Prkošenje koeficijentima s MERJ, StartEngine i LiquidPiston

Prkoseći koeficijentima

Iako se svijet bori za prilagodbu i ustrajanje, kroz trajnu pandemiju COVID-19, postoji nekoliko odabranih tvrtki koje su uspjele nastaviti putem prema uspjehu.

Umjesto da se usredotočimo na suđenja i nevolje, kako osjeća COVID-19, kratki ćemo osvrt na nekoliko tih tvrtki koje se razvijaju u teškim vremenima.

MERJ

Prva je MERJ razmjena. Ova burza sa sjedištem na Sejšelima nametnula se kao lider u rastućem sektoru digitalnih vrijednosnih papira. Oni ne samo da podržavaju razne digitalne vrijednosne papire na svojoj platformi, već to čine i na regulirani način.

Njihov se potencijal naglašava samo kratkim pogledom na njihov nedavni rast. Tvrtka bilješke da dok je većina svjetskih burzi zabilježila pad kapitalizacije od 7% tijekom prošle godine, uspjele su postići rast od 325%.

Izvršni direktor MERJ-a, Edmond Tuohy, nedavno je uzeo vremena da prokomentira njihov nedavno zabilježeni rast, izjavivši: „Ovaj ogromni rast koji vidimo je odraz brzog tempa kojim se financijska tržišta kreću prema učinkovitijim strukturama … MERJ remeti tradicionalni model razmjene dionica, rušenje prekograničnih barijera i racionalizacija procesa, u konačnici smanjujući troškove i investitorima i kompanijama koje kotiraju na burzi “

Kao regulirana razmjena koja drži i tradicionalne i digitalne vrijednosne papire, čini se da je MERJ u dobrom položaju za uspjeh u sadašnjosti i budućnosti.

Tko su MERJ razmjena?Tko su MERJ razmjena?

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

LiquidPiston

Ova tvrtka sa sjedištem u Bloomfieldu, Connecticut, nedavno je dovršila ono što se reklamira kao jedan od najbržih reg. CF raste, do danas.

Tehnologija koju nudi LiquidPiston temelji se na ideji da rotacijski motori imaju neiskorišteni potencijal na ICE tržištu. Tamo gdje su prošli primjeri, poput često korištenog Wankelovog dizajna, zakazali, izgleda da LiquidPiston uspije. Njihovi napori rezultirali su hvalisanjem motora,

  • Skalabilni opsezi snage
  • Kompaktni dizajni
  • Integracija hibridnih vozila
  • Skok učinkovitosti od 30% u odnosu na plin & dizel

Hosted by StartEngine, LiquidPiston crowdfunding kampanja je uspio privući preko 3000 investitora da sudjeluju u samo 9 sati. Rezultat?

  • Procjena vrijednosti 51,6 milijuna dolara
  • Prikupljeno 1,07 milijuna dolara

Uz obećavajuće primjene u vojnom i zrakoplovnom sektoru, rotacijski motori sljedeće generacije koje je dizajnirao LiquidPiston imaju svijetlu budućnost. Tvrtka napominje da namjeravaju maksimizirati potencijal svoje tehnologije kroz napore koji uključuju ugovore o licenciranju.

U vremenu u kojem je VC presušio, kako su mnogi primijetili, sposobnost LiquidPistona da ne samo postigne svoj cilj, već u rekordnom vremenu, impresivan je podvig.

StartEngine

Platforme za crowdfunding u posljednje vrijeme doista su progurali narativ da su oni vratari za financiranje u vremenima poput ovih. Sa spomenutim povišenjem LiquidPiston, čini se da su na nečemu.

Izvršni direktor StartEnginea, Howard Marks, navodi,

“Oduševljen sam što je povišenje tekućeg klipa bilo uspješno. Zapravo, povišenje Liquid Piston najbrža je Reg CF kampanja svih vremena na našoj platformi … Misija StartEnginea je pomoći poduzetnicima da ostvare svoje snove, a nadam se da je Liquid Piston u stanju iskoristiti 1,07 milijuna dolara koje su prikupili i njihove tisuće novih investitora da postignu svoje. “

Daljnje učvršćivanje ove pripovijesti nedavna je najava da je Kevin O’Leary, zvani Gospodin Wonderful, pretvorio u crowdfunding; Toliko da je sada postao ne samo investitor u StartEngine, već i aktivan član tima.

Gospodin Wonderful usklađuje napore s platformom za kapitalno financiranje ‘StartEngine’

Gospodin Wonderful pridružuje se StartEngineuGospodin Wonderful pridružuje se StartEngineu

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Alternativne ponude

Iako se danas ovdje navedene tvrtke divlje razlikuju u onome što nude, među njima postoji zajednička crta – alternativa normi i perspektiva okrenuta prema naprijed.

MERJ je odlučio da će digitalni vrijednosni papiri imati istaknuto mjesto u budućnosti ulaganja. Zauzeli su ovaj stav i izgradili obećavajuću platformu oko njihove podrške.

StartEngine je zaključio da – posebno tijekom turbulentnih vremena – mala i srednja poduzeća mogu najviše imati koristi od kapitala generiranog crowdfundingom; Umjesto tradicionalnije ‘VC’ rute.

LiquidPiston je zaključio da zaista postoji mjesto za motore s unutarnjim izgaranjem koji idu naprijed. Ključ da ovo uspije? Usavršavanje onoga što se nekada najavljivalo kao radikalan i perspektivan dizajn (rotacijski motori).

Oslobodivši se kalupa, ove su tvrtke uspjele zaintrigirati i privući investitore da utru put prema daljnjem uspjehu.

U ostalim vijestima

Iako tvrtke o kojima se ovdje raspravlja mogu napredovati, i dalje postoji mnoštvo problema koji su se pojavili tijekom pandemije. Sljedeći članak razmatra nekoliko problema koji su nam zapeli za oko tijekom ovog vremena.

Učinak COVID-19

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner