, hogy a Bitfinex egyes tisztviselői előzetesen tudták, hogy ez a feltörés meg fog történni.

(xxix) A Bitcoin átesik második felezéses eseményén (2016. június)

Június 9-én a Bitcoin blokk jutalom hányada ismét megfeleződött – ezáltal blokkonként 25 Bitcoin-ról 12,5-re csökkentette a bányászati ​​hozamot.

(xxx) A Steam bejelenti a Bitcoin támogatását (2016. április)

A „Steam” játékplatform április első felében közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy a BTC-t a videojátékok és egyéb digitális tartalmak széles választékának vásárlási eszközeként fogadja el. Ez a lépés meglehetősen rövid életű volt, mert néhány hónappal később a Valve – a Steam mögött álló anyavállalat – visszavonta a BTC-fizetések engedélyezéséről szóló döntését.

Bitcoin ár 2015-ben

(xxxi) Dr. Craig Wright azt állítja, hogy ő Satoshi Nakamoto (2015. december)

A Wired december 8-án részletes cikket tett közzé, amelyben azt állította, hogy Dr. Craig Wright ausztrál informatikus volt a felelős a Bitcoin létrehozásáért. A darab szerzője, Gwern Branwen e-mailek sorozatát idézte, blogbejegyzéseket törölt, hogy alátámassza (és Wright) magasztos állításait is. Ezen a napon is hivatalosan elfogadták a Bitcoin szimbólumát az Unicode-ba.

(xxxii) A Winklevoss tulajdonában lévő Gemini Exchange él (2015. október)

Cameron és Tyler Winklevoss kerültek előtérbe, amikor bejelentették saját kriptopénz-kereskedési platformjuk – a Gemini – elindítását. Megalakulása után a tőzsde az elsők között alapította valamennyi tevékenységét az Egyesült Államokban, és a helyi hatóságok teljes körűen szabályozták. A jelenlegi helyzet szerint a Gemini az Egyesült Államok 26 államában működik, az összes letétbe helyezett eszközét az FDIC biztosította.

(xxxiii) A CTFC árucikknek nyilvánítja a Bitcoint (2015. szeptember)

Annak ellenére, hogy sok zavar van a Bitcoin pénzügyi helyzetével kapcsolatban, 2015. szeptember 18-án az Egyesült Államok Árutőzsdei Kereskedelmi Bizottságának (CFTC) képviselője bejelentette, hogy a szabályozó testület ezentúl a „bitcoin és más virtuális valutákat a törvényes pénzügyi áruk. ”

(xxxiv) New York bevezet egy kötelező BitLicense-t a cserékhez (2015. június)

Június 3-án az NY Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma bevezette saját szabályozási rendszerét, amelyet BitLicense néven ismernek. Ezen eszköz használatával a kriptográfiai szolgáltatók teljesen zökkenőmentesen, problémamentesen kereskedhetnek digitális eszközökkel, például BTC, ETH stb. A bitcoin ára 232,05 dollár volt.

A fent említett licenc megszerzéséhez azonban a cseréknek 5000 dolláros pályázati díjat kellett fizetniük, valamint bizonyos biometrikus adatokat kell szolgáltatniuk az FBI-nak..

(xxxv) Megáll a Coinbase (2015. január)

A Coinbase – amely jelenleg a világ egyik legnagyobb kriptográfiai tőzsdéje – 2015. január 26-án jött létre. A cég mögött számos kockázatitőke-társaság állt, és megalakulása óta 25 államban kezdhette meg működését..

(xxxvi) A Bitstamp több mint 18 000 ügyfelet veszít el BTC megtakarításaiból (2015. január)

Számos társadalmi mérnöki stratégia segítségével a hackerek több mint 5,2 millió dollár értékben lophattak el BItcoin-ot a Bitstamp kasszájából. Nem csak ez, a biztonsági megszűnés miatt az egykori premier kriptográfiai utat összesen nyolc napra bezárták.

Bitcoin ár 2014-ben

(xxxvii) A Microsoft bejelentette a Bitcoin elfogadásáról szóló döntését (2014. december)

A számítástechnikai óriás Microsoft még 2014 decemberében bejelentette, hogy megkezdi a Bitcoin fizetéseket az amerikai ügyfelektől a különféle digitális alkalmazások, játékok és egyéb tartalmakért cserébe (Windowson és XBOX-on keresztül).

(xxxviii) Amerikai kormányzati aukciók több mint 30 ezer Bitcoin-on (2014. június)

Még 2013-ban az amerikai szabályozó hatóságok összesen 30 000 BTC-zsetont tudtak lefoglalni olyan személyektől, akik aljas, selyemúttal kapcsolatos tevékenységekbe bocsátkoztak. A kriptográfia e szép összegét később június 27-én elárverezték a legmagasabb ajánlatot tevőnek – akiről véletlenül kiderült, hogy a milliárdos / kockázati tőkés Tim Draper.

(xxxviii) A Kínai Népi Bank sok kriptobankszámlát leállít (2014. április): 501,7 USD

A kínai kormány által az ország összes kriptográfiai tőzsdéjére kitűzött határidőt követően a hatóságok megkezdték a helyi bankintézetekkel együtt működő kereskedési platformok megszüntetését..

(xxxix) Az IRS bejelentette, hogy a BTC-re az egységes adótörvények vonatkoznak (2014. március): 453,05 USD

Az USA központi adóhatósága – a Bevételi Szolgálat – március 26-án jelentette be, hogy a Bitcoint nagyjából ugyanúgy fogják megadóztatni, mint az ország egész területén az ingatlanokat..

(XL) Crypto Exchange Mt. Goxot feltörik, kikapcsolásra kényszerítik (2014. február): 662 dollár

Február 7-én az Mt Gox-ot hatalmas DDoS-támadás érte, amelynek eredményeként a cég óriási 744 000 BTC összeget veszített el, amely az ügyfeleké volt. Ezt az esetet követően a tőzsde február 24-én kénytelen volt leállni – a cég sok vezetője utána jogi lépéseket tett.

Bitcoin ár 2013-ban

(XLI) Kína megtiltja a helyi pénzintézeteknek a Bitcoin használatát (2013. december)

A Bitcoin növekvő népszerűségének köszönhetően Kínában a PBOC – a Kínai Népi Bank – egyoldalú lépést tett a Bitcoin mint csereeszköz betiltására az ország határain belül..

(XLII) A BTC relatív magasra, 1.242 dollárra süllyed a Mt Gox-on (2013. november)

Mivel a kínai befektetők a BTC iránti érdeklődés egész 2013-ban megugrott, a Bitcoin ára november 29-én új csúcsra emelkedett.

(XLIII) Kína legalizálja a kriptokereskedelmet (2013. november)

A PBOC november 18-án közleményt adott ki, amely hivatalosan lehetővé tette az ország állampolgárainak, hogy „részt vegyenek a bitcoin piacon”. Körülbelül ugyanebben az időben Ross Ulbricht-t – a Selyemút mögött álló személyt – szintén elítélték és börtönre ítélték – ezáltal széleskörű felhajtást váltott ki az egész világon. Az erőszakos cselekmények részeként az amerikai tisztviselők több mint 170 000 BTC-t foglaltak le.

(XLIV) Belbiztonsági Minisztérium parancsot ad ki Mt. ellen. Gox (2013. május)

A belbiztonsági minisztériumnál dolgozó tisztviselők több mint 3 millió dollárt foglaltak le egy Wells Fargo Bank számláról, amely az Mt. akkori vezérigazgatójához kapcsolódott. GOX ’Mark Karpeles’. A nyomozás részeként a kormány tisztviselői Karpelest bűnösnek találták a pénz illegális továbbításában a bankok szolgáltatási feltételei ellenére.

(XLV) A ciprusi forradalom a BTC árának emelkedését okozza (2013. március): 131,07 USD

Miután az EU még 2013-ban 10 millió dolláros mentőcsomagot bocsátott ki Ciprus számára (az ország gazdasági küzdelmeit követően), a Bitcoin ára rövid története során először emelkedett – egyetlen jelző értéke 80 dollárról többre emelkedett a 260 dolláros márkát néhány napon belül.

Bitcoin ár 2012-ben

(XLVI) A Bitcoin átesik az első blokkfelezési eseményen – 2012. november

Az első felezési eseményen átesett Bitcoin eredményeként a premier kriptocoinhoz kapcsolódó bányászati ​​jutalmak blokkonként 50 Bitcoinról blokkonként 25 Bitcoinra csökkentek. Mindezek mellett a tartalomkezelő megoldás – a WordPress – is bejelentette, hogy megkezdi a BTC elfogadását különféle belső / külső monetáris tranzakcióihoz. A cég még 2012-ben kiadott sajtóközleményének megfelelően egy szóvivő azt írta: “Célunk az emberek számára lehetővé tenni, nem pedig blokkolni őket”.

(XLVII) A Linode Hack határozott veszteséget lát 46 000 Bitcoin felett (2012. március)

2012. március első napján egy hacker megszegte Linode biztonsági fedelét, és több mint 228 000 dollár értékű digitális eszközzel tudott utat törni a vállalat kasszájából. Néhány olyan prominens ember, akit ez az esemény érintett:

 • Bitcoin vezető fejlesztő – Gavin Andresen
 • Bitcoinica
 • Marek ’Slush’ Palatinus.

Bitcoin ár 2011-ben

(XLVIII) Mt. Gox először feltört (2011. június)

Mielőtt a 2013-ban immár hírhedt hackelési botrányának áldozata lett volna, Mt. Pár évvel korábban megsértették Gox biztonsági protokolljait is. Egyes jelentések szerint az eset során az egykori vezető kereskedési platform összesen 4019 Bitcoin-t veszített el.

(XLIX) A Gawker mélyreható jelentést tesz közzé a Selyemútról (2011. június)

A Adrian Chen, a Gawker riportere még 2011 júniusában publikált egy darabot, amelyben világosan felvázolta, hogy hány kriptográfus használja a Selyemút elnevezésű mély internetes kereskedési portált a kábítószer-ügyletek megkönnyítése érdekében. Emellett pár hónappal korábban három kriptotőzsde (köztük a Britcoin, a Bitcoin Protocol, a BitMarket) életbe lépett – ezáltal lehetővé tették felhasználóik számára, hogy sikeresen kereskedjenek a BTC-vel több különböző fiat eszközért cserébe. Nem csak, hogy ugyanebben az időben a BTC értéke elsőként csúszott el az amerikai dollár értékénél.

Bitcoin ár 2010-ben

(L) Mt. A Gox megnyitja kapuit a nyilvánosság előtt (2010. július)

Július 18-án Jed McCaleb, az Mt Gox vezető fejlesztője hivatalosan nyilvánosságra hozta agyszüleményét. McCaleb korábban a peer to peer (P2P) nevű technológia mögött volt, aki lehetővé tette a felhasználók számára, hogy teljesen lokalizált módon osszák meg az adatokat. Ezenkívül 6-8 hónap alatt McCaleb végül eladta csecsemőjét Mark Karpelesnek (2011. március 6-án), aki aztán megfordította Mt. Gox annak idején az egyik legnagyobb kriptográfia.

(LI) Bitcoin for Pizza: László fizet az étkezéséért 10 000 BTC felhasználásával

Laszlo, az Egyesült Államokbeli BTC-rajongó hírhedten fizetett 2 Papa John pizzáért a Bitcoin használatával (egészen pontosan 10 000 BTC). A pizzák akkoriban megközelítőleg 25 dollárt értek.

Hasonlóképpen, alig 5 hónappal korábban egy „New Liberty Standard” nevű cég sikeresen összesen 5050 Bitcoin-ot vásárolt a Sirius nevű magánszemélytől mindössze 5 dollárért.

Bitcoin ár 2009-ben

(LII) Az első hivatalos BTC TX, Satoshi Nakamoto támogatásával (2009. január)

A világ első Bitcoin tranzakciójára január 19-én került sor Satoshi Nakamoto és technikai munkatársa, Hal Finney között. A tx-ben összesen 10 BTC-t cseréltek a két személy között.

(LIII) Genesis Block létrehozva (2009. január 3.: 0 USD)

2009. január 3-án a világ végre tanúbizonyságot tett a Bitcoin születéséről – mivel Satoshi Nakamoto bányászta az elsődleges valuta első blokkját (ma már illően Genesis blokkként is ismert).

Itt vannak bitcoinosok. A jövőbeni előrejelzések és a bitcoin árának időbeli ütemterve, közvetlenül előtted lefektetve. Itt az ideje, hogy az öv utolsó két rovata, vagyis megvitassuk azokat a gazdasági tényezőket, amelyek befolyásolják a bitcoin árát (kereslet / kínálat) és a BTC / USD árának 50 legfontosabb Bitcoin katalizátorát, hogy ismét emelkedővé váljanak. A bányászati ​​felezés, az intézményi érdeklődés és a decentralizált pénzügyi / globális banki tevékenységek közül itt találunk néhány kulcsfontosságú elemet, amelyeken a következő néhány hónapban és évben pulzust kell tartani..

A Bitcoin áringadozását okozó gazdasági tényezők megértése

Kereskedők és közgazdászok szerte a világon, több képzettségi szinten próbálják megjósolni a Bitcoin árát az évek során, az ipar megindulása óta. Még sokféle elemzési módszer mellett is, a Bitcoin továbbra is ellentmondásos és rendkívül kockázatos befektetés volt, és a többi kriptovaluta általában ugyanazt a mintát követi.

Számos különböző tényező jön létre a Bitcoin áringadozásával különböző időszakokban, és ezek közül a tényezők közül néhány jelenleg ismeretlen. Azon alapvető változók megértésével, amelyek meghatározzák a Bitcoin árának merülését, a jövőben a befektetők vannak elsőbbségben.

A Bitcoin volatilitása

Az egyik leggyakoribb szó, amely a Bitcoin kapcsán merül fel, a volatilitás. A volatilitás – legalábbis a gazdasági szektorban – mutatja az értékpapír adott időszakban bekövetkező változásainak intenzitását. Mivel a pénzügyi eszköz ingadozóbb, az ár gyorsabb és jelentősebb ütemben változhat.

A Bitcoin 2018. november 15-én elérte a 6300 dollárt, és az ár tíz napon belül 3700 dollárra esett, ami 40% -os csökkenést jelent. Ez a fajta csökkenés egy hagyományos eszköz esetében történelmi lenne, de viszonylag jellemzővé vált a Bitcoin esetében. Noha jellemző az eszköz volatilitásának összekapcsolása a hozzá kapcsolódó kockázattal, a kapcsolat nem pontosan téves. Mivel azonban kizárólag a volatilitás negatív hatásaira összpontosít, nem teljes perspektíva.

Bármely ingadozó értékpapír tulajdonjogának megszerzése a befektetőt a vele járó esetleges áringadozásoknak teszi ki, kihatva pénzügyi portfóliójukra. Idővel a megtartása kellemetlen trendeket hozhat, és meg kell érteni a kockázathajlamot. Másrészt az erősen ingadozó értékpapírok hatalmas haszonnal járhatnak, ha a kereskedő rendelkezik tudással ahhoz, hogy kövesse az eseményeket, amelyek változást hoztak. Az áremelkedés gyorsan megtörténik, ami azt jelenti, hogy a kereskedők tetemes nyereséget vehetnek fel a pozíciók zárásakor, ha helyesen jósolnak.

A Bitcoin élettartama alatt a Bitcoin folyamatosan erősen ingatag volt, ami főleg azért van, mert az érték a biztonság jövőbeli potenciáljával kapcsolatos spekulációkra támaszkodik. A Bitcoin rezgéseinek sokkal több értelme van annak megértésével, amelyek korábban befolyásolták az eszközt.

A Bitcoin-t befolyásoló események rövid története

Bitcoin-Return-by-Month-medium-def

A bitcoin árelőzmények idővonalának áttekintése csak a történet része. A Bitcoin megoldásként és válaszként született meg a 2009-ben elindult pénzügyi válságra. Ennek ellenére nagyon kevesen hitték, hogy végül elérik azokat a magasságokat, amelyek eddig voltak. Kezdetben csak néhány kiválasztott tudott még a létezéséről, a Bitcoin értéke pedig csak 0,0001 dollár volt. Az elmúlt évtizedben a Bitcoin akár 20 000 dollárig is eljutott, ami azt jelenti, hogy az elmúlt évtizedben bármely eszközből a legjobb teljesítményt nyújtotta.

A Bitcoin csak 2013-ban kezdett rengeteg figyelmet kapni, ez egybeesett a ciprusi bankot körülvevő drámával. Novemberben a kínai befektetők úgy döntöttek, hogy nagy Bitcoin-vásárlást hajtanak végre, amelynek eredményeként az ár több mint 1000% -kal emelkedett. Sajnos ez az előrelépés nem tartott.

Néhány hónapon belül, 2014 februárjában, az Mt. Gox hatalmas DDoS támadással nézett szembe. Mivel a Bitcoinnal folytatott ügyletek körülbelül 70% -át a vállalat kezelte akkoriban, ez a támadás hatalmas csappantyút tett az árra. A Bitcoin és az altcoinok egyaránt erősen meg voltak sújtva, körülbelül 40% -os eséssel és egy hosszú medvepiac kezdetével.

Ezután 2016 végére a Bitcoin folyamatosan emelkedni kezdett, ami végül 2017-ig folytatódott. A kriptopénzpiacot dollármilliárdok árasztották el, de a 2017-es nagy showstopper a kezdeti érmeajánlatok beáramlása volt. Úgy tűnt, hogy a nyilvánosság nem törődik a képesítéssel vagy a blockchain induló vállalkozások nyereségének igazolásával, mert mindenki az őrület részese akar lenni.

Sajnos a hype nem tartott ki. Felmerültek a Bitcoin méretezhetőségi problémái, ami azt jelenti, hogy a tranzakciós díjak és a várakozási idők megugrottak az árral. Míg a Bitcoin végül alig érte el a 20 000 dollárt, egy összeomlás miatt a piac gyorsan zuhant, 4000 dolláros mélypontra esett. A Bitcoin súlyosan sújtotta, de a piac többi része még ennél is magasabbra került. A legtöbb ICO néhány hónapon belül holtan került a vízbe.

Ezen események ismerete és megértése a Bitcoin ártörténetében kulcsfontosságú, mivel ezek végső soron jelentős módon befolyásolják a Bitcoin árát. Ennek ellenére a legnagyobb hatást a háttérben lévő gazdasági erők jelentik.

A Bitcoin piacának felszíne alatt

A Bitcoin ára nagymértékben magában foglalja a volatilitást és a legfontosabb híreseményeket az elbeszélés részeként, de ezek közvetett hatások. Legtöbbször a Bitcoin értékének tényleges mechanizmusait nem tárgyalják, de fontos megérteni őket. Végül mindez a kereslet és a kínálat függ össze.

Ez az alapvető gazdasági elv kimondja, hogy bármely áruval vagy szolgáltatással kapcsolatos érték két tényezőből származik: mennyi létezik (kínálat) és mennyi ember akar / igény (kereslet). Az ár emelkedik, ha a kereslet nagyobb, mint a kínálat, és akkor csökken, ha a kínálat meghaladja a keresletet. Ha az elvet árukra és szolgáltatásokra alkalmazzák, akkor van értelme. A Bitcoinnal azonban valamivel nehezebb megérteni.

Kereslet és kínálat a Bitcoin segítségével

A legtöbb kínálatot és kínálatot magában foglaló helyzetben az árukért és a szolgáltatásokért valutával fizetnek. Azonban, amikor a pénznem az egyetlen árucikk, amely részt vesz az átutalásban, ami a Bitcoinnal kapcsolatos, akkor a dolgok kissé eltérnek egymástól. A kereslet és kínálat továbbra is érvényes, de a beszélgetés két különböző devizáról szól, vagyis a Bitcoinról és az amerikai dollárról.

Míg az USD-re vonatkozó BTC eladó a piac egyik oldalán van, a másik oldal magában foglalja azokat a magánszemélyeket, akik megpróbálják felhasználni az USD-t a BTC vásárlásához. Az adott pillanat „ára” az a dollár összeg, amelyet a vevők és az eladók megegyeznek egymás ajánlataiért. Végül ez a megállapodás azt jelenti, hogy az eladási megbízások mennyisége a vételi megbízásokkal együtt az az egyenlet, amely fontos. A növekvő kínálat a nagyobb eladási mennyiséghez kapcsolódik, bár az ár a folyamatos kereslet mellett csökken.

Egyszerűen lebontva, a Bitcoin jövőbeli ára megjósolható a keresletet és kínálatot befolyásoló tényezőkkel. Bár lehetetlen ezt a körülményt tökéletesen megérteni, rengeteg mindent megtehetnek a kereskedők, hogy legalább jobban megértsék azt. Elérhető a kínálat tökéletes ismerete, de ez az a kérdés, amellyel a megbeszélés később foglalkozik.

A kereslet szempontjából a legfontosabb tényezők a következők:

 • A BTC ára
 • A kiegészítő és helyettesítő áruk ára
 • Fogyasztói jövedelem és vásárlóerő
 • A fogyasztók szubjektív elvárásai
 • Az ellátás rugalmassága
 • A fogyasztói igények és vágyak

Egy áru vagy szolgáltatás árának növekedésével csökken a kereslet, ami a mennyiség és az ár közötti összefüggést megfordítja. Amikor az eszközök iránti kereslet pozitívabb, az eszközöket Giffen-áruknak nevezik. Bár úgy tűnhet, hogy a Bitcoin egyike ezeknek a ritka körülményeknek, mivel a kereslet növekedhet a Bitcoin iránt, amikor az ár felfelé kezd mozogni, jelentős információ hiányzik.

A Bitcoin rendelkezésre álló és teljes kínálata két különböző dolog, és mindkettő hozzájárul a Bitcoin árához.

Hiány – a Bitcoin korlátozott kínálata

Mindenki hozzáférhet a Bitcoin teljes kínálatának ismeretéhez, és bárki elmehet a blokkláncra, hogy megnézze, hány BTC van forgalomban ebben a pontos pillanatban. Az is köztudott, hogy a Bitcoin teljes kínálata 21 millió BTC lesz, amely be van programozva az eszköz protokolljába. Valószínűleg ez a szám soha nem fog változni, mivel ez alapvetően tönkretenné a Bitcoin fő értéktételét.

A Bitcoin úgy lett kifejlesztve, hogy legyen valami, ami egyetlen nemzeti valutában sincs – felejthetetlen hiány. A világ kormányai képesek bármikor növelni fiat valutájuk kínálatát, de ugyanez a hatalom senki számára nem elérhető. A Bitcoin protokoll előre meghatározta a valaha „verhető” érmék számát. Bár az érmék bányászat útján történő hozzáadása lehetséges, az soha nem haladja meg az eredetileg meghatározott érmék számát.

A Bitcoin piacára belépő érmék száma kiszámítható és átlátható, ami azt jelenti, hogy a kínálat nem rugalmas. A Bitcoin ára pontosan emiatt ingadozó, mivel a kereslet nincs hatással a kínálatra. Jellemzően az áruk és szolgáltatások nem működnek így a gazdaságban, de a piacon részt vesz a Bitcoin kínálatának olyan változata, amely egyedivé teszi körülményeit.

A rendelkezésre álló készlet és a Bitcoin ára

A Bitcoin gazdasági rejtvényének utolsó darabja a rendelkezésre álló készlet. A rendelkezésre álló kínálat általában a BTC mennyiségére utal, amelyet az egyének hajlandók eladni bármilyen áron. A rendelkezésre álló készlet nem azonos a keringő ellátással, mivel ez utóbbi a már kitermelt BTC mennyisége, de nem vásárolható meg.

Végül egyszerű matematikáról van szó: Rendelkezésre álló készlet = Forgó készlet – BTC, amelyet tartanak vagy elvesznek.

Mondjuk 18 millió BTC van a keringő ellátásban. Feltéve, hogy kétmillió BTC veszett el az idők során elfelejtett jelszóval, merevlemezekkel és egyéb problémákkal, 16 millió BTC maradna. Azok a tulajdonosok, akiknek a BTC-ből 15999 millió van, valószínűleg nem adnának el 10 000 dollár alatt. A 10 000 dollár alatti áron elérhető legnagyobb mennyiség nem haladja meg az 1000 BTC értéket. Ha a vásárlók hajlandóak lennének 2000 BTC-t megvásárolni anélkül, hogy az ár tényező lenne, mi történhet?

Először is, a rendelkezésre álló 1000 BTC valahol 10 000 USD alatt adható el. A hajlandó eladók száma azonban csökkenne, és az ár, amelyet a vevők hajlandók lennének fedezni, folyamatosan növekedni fog, ami a keresletet jelenti. A vevők végül 10 000 dollár feletti árat nyomnának, amikor több eladó (kínálat) hajlandó lesz részt venni az eszközben.

Ha valamelyik pillanatban az eladási mennyiség nagyobb, mint a vételi mennyiség, akkor az ár csökken. Ha ez fordítva igaz, akkor az ár emelkedni kezd. A volatilitás idővel csökkenhet, de a vételi és eladási mennyiség változása végtelenül folytatódik.

A spekuláció és a belső érték közötti különbségek

Az emberek felelősek azért, hogy egy eszköznek belső értéket tulajdonítsanak, az előállítási költség, a funkciók és a szűkösség alapján. A fiat pénznem esetében az érték a felhasználásukon és a társadalmi szerződésen alapul, mint gazdaságaik fő pénzneme. A Bitcoin azonban nincs kapcsolatban semmilyen kormányzattal vagy más intézménnyel, ehelyett az internet pénzneme. Hogyan lehetséges, hogy a Bitcoin valódi valódi belső értékkel rendelkezzen??

Mielőtt rátérnénk erre az aggodalomra, bontsuk le bármely pénznem három alapvető funkcióját –

 • Csereeszközök.
 • Értékmegörző.
 • Mértékegység.

A kriptovaluták belső értékének azonosítása kissé eltér, mivel a gyalázkodók ebben a forgatókönyvben nulla Bitcoin-értéket rendelnek hozzá. Az érték annak a ténynek köszönhető, hogy a virtuális pénznem nem kapcsolódik tárgyi eszközhöz, a helyi gazdasághoz vagy a kormányhoz.

Ez még nem jelenti azt, hogy a Bitcoin nem rendelkezik ugyanazzal a három funkcióval.

Csere eszközeként: Világszerte a vállalkozások elfogadják fizetésként a Bitcoin-t és a kriptovalutát, de ez az elfogadás még mindig kevés. A Bitcoin tömeges elfogadása azon skálázhatósági problémák megoldásaitól függ, amelyekkel évek óta szembesül, és amelyet több frissítés és újítás javít..

Mint értéktároló: Annak ellenére, hogy a Bitcoin kiszámíthatatlan és ingatag jellege napjainkban nehéz érvet támaszt az értékraktározás mellett, ez nem feltétlenül befolyásolja a jövőt. Valójában ez lehet a valaha volt legjobb értékraktár, mivel a decentralizált jelleg bárki számára lehetővé teszi a Bitcoin elérését. Különösen a vagyon átadásakor a digitális valuta továbbra is vonzó.

Mértékegységként: Az egyetlen módja annak, hogy mértékegységként alkalmazzuk, a stabilitás. Sajnos a Bitcoin jelenleg hiányolja ezt a minőséget.

Mennyire növekszik az erős valuta a folyamatos használat mellett. Ha erős értékraktárrá válunk, azzal növekszik az egyének száma, akik hajlandók bízni benne. Szerencsére, amint a technika fejlődik és a piac új befektetőket vesz fel, a Bitcoin belső értéke idővel növekszik, de ennek valószínûsége bárki sejtheti.

Minden új valuta éveken át tartó története alapján azok voltak a legelőnyösebbek, akik a helyi gazdaság többi részének felzárkóztatásakor jutottak a legnagyobb nyereséghez. Ha egy kereskedő hisz a Bitcoin esélyében, hogy tömegesen fogadják el, akkor néhány vásárlása a rendelkezésre álló kínálatból való eltávolítás érdekében megfelelő lépés lehet a folyamatban való részvétel felé.

A láthatáron lévő 50 legfontosabb Bitcoin árpredikciós katalizátor

bitcoin-ár-előrejelzés-lista

A bitcoin felére kerül sor, de számos más kriptokatalizátor lép be a beszélgetésbe.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin, az egész kriptopénzpiaccal együtt, az elmúlt néhány hónap kellemes újjáéledése után elakadt szakaszon megy keresztül, még mindig jó hírek várnak a piacra.

A Baltic Honeybadger konferencia során a crypto hedge fund – Adaptive Capital – befektetési vezetője Murad Mahmudov időt szakított arra, hogy betekintést nyújtson azokba a katalizátorokba, amelyekre a Bitcoinnak számítania kell.

Tehát hány „katalizátor” van a kriptopénz előtt? Lenyűgöző, alaposan tisztázandó mennyiség – pontosabban több mint 50 -, és ezek mindegyike komoly széllel járhat a Bitcoin metaforikus vitorláiban, amikor olyan létfontosságú szegmensekről van szó, mint a növekedés, az alkalmazás, az alkalmazás és ami még fontosabb a befektetők. Ezek mindegyike elősegítheti árának felértékelődését 2019 vége felé, 2020-ig és azon túl.

A konferencia során Mahmudov azzal érvelt, hogy bár a jövőben meglehetősen lenyűgöző szél fúj a Bitcoin javára, a mai napon vannak olyan nagy tényezők, amelyek segítenek a jelenben. Ezek egy része magában foglalja az emberek és a politikai és üzleti szervek, például a kormány, a média és a vállalatok közötti kapcsolat iránti mély és romló bizalmat..

Ez a törékeny kapcsolat az emberek és a „mainstream” politikai és üzleti világ között párhuzamosan áll a Bitcoin és hálózatának növekvő erejével, befolyásával és hatékonyságával. Ezen növekedés mellett a lakosság nagyobb vágyat érez az írás-olvasás és a BTC személyes használatának javítása iránt.

“Ha az infláció, az állami felügyelet, a geopolitikai feszültségek, a kereskedelmi bankok és a negatív kamatlábak miatt a fiat valutatulajdonosok szenvednek, akkor valószínűleg egyre nagyobb ösztönző lesz a bitcoin vásárlása és tartása felé” – hangsúlyozta Mahmudov.

Tehát több mint 50 különböző erő konvergál a Bitcoin-ban, hogy továbbterjessze a digitális világból az elmékbe és (gyakran) milliók zsebeibe, íme egy átfogó lista arról, hogy mik is ezek pontosan. Ez a lista a bitcoin árgyorsítókból ad tippet arra, hogy a fenti 52 jóslat miért olyan bullish a bitcoin minden idők legmagasabb BTC árfolyamértékekre való visszatérése érdekében.

Bitcoin árjóslási hopiumlista: BTC / USD remény + optimizmus

Először: A mainstream bizalom csökken, ahogy a Bitcoin presztízse növekszik

A legutóbbi felmérések szerint, és amint azt korábban említettük, a multinacionális vállalatok, banki intézmények, kormányzati szervek, sőt a média és az újságírók közötti bizalom szintje mélyre süllyedt néhány évtizedhez képest.

Másodszor: A személyek közötti bizalom is veszélyesen megkopott

Ez természetesen attól függ, hogy pontosan hol néz ki, és felteszi ezeket a kérdéseket. De érdemes figyelembe venni, hogy a világ „legszabadabb” helyein (Észak-Európában és Skandináviában) is csak az emberek 60 százaléka hisz abban, hogy embertársaiban megbízni lehet. Nézze meg a forrást itt.

Harmadik: A nemzetközi bizalom is csökkenőben van

A westfáliai rendszert, a nemzetközi kapcsolatok rendszerét, amelyet a nyugati világban általában ismerünk, ebben a században komolyan tesztelik a stressz. A nemzetek közötti jelenlegi éghajlat hasonlít a Pulp Fiction-hez, vagy a Gyűlölködő Nyolcakhoz. (Igen, tetszik Quentin Tarantino).

Negyedszer: Kevesebbet élünk és többet adósodunk el

A legutóbbi felmérések szerint az emberek életminősége 2019-ben valóban visszafelé halad. Ha van valami, az életminőség rosszabb, mint 2008-ban volt. Eközben a globális adósság szintje rekordmagasságot ér el; szintjük több mint 50% -ával emelkedik a 2008-as pénzügyi világválság idején.

Ötödik: Az adósság sokkal rosszabb, mint amennyit mondanak nekünk

A globális adósságról jelenleg (aggasztóan) számadatok azokra vonatkoznak, amelyek pénzügyi, kormányzati stb. Intézmények könyvein szerepelnek. Ha figyelembe vennénk az ilyen jellegű kiadásokat, mint például az államosított iparágak, az állami társadalombiztosítási kiadások, a nyugdíjak, az egészségügy – ez sokkal rosszabbá válik.

Hat: Az amerikai dollár és a több trillió adósság

Világszerte a jelenlegi gazdasági helyzet szorult helyzetben van, és ezt az alacsony kamatozású, alacsony inflációs helyzet egyáltalán nem segíti. Ennek eredményeként az USD-adósság negatív hozamú, több mint 15 billió.

Hét – A megosztott közgazdász kórus

A közhiedelemmel ellentétben: a közgazdaságtan mint egy terület olyan, mint a fizika – ha nem retteg tőle, akkor nem értette meg. Rengeteg gazdasági gondolkodási iskola létezik, a legújabb a Modern monetáris elmélet – amely további kérdéseket vetett fel a monetáris politika jövőbeni megközelítésével kapcsolatban.

Nyolc – még nagyobb megosztottság

Míg a társadalmi mobilitás büszke az angol nyelvterületre, jelenleg egy olyan időszakot élünk, amikor a gazdagság.minőség még soha nem volt magasabb. Valójában 100 éves csúcsot ért el a nyugati világban, míg a világ más régióiban is több évtizedes csúcsot ért el. Ez a kérdés meglehetősen tömören összekapcsolódik a monetáris politika új gazdasági perspektíváinak megjelenésével.

Kilenc – a szélsőségek kora

Nagyban hasonlít az azonos nevű Hobsbawm könyvhöz, amely az 1930-as évektől kezdve tanulmányozta – ez az egyre növekvő egyenlőtlenség, társadalmi és politikai diszharmónia és diszkréció azóta világszerte populista vezetők és demagógok megjelenéséhez vezetett, mind a bal, mind a jobb oldalon. a politikai spektrum. Ez hozzájárul a korábbi szuverén államok közötti nemzetközi nyugtalansághoz.

Tíz – A szélsőségekkel Jöjjön több szélsőség

Népszerű demagógokkal és politikai „erős férfiakkal” együtt jár az a veszélyes kilátás, hogy a gazdaságba, a monetáris politikába és akár az eszközbeszerzésbe is belemerülnek. Ez Lenint parafrazálva potenciálisan „összekeveri a kártyákat és elrontja a játékot” a nemzetközi közgazdaságtanban.

Különösen, ha elhatározzák magukat az adózás megzavarása, sőt az eszközök elkobzása mellett. Ez még erőteljesebbé teszi a decentralizált kriptovaluta csalogatását.

Tizenegy – Az arany iránti banki étvágy mindenkor magas

Nem csak a központi bankok megnyugtató étvágyát látjuk, hanem ha figyelembe vesszük, hogy az olyan nemesfémek ára, mint az arany és az ezüst, azóta a gazdasági instabilitás miatt emelkedett – a dolgok szőrösnek tűnnek a fő finanszírozásban.

Tizenkét – Dollár presztízse csökken

Annak ellenére, hogy a globális fizetőeszköz oroszlánrészét foglalja el – az amerikai dollár presztízse gyorsabban csökken -, annyira, hogy egyre hangosabb felhívásokat hallunk egy alternatíva mellett – amelyek a virtuális pénznemeket és a stabil pénznemeket is magukban foglalták. mint a távozó Mark Carney, a Bank of England.

Tizenhárom – Véget ért a banktitok kora

Míg a világ olyan régiói, mint a Bahama-szigetek és Svájc, alapvetően az ön pénzének menedékének tekinthetők, ez a múlté válik – mivel ezek az országok még szorosabban és gyakrabban működnek együtt az adóhatóságokkal az esetleges adócsalások kiszűrése érdekében. egyéb műhibák.

Tizennégy – A tömeges megfigyelés egyre inkább előbukkan

Orwell sajnos helyesnek bizonyul, amikor tollat ​​vetett papírra és létrehozta az 1984-et. A tömeges megfigyelés hirtelen megnőtt, nemcsak a világ tekintélyelvűbb régióiban – mivel olyan városok, mint London, kedvelték az arcfelismerést.

Tizenöt – nincs készpénz, csak kártya / kártyátlan

A készpénztől mentes pénz mind jó, mindaddig, amíg választás marad azok számára, akik szívesebben használják. De olyan országokban, mint Svédország, a papírpénz csökkenő felhasználása valójában azt eredményezte, hogy többen kiszorultak a rendszerből, mivel az folyamatosan digitálisabbá vált.

Tizenhat – szankciók és pénz mint fegyver

A Trump-adminisztrációval – azt látjuk, hogy a nemzetközi elszámolási hálózatok kibontakoznak, sőt le is zárulnak, amikor az Iránhoz és Oroszországhoz hasonló nemzetközi szankciók játszanak szerepet. Ez még nagyobb megterhelést jelent a pénzügyi rendszer számára, miközben ugyanazok az autoriter államok alternatív pénzügyi módszereket keresnek a szankciók elől való kivonásra..

Tizenhét – A Bitcoin növekvő befolyása ellenpontként

Míg Mahmudov elhallgatott, a Bitcoin folyamatosan hírnevet szerzett magának, amely pénzügyi menedékhely a népek pénzének és befektetéseinek. Ennek oka, hogy még nem vált teljes mértékben „biztonságossá” a felhasználók számára, és eltart egy ideig, mire ez a törekvés megvalósul, de ez életképes menedék.

Tizennyolc – „A fáklyát átadták”

Ez az új generáció sokkal írástudóbb és kíváncsibb az új dolgokra, mint az előttük álló generációk. Mivel a technológiailag kevésbé írástudás csökken, ez az új generáció mélyen meg fogja bontani az „elfogadott” normákat.

Tizenkilenc – Az internet gyorsan növekszik

Az internet új lakóinak száma az egekbe szökik, és ezt segíti az a tény is, hogy a feltörekvő világból érkező emberek folyamatosan egyre jobban csatlakoznak az internethez.

Húsz – Az okostelefonok megjelenése

A tárgyak internete olyan dolog, amelyet érdemes figyelembe venni – főleg sokkal több embernél, akiknek nemcsak okostelefonja van, hanem alaposan felhasználja őket videók megtekintésére, az interneten való keresésre, sőt pénzügyi döntések meghozatalára is ezeken a forradalmi eszközökön keresztül.

Huszonegy – A világ online, mint valaha

Az interneten való részvétel érdekes lehetőségből egyenesen szükségszerűvé vált, függetlenül attól, hogy kinek dolgozik. Ennek eredményeként sokkal nagyobb szükség van a pénzre, hogy ugyanolyan hozzáférhető és folyékony legyen, mint ezen erősen digitalizált emberek életének más részei..

Huszonkettő – Bitcoin és a crypto pénzügyi finanszírozásának növekedése

A kriptovaluták, és különösen a Bitcoin, folyamatosan vonzóvá váltak, nemcsak pénzügyi eszközként a felhasználók számára, hanem befektetési eszközként és egy értelmes portfólió (egyesek számára) alapanyagaként. A Bakkt és a Bitcoin határidős szerződéseinek zöld fényével a Bitcoin és a kriptók belépnek a hagyományos befektetési világba.

Huszonhárom – A Bitcoin folyamatosan javul a méret és a hatás szempontjából

Annak ellenére, hogy a Bitcoin ismert arról, hogy újrakezdődik a felhasználók váltása és a növekvő felhasználói bázis miatt. A kriptovaluták folyamatosan dolgoztak az 1. és a 2. réteg megoldásain olyan krónikus kérdések kezelésére, mint a tranzakciós költségek, az aprítás és a skálázhatóság. És a Bitcoin számára sem idegen ennek az igénye, mivel a fejlesztő csapata ezen a területen is dolgozott – a BTC gazdasági teljesítménye ellenére.

Huszonnégy – A BTC Core még mindig következetes úton nyitja meg az utat

Nagy blokkok? Belső rontás? Függetlenül attól, hogy a hasított tutaj eldobta a bitcoin módját, az 1. nap alapvető alapjait folyamatosan fejlesztik és fenntartják, függetlenül attól, hogy milyen jól vagy gyorsan növekszik a bitcoin értéke.

Huszonöt – a Bitcoin Layer-2 technológiái

Számos szűk keresztmetszet kezelése, amelyek a Bitcoin tömeges elfogadásának megakadályozására szolgálnak. Fő fejlesztőcsapata keményen dolgozott néhány olyan 2. szintű megoldás előterjesztésén, amelyek magukban foglalják a tranzakció sebességét növelő villámot, valamint Merkle fákat a memóriaterület iránti igény és az információk feldolgozásának sebességének csökkentése érdekében..

Huszonhat – több jön, amikor a fejlesztésekről van szó

Mint korábban említettük, míg a Bitcoin már a villámhálózat, a feldolgozási sebesség és a Merkle-fák bevezetésével is változtatásokat vezetett be a rendszerében. A Bitcoin számos különféle fejlesztéssel és funkcióval rendelkezik, amelyek a következők: (Tengeralattjáró csereügyletek, Atomcsereügyletek, Kettős finanszírozású csatornák, Sphinx, Neutrino, Eltoo stb.).

Huszonhét – Infrastruktúra készül a Bitcoin számára

A Lightning Network olyan dolog, amely a Bitcoin jóval több eleméhez érkezik – főleg, hogy a fejlesztők arra törekednek, hogy alaposabban használják, más termékek és szolgáltatások mellett.

Huszonnyolc – A Bitcoin erőteljes hash aránya

Míg a Bitcoin SV és az ABC kedvelői gonoszul harcoltak a hash és a feldolgozási teljesítmény ügyében, addig a Bitcoin hash aránya soha nem látott magasra jutott.

Huszonkilenc – Hash Rate (ismét)

A Bitcoin hash arányának megzavarása gyorsan javul az évek során. Ami nagyszerű hír a bányászok számára.

Harminc – Bitcoin Custody megoldás

Ezzel az egyre növekvő népszerűségnek számít mind az újonnan érkező, mind a professzionális befektetők körében – a Bitcoin-befektetések professzionálisabb kísérő szolgáltatásainak szükségessége. Különösen biztonságos tárolási megoldások és különösen letétkezelési megoldások.

Harmincegy – A Bitcoin használat esetei nőnek

Sokkal többet nem csak virtuális pénzként alkalmazzák, a Bitcoin felkerült az egyre növekvő használati esetek listájára, a villámhálózatot fizetőeszközként, sőt játékmegoldásként használják a Satoshi Games-hez hasonlóan..

Harminckettő – A Bitcoin mint ismert kihívó

Míg a Bitcoin virágzó befektetési piacként került a közvélemény figyelmébe a buborék növekedése és a felbukkanása előtt. Ugyanezek az emberek, további milliókkal együtt, lassan felismerik, hogy a Bitcoin nem csupán befektetési út, és hogy vannak elemei, amelyek felülmúlják a másfajta pénztermékeket.

Harminchárom – A Bitcoin általában növekszik

Mivel a Bitcoin fő fejlesztőcsapata és közössége új és innovatív megoldásokat alkalmaz a valutájához és a blokkláncához, ez egy jelentősen növekvő infrastruktúra, amely még nem mutat jelei a leállításnak.

Harmincnégy – A meméria

A Bitcoin mémek nem csupán újdonságok – egy nagyon erős marketingkampány részei, és valljuk be, nagyon hatékonyak. A Digital Marketing 101 azt tanítja nekünk, hogy ha valami olyat tud létrehozni, amely vírusos jelenséggé válik, akkor olyan elérést fog elérni, amely jóval meghaladja az ezreket.

Harmincöt – A Bitcoin irodalom jelenik meg

Ezzel a vírusmarketinggel a Bitcoin szakirodalma, valamint a kriptovalutákkal és általában a blokklánccal kapcsolatos információk egyre szélesebb körben terjednek. Ezt segítik olyan értelmiségiek, mint Andreas Antonopoulos, valamint Don és Alex Tapscott, akik könyveket adnak ki ennek érdekében.

Harminchat – Bitcoin oktatás

Az irodalom, a mémek és a szélesebb körű befektetések megjelenésével együtt a Bitcoin közmondásos virágzást tapasztalt azok számára, akik valóban kíváncsiak rá és az alapul szolgáló technológiára. Sőt, egyre növekvő népszerűségnek örvendenek a tanfolyamok, nemcsak a legfontosabb ipari szakemberek, hanem olyan bevett tudományos intézmények részéről is, mint például az Oxfordi Egyetem, a Harvard és mások.

Harminchét – A Sole-Bitcoin vállalkozás növekedése

A Bitcoin nem csupán az érme bányászatát övező ipar, hanem lehetővé tette a szövetséges és a kínálat-alapú vállalkozások és a vállalkozói szellem kialakulását is. Ez magában foglalja a kemény pénztárca és a hűtőtárolók szolgáltatóinak sorát, az őrizetbe vett megoldásokat, sőt a határidős szerződéses kereskedőket is, amint hamarosan láthatjuk a piacon a Bakktal.

Harmincnyolc – Egyre több hagyományos pénzügy

A Bitcoin és más kriptovaluták növekvő népszerűségével azt látjuk, hogy a hagyományos és intézményi pénzügyek és a befektetők folyamatosan szivárognak be. Különösen azért, mert az olyan professzionális vállalkozások, mint az Interkontinentális Tőzsde, professzionális szolgáltatásokat kezdenek nyújtani ezeknek a befektetőknek.

Harminckilenc – az állomány és az áramlás aránya

Látva, hogy a Bitcoin egyre nehezebben lesz kinyerhető, részben a bányászok növekvő igénye miatt, hanem beépített hiányrendszere miatt, ez sokkal nagyobb piaci értékelést eredményez. Mivel a kínálat csökken, részben a csökkentéseknek és a fix kínálatnak köszönhetően, a felhasználók segítenek a kereslet kielégítésében, lehetővé téve annak értékelésének növekedését.

Negyven – Bitcoin behatolás

Megkíméljük Önt az innuendóktól, hogy egyszerűen menjen bele abba a ténybe, hogy míg a politikai buborékok, például Westminster és DC bitcoin-penetrációja viszonylag csekély marad más iparágakhoz képest. Az a tény, hogy a blokklánc-alapú megoldásoknak, mint a Facebook Libra, sikerült ezt megtenniük, már bizonyíték arra, hogy a Bitcoin rendelkezik még a megvalósítással.

Negyvenegy – A Bitcoin még mindig csökken a globális pénzügyi piacon

Ha figyelembe vesszük, hogy mekkora a tőzsde vagy a derivatív piac és az ingatlan – nem beszélve a csaknem 8 billió dolláros arany nemesfémek piacáról -, a BTC dollár még mindig viszonylag csekély a piaci sapkában. Nem is beszélve arról, hogy az arany több tucat évszázados, míg a #Bitcoin csupán egy évtizedes és számít. A bitcoin „programozható pénz” jövője a globális monetáris bázison belül bőven van hová növekedni.

Negyvenkettő – A Sharpe arány

Nem, nem a tévéműsor, hanem a Bitcoin Sharpe Ratio. Néhány jobb helyzetben: a Sharpe arány a Bitcoin befektetőinek teljesítményére és megtérülési rátájára vonatkozik azokhoz az eszközökhöz képest, amelyek csökkentett vagy nulla kockázatú befektetéssel rendelkeznek. A Bitcoin esetében magasabb kockázattal korrigált hozamot élvez, mint az ottani egyéb eszközosztályok, de a befektetők a legjobb esetekben elég csodálatos befektetési megtérülést mutatnak.

Negyvenhárom – Nem korreláció

A Bitcoin egy ikonoklasztikus digitális eszköz, ez adott, de az a tény, hogy egyszerűen nincs összefüggésben más típusú eszközosztályokkal, azt jelenti, hogy néha ellentmondásos lehet más eszközökkel és azok teljesítményével.

Negyvennégy – pénzátutalási gyilkos

Az olyan nemzetközi termékekről, mint a MoneyGram és a Western Union, olyan kriptovalutát használva, mint a Bitcoin, teljesen mellékes minden olyan igény, hogy egy harmadik fél kezdeményezzen fizetést vagy átutalást nemzetközi szinten. A pénzátutalási megoldások valójában hihetetlen értékes iparág, és az a tény, hogy a kriptovaluták innovatív és költséghatékony megoldást nyújtanak, a felhasználók milliói számára felbecsülhetetlen értékű.

Negyvenöt – A megsemmisítés mint alkotás az ICO-k és az Altcoins számára

Míg 2016/2017-ben láthattuk az ICO-k és altcoinok (nagyon) szó szerinti „Tulip Mania” -ját, a táj sokkal felhasználóbarátabbá válik az új és tapasztalt kriptovaluta-felhasználók számára. Ami nagyon örül minden felhasználónak, figyelembe véve azt a tényt, hogy megkönnyíti a kriptográfia terében való navigálást, és nagyobb valószínűséggel biztosítja a felhasználók bizalmát.

Negyvenhat – A volatilitás csökken

Az egyik nettó pozitívum a Bitcoin világában most az, hogy biztosan nem látjuk azt a fajta piaci volatilitást, mint amit 2017-ben és 2018-ban tettünk. A kriptovaluta piacon nagyobb a stabilitás érzése, és ez örvendetes változás a Bitcoin számára, különösen, ha úgy látja, hogy ugyanúgy kezelik, mint egy hagyományos valutát.

Negyvenhét – A mérőszámok folytatódnak

Az egyik hatalmas plusz, amelyet a blockchain-tól látunk, és különösen a Bitcoin esetében az, hogy a nagybefektetők határozottan megtartják a BTC-részesedéseiket. Ez azzal jár, hogy nem járul hozzá a piaci volatilitáshoz a nagy pozíciók eladása vagy felvásárlása miatt.

Negyvennyolc – növekszik a kis címlettartók száma

Míg a tőzsdén kívüli (OTC) és az intézményi befektetők folyamatosan fejlődnek, továbbra is a kis címletű tulajdonosok arányát látjuk. Ugyanazon on-chain mérőszámok szerint, amelyekre hivatkoztunk, növekedést tapasztalunk a kis BTC címletű felhasználók számában. Ezek 1, .1 (vagy 2 ebben az író esetében) vagy akár.01BTC tartományban vannak, digitális vagy kemény pénztárcában.

Negyvenkilenc – a Bitcoin áremelkedése

A múlt hónapban láttuk, hogy a Bitcoin árfolyama felfelé emelkedett, és látta az egyik legmagasabb csúcsot, mielőtt kissé visszavonult volna. Annak ellenére, hogy a lendület nem hozta meg, mégis némi optimista növekedést tapasztalunk a devizától.

Ötven – A Bitcoin folyamatosan emelkedik

A nemrégiben készült Log Log elemzés szerint, amely bemutatja a logaritmikus árképzést, valamint az időskálát, azt mutatja, hogy bár a Bitcoin ármozgásának lassulását tapasztaljuk, lassabb, megbízhatóbb, de folyamatos növekedést tapasztalunk a BTC árát, és jóval kisebb volatilitással, mint korábban.

Ötvenegy – Kevesebb csepp

Ezzel a megbízhatóbb emelkedéssel együtt az elemzések szerint a havi árcsökkenések gyakorisága és intenzitása bizonyíthatóan csökken. És ami még jobb hír, valószínűleg ez a jövőben is folytatódik.

Ötvenkettő – önerősítés

A Bitcoin mögöttes kialakítása azt jelenti, hogy vannak olyan tulajdonságok, amelyek lehetővé teszik a folyamatos önellátó ciklust, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan erősödjön, ami csak hosszú távon támogatja a befektetők bizalmát a kriptovalutában. Ami más kriptovalutákra is vérezni fog.

Itt van bitcoin hívők. A Genesis-Satoshi Nakamoto napoktól kezdve a legnépszerűbb kriptográfiai szakértőknél az árjóslatok 100 000 és 1 000 000 millió dollár közötti bitcoin (BTC) érménként változnak. A piac felmelegedik egy jelentős lépés vagy összeomlás miatt, de figyelembe véve az imént olvasottak összesített értékét, a bullish BTC árjóslásoktól kezdve a bitcoin árfolyamának az első tíz év alatt történő folyamatos emelkedéséig, és ha csak néhányat az 50-ből a bitcoin piaci felső értékének katalizátorai azonnal kattanni kezdenek, ez zöldessé teheti a piacot, és újra holdkötésbe kerülhet.

A legfontosabb bitcoin árjóslatok és a BTC történelmi árazási ütemtervének áttekintése tovább segítheti a beszélgetést annak megismerésében, hogy merre járt a bitcoin, hogy megtudja, hol tart a jövőben. Ha rendelkezik bitcoin árelemzéssel vagy előrejelzéssel, kérjük, küldje el e-mailben a [email protected] címen, hogy felkerüljön a listára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map