Gemini Exchange Review: Cjelovit vodič

Blizanci su jedna od najpouzdanijih, dobro reguliranih i transparentnih burzi kriptovaluta na tržištu. No, za sve svoje prednosti, ovo je ograničena platforma, a neke od glavobolja mogu vas natjerati da dobro razmislite. Našao sam puno zastarjelih ili obmanjujućih recenzija na webu. Zbog toga smo odlučili napisati ovu ažuriranu recenziju o Blizancima.

Početna stranica razmjene blizanaca

The Blizanci razmjena je samoproglašena svjetska klasa digitalne razmjene imovine s istaknutom potporom slavnih. Osnovao Blizanci Winklevoss (dečki od kojih je Zuckerberg ukrao Facebook), to je New York trust company koji je prihvatio jednu stvar koju kripto zajednica najviše mrzi: regulaciju.

Uz stroge propise države New York, financijsku transparentnost i FDIC osiguranje, jedna je od najsigurnijih oklada na inače nestabilnom tržištu.

Nema mnogo naprednih značajki, ali smatrao sam ga glatkim, brzim i prilično intuitivnim. Ima jednu značajku koja mi se posebno svidjela: istovremeno uravnotežuje, naručuje i cijene, tako da ne gubite novac zbog sporog učitavanja (više o tome dolje).

U ovom vodiču pronaći ćete naknade za razmjenu Blizanaca, provjeru, značajke, valute, objašnjenja i još mnogo toga.

Glavne prednosti razmjene Blizanaca

Što je Gemini Bitcoin razmjena?

Razmjena Gemini je digitalna burza imovine koja je specijalizirana za prodaju i trgovinu Bitcoina i Ethereum za američke dolare. To je i broker i tržište. To znači da možete kupiti Bitcoin izravno od njih (poput mjenjačnice u zračnoj luci) ili trgovati s drugim imateljima kriptovaluta (poput New York Stock Exchange-a).

Za razliku od većine drugih tvrtki, razmjena Blizanaca izuzetno je dobro regulirana. To mu daje mogućnost da se kvalificira za skrbničke usluge također. Kao potpuno usklađena tvrtka pridržava se strogog protokola usklađenosti. Za trgovce i institucije s visokim prihodima ovo je blagodat. Za većinu ljubitelja kriptografije to je čisto zlo (pretjerivanje).

coinmarketcap.com o BlizancimaStvarnu cijenu kriptovalute Gemini možete pronaći na Coinmarketcap.com

 • Osnovan: 2015
 • DIREKTOR TVRTKE: Cameron i Tyler Winklevoss
 • Valute: BTC, ETH, USD
 • Načini plačanja: Kripto, žičani prijenos, ACH
 • Verifikacija: Da
 • App: Ne
 • Sjedište: New York
 • Naknade: Naknade za trgovanje stvarateljem (0% -. 25%) | Naknade za polog / podizanje: BESPLATNO!

Gemini su 2015. godine osnovali poznati Winklevii, Cameron i Tyler. Do 2016. godine postala je prva licencirana Ethereum razmjena na tržištu. Blizanci su željeli stvoriti sigurnu razmjenu koja je krenula u drugom smjeru od konkurencije i prihvatila područje stvarnih financija. Trenutno se bavi samo BTC-om i ETH-om, ali ima visoko likvidno tržište Bitcoina. Prema Coinmarketcap.com, ima 24-satni obujam od preko 88 milijuna dolara (veljača 2018.). Ovdje nikada ne bi trebalo biti teško sklopiti BTC.

Značajke

Funkcionalnost

Sučelje je glatko i intuitivno, a mehanizam trgovanja trenutno uravnotežuje. Ograničeno je, ali dobro radi ono što čini.

Sigurnost

Burza Gemini jedna je od najbolje reguliranih i najskladnijih tvrtki u industriji. Osiguranje, sigurnosni protokoli i financijska regulativa čine ga sigurnim za vaš novac.

Valute

Bitcoin i Ethereum možete kupiti / prodati / trgovati samo s USD.

Ugled

Otkrili smo da je reputacija Blizanaca vrlo dobra u zajednici u smislu sigurnosti i funkcionalnosti. Postoji jaka nesklonost zbog veza s državnim propisima, ali to je otprilike to.

Podrška

Postoji snažan odjeljak s čestim pitanjima i podrška e-poštom uglavnom odgovara mojem istraživanju. Oni, međutim, nemaju telefonsku podršku. To je malo smeta.

Naknade

Naknade proizvođača / taktera u osnovi su industrijski standardi, osim naknada proizvođača, koje su malo više od konkurenata (, 25%).

Sve u svemu

Kakva je, Gemini razmjena je izvrsna – sigurna, glatka i transparentna. Ali ograničeno je i nema anonimnosti.

Jesu li Blizanci sigurni? | Sigurnost Blizanaca

Budući da je “je li Blizanac siguran?” jedna je od najčešćih tema na webu, mislila sam da ću tamo započeti.

DA, razmjena je možda najsigurnija oklada na tržištu za kupnju Bitcoina. Ima značajke koje biste očekivali od BTC razmjene:

 • 2FA: Dvofaktorska autentifikacija dodatni je korak sigurnosti kako biste bili sigurni da nitko ne ulazi na vaš račun. Postavili ste putem Google autentifikator i ovo šalje kôd na vaš telefon svaki put kad se prijavite. Zatim unesete jednokratni kôd za pristup svom računu.
 • Amazon Web Services: Vaši Bitcoini zaštićeni su Amazonovom zaštitom u oblaku. Njihovi dokazani dosjei pružili su mi mir.
 • Hladno skladištenje: Velika većina imovine drži se izvan mreže u sustavu „hladnjača”, Što znači da nisu povezani s mrežom ili ranjivi na hakere.

SAVJET

Hladno skladištenje nije samo za masovne razmjene. Ako imate dobar broj Bitcoina (ili drugih kovanica), držite ih offline i u hladnjači. To je jedini način da ih 100% zaštitite od hakera. Ako želite naučiti kako zaštititi svoje Bitcoine od hakera, pročitajte ovaj članak na sigurno pohranjivanje Bitcoina je jedini koji ćete ikada morati pročitati.

No osim sigurnosti web mjesta, imaju i mjere financijske sigurnosti koje druge burze nemaju (u dobru ili u zlu …).

 • Računi osigurani od FDIC-a
 • Potpuno licencirana i regulirana
 • Segregirani fondovi pravno se razlikuju od poslovnih fondova

Možete biti sigurni da su vaš novac i podaci sigurni na razmjeni Blizanaca.

** OBAVEZNO PROČITATI **: potreban je vaš broj socijalnog osiguranja – Kao povjerenička tvrtka države New York, razmjena je potrebna za prikupljanje vašeg broja socijalnog osiguranja. To je u skladu s bankarskim standardima i pravilima protiv pranja novca. Oko web-a vladao je određeni skepticizam.

Blizanci recenzijeTo je potpuno normalno. Ne brinite zbog toga.

To je potpuno normalno. Ne brinite zbog toga.

Tko su blizanci Winklevoss?

Blizanci WinklevossT Blizanci Winklevoss

Cameron i Tyler Winklevoss možda prvi Bitcoin milijarderi, ali bili su poznati puno prije nego što je kriptovaluta bila svakodnevni pojam. Blizanci su zamislili ideju koja će na kraju dovesti do Facebooka dok su bili na Sveučilištu Harvard. Sud je zapravo utvrdio da im je Mark Zuckerberg (osnivač Facebooka) dugovao odštetu od 65 milijuna dolara (oni su tada uložio 11 milijuna dolara u Bitcoin).

Njihovo iskustvo u legalnom svijetu poslovanja natjeralo ih je na stvaranje kripto burze koja je premostila jaz između „otoka“ digitalne imovine i stvarnog novca „kopna“.

