Gemini Exchange Review: Teljes útmutató

A Gemini az egyik legmegbízhatóbb, legszabályozottabb és legátláthatóbb kriptovaluta-tőzsde a piacon. De minden előnye ellenére korlátozott platform, és néhány fejfájás kétszer is elgondolkodtathatja Önt. Sok elavult vagy félrevezető véleményt találtam az interneten. Ezért döntöttünk úgy, hogy megírjuk ezt a friss Gemini-áttekintést.

Gemini csere honlapja

A Ikrek exchange egy önjelölt világszínvonalú digitális eszközcsere magas rangú hírességek támogatásával. Alapította a Winklevoss ikrek (a srácok, akiktől Zuckerberg ellopta a Facebookot), ez egy New York-i bizalmi társaság amely felölelte az egyetlen dolgot, amelyet a kriptográfiai közösség a legjobban utál: a szabályozást.

New York állam szigorú szabályozásával, pénzügyi átláthatóságával és az FDIC biztosításával az egyik legbiztonságosabb fogadás az egyébként ingatag piacon.

Nincs sok speciális funkciója, de simának, gyorsnak és meglehetősen intuitívnak találtam. Van egy olyan jellemzője, ami különösen tetszett: egyenleget, megrendeléseket és árakat jelent egyszerre, így nem veszít pénzt a lassú betöltési időkből (erről bővebben alább.

Ebben az útmutatóban megtalálhatja a Gemini csere díjait, ellenőrzését, szolgáltatásait, pénznemeit, magyarázatait és egyebeket.

A Gemini cseréjének fő előnyei

Mi az a Gemini Bitcoin Exchange?

A Gemini tőzsde egy digitális eszközcsere, amely a Bitcoin és Ethereum amerikai dollárért. Bróker és piactér egyaránt. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül tőlük vásárolhat Bitcoin-t (például a repülőtér valutaváltóját), vagy kereskedhet más kriptovaluta-tulajdonosokkal (például a New York-i tőzsdével)..

A legtöbb más céggel ellentétben a Gemini tőzsde rendkívül jól szabályozott. Ez lehetőséget ad arra, hogy megfeleljen letéti szolgáltatások is. Teljes körűen megfelelõ vállalatként betartja a szigorú megfelelési protokollt. A magas jövedelmű kereskedők és intézmények számára ez áldás. A legtöbb kriptográfia számára ez tiszta gonoszság (túlzás).

coinmarketcap.com az IkrekrőlA Gemini kriptovaluta tényleges árát a Coinmarketcap.com oldalon találja meg

 • Alapított: 2015
 • Vezérigazgