5 Bitcoin milijunaša i njihove priče

Bitcoin je nedavno dosegao cijenu od 7 tisuća američkih dolara, nastavljajući bikovski povratak nakon stalnih porasta cijena koji su isprekidali ono što se naziva “Ljeto Bitcoina”. Bilo je mnogo priča o Bitcoin milijunašima, bogatstvu osvojenom, izgubljenom i promašenom, na primjer tip koji je uzeo masovni zajam za ulaganje i brzo utrostručio svoje ulaganje, tip koji je izgubio hard disk vrijedan puno novca u gomila smeća ili kratkovidno pjevač koji je potencijalno propustio biti milijarder.

Poznati Bitcoin milijunaši

O tim pričama bitcoin činjenica ima puno u kripto svijetu, ali još uvijek ima zanimljivijih priča o kripto bogatstvu. Evo 5 najboljih priča o ljudima koji to jako pogađaju od svojih ulaganja.

1. Student bitcoin milijunaš: Vitalik Buterin

bitcoin milijunaš

Vitalik Buterin zapaženi je talent i mislilac.

Ovo nije uobičajena priča o bogatstvu krpa iz više razloga. Prvi, Buterin nije vaš prosječni investitor dalekim hicem. Uglavnom zato što je zapravo dizajnirao platformu na kojoj je najviše zaradio (Ethereum). Istaknuti je talent i mislilac, a pridonio je i drugim velikim projektima, uključujući Bitcoin.

Bio je od malih nogu vrlo sposoban i perspektivan, napustivši sveučilište i uzevši fond stipendija Thiel Fellowship od 100 000 USD za daljnje istraživanje. Prije ovoga opširno je pisao o Bitcoinu, veliko doprinoseći časopisu Bitcoin. Također ima obiteljsko podrijetlo, otac mu je informatičar.

Opsežno komentira probleme u kriptosferi, a njegovi stavovi i doprinos toliko su obećavajući da je početkom ove godine lažna glasina koja je sugerirala da je umro uzrokovala pad cijena Ethereuma.

2. Bitcoin milijunaš Erik Finman

Poput Buterina, Erik Finman ima zanimljivu priču to pokazuje da njegova sreća nije rezultat puke sreće. Rano se zainteresirao za tehnologiju u dobi od samo 12 godina, kad mu je baka poklonila 1.000 dolara koje je uložio u Bitcoin. Nakon velikog porasta cijene pomnožio je vrijednost tijekom dvije godine na 100 tisuća. Paralelno s tim, Finman je stvorio peer to peer tutorski servis pod nazivom Botangle, koji je prodao investitoru.

Kao isplatu, dobio je izbor između 100.000 ili 300 bitkoina. Smatrao je da će Bitcoin sigurno povećati vrijednost pa je odabrao Bitcoin, a ta ulaganja značila su da je imao toliko visoku ušteđevinu da su mu roditelji omogućili da odustane od srednje škole.

Njegovi su se roditelji također dogovorili s njim da ako poveća vrijednost na 1.000.000 USD do 18. godine, neće morati ići na fakultet. Erik je nastavio trgovati Bitcoinom i zaradio novac.

Sada još uvijek ulaže, a pod pojasom je i niz drugih kripto projekata. Njegova neto vrijednost porasla je daleko iznad tih milijun dolara!

3. Bitcoin milijunaš Jeremy Gardner

Jeremy Gardner dao je ogroman doprinos industriji 2013. godine stvarajući Augur. * slika s: Twitter

Gardner (25) je bliži uobičajenijem konceptu bitcoin milijunaša budući da je sreću sreo slučajnije. U ranim godinama Bitcoina potrošio je nekoliko stotina dolara na Bitcoin koji mu je kupio prijatelj. Napustio je svoje ulaganje i ubrzo vidio kako eksponencijalno raste u cijeni. Nastavio je dalje trgovati i ulagati, što mu je ostavilo malo bogatstvo.

Nakon što je napustio fakultet, nastavio se posvećivati ​​Bitcoin-u i blockchain tehnologiji s punim radnim vremenom. Dao je ogroman doprinos industriji 2013. godine stvarajući Augur, tržište futures-a i predviđanja temeljeno na blockchainu. Sada većinu vremena radi s Blockchain Venturesom u ulozi poduzetnika i savjetnika. Također je rekao da radi na još jednom skrivenom pokretanju, a također je osnovao Blockchain Education Network (koja je konzorcij sveučilišnih društava za povećanje usvajanja kriptovaluta).

Njegov način života više odgovara onome što biste očekivali od nekoga tko je multimilijunaš u dobi od 25 godina: živi u kući u San Franciscu u kojoj žive drugi blockchain poduzetnici, liberalno troši na zabave za ljude koje susreće na konferencijama i gotovo svaki vikend putuje u različite dijelove svijeta.

Dobra vijest je da je vrlo siguran da će Bitcoin i druge kriptovalute dramatično povećati vrijednost tijekom sljedećih 10 godina.

4. Bitcoin milijunaš: Forbesov gospodin Smith

bitcoin milijunaš

Iako ovo nije pravo ime osobe (očito), Forbes je napravio zanimljiv članak o anonimnom Bitcoin milijunašu. “Gosp. Smith “, kako je bio poznat, zaradio je više od 25 milijuna dolara investicijske dobiti i imao je odgovarajući način života. Svo je vrijeme provodio u hotelima s 5 zvjezdica i jurio po svijetu, jedući u restoranima sve svoje obroke.

Također ima zanimljivu prošlost. Prije je radio u tehnološkoj tvrtki iz Silicijske doline, a u počecima Bitcoina činilo mu se čudnim da je bilo toliko straha i kontroverze oko valute. To ga je nagnalo da kupi valutu u vrijednosti od 3.000 američkih dolara, a nakon nekoliko godina to ga je učinilo vrlo bogatim. Kada je cijena Bitcoina dosegla 350 dolara, prodao je oko 4.000 Bitcoina i od transakcije zaradio 2,3 milijuna dolara.

Sada većinu vremena provodi putujući sa svojom djevojkom po svim kontinentima. Unovčio je veći dio svoje imovine, a sada je zadovoljan provesti vrijeme putujući i uživajući.

5. Bitcoin milijunaš Jered Kenna

bitcoin milijunaš

Iako je J. Kenna imao svoj Bitcoin na zasebnom tvrdom disku, oni su i dalje bili hakirani. * slika s: Twitter

Kennina priča služi kao upozorenje lesson za sve koji su uključeni u kriptovalute. Prije svega, Kenna je bio jedan od valova ranih ulagača u Bitcoin, za otprilike 2c kupio je mnogo Bitcoina i držao ih do prodavali su po 258 dolara. Ovo je astronomski uspon koji mu je donio milijune. Nažalost, bitkoini su mu hakirani i izgubio je mnogo od tih milijuna.

Ovo je poučna priča jer ističe i ogromne dobitke koji će se ostvariti s Bitcoinom, ali i rizike od krađe – iako je Kenna imao svoj Bitcoin na zasebnom tvrdom disku, ipak su bili hakirani. Ali to također pokazuje da vam u takvoj situaciji može izdržati određena otpornost; Kenna je bivši marinac i nastavio je raditi u Bitcoin-u (osnivajući drugu burzu nakon što je njegova prethodna slomila) i još uvijek ubirući blagodati svoje stručnosti. I ne zaboravite da još uvijek ima milijun ili dva da ga utješi zbog gubitka!

Nova tehnologija koja stvara novo bogatstvo

Jasno je da ukupni trend uzlaznog rasta čini mnoge ljude bogatima Bitcoinima. Razgovarat ćemo o tehnikama i praksama za ulaganje u buduće članke, pa uskoro provjerite ima li još sadržaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner