A legjobb 12 eszköz minden komoly kriptovaluta kereskedő (vagy tulajdonos) számára

A legjobb 12 eszköz minden komoly kriptovaluta kereskedő (vagy tulajdonos) számára

Ha egyáltalán követte a kriptovaluta piacokat, akkor minden kétséget kizáróan tudja, hogy ezek a piacok mennyire nyereségesek lehetnek. Ezeken a piacokon a lehetőségek száma egyszerűen észbontó. Egyszerűen megdöbbentő az az érték, amellyel ezek az eszközök felértékelődnek.

Hadd mondjak csak néhány számot, hogy szemléltethessem előző állításomat. Mindannyian tudunk a bitcoinokról, ezért ne menjünk oda. Az éter, a második legnépszerűbb kriptovaluta, csak 2017-ben 10 000% -kal nőtt. Ripple egy kisebb kriptopénz a piaci sapkát tekintve, és csak 2017-ben megduplázta az éter növekedését. Ezek az alakok önmagukért beszélnek.

De nem csak úgy fektetheti be a pénzét, hogy nem érti a piacokat. Kereskedőként hajlandóak vagyunk vállalni a kockázatot a pénzkeresés érdekében. Okosnak kell lennünk abban, hogyan fogadjuk el a pénzügyi kockázatokat és ehhez megalapozott döntésekre van szükségünk megbízható információk alapján.

Tudatos döntések meghozatalának képessége információforrásainktól és az általunk használt eszközöktől függ. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy megértsük a piacon uralkodó trendeket, a befektetők hangulatát és így tovább.

Ebben a cikkben a legjobb kereskedési eszközökről szeretnék beszélni, amelyek minden komoly kriptovaluta kereskedő rendelkezésére állnak.

Olvassa el: Cryptocurrency Trading: Step-by-Step Guide 2018-hoz

A legjobb piaci információforrások

1. CoinMarketCap

Igen, tudom, hogy valószínűleg tud a CoinMarketCap-ról, de annyi új ember lép be a kriptopénzpiacokra, és ezért beszélnem kell róla. Emellett nem tudom hangsúlyozni, hogy ez a látszólag egyszerűen piaci információforrás milyen fontos lehet.

Ez a weboldal összesíti a kriptopénzpiacok összes létfontosságú információját. Tisztességes képet kaphat az összes befektetett eszközről, amely van és egyetlen pillantásra naprakészen tarthatja a piaci kapitalizációkat, a teljes kereskedési volumen változását, és akár 7 napos árdiagramokat is kaphat.

2. CryptoWatch

A CryptoWatch egy másik webhely, amelyről szerintem tudnia kell. Ez a CoinMarketCap és a BitcoinWisdom hibridje, de jobb. Interaktív grafikonokat kínál az összes kriptovalutáról, és kiváló intuitív grafikonjain keresztül kiváló képet kaphat az összes piacról..

kriptovaluta kereskedési szoftver

A kriptográfia teljes világa a képernyőn a CryptoWatch segítségével

Amit nagyon szeretek A CryptoWatch az, hogy a NinjaTrader-hez hasonló, forgalomképes diagramokat kínál, vagyis kriptovaluta-kereskedési szoftver is. Természetesen fizetett szolgáltatás, de rendkívül értékes. És akár ingyen is kipróbálhatja a 30 napos ingyenes próbaverzióval.


Ó, abban az esetben, ha nem tudnád, melyek a forgalomképes listák, közvetlenül a grafikonokról kereskedhet a vásárolni kívánt árszintre kattintva és akár kattintással és húzással is módosíthatja függőben lévő rendeléseit, például a leállítási parancsokat.

3. Icostats

Ha érdekelnek a kezdeti érmeajánlatok vagy az ICO-k, és nem akarna mást, mint valami hasonlót CoinMarketCap az ICO-k számára akkor örömmel mondhatom el, hogy az Icostats az, amit keresett.

kriptovaluta kereskedési szoftver

Az Icostats címlapja

Az összes hiteles ICO-t megtalálja a weboldalon, az ajánlat mögött minden alapvető információval együtt. Ez lehetővé teszi azt is, hogy naprakész legyen az összes közelgő előértékesítésről. De ami a legfontosabb, emellett nyereségességi számológépeket is kínál az ICO-k számára ami jól jöhet, ha elemezni akarja a meglévő vagy potenciális beruházásokat.

A legjobb elemző és kereskedési eszközök

4. TradingView

A TradingView grafikus szolgáltatás és közösségi média platform kereskedők és befektetők számára. Csodálatos diagramokat kínál, amelyek megegyeznek a legtöbb professzionális grafikonplatformmal. Mivel a TradingView közösségi média platform is, áttekintheti a különböző kereskedők történetét, követheti őket, és tanulhat tapasztalataikból és szakértelmükből.

kereskedési eszköz

A TradingView, az egyik legerősebb charting platform

Megtalálható mindenféle indikátor, oszcillátor és kereskedési stratégia is. Azt is kínálja az egyik legnagyobb közösségi könyvtár létrehozott kereskedési eszközöket hogy tovább javítsuk kereskedési tapasztalatainkat. Ez egyszerűen egy hatalmas tudásbank az eszközök, ötletek szempontjából, és egy hely, ahol az új kereskedők kapcsolatba léphetnek a hivatásos kereskedőkkel.

5.. Coinigy

A Coinigy egy kriptovaluta kereskedési szoftver. Összekapcsolódik az összes főbb kriptovaluta-tőzsdék és lehetővé teszi, hogy ezen a platformon keresztül közvetlenül kereskedjen a diagramoktól. Valójában előnyben részesítés kérdése, ha kereskedni szeretne a grafikonokkal, vagy ha egy sávba szeretné beírni az árszinteket, mint a legtöbb kereskedési platform.

kriptovaluta kereskedési szoftver

A kriptovaluták vezető kereskedési platformja

Amíg a TradingView nem tud chart-kereskedést biztosítani a legtöbb kriptovaluta-tőzsdén, a Coinigy továbbra is kortalan marad. Lehet, hogy nem ez a legjobb platform a diagramelemzéshez, de mindenképpen a leghatékonyabb végrehajtási eszközöket kínálja és hihetetlenül értékes a napi kereskedők vagy a gyakori kereskedők számára.

6. BlockFolio

A BlockFolio az egyik személyes kedvencem. Ez egy mobilalkalmazás a multiplatform követési befektetési portfólió. Hadd magyarázzam el, hogyan működik. Az alkalmazás segítségével létrehozhat egy portfóliót, amely az összes befektetését nyomon követi több tőzsdén és platformon.

multiplatform követési befektetési portfólió

A teljes kriptovaluta portfólió a tenyerén a BlockFolio segítségével

Tegyük fel, hogy van bitcoinja a CoinBase-en, Ethereum a Bitfinex-en, Ripple és Monero a Poloniex-en, valamint Nxt és Bytecoin a Bittrex-en. Ez egy szép kis portfólió, de számos tőzsdén van. Csökkenti a tőzsdei kockázatot, de jelentősen növeli az erőfeszítéseket, hogy nyomon kövesse mindet.

Itt jön be a Blockfolio. Ez lehetővé teszi, hogy az összes befektetését egyetlen alkalmazásban tekintse meg. Akár árdiagramokat is megtekinthet, riasztásokat állíthat be, megvizsgálhatja a rendelési könyveket, mennyiségeket stb. Ez csak sokkal könnyebbé teszi befektetéseink kezelését. Ezért szeretem, és tudom, hogy ti is szeretni fogjátok.

7. GitHub

Most meglepődhet, ha megtalálta a GitHub-ot ezen a listán, de bízzon bennem, nagyon jó oka van annak, hogy szerepeljen a listán. Először is, a GitHub egy nyílt forráskódú tároló alkalmazásokhoz, kódokhoz, algoritmusokhoz stb., ha valami iránt érdeklődés mutatkozik, észrevehető tevékenységet talál a táron.

github

Itt két dologra koncentrálhat. Először is az elkövetések száma, ami valóban valamiben való érdeklődést vagy tevékenységet jelent. Figyelheti kedvenc kriptovalutáit, és folyamatosan ellenőrizheti a webhelyen végrehajtott elkötelezettségek számát. Ha az elkövetések száma drámaian megnő, biztos lehet benne, hogy a közösség fokozott érdeklődést mutat a kriptovaluta iránt, ami potenciálisan befolyásolhatja az árát is.

Amellett, hogy a jövőbeni árat prediktív mutatóként alkalmazzuk, a műszakilag tehetségeseknek vannak más felhasználási lehetőségei is. Megtalálhatod ezer különböző típusú kereskedési algoritmus, bot integrációs API és még sok más.

A legjobb hűtőtároló hardver pénztárca

8. Ledger Wallet

Semmi sem fontosabb, mint a befektetések és a nyereség védelme. Erre nincs jobb módszer, mint befektetésének vagy nyereségének hűtőházba történő áthelyezése. Abban az esetben, ha nem tudja, a hűtőraktár azt jelenti, hogy a kriptovalutákat offline módon tárolja, ami immunitást okoz számítástechnikai támadásokkal és feltörésekkel szemben.

hardver pénztárca

Kedvenc hardvertárcám, a Ledger Wallet

A Főkönyvi pénztárca szerény véleményem szerint a legjobb megoldás, ha hardveres pénztárcát keres a kriptovaluták offline tárolására. Alig 63 dolláros kikiáltási árával úgy gondolom, hogy ez a legnagyobb ár-érték arányt kínálja.

Ettől eltekintve szinte az összes népszerű kriptovalutát támogatja, beleértve, de nem kizárólag az alábbiakat:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Gondolatjel
 • Dogecoin
 • Zcash
 • Ripple
 • Neo

És tudod mit, ez is segít megvédeni a saját veszélyes hajlamainkkal szemben. Legalábbis számomra ez nagyon igaz. Ez egyszer elejtettem a hardver pénztárcát, és eltörtem. Képzelje el, mi ment át rajtam. De szerencsére te Vissza tudtam szerezni az összes kriptovalutát a pénztárcán.

Akár elveszíti, megtörik, akármi elképzelhető, a Ledger Wallet megvéd mindenektől. Ez a tökéletes hardver pénztárca. Biztonságban és biztonságban fogja tartani a kriptovalutákat. Ezt garantálni tudom neked. 

A legjobb közösségi információs eszközök

9. Laza

A laza, biztos vagyok benne, hogy mindannyian tudjátok, egy online együttműködésen alapuló munkahely. A Slacknek számos csoportja van professzionális befektetők és komoly kereskedők jönnek beszélgetni a piacokról, stratégiázni és megvitatni az új kriptovalutákat. Jómagam ebbe a csoportba tartozom, és személyes tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy a csoportokra vonatkozó információk egyszerűen nélkülözhetetlenek.

Én személy szerint úgy gondolom, hogy ehhez a két csoporthoz mindenkinek csatlakoznia kell, függetlenül tapasztalati szintjétől:

 • Cryptominded
 • Kripto akvárium

Ne feledje, hogy nem szabad csak azokra a csoportokra korlátozódnia, amelyeket mondok. Menjen ki, találjon további csoportokat, amelyek úgy gondolják, hogy növelhetik jövedelmezőségét. És ha valóban valódi értéket talál, mindenképpen kommentáljon és ossza meg velünk a többieket.

10. távirat

A Telegram egy azonnali üzenetküldő szolgáltatás, és a Slackhez hasonlóan a Telegramon is megtalálhatunk kriptovaluta-alapú csoportokat. Valójában, sokkal több csoport van a táviratban, ezért kell egy kis házi feladatot elvégeznie hogy megtalálják azokat, amelyek valóban kínálnak némi értéket.

Ezek azok a csoportok, amelyek véleményem szerint kiválóak, és mindenképpen érdemes megnézni őket:

 • @WhaleClubBTC
 • @TheCoinFarm
 • @AugerProject
 • @GnosisPM

11. Reddit

Reddit, az internet címlapja. Ha komolyan foglalkozik a kriptovaluták kereskedésével, A Reddit-nek a második természetté kell válnia. Tudnia kell a Reddit összes hasadékát, mint a tenyerét.

Reddit az a kriptovalutákkal kapcsolatos összes hír és információ eredeti forrása.

Minden új kriptovaluta fehér könyvét közzétette a Reddit-en, és ez az a hely, ahová jár, ha információit a forrásból szeretné beszerezni.

Megtalálja a legkomolyabb kriptográfusokat a Reddit-en, akik grillezik az alkotókat, hogy megértsék az új kriptovalutákat vagy a meglévő kriptopénzek frissítéseit. Ha még a hírek hírében akarsz lenni a körben, a Reddit a hely.

Ha információt szeretne találni az Önt érdeklő kriptovalutákról, egyszerűen a Google nevét írja, és a végére írja be a Reddit-et. Megtalálja annak hivatalos Reddit oldalát, valamint a kriptovalutákkal kapcsolatos számos más oldalt.

12.. Facebook csoportok

Magától értetődik, hogy a Facebook a legnagyobb és legszélesebb körben használt közösségi hálózati platform. Tehát természetesen sok jó embert talál, mint te és én hálózatépítés és kriptopiacok beszélgetése Facebook csoportok. Nem fogok ebbe belemenni túl sokat, mert tudod, mi a Facebook és hogyan működik.

Csak adok néhány csoportot, amelyeket megnézhet, ha érdekli:

Összegzés

Van egy oka annak, hogy a nagy falutcai kereskedők ennyit költenek divatos kereskedési eszközeikre. A rendelkezésünkre álló eszközök óriási szerepet játszanak a munka eredményében, és ez igaz, függetlenül attól, hogy hosszú távú befektető vagy rövid távú kereskedő vagy.

Ezek az eszközök nem biztos, hogy garantálják a sikert az Ön számára, ez teljes mértékben Önön múlik. De biztosíthatlak arról, hogy valóban növelni fogják a termelékenységet és a hatékonyságot. Ez segít a munkafolyamatok egyszerűsítésében, és lehetővé teszi, hogy több időt fordítson fontos dolgokra.

Olvassa el: 9 Cryptocurrency Platform for Crypto Trading 2018-ban

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map