Najbolji bot za trgovanje bitcoinima: Vodič za pregled korisnika

najbolja-bitcoin-trgovanje-botovima-pregled

Sposobnost trgovanja bitcoinima unutar nove klase imovine na tržištu kriptovaluta ništa je nevjerojatno.

Trgovanje je oduvijek bilo poznato kao životna krv na pijacama. A Bitcoin era temeljena na blockchainu sa sobom je donijela nove izazove s kojima se tradicionalni trgovci dionicama nikada nisu suočavali s obzirom na neprekidnu prirodu kripto industrije 24/7/365. Trendu trgovanja bitcoinima ne nazire se kraj, pa krenimo.

Naučiti kako koristiti najbolje botove za trgovanje bitcoinima 2019. neće biti lako niti će trenutna dobit pritjecati odmah. Međutim, svjesnost je prvi prag koji treba otključati kako bi se optimiziralo za najpametnije trgovine.

Za početak preporučujemo pregled svakog od 15 bot sustava za automatsko trgovanje za početak.

Sljedeće ljestvice botova za trgovanje bitcoinima koristile su ove komponente kao kriterije za ocjenu i pregled:

 • jednostavan za postavljanje, pravilno instalirati i koristiti – također sposobnost brzog uvođenja promjena (bez super tehničkih vještina)
 • strategija trgovanja (arbitraža, izrada tržišta, trgovanje kopijama, kratki spoj, stop-loss, skalpiranje, simulacije vještina)
 • integracijske razmjene (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi itd.)
 • fleksibilnost cijena i troškova (besplatne probne verzije, mogućnosti mjesečne, godišnje ili doživotne licence)
 • tip (zasnovan na oblaku, Windows / MacOS / Linux, značajka automatiziranog trgovanja jednim klikom)
 • vanjski signali (putem TradingView-a ili drugih indikatora treće strane itd.)
 • broj aktivnih pozicija (koliko otvorenih trgovina u bilo kojem trenutku)
 • raznolikost novčića (koliko je različitih žetona dostupno za trgovanje)
 • ugled tvrtke, povijest proizvoda i ukupna dugovječnost
 • korisnička podrška i dostupnost usluga (plus nadogradnje softverskog sustava)

Nakon što se ove karakteristike procijene po platformi, utvrdite koje su vaše najpovoljnije značajke izvršavanja strategije po vašem ukusu i krenite s ispitivanjem u cijelosti. Počnite s malim, koristite podnošljive iznose prilikom postavljanja bilo kojeg automatskog bota za trgovanje kriptoassetom sa sjedištem u bitcoinu. Posljednja stvar koju svaki iskusni trgovac poluautomatskim pilotom želi iskusiti je obavljanje poslova s ​​bitcoinima s gubitkom, posebno bez vašeg znalačkog ‘pristanka’ koji ručno obavljane transakcije u biti posjeduju (također poznato kao postavljanje i zaboravljanje da je pošlo po krivu).

Ljudi, zvani investitori i trgovci, puni su pristranosti i skloni su emocionalnim reakcijama (zvani FOMO, FUD).

To kupce i prodavače bitcoina s vremena na vrijeme dovodi u manji nedostatak, što dovodi do pogrešnih izračuna i ugrožavanja trgovinskih rezultata zbog prekomjerne analize osjećaja i trendovskih vijesti o kriptovalutama..

Sve platforme povezane s kriptografijom pripremaju se za procvat ‘visokofrekventne trgovine’ u nadobudnom bitcoin sektoru. U kombinaciji s neprekidnim kretanjima promjenjivosti cijena, dnevnim trgovcima može biti neugodno natjecati se globalno ili kontinuirano s bilo kakvim mirnim svijetom, posebno ako je u pitanju stvarna količina novca. Da bude teže; tržište bez granica, bez dopuštenja, ravnopravno tržište nikad ne spava ili se isključuje ‘nakon radnog vremena’. Ovo može postati vrlo stresna situacija za investitore. Master The Crypto-ov vodič za najbolji popis botova za trgovanje bitcoinima nada se da će vam pomoći vidjeti kako se svaki slaže malo po malo, bot po bot.

Prednosti upotrebe bitcoin bota za izvršavanje poslova prilično su jasne. Omogućuju 24-satnu razmjenu, brze egzekucije, uklanjaju ljudske pogreške i osjećaje, pružaju raznolikost, pa čak i testno igralište za vježbanje stavljanja vašeg botovskog novca na tržište na živim tržištima. Naravno, kao što mnogi znaju, ponekad morate uzeti dobro s lošim. Ti botovi mogu pružiti digitalnu prednost, ali nude vlastite rizike poput softvera niske kvalitete, postavljanja i zaboravljanja straha, loših strategija, izvršenih neuspjelih ograničenja zaustavljanja i gubitka ili sveukupnih prevara koji obećavaju ‘zajamčene dobitke’.

U povojima nisu bili najbolji izbor za povjerenje velikim količinama novca, ali od tada su daleko prešli put. Trgovinski botovi sada se mogu smatrati vrlo sofisticiranima i imaju sve vrste funkcija za vašu razinu udobnosti i potrebe. Vrhunski dostupni softverski sustavi mogu investitorima pružiti legitimnu prednost trgujući u njihovo ime, s postavljenim specifičnim parametrima, čime se optimiziraju vrijeme, trud i resursi uključenog čovjeka. Bez obzira razmišljate li o tome da li je vaš osobni bot za trgovanje bitcoinima sličan vašem umjetnom asistentu, postoji samo jedna od dvije mogućnosti za odabir; Uradi sam, zovi ga sami, ili upotrijebite unaprijed programirani bot. Vrijeme je da se usredotočimo na potonje i vidimo što tržište bitcoina nudi u rastućem svijetu automatiziranih botova za kripto trgovanje.

Uključite razvoj trgovačkih robota, programabilnih robota dizajniranih da omogućuju danonoćno trgovanje ujutro, podne i noću.

15 najboljih botova za trgovanje bitcoinima iz 2019

bitcoin-trading-bot-vodič

Ovdje raščlanjujemo najbolji izbor trgovačkih botova za 2019. godinu, razotkrivajući zašto rade i kako su programirani, uključujući njihovu upotrebu tolerancije na rizik, vremenske okvire i razmatranja investitora o određenom novčiću. Uključujemo i što je moguće relevantnije informacije (poput troškova, ako su dostupni).

Haasbot

Hassbot je jedno od popularnijih rješenja za automatizirano trgovanje i također se može integrirati sa svim glavnim burzama. Redovito ga koriste financijski gurui koji podučavaju druge o kriptovalutama (nešto što uvijek rezultira time da se najbolje tajne trgovine drže za sebe – poput trgovačkih botova). Djeluje 24/7, može prepoznati uzorke svijeća u prepoznavanju trgovanja i može se kupiti kao tromjesečna uporaba.

Od osnivanja HaaSOnline automatiziranog investicijskog softvera u siječnju 2014. godine od strane Stephena de Haasa, softver je imao dvije velike revizije, a treća će biti objavljena ove godine. Ažurirana verzija je pregledana i ne može se povezati sa svakom glavnom platformom, ali sada rade na rješenju toga.

Bot je podržan u sustavima Windows, MacOS i Linux, ali za pravilno funkcioniranje potrebno je 1,2 GHz ili više, kao i 4 jezgre, najmanje 2 GB memorijskog prostora i super masnu internetsku vezu (brzina preuzimanja od 5mbita). HaaSOnline nudi 15 različitih botova koje možete odabrati, ovisno o tome koliko često želite trgovati, a asortiman nudi mnogo načina za osobno konfiguriranje postavki. Budući da nude toliko različitih vrsta sustava, za sve postoji ponešto. Međutim, cijena je između 12 BTC i 32 BTC za tromjesečnu upotrebu, preporučujemo je samo za korisnike koji su predani značajnom korištenju iz samog bota. Inače, to jednostavno nije vrijedno cijene.

3Commas

3Commas je popularan, jednostavan za upotrebu bot koji podržava BitFinex, Bittrex, Bitstamp, Binance, GDAX, KuCoin, Poloniex, YoBit, Huobi i Cryptopia. Stalno dodaje nove razmjene i omogućuje vam pristup istima istovremeno s prikladne platforme. Iako je sa sjedištem u Torontu, čini se da veći dio vodi iz Rusije s ruskim zaposlenicima. Na web mjestu možete vidjeti desetak zaposlenika, pored njihovih LinkedIn profila, a sama tvrtka ima vrlo aktivan račun na društvenim mrežama.

Platforma se može pohvaliti pametnim terminalom za trgovanje s alatima za upravljanje portfeljem, koji omogućuju personalizaciju. Postoji “dnevnik trgovca” koji prati sve vaše trgovine na različitim burzama na jednom lako uočljivom mjestu, a vrste trgovine možete postaviti na platformama koje obično ne dopuštaju tu vrstu putem ove usluge. Botovi vam čak omogućuju istovremeno obavljanje više poslova. Vjerojatno je jedna od cool značajki sposobnost praćenja i kopiranja tuđeg stila trgovanja. Dakle, ako vidite nekoga tko trguje sposobnostima kojima se divite, možete mu ući u trag i slijediti ga jednim laganim klikom – a to je samo vrh sante.

Da biste vidjeli kako izgleda njihova nadzorna ploča, možete besplatno postaviti račun s e-poštom i lozinkom. Mjesečne pretplate za trgovinu i upotrebu botova kreću se od 30 do 100 američkih dolara mjesečno, ovisno o tome što tražite, uključujući početni, napredni, profesionalni i poslovni paket koji možete kupiti u razmacima od 1 mjeseca, 6 mjeseci i godišnje. . Naknada za proviziju iznosi 0,25%, ali naplaćuje se samo na novac koji položite izravno na svoj 3commas račun, a ne kod pojedinačnih mjenjačnica, a postoji i bonus za registraciju od 10 USD..

Svim 3commama može se pristupiti putem web preglednika na radnoj površini ili mobitelu, ali iOS ima dostupnu aplikaciju i trenutno rade na jednoj za Android.

Kriptohopper

CryptoHopper je platforma za kripto trgovanje koja se temelji na tehnologiji oblaka, što znači da može trgovati umjesto vas čak i kada je računalo isključeno. Postoji postavka koja omogućuje pouzdanim izvorima trećih strana da odrede koje signale treba tražiti bot što je korisno za novije trgovce. Iskusni trgovci imaju na raspolaganju preko 120 pokazatelja i uzoraka svijeća, kao i preko 30 grupa signala iz cijelog svijeta kako bi stvorili jedinstveni pristup trgovanju koji odgovara stilu koji želite koristiti.

Cryptohopper je stvorio reputaciju kao renomirana, kvalitetna platforma za trgovanje sa značajkama poput strategije dizajnera trgovanja, automatskih robota, trgovine kopijama i vlastitog tržišta za trgovanje. Za one koji nisu sigurni u svoje vještine, nude i „trgovanje papirom“ koje simulira stvarna tržišta, ali ne koristi stvarni novac. To vam omogućuje da vježbate koliko god želite / trebate prije nego što uđete sa stvarnim novcem.

Osnovala su ga 2017. dva brata, glavni cilj CryptoHoppera je pojednostaviti napredno automatizirano trgovanje, cilj koji je, čini se, postigao i sa sjedištem u Amsterdamu. Kao i neke druge botovske platforme, omogućuje vam pristup više razmjena s jednog mjesta, ali ono što ih razdvaja je nedostatak naknade za to. Može se povezati s 12 najboljih burzi širom svijeta.

Ovu platformu preporučujemo posebno zbog jednostavnosti korištenja, programa “treninga” i krajnje kontrole koja daje korisniku bez ikakvog guranja u jednom ili drugom smjeru. Njihove mjesečne pretplate kreću se od 19 do 99 američkih dolara mjesečno, ovisno o značajkama koje želite i proračunu koji imate, uključujući paket za istraživački košara, pustolovni košara i pakete za heroine. Ako još uvijek niste uvjereni ili ste nervozni, oni nude besplatno sedmodnevno probno razdoblje za sve koji se prijave.

Gekko

Gekko je jedinstveni trgovački bot jer se u potpunosti može programirati i dostupan je na GitHub-u kao potpuno otvoren izvor. Podržava 18 glavnih razmjena i nudi prilagodljivi sustav dodataka za integraciju s IRC-om, Telegramom i e-poštom.

Sve u svemu, Gekko je namijenjen korisnicima koji cijene jednostavnu automatizaciju i optimizaciju za izvršavanje osnovnih strategija trgovanja. Imaju web sučelje koje omogućuje unos povijesnih podataka i podataka uživo, izračunavanje pokazatelja kao i mjerila dobiti / rizika, simulaciju tržišta i izvršavanje naloga te grafički prikaz rezultata radi lakšeg razumijevanja. Također nudi pregled cijena kovanica u stvarnom vremenu i izvršavanje naloga uživo.

Nije pretjerano bogata usluga i ima ograničenu funkcionalnost, ali je također jednostavna i laka za razumjeti. Gekko završava posao i nije samo koristan već i potpuno besplatan.

Gunbot

Gunbot je jedan od najpopularnijih automatiziranih sustava za trgovanje bitcoinima koji su danas dostupni, a neki oglašavaju njegove opsežne mogućnosti prilagodbe, a drugi opisuju njegovu sposobnost da usreće početnike i napredne korisnike..

Ova platforma omogućuje korisnicima povezivanje s otprilike svakom popularnom razmjenom (sa svakim dodavanjem novih dodataka) i jedna je od rijetkih dostupnih trgovačkih alata za potpuno prilagođavanje tehnike trgovanja vašeg bota. Njegova popularnost sa sobom donosi veliku i aktivnu zajednicu jer je tisuće ljudi svakodnevno koriste. Bilo koji problem koji naiđete na softver najvjerojatnije će imati forume koji će vas uputiti kako ga riješiti.

Gunbot je desktop softver i može se pokretati na PC-u, Macu, Linuxu ili VPS-u. Dolaze po tri cjenovne točke u rasponu od 0,04 BTC do 3 BTC. Vaša kupnja uključuje doživotna ažuriranja i možete dobiti doživotnu licencu između 0,035 BTC i 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader je fantastična, ali ne i dobro poznata platforma. To je trgovački bot zasnovan na oblaku koji omogućava trgovcima da u roku od nekoliko minuta izgrade vlastito prilagodljivo trgovačko botno rješenje i ne zahtijeva nikakvu instalaciju softvera.

Jedinstvena značajka ove platforme je tržište njihovih strategija, na kojem možete kupovati i prodavati uspješne strategije. Cryptotrader čak omogućuje strategije povratnog testiranja na prošlim tržišnim podacima. Također podržava sve glavne razmjene kriptovaluta i koristi mnoštvo vrsta kovanica, ne samo Bitcoin.

Cijena je između 0,0026 BTC i 0,0316 BTC na mjesečnoj bazi (iako prihvaćaju i Litecoin).

BTC robot

BTC Robot jamči dobit samoopisanim alatom za automatizaciju trgovanja i jedan je od najranijih trgovačkih robota koji je komercijalno dostupan. Ono što ih odvaja od ostalih platformi koje također tvrde da su najbolje jest da oni zapravo imaju dokaze koji to potkrepljuju i tvrdi da to djeluje neprestanom analizom cijena na svim tržištima razmjene bitcoina kako bi iskoristili praznine.

Njihova je postavka jednostavna i jednostavna za upotrebu, ali imaju niz mješovitih recenzija. Neki tvrde da se redovno vraćaju mali, ali drugi tvrde da je teško postići da pravilno funkcionira i ne generira značajan ROI.

Unatoč tome, sigurna je oklada da barem pokušate jer ih podržava 60-dnevno jamstvo 100% povrata novca.

Zenbot

Zenbot je anonimni trgovački bot otvorenog koda koji je trenutno u aktivnom razvoju i u svojoj je trećoj iteraciji. Potpuno je besplatan, ali zahtijeva određeno znanje o svom kodu, jer omogućuje personalizirano uređivanje putem Githuba.

Bot radi s puno kriptopisa i može izvršavati više strategija trgovanja. To je ujedno i jedino rješenje za autonomno trgovanje koje je čak sposobno za visokofrekventno trgovanje i podržava istovremeno višestruko trgovanje. Ponose se sposobnošću mnogih značajki, ali ne preporučuju upotrebu ako želite trgovati velikim količinama.

Coinbot.club

Coinbot.club je usluga iznajmljivanja kripto botova s ​​otvorenim izvornim kodom. Jedna od najboljih stvari ove tvrtke je koliko su pretjerano transparentne. Web stranica sadrži opis korištenih algoritama (uključujući konzervativni algoritam i agresivni algoritam), informacije o timu i vezu do njihove Github stranice: https://github.com/coinbitbot.

Sama količina značajki ponos je na ponos i dio onoga što ih čini jednim od najpopularnijih automatiziranih botova za trgovanje bitcoinima na današnjem tržištu. Imaju tri vrste botova i tri bonus modula; modul za socijalni analizator koji analizira informacije na raznim web mjestima društvenih mreža radi informacija koje se odnose na vaš odabir kriptografije i to putem ljudskih članova, arbitražnog robota koji traži mogućnosti na raznim burzama i brzojavnog asistenta koji vam omogućuje izvršavanje poslova preko poznato sučelje platforme. Sve tri su prilagodljive.

Važno je imati na umu da imaju višeslojni program provizija, pa ako vam od prijatelja pošalje vezu koja govori o tome kako je sjajan, možda neće biti potpuno predstojeći jer bi zaradili ako se prijavite putem njih.

Sve u svemu, Coinbot.club stavlja poseban naglasak na zajednicu i transparentnost koja je primamljiva. Kao industrija koja se bavi osobnom dobiti i koja obično cijeni anonimnost, čini lijepu promjenu u tome što naglašavaju proklamiranje i djelovanje na suprotan način. Također se razlikuju obećavajući ponuditi stvarnu dobit i gubitak, šaljući upozorenje ako je bot napravio gubitak od -10%.

Ako ste zainteresirani, ali niste sigurni, oni podržavaju 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Možete se besplatno prijaviti za test botova sve dok vaš obim trgovine ne prelazi 0,001 BTC. To ga čini izvrsnom opcijom ako želite osjetiti ono za što biste bili zainteresirani prilikom stvarne kupnje.

Margin.de (ranije Leonardo)

Margin.de je platforma za trgovanje botovima koju je izdala Margin, a izrađena je s integriranim dijelovima koje je kupila od prethodno ugašenog trgovačkog robota pod imenom Leonardo. Njihov naglasak je na sigurnosti, čistim izgledima i učinkovitim botovima, a web mjesto pokazuje značajnu razinu transparentnosti.

Ovo je sustav s jednom plaćom s početnim paketom od 89 USD, a profesionalnim planom 1.699 USD. Podržava iznenađujuću količinu razmjena i omogućuje mogućnosti plaćanja iz više izvora (Visa, MasterCard, PayPal i BitPay).

Oni su vjerojatno najatraktivniji i očito su puno uložili u izgled sučelja. Na web mjestu možete pronaći opsežni odjeljak s čestim pitanjima i mnoštvo mrežnih vodiča.

Autonio

Ovaj bot tvrdi da je prva potpuno decentralizirana aplikacija za trgovanje koju pokreće AI. Zbog toga bilo koji korisnik može provjeriti i provjeriti izvorni kod Autinija.

Autinio se prodaje i početnicima i profesionalnim korisnicima s puno prilagodljivih opcija za izradu željenog stila trgovanja za vašeg bota. Međutim, oni također imaju tržište na kojem možete kupiti tuđe.

Aplikacija platforme nalazi se na Ethereum Blockchainu i koristi vlastiti token ERC-20 pod nazivom NIO. NIO tokene možete kupiti na glavnim burzama kao što su Bitfinex, Ethfinex i druge, jer će vam trebati za trgovanje u aplikaciji.

Od listopada aplikacija ima preko 3.000 aktivnih korisnika dnevno i dostupna je za preuzimanje na Windowsima, Mac OS-u, Linuxu i Androidu. Cijena pretplate trenutno iznosi 50 USD mjesečno.

Zignaly

Zignaly je nevjerojatno novi bot za trgovanje bitcoinima, još uvijek je u beta fazi, a trenutno podržava samo Binance i omogućava korisnicima izravno izvršavanje strategija trgovanja. Dosadašnja najbolja karakteristika nije ograničenje trgovanja parovima (druge platforme uzrokuju da plaćate više da biste imali pristup više).

Web stranica također nudi puno transparentnosti, uključujući veze do profila suosnivača na društvenim mrežama. Trenutno je besplatan, ali kad postoji službeno izdanje, to će imati trošak i dodati će još razmjena.

Recenzije su zasad dobre, pa pripazite na buduće izdanje njegove glavne platforme!

Profitna prikolica

ProfitTrailer ima skromnu količinu transparentnosti, ali uopće ne navodi svoje tvorce na web mjestu. Iako su službeno registrirani u Curacu, sjedište i zaposlenici zapravo su u Nizozemskoj i polažu pravo na 3.000 korisnika širom svijeta.

Ovaj je bot sposoban “pratiti trendove”, omogućavajući korisnicima brže usvajanje najnovijih trendova uz manje rizika. Ali ono što ga čini posebno jedinstvenim je wiki. Wiki ima puno stranica s uputama, a tim za podršku daje vremena za stvaranje više od 50 videozapisa koji prikazuju ljude širokoj upotrebi. To je jedna od mnogih stvari koja nadahnjuje korisnike da ostavljaju dobre kritike.

Značajke ove platforme uključuju (ali definitivno nisu ograničene na) preko 20 strategija kupnje i prodaje, pomoć za početnike, pregled portfelja, višestruke razmjene i stotine kriptopisa, tragač za obavijestima na Telegram i Discord i još mnogo toga. Pretplate dolaze u intervalima od 1 mjeseca, 3 mjeseca, 6 mjeseci, 9 mjeseci i godinu dana, a cijene se kreću od 39 € do 89 € mjesečno. Sve vrste pretplata omogućuju vam pristup svim razmjenama i 24/5 podršku. Oni također nude uslugu u kojoj možete kupiti VPS (virtualni privatni poslužitelj).

ProfitTrailer dostupan je na sustavima Windows, Mac OS i Linux. Softver možete preuzeti i koristiti na bilo kojem uređaju povezanom s internetom.

Pro kripto botovi (Goldman Bot)

Nažalost, Pro Crypto Bots nudi značajan nedostatak transparentnosti. Web stranica nema stranicu o nama i nije jasno tko ili odakle vodi njihovu uslugu, iako je ime registrirano u Torontu. Jedini tragovi njegove legitimnosti potječu od internetskih recenzenata, a najveća internetska veza s imenom dolazi od breakback pakera.

Prema web mjestu, platforma koristi Fibonaccijeve trgovačke botove kako bi korisnicima pružila “nevjerojatne mogućnosti za rast vaše kripto ulaganja s minimalnim rizikom, čak i tijekom nestabilnih tržišnih uvjeta”, i pokušava zaslijepiti pričama o korisnicima koji su postigli ogroman povrat nakon što su implementirali svoje strategije trgovanja ako cijene padnu.

Svoje botove navodno je stvorio anonimni korisnik @ Fibonacci30, s jednim za ETH / USD koji djeluje u vremenskom okviru od 2 sata i drugim za BTC / USD koji djeluje s vremenskim okvirom od 4 sata. Obje su potpuno automatizirane i odvijaju se samo putem Bitmexa i Deribita. Zbog toga nije dostupan u Sjedinjenim Državama jer su te dvije razmjene zabranjene (neki mrežni korisnici predlažu korištenje VPN-a da bi se to zaobišlo).

Njihove značajke uključuju jednostavno postavljanje, prolaze putem web usluga Amazon, umjesto na vašem računalu, nude grupu za podršku razdoru, šifriran je, zahtijeva velike povrate i može kupovati / prodavati terminske pogodnosti. Sve što treba je Bitmex ili Deribit račun, Bitcoin (predlažu najmanje 5 BTC, ali nije potrebno) i PayPal za prijavu na pretplatu. Postoji samo 1 paket i košta nevjerojatnih 350 dolara mjesečno, a plaća se samo putem PayPala.

Sve u svemu, ograničene informacije o tvrtki i platformi otežavaju stjecanje potpunog razumijevanja Pro Crypto Botova. Međutim, oni nude besplatno 14-dnevno probno razdoblje i vaš Paypal neće biti naplaćen ako otkažete prije 14. dana. Nedostatak transparentnosti neobičan je za tako skupu uslugu, pa nastavite na vlastiti rizik.

Crypto World Evolution (CWE)

CWE je naveden samo kako bi vam pokazao koliko brzo se ti botovi za trgovanje bitcoinima mogu ‘istrošiti’. Crypto World Evolution, nekad smatran sustavom najvišeg nivoa s velikim brojem članova i aktivnih korisnika, prilično je pao od milosti u prostoru botova za automatsko kripto trgovanje. Najveća je privlačnost bila količina pojedinačne kontrole koju imate nad tim čime se trguje i kako – čak i na pojedinačne kovanice po vašem izboru. Iako je u svojim narudžbama za trgovanje koristio samo bitcoin, imao je mogućnost odabrati do 15 različitih kovanica za trgovanje i u osnovi pokušati zaraditi putem ‘mikro klađenja’, ili mikroprodajom i mikro kupovinom.

Trgovine koje je ovaj bot obavljao vrijedile su u prosjeku 1,0 BTC, pa ako odaberete ograničenje od 1 BTC, moguće je da će bot otvoriti 10 trgovina odjednom kako bi ispunio to ograničenje. Trgovine ostaju „na čekanju“ sve dok se ne postigne željena razina ili dok ne pritisnete prodati sebe (opet, ostavljajući vam potpunu kontrolu). Sada, krajem 2019. godine, čini se da je ovaj bot za trgovanje bitcoinima nestao u zaboravu te ga treba provjeriti prije bilo kakvog pažljivog razmatranja upotrebe softvera za automatsko trgovanje botovima kako bi se osiguralo da je ažuran i da pravilno funkcionira.

Natrag tijekom vrhunca, trgovanja su se u prosjeku zatvarala na oko 2%, ali može se vidjeti kako se zatvaraju na 1-10%. Budući da su tržišta nestabilna, moglo bi se obaviti nekoliko trgovina dnevno ili uopće. Zapravo ovisi samo o tome što smatra vrijednim, što znači da možete sjesti i opustiti se, umjesto da neprestano promatrate gore-dolje. Iako s ovim botom možete koristiti bilo koju trgovinsku platformu, za sada preporučujemo Binance jer njihov API omogućuje slobodniji izbor altcoina za trgovanje protiv vašeg Bitcoina. Međutim, kao što je napomenuto, molimo vas da pristupite njihovoj najnovijoj verziji portala za botove za trgovanje bitcoinima kako biste ga dobro ispitali prije upotrebe. Ažurirat ćemo pregled softvera CWE trading bot kad nam se još jedan Intel vrati.

Više botova za trgovanje bitcoinima za pregled

Popisanih je 15 najpopularnijih botova za trgovanje bitcoinima za daljnji pregled i smjernice. Međutim, uskoro dolazi još.

 • Apex Trader Automated Trading Platform (radi na Binanceu i KuCoinu)
 • SuperOrder automatski botovi za trgovanje kriptovalutama (radi na BitMEX-u)
 • Quadency Smart kripto trgovanje i upravljanje imovinom (radi na više od 10 burzi)
 • Kryll
 • Shrimpy Univerzalna aplikacija za kripto trgovanje i upravljanje portfeljem (sve glavne platforme)
 • Bot za trgovanje kriptovalutama HodlBot (lagan, jednostavan za prilagodbu)

Kako se ljudi uspoređuju s automatskim kripto trgovanjem

bitcoin-trgovanje-grafikon-grafikon

Ulazak u novo ratovanje kriptovaluta na bitci trgovanja bitcoinima može biti zastrašujući jer su trgovački botovi u osnovi posebni programi koji koriste složene indikatore za analizu stanja na tržištu, predviđanje njegovog sljedećeg poteza i izvršavanje poslova. Zvuči komplicirano, zar ne? No, pogledajmo uspone i padove ove nove avenije trgovanja.

Loša strana

 • Prijevare – u prvim danima trgovanja botovima većina je bila samo prijevara i to može prigušiti bilo koju stranku.
 • Skrivene naknade – nije sve onako kako se čini, neke usluge imaju dodatne naknade povezane s mjesečnim pretplatama.
 • Ažuriranja – praćenje ažuriranja nešto je zbog čega se ismijavaju na mreži jer ljudi to ne vole raditi, ali u ovom je slučaju vitalno redovito ažurirati softver kako bi bot mogao ostati relevantan za promjene na tržištu.
 • Ograničenja – ovisno o botu koji ste odabrali, možda ne utječe na razbijanje vijesti o kriptovalutama, analizu, insajderskom znanju ili više od onoga što bi čovjek.
 • Podudaranje uzoraka – to je slučaj kada se identificira operativni algoritam trgovačkih botova, što ih čini potencijalno manje isplativima.
 • Umjetna inteligencija – AI je još uvijek ograničen i bori se da zamijeni ljudsko iskustvo i instinkt.

Upside

 • Učinkovitost – ljudska pogreška kod ovih botova ne postoji, njihova brzina i sposobnost izbjegavanja pogrešaka čine ih vrlo isplativima.
 • 24/7. Ovo tržište nikad ne spava, ali ljudi to moraju, bot vas može pokriti, a da vas što češće morate upoznavati sa stresom.
 • Intuitivni algoritmi – algoritmi strojnog učenja mogu brzo utjecati na mnoge stvari, uključujući društvene medije, kako bi odredili najbolje mogućnosti ulaganja.
 • Nedostatak emocija – znači nedostatak impulsne kupnje ili na bilo koji drugi način emocionalno vođene odluke koje bi čovjek donio, posebno one zasnovane na strahu.
 • Personalizacija – dok neprestano pratite tržišta širom svijeta, također možete programirati svog bota da pazi na ključne indikatore za koje preferirate pomoću jednostavnih gumba sučelja.

Ostale ključne točke koje vrijedi napomenuti:

Institucionalni botovi dizajnirani su za smanjenje problema povezanih s tržišnom manipulacijom i kripto promjenjivošću.

Tradicionalni kripto botovi sastoje se od uglavnom automatiziranih sustava koji su dizajnirani za izvođenje radnji kao što su razmjena informacija u stvarnom vremenu, fiat-kripto trgovanje, rješavanje upita kupaca itd..

U idealnom svijetu možda biste trebali razmisliti o upotrebi botova koji kombiniraju automatski sustav s ljudskom stručnošću. Na primjer, eToro nudi alat CopyTrader koji vam omogućuje kopiranje točnih poslova koje obavljaju drugi trgovci. To je više trgovački bot koji radi uz pomoć trgovca ljudima.

Unatoč tome, oni se nastavljaju razvijati u svako doba, a njihova funkcionalnost i sofisticiranost neprestano se povećavaju. Stalno se pojavljuju novi, a na tržištu ih je trenutno na desetke, koji čekaju da se koriste. Mogu biti besplatni ili na temelju pretplate. Takvi botovi mogu čak biti prilično skupi i često ih koriste profesionalni trgovci. Ipak, svi su korisni, a mogu biti i prilično profitabilni.

Iako postoje brojne prednosti korištenja trgovačkih botova, korisnici bi se trebali sjetiti da postoje i neki ozbiljni rizici razmišljanja. Napokon, kontrolu nad svojim novcem dajete trećoj strani. Trgovački botovi i dalje su nova tehnologija koja se tek treba razviti. I ne samo to, već rade s kriptos, koji su tek nekoliko godina stariji od samih botova.

Jedan od najvećih rizika uključuje manjkavi softver. Nisu svi botovi jednake kvalitete, a loše kodiranje može nanijeti veliku štetu. Ako odlučite trgovati velikim iznosima putem bota, rizici su toliko veći. Naravno, manjkavi softver nije svrhovit nedostatak, ali može vas puno koštati jer koristite bota koji ga ima.

Postoje i Flash padovi na koje biste trebali pripaziti, jer ako ne postavite ograničenja zaustavljanja i gubitka možete doživjeti prilično velike gubitke. Flash padovi mogu biti vrlo često i vrlo je poželjno biti u potrazi za takvim pojavama.

Konačno, ne bismo trebali zaboraviti na prevare. Prevaranti su znatiželjna pasmina i razvijaju se s tehnologijom i tržištem. Čim su se pojavili trgovački botovi, prevaranti su smislili kako ih koristiti u svoju korist. Počeli su stvarati lažne trgovačke botove koje bi trgovci počeli koristiti, dati im svoj novac, da ga više nikad ne vide.

Koliko su važni botovi za trgovanje na Bitcoin tržištu?

roboti za kriptovalute

Kriptovaluta je apsolutno nova tehnologija koja brzo postaje ljubimac svijeta. Čak što više, sve više postaje živi laboratorijski postupak za trgovanje na višim frekvencijama, kao i područje za napredak za trgovanje botovima.

Iako je velik broj trgovačkih botova i algoa koje tvrtke s Wall Streeta koriste za konvencionalne trgovinske discipline, tržišta kripto valuta sada se smatraju novom trgovačkom platformom za istraživanje novih metoda i primenu nekih marketinških strategija.

njegovo je potvrdio Forbes koji je izvijestio da će razvoj alata ili softvera za trgovanje i decentraliziranih burzi najaviti novo doba automatiziranih trgovačkih botova.

Iako tvrtke sve više rade na različitim softverima za kripto trgovanje, to je još uvijek sektor koji jamči mnoštvo poboljšanja koja će se otkriti kontinuiranim širenjem koje pruža umjetna inteligencija.

Iako budućnost razmjena i blockchain tehnologija još uvijek nije stvarno jasna, postaje sve očitije da će umjetna inteligencija igrati veliku ulogu u bliskoj budućnosti.

Profesionalni trgovci i institucionalni investitori trebat će im da pomognu u smanjenju rizika dok izvršavaju velike količine poslova na poluautomatizirani način ili bez ruku..

Trgovinski botovi učinkovito pomažu u smanjivanju ograničenja trgovanja i olakšavaju malim ulagačima učinkovitu upotrebu jednostavnijih tehnoloških aplikacija kroz dobro osiguran postupak. Zapravo, ovi trgovački botovi mogu biti dizajnirani da iskoriste trgovinske nedosljednosti uzrokovane nekom manipulacijom, pomažući tako investitoru ili trgovcu da zaradi još više novca.

Trgovački botovi s umjetnom inteligencijom također će pomoći poboljšati jednostavnost nadzora trgovine, kao i portfelj ulaganja. Kao rezultat toga, trgovci se tada mogu usredotočiti na rast svog portfelja zahvaljujući pouzdanim i predvidljivim prinosima.

Također, trgovci koji koriste botove vjerojatnije će eliminirati sve oblike ljudskih pogrešaka iz svojih trgovina. Zapravo, prošle su godine mnogi trgovci stekli puno bogatstva korištenjem trgovanja.

Dugoročni učinci

Danas iskusni trgovci koriste napredne alate za trgovanje jer ih konvencionalni trgovci ne poznaju. U ovom trenutku postoji uobičajeni API za kripto trgovanje, što čini izazovnijim korištenje botova. Ironično je da većina njih nema dobru izvedbu kada je riječ o maloprodaji.

Volatilnost tržišta kriptovaluta iziskuje potrebu za trgovanjem botovima koji postaju sve popularniji među trgovcima. Ovi programibilni softverski algoritmi omogućuju investitorima da ostanu u trgovanju cijelo vrijeme, s tim da bot daje automatske ponude čak i dok trgovac spava, a druga polovica svijeta tek se počinje buditi i dizati.

Iako botovi za kripto trgovanje zvuče nevjerojatno, postoji potreba za dubinskom analizom ako se uključuje automatski softver, jer sam čovjek nije nepogrešiv što se tiče trgovanja. Čak i Warren Buffet, sezonska legenda Wall Streeta s vremena na vrijeme gubi, a botovi za kripto trgovanje mogli bi biti korisni u osiguravanju da takvi investitori budu ispred drugih.

Unatoč tome, njihova kontinuirana upotreba u trgovanju donosi velike troškove. Na kraju je sigurno da će se botovi i dalje poboljšavati kako bi udovoljili raznim potrebama trgovanja. To će biti još više kad se kripto industrija stabilizira, jer će igrati ulogu u pomaganju programerima s dubokim sposobnostima učenja AI-ja.

Posljednje automatske misli o botu za trgovanje bitcoinima

kripto-trgovanje-botovima-pregled

Eto vam – potrudit ćemo se ažurirati tekućim istraživanjima o najnovijim i sjajnim robotima za trgovanje bitcoinima. Kako brzo rastu svijet FinTech-a i virtualne valute, puno se toga može promijeniti u kratkom vremenu.

Kako se inovacije i uvid počinju slagati i pokazivati ​​snage na sve vrste transformativnih i remetilačkih načina, bit će puno prasa svinja slaninom. Ali baš kao što meso nije ključno, rješenje je i u proteinima. Bez obzira na koji popis naiđete i pročitate na njemu, nikada nemojte ulagati više nego što možete riskirati da izgubite što više zakona, pravila i propisa vezanih uz kriptovalute tek trebaju donijeti upravljačka tijela abecede.

Posljednje što treba zapamtiti u vezi s trgovačkim botovima jest da su oni i da ih treba vidjeti i koristiti kao alate. Oni nisu pasivno rješenje koje će vam donijeti zaradu dok radite nešto drugo samo zbog automatizirane modne riječi. Naravno, možete postaviti određene parametre na neke od njih i imati svoje trgovanje na neki način osigurano, ali tržište cijelo vrijeme raste i mijenja se, a vaši parametri moraju slijediti ove promjene pogotovo kako se nastavljaju dnevne kripto vijesti i ciklusi.

Zbog toga ne možete jednostavno postaviti bota i zaboraviti na njega. I dalje zahtijevaju vaš nadzor, a često i smetnje. Prava strategija je također važna, a ako sve radite kako treba, tada se trgovački botovi mogu pokazati vrlo profitabilnim alatima. Ako ne – očekujte ozbiljne gubitke.

Završavajući ovaj članak, vrijedi podsjetiti da za razliku od ljudi, komercijalni roboti nikada nisu pokolebani emocijama ili drugim psihološkim čimbenicima za koje se zna da utječu na puno trgovaca. S tim da se kaže, intelekt ni za što ne nazivaju “najvećim čovjekovim dobrom”. Sretna trgovina svima &# 128578;

PS: kontaktirajte nas s bilo kojim povratnim informacijama ili prijedlozima i pripremite se za prepolovljenje bitcoina gdje bi se mogla ostvariti mnoga vjerodostojna predviđanja BTC cijena. Jedinstveni, jedinstveni vremenski okvir bitcoina u kojem se nalazi mogao bi se pokazati savršenim vremenom za početak korištenja automatiziranog bota za kripto trgovanje za kapitaliziranje na sljedećem ciklusu bull tržišta.

@media (minimalna širina: 300 piksela) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! važno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! važno;}}

Prihvatite Bitcoin plaćanja: 14 najpopularnijih trgovačkih ulaza za upotrebu

Pročitajte više @media (min-širina: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! važno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! važno;}}

Potrošite Bitcoin: Najbolja mjesta koja prihvaćaju kripto plaćanja u 2020

Pročitajte više @media (min-širina: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! važno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! važno;}}

Bitcoin Futures Vodič: Najbolje razmjene + kako funkcionira trgovanje

Pročitajte više @media (min-širina: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! važno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! važno;}}

Bitcoin prevare: Bitcoin hakovi, povijest krađe i izlaska

Pročitajte više @media (min-širina: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! važno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! važno;}}

Bitcoin cijena danas: BTC / USD Vodič za vrijednost tečaja

Pročitajte više @media (min-širina: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! važno;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: lebdenje [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {pozadinska slika: linearni gradijent (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! važno;}}

Analiza Bitcoin grafikona: Kako trgovati Bitcoinom pomoću grafikona

Pročitajte više

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner