Najbolje platforme za trgovanje CFD-om

Trgovanje CFD-ovima postaje sve popularnije. To je zahvaljujući velikoj fleksibilnosti koju nudi ovaj oblik trgovanja izvedenicama. Možete imati koristi s obje strane tržišta i u nekim od najsigurnijih okruženja za trgovanje s niskim naknadama zahvaljujući najboljim CFD brokerima.

Svi ovi brokeri nude pristup nekim od najboljih, najopsežnijih trgovačkih platformi u industriji. Budući da su najbolje trgovačke platforme sastavni dio vašeg svakodnevnog života u trgovanju, sastavili smo ovih 5 najboljih najboljih.

Najbolje platforme za trgovanje CFD-om

XM je prepoznatljivo ime brokera u industriji i jedan je od najboljih izbora za CFD trgovanje na današnjem tržištu. Postoje od 2009. godine i vrlo su sigurno regulirani širom svijeta.

Što se tiče ovdje dostupnih trgovačkih platformi, imat ćete pristup dvjema najcjenjenijim na svijetu. To su i MT4 i MT5 trgovačke platforme tvrtke MetaQuotes. Metatrader 4 postoji gotovo 2 desetljeća i još uvijek je najbolji izbor za većinu novih ili iskusnih trgovaca u industriji.

Možete se veseliti trgovanju nekim od više od 1.200 CFD-ova dostupnih s XM-om putem ovih platformi koje nude izuzetno robusno okruženje jednostavno za upotrebu. Ono što obje platforme čini omiljenim, osim jednostavnosti upotrebe, jest to što možete visoko prilagoditi sve karte i pokazatelje koje gledate. Platforme imaju veliku zalihu alata za grafikovanje i pokazatelja koje možete koristiti prilikom proučavanja imovine.

Osim toga, obje platforme za trgovanje izuzetno su lagane i mogu raditi na gotovo svim uređajima. Ovo je važna prednost ako ne propustite nijedan potez na tržištu i brzo izvršite svoje poslove. Također ih nudi XM u sva tri dostupna oblika, na stolnim računalima, web i mobilnim uređajima.

Za više informacija o XM-u, njihovoj imovini, trgovačkim platformama i svemu što imaju u ponudi, slobodno pogledajte našu cjelovitu XM recenziju ili posjetite XM.

Najbolje platforme za trgovanje CFD-om

AvaTrade je još jedan dugogodišnji posrednik koji je uspostavio snažnu prisutnost i praćenje u tom sektoru. Postoje od 2006. godine, a irskog brokera mnogi smatraju jednim od najboljih dostupnih brokera za CFD.

Uz Avatrade možete trgovati njihovim stotinama dostupnih CFD-a putem brojnih platformi za trgovanje. To uključuje i MT4 i MT5, kao i Avatrade vlastitu platformu za trgovanje koja se temelji na webu, i AvatradeGO vlasničku platformu koja je dostupna za mobilno trgovanje.

Te platforme pružaju vrlo poboljšanu vizualnu privlačnost, a istovremeno su i izuzetno intuitivne i jednostavne za upotrebu. Također ćete moći pristupiti širokom rasponu alata i značajki koje pomažu u stvaranju potpuno prilagođenog iskustva trgovanja. Obje platforme za trgovanje također se brinu za izuzetno brzo izvršavanje naloga i niz jedinstvenih značajki koje Avatrade čini dostupnima kako bi vam pomogle u upravljanju rizikom.

Naš puni pregled Avatrade-a uvijek je dostupan i kako bi vam pomogao da steknete dublje razumijevanje svega što ovaj vrhunski broker nudi ili posjećuje AvaTrade.

Najbolje platforme za trgovanje CFD-om


eToro je nesumnjivo jedno od najprepoznatljivijih imena u industriji kada je riječ o trgovanju CFD-ovima. Oni također pružaju jedno od najkorisnijih trgovačkih okruženja potpomognuto njihovom izuzetno popularnom vlasničkom platformom za trgovanje koja olakšava trgovanje CFD-ovima no ikad prije.

Ovo je jedina platforma za trgovanje koju nudi eToro zajedno sa svojim mobilnim varijacijama trgovanja, ali je sveobuhvatne prirode. Vlasnička platforma za trgovanje dolazi s obiljem ugrađenih alata za trgovanje koji ukupno broje više od 60, uključujući indikatore grafikona. To ga vrlo dobro svrstava čak među najbolje u industriji.

Kao kralj društvenog trgovanja, primijetit ćete i da je platforma za trgovanje eToro potpuno opremljena namjenskim društvenim značajkama, uključujući odjeljak sa feedovima odakle možete pregledavati vijesti i komunicirati s drugim trgovcima. Ovo je još jedna velika velika ponuda koja vam može pomoći da dodatno unaprijedite svoje tržište i znanje o trgovanju. Priroda platforme koja se lako koristi također je čini savršenom za novije trgovce.

eToro je prepun jedinstvenih značajki i ponuda. O njima možete saznati više upućujući se na našu cjelovitu recenziju eToro-a za više informacija ili posjetite eToro.

Imajte na umu da svo trgovanje uključuje rizik. 67% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim dobavljačem. Trebali biste razmisliti možete li si priuštiti rizik od gubitka novca. Ovaj je sadržaj samo u obrazovne svrhe i nije investicijski savjet.

BDSwiss

BDSwiss je još jedan iskusan i pouzdan posrednik u ponudi CFD-a. To čine i putem MT4 i MT5 trgovačkih platformi, kao i putem vlastite trgovačke platforme koja je tamo gore s najboljima u industriji.

Ponuđena platforma za trgovanje BDSwiss temelji se na webu, a ujedno nude i mobilnu platformu za trgovanje koja je posljednjih godina osvojila više nagrada. Ovdje možete očekivati ​​vrlo user-friendly okruženje koje će vam pomoći u trgovanju nekim od više od 200 CFD-ova koje broker čini dostupnim. To znači širok raspon trgovačkih alata, grafikona i drugih značajki kojima je lako dostupan. Sama platforma je također vrlo dobro predstavljena i idealna za one koji tek započinju s CFD trgovanjem.

Osim njihovih jedinstvenih značajki trgovanja, platforma za trgovanje BDSwiss također podržava čak 20 jezika, tako da ste u potpunosti podržani širom svijeta. Također se brine za izuzetno brzo, učinkovito izvršenje naloga i obvezuje se da neće pružiti nikakve rekote za vaše trgovanje.

BDSwiss je gotovo desetljeće vrhunski broker koji nudi mnogo toga. Potpuni prikaz možete pogledati u cjelini ili pregledati BDSwiss BDSwiss.

Najbolje platforme za trgovanje CFD-om

FXTM je još jedan vrhunski CFD trgovački posrednik s dugogodišnjim iskustvom. Postoje od 2011. godine i imaju sveobuhvatnu ponudu trgovinskih platformi kojima se najviše vjeruje u industriji.

Možete trgovati više od 250 CFD-ova koji su dostupni s FXTM putem MT4 ili MT5 platformi za trgovanje. Oboje su poznati u ovom sektoru kao neke od najpouzdanijih i najpouzdanijih trgovačkih platformi koje možete pronaći. MT4 nudi na desetke alata za grafikovanje i indikatora koje možete odabrati, kao i visoko prilagodljivo iskustvo trgovanja na temelju vaših potreba. MT5 nudi mnoštvo istih sjajnih značajki s nešto više fleksibilnosti i dodanih značajki, dok su obje platforme izuzetno jednostavne za upravljanje.

I novi i iskusni trgovci mogu imati koristi od niza značajki i alata u ponudi s platformama koje su vrlo jednostavne za upotrebu, a napredniji alati poput automatskog trgovanja upotrebom EA-a privlačni iskusnijim trgovcima.

FXTM je posrednik koji ima što ponuditi svim trgovcima u smislu platformi za trgovanje i šire. Provjerite sve detalje o svemu ostalom što možete očekivati ​​od njih s našim cjelovitim FXTM pregledom ili posjetom FXTM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map