Koje su naknade za blizance za kupnju, trgovanje i polaganje?

Razmjena Gemini zapošljava dinamičan raspored naknada za proizvođača / preuzimače. U osnovi, web lokacija izračunava vašu naknadu na temelju dvije stvari:

 • Povećavate li ili smanjujete likvidnost.
 • Koliko ste trgovali u zadnjih 30 dana.

Velika većina trgovaca platit će 25% za naknadu za tvorce i uzimatelje. Naknade za igrača mogu se spustiti do 10%, a naknade za proizvođače mogu pasti na 0%, ovisno o količini.

Imam nekoliko dobrih vijesti o depozitima: BESPLATNI su!

Naknade za polog i povlačenje sredstava za BlizanceNaknade za polog i povlačenje sredstava za Blizance

Naknade za razmjenu blizanaca naspram konkurencije

Bitstamp: .Naknada za trgovanje od 25% | Naknada za kreditnu karticu od 5%

Bittrex: .Naknada za trgovanje od 25%.

Lokalni Bitcoin: Bez “naknada” | 1% provizije na prodaju | Više cijene novčića

Bitfinex: Proizvođač: .1% / Zauzimač: .2%

Koje su mogućnosti pologa za Blizance za američke / međunarodne kupce?

Blizanci su trenutno dostupni u 46 država, Portoriku, Velikoj Britaniji, Singapuru, Južnoj Koreji i Hong Kongu.

Opcije pologa ograničene su na ACH, bankovni prijenos i Bitcoin ili Ethereum. Mjenjačnica posluje samo u američkim dolarima.

Mogućnosti pologa za Blizance za američke / međunarodne kupce

Koja su ograničenja Blizanaca za potvrđene korisnike?

Nakon što vaš račun bude potvrđen, postat ćete podložni nekim ograničenjima. Za razliku od konkurenata, Blizanci podvrgavaju sve istim granicama. Nema razina.

Pojedinci

 • Dnevno: 500 dolara
 • Mjesečno: 15.000 USD
 • Povlačenje: 100.000 USD dnevno

NEMA OGRANIČENJA za depozite ili isplate kriptovaluta.

Ograničenja za blizance za institucijeAko ste institucija, vaša su ograničenja malo viša.

Ako ste institucija, vaša su ograničenja malo viša.

Kako koristiti Gemini Bitcoin Exchange | Registracija, verifikacija, financiranje i kupnja BTC-a

Postavljanje tvrtke Gemini zahtijeva malo više birokracije od ostalih razmjena. Ali to je ono što očekujete od jako regulirane institucije s otmjenim licencama. Ovdje ću ukratko opisati kako se prijaviti i ovdje koristiti razmjenu.

1) Registrirajte se

Ići Blizanci.com i kliknite Registriraj u gornjem desnom kutu.

Registracija blizanacaNa početnoj stranici kliknite Registriraj se.

Unesite nekoliko osnovnih podataka, a zatim potvrdite svoju adresu e-pošte.

2) Postavite 2FA

Kao dodatnu sigurnosnu mjeru prvo morate postaviti 2FA. Ovo će koristiti vaš mobilni uređaj za potvrdu prijava na vaš račun.

2FA za sigurnost2FA je važan za sigurnost.

3) Unesite detalje i potvrdite svoj račun

Odavde samo trebate potvrditi svoj bankovni račun, identitet i dokumente. Svoj identitet možete potvrditi prijenosom važeće vozačke dozvole. Za podnositelje zahtjeva koji nisu iz SAD-a bit će potrebno potpuno skeniranje računa za komunalne usluge. Napomena: bankovni izvodi se NE prihvaćaju.

PITANJE: Koliko traje provjera Blizanaca?

Odgovor je da ovisi. Većina kupaca nema problema s provjerom. Drugi tvrde da to traje tjednima. Na web mjestu piše “što je brže moguće”. Dobra vijest je da su Blizanci relativno slobodni od pitanja podrške drugih razmjena (o tome kasnije).

4) Financirajte svoj račun

Financiranje vašeg Gemini računaFinanciranje je prilično jednostavno i upravo je postalo puno lakše.

Financiranje je prilično jednostavno i upravo je postalo puno lakše.

Blizanci najavio trenutno financiranje ACH-a 31. siječnja 2018.

5) Kupite Bitcoin

Sučelje za trgovanje relativno je jednostavno. Da biste kupili, samo kliknite taj veliki gumb u donjem desnom kutu.

Kupujte kriptovalutu na BlizancimaPosljednji korak je kupnja vaše omiljene kripto valute.

Ako želite trgovati Bitcoin-om, razmjena Blizanaca nudi nekoliko vrsta trgovine.

Kontinuirano trgovanje

 • Tržište
 • Ograničiti
 • Trenutno ograničenje ili otkazivanje
 • Ograničenje proizvođača ili otkazivanja

Jesu li blizanci pouzdani | Jesu li Blizanci ugledna razmjena?

Za razliku od većine razmjena, Blizanci nisu meta stalne navale negativnosti. Iako mnogi korisnici interneta tvrde da druge razmjene nisu ništa drugo do biblijska pošast, malo je negativnih kritika o Blizancima.

Zapravo, recenzija uopće nema puno. Mislim da je to ponajviše zato što postoji ekskluzivna klijentela koja ga koristi, a većina se ne sagne do razine neutemeljene negativnosti. To ne znači da je razmjena savršena. Provjerimo što sam pronašao o reputaciji Blizanaca.

Pozitivne kritike

Pozitivne kritike o razmjeni Blizanaca usredotočile su se na činjenicu je li bila sigurna, ugledna i brza. Trgovanje, korisničko sučelje i propisi pružali su korisnicima određeni mir koji drugi nemaju. Također, korisnici vole transparentnost. U svijetu u kojem je većina tvrtki obavijena tajnom, Blizanci se ponosno razmeću svojom slavnom osobom.

Ugled razmjene BlizanacaUgled razmjene blizanaca

Negativne recenzije

Negativne recenzije usredotočene su na nekoliko stvari, uglavnom na činjenicu da možete trgovati samo BTC, ETH i USD. Ostale nedoumice imaju ograničenu podršku i funkcionalnost. Idem Blizanci Reddit je daleko drugačiji od ostalih razmjena. Većina je razmjena meta stotina tema o lošoj usluzi. Naslovnica Gemini’s prilično je pitoma u usporedbi.

smiješna recenzija Blizanaca

“Moju ženu nije briga”. Možda najbolji naslov teme koji sam ikad vidio na kripto podnaslovu.

Kroz tešku regulaciju i snažan javni poticaj, Facebook blizanci stekli su povjerenje javnosti i kripto zajednice (iako se dosta ne sviđa njihovim vezama s vladom!). Čini se da je jedino pitanje slučajno dugo čekanje.

Top 3 alternative za blizance za više valuta

Bitcoin i Ethereum to ne rade umjesto vas? Ima dosta konkurenata koji nude stotine rijetkih alt kovanica za špekulacije. Postoje čak i drugi koji vam omogućavaju da trgujete fiat valutama poput eura, rublja ili britanske funte. Evo top 3 alternative za Blizance za više kovanica i valuta.

1) Binance

Logotip Binance razmjene

Binance je azijski suparnik većini američkih burzi. Kad se kaže razmjena svijeta, to i znači. Postoji 370 + trgovačkih parova i mnoštvo kovanica za koje većina ljudi nikad nije čula. Kompletan je s ludim Maserati poklonima, dubinskim sučeljem za trgovanje i dovoljno alata koji trgovcima pomažu da savladaju umijeće zarađivanja novca na tržištu. To je samo kripto razmjena, ali je savršeno mjesto za vas da pokušate zaraditi tonu novca ulaganjem u nove kovanice! Obavezno pročitajte cijeli članak pregled razmjene Binance s CryptoPositive PRIJE TRGOVANJA kako biste znali kako izbjeći rizike.

2) Coinbase

Logotip razmjene Coinbase

Coinbase je najveći bitcoin posrednik na svijetu. To je bez sumnje jedan od najsigurnijih i najprikladnijih načina ulaska na BTC tržište. Zapravo je odatle i ime. Na ovom mjestu kupljeno je i prodano preko 50 milijardi dolara. Kupcima nudi siguran i siguran način kupnje Bitcoina, Ethereuma i Litecoina. Ne nudi mnogo više valuta od razmjene Gemini, ali to je početak. Mijenjač igre je taj što vas povezuje s GDAX, što je razmjena s boljom funkcionalnošću od Blizanaca. Naknada za kupnju karticom iznosi 3,99%. Čitati cjelovita recenzija Coinbasea od CryptoPositive da biste znali zašto je Coinbase izvrstan za kupnju Bitcoina, ali korisnici počinju s njim postavljati probleme.

3) Poloniex

Poloniex logotip razmjene

Najaktivnija svjetska razmjena imovine, Poloniex je likvidna, glatka i kovanicama bogata burza. Možete trgovati preko 80 kovanica i 170 + parova s ​​nevjerojatnom likvidnošću. Njegova funkcionalnost nije dobra kao Blizanci, ali savršena je za trgovce koji žele sudjelovati u akciji s drugim velikim imenima na tržištu. Nedavno je reputacija pogodila (veljača 2018.). Neki su se korisnici žalili na probleme povlačenja, a drugi na uvjete korištenja. Ipak, ostaje solidna razmjena. Čitati cjelovita recenzija Poloniexa iz CryptoPositive znati sve prije nego što trgujete.

Usporedba: Blizanci i Bittrex | Koja je najsigurnija razmjena bitcoina?

Sigurnost je briga br. 1 za sve koji trguju Bitcoinima. Jedino što stoji između vas i gubitka novca koji ostavite na burzi je sigurnost web mjesta. Zato burze troše milijune u stjecanje vašeg povjerenja. Blizanci i Bittrex su dva najbolja u industriji. S jedne strane, Facebook milijarderi koji su premostili jaz između digitalne valute i stvarnog novca. S druge strane, tim sigurnosnih čudaka koji su vrhunsku sigurnost najvećih svjetskih tehnoloških tvrtki doveli u područje Bitcoina.

Pripremimo se za igru!

Bittrex na prvi pogled

Bittrex je razmjena digitalnih valuta sljedeće generacije s velikom sigurnošću i funkcionalnošću. Njegovo dubinsko sučelje omogućuje korisnicima obavljanje raznih poslova pomoću teško izgovorljivih alata. Postoji mnogo više od 250 novčića koji mogu pobuditi vaš interes, a naknade su standardne 25% na svim obrtima. Njegova je slava tvrdnja da ga je osnovao tim izvršitelja sigurnosti iz nekih od najvećih imena internetskog svijeta (Amazon, Microsoft itd.). Funkcionalnost, novčići i sigurnost pomogli su joj da stekne veliku reputaciju u zajednici.

Loša strana: To je SAMO KRIPT. Ne možete koristiti USD za financiranje vašeg računa. Povrh toga NIJE POČETNO PRIJATELJSKO.

Glava uz glavu

 • Sigurnost: Pranje
 • Naknade: Blizanci
 • Kovanice: Bitrex
 • Trgovanje: Bittrex
 • Kupite ing: Blizanci
 • Fiat: Blizanci
 • Funkcionalnost: Bittrex
 • Za početnike: Blizanci
 • Podrška: Bittrex

Pobjednik: TIE

KORISTITE Blizance ako ste početnik koji želi kupiti svoj prvi Bitcoin na sigurnoj platformi ili instituciji koja trguje ogromnim iznosima.

KORISTITE BITTREX ako želite trgovati svim novčićima koje možete zamisliti koristeći samo kriptovalute i imate iskustva u trgovanju.

CryptoPositive voli / ne voli

U vezi s onim što čine, kod Blizanaca nema previše nevolje. Nema najveću funkcionalnost ili složenost, ali nikad ne tvrdi da ima niti jedno. To je sigurna i dobro regulirana razmjena koja se fokusira samo na kupnju / prodaju / trgovinu Bitcoina i Ethereuma za američke dolare.

Provjerimo neke glavne lajkove i antipatije.

Sviđanja

Za početnike

Svoj prvi Bitcoin možete kupiti putem intuitivnog sučelja. A sve od brokera koji je pouzdan. Nije loše mjesto za početak za početnike.

Glatka funkcionalnost

Za kupnju BTC-a sve je teklo bez problema. Blizancima nema puno, zbog čega to može ići tako brzo.

Nekoliko izdanja

Neki su imali problema s provjerom i pologom, ali nije ništa blizu onome kroz što prolaze druge razmjene (gledajući vas, CEX.IO).

Ne sviđa mi se

Nekoliko valuta

Na burzi Gemini dostupni su samo Bitcoin ili Ethereum. A razmjena radi samo u USD. Nije sjajno za ljude koji žele začiniti stvari.

Teška regulacija

Sve licence i propisi stvaraju obruče kroz koje nije zabavno preskakati. Ipak se na kraju isplati zbog duševnog mira.

Metode Plačanja

Nijedna kreditna kartica ili druge valute ne čine je teškom za stanovnike koji nisu stanovnici SAD-a ili za ljude bez kriptografije.

Česta pitanja o Blizancima | Je li to legitimno, je li novčanik, imaju li blizanci aplikaciju?

Podrška Blizancima prilično nedostaje, a pronalaženje pravih informacija teško je. Ovdje sam stavio odgovore na najčešća korisnička pitanja s weba kako bih olakšao stvari (ne morate mi zahvaljivati. Bilo bi lijepo, doduše).

P: Je li razmjena blizanaca sigurna i zakonita?

O: Da. Iscrpno sam ovo pokrio. Jedan je od najsigurnijih na tržištu.

P: Razmjenjuju li Blizanci novčanik?

O: Da, možete pohraniti BTC na njegov vrući novčanik, ali NIJE preporučljivo ikad pohraniti više Bitcoina nego što vam treba na razmjeni. Nikada ne držite svoj BTC negdje nad kojim nemate kontrolu.

P: Prihvaćaju li Gemini PayPal?

O: Ne, depozit možete izvršiti samo putem žice, ACH-a ili kripto-podataka u USD.

P: Imaju li blizanci aplikaciju?

O: Ne.

P: Zašto se cijene bitcoina razlikuju kod blizanaca?

O: Cijena BTC-a temelji se na tržištu, a ne na drugim burzama.

P: Koliko treba Blizancima da potvrde svoj identitet?

O: Razmjena kaže samo “što je brže moguće”. Većina korisnika brzo provjerava svoje osobne iskaznice.

Presuda o pregledu Blizanaca: Jesu li Blizanci dobra razmjena bitcoina?

Iako je mlađi od većine konkurenata i nudi samo Bitcoin i Ethereum, zajednica voli razmjenu Blizanaca. To nešto govori. Niske naknade, dobra funkcionalnost, pouzdana podloga i teška regulativa čine ga izvrsnim mjestom za pridošlice koje traže sigurnost. Na tržištu punom sjenovitih razmjena koje vam jedva vraćaju e-poštu, podrška Blizanaca dobro je podnijela nalet negativnosti.

Nije vrlo složen i ne možete raditi puno toga osim što kupujete i trgujete BTC-om na osnovni način (dražba je dostupna, ali nema trgovanja maržom), ali za ono što radi vrhunska je.

Presuda: Izvrsno za početnike, sigurnosne nakaze i institucije koje žele trgovati BTC-om na likvidnom tržištu. Loše za iskusne trgovce koji žele više valutnih parova.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner