Gospodin Wonderful usklađuje napore s platformom za kapitalno financiranje ‘StartEngine’

Predivne vijesti

U pozitivnoj vijesti, popularna platforma za crowdfunding, StartEngine, ima najavio dolazak novog dioničara / investitora – Kevin O’Leary (AKA Mr. Wonderful).

Krećući se naprijed, gospodin Wonderful preuzet će ulogu strateškog savjetnika za platformu. Pritom StartEngine ima velike koristi od njegove velike mreže veza i pažnje javnosti koja mu se poklanja.

Prikupljanje kapitala

Gospodin Wonderful napominje, u svom nastupnom obraćanju strateškom savjetniku StartEnginea, da crowdfunding donosi razne pogodnosti. Slijede primjeri ovih pogodnosti:

 • Fleksibilnost pojmova
 • Tvrtke koje sudjeluju imaju veću kontrolu nad njihovom procjenom i cijenom dionica
 • Može se zadržati potencijalno veći udio tvrtke
 • S većim brojem dioničara, svaki djeluje kao „ambasador marke“, pružajući mnogo veću izloženost poslovanju tvrtke.
 • Gospodin Wonderful pridružuje se StartEngineuGospodin Wonderful pridružuje se StartEngineu

  Pogledajte ovaj video na YouTubeu

  Dioničko grupno financiranje

  Zakon o JOB-ovima, koji je uspostavljen za vrijeme Obamine administracije, postavio je temelje za množično financiranje kakvo danas poznajemo.

  Nisu, međutim, sve metode crowdfundinga jednake. U sljedećem članku pogledat ćemo što razlikuje kapitalno financiranje od ulaganja u dionice i jednostavno zajedničko financiranje viđeno putem platformi poput Kickstartera.

  Što je kapitalno financiranje?

  Kevin O’Leary

  Nakon što je uspješno izgradio i prodao svoju tvrtku SoftKey za nevjerojatnih 4 milijarde dolara, Kevin O’Leary (zvani Gospodin Predivan), proslavio se u javnosti kroz Dragons Den. Ta se slava zatim učvrstila godinama kao domaćin na spin-offu “Shark Tank”.

  Gospodin Wonderful usklađuje napore s platformom za kapitalno financiranje 'StartEngine'


  Kevin O’Leary (gospodin Wonderful)

  Bez obzira gledajući njegovo iskustvo poduzetnika, investitora ili TV osobe, malo je onih koji su doživjeli uspjeh poput Kevina O’Learya. Vrhunac ovih uspjeha omogućio mu je da postane istaknuta snaga u poslu.

  Gospodin Wonderful nedavno je kreirao informativnu poruku u kojoj je detaljno opisao svoj odnos sa StartEngineom i čemu se možemo veseliti od napredne platforme.

  Kevin O’Leary posebno je komentirao COVID-19 i kako se on odnosi na crowdfunding.

  „S pandemijom koronavirusa koja uzrokuje ekonomsku nesigurnost, startupi i male tvrtke imaju nevjerojatno težak pristup kapitalu, pa ćete vidjeti materijalno povećanje interesa za tvrtke za financiranje mnoštva, poput StartEnginea, koji rješavaju taj problem … Idemo na osvrnite se na ovo razdoblje kao na početak uspona kapitalnog financiranja i mislim da je to industrija koju će StartEngine pobijediti. “

  Razgovarajući s Howardom

  Nakon što je najavio razvoj o kojem se danas ovdje raspravljalo, izvršni direktor StartEnginea, Howard Marks, uzeo je vremena i podijelio svoja razmišljanja.

  “Vidjeli smo ogroman rast u crowdfundingu tijekom posljednjeg gospodarskog pada kada su poduzetnici trebali pronaći alternativne izvore kapitala. Slično tome, spremni smo pružiti rješenje za financiranje sada, u onom što se oblikuje za novo izazovno razdoblje … S velikom razinom neizvjesnosti, već smo vidjeli da se financiranje rizičnog kapitala i anđela znatno usporava. Suprotno je s StartEngine – svakodnevni ulagači bilježimo ogroman interes za prilike na našoj platformi. ”

  Howard Marks je nastavio,

  “Crowdfunding je jedinstven u svojoj sposobnosti da pronađe velik broj dioničara koji su usklađeni s misijom i ciljevima tvrtke i nisu na komprimiranom rasporedu – problem koji trenutno muči tradicionalnu industriju privatnog kapitala i rizičnih financijskih usluga”

  U našoj kontinuiranoj seriji intervjua u prošlosti smo imali zadovoljstvo temeljito razgovarati s izvršnim direktorom StartEnginea, Howardom Marksom. Ovaj razgovor pruža uvid u početke StartEnginea i kako su oni prerasli u platformu koju danas poznajemo.

  Serija intervjua – Howard Marks, izvršni direktor tvrtke StartEngine

  StartEngine

  Osnovan 2014. godine, StartEngine održava poslovanje u Los Angelesu, CA. Do danas je tvrtka pomogla stotinama tvrtki prikupiti više od 135 milijuna američkih dolara. Ovo financiranje omogućeno je mrežom koja se sastojala od preko 235 000 aktivnih ulagača.

  Izvršni direktor, Howard Marks, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

  StartEngine čini Inc 10 najboljih kalifornijskih tvrtki

  U ostalim vijestima

  Slično kao i blockchain sektor, crowdfunding je mlad i još uvijek proživljava razdoblje otkrića i rasta. U prošlosti smo gledali različite platforme koje olakšavaju takve metode stvaranja kapitala, uz operativne razlike između Kanade i Sjedinjenih Država.

  Dioničko grupno financiranje u Sjevernoj Americi

  Top 5 web lokacija za kapitalno ulaganje

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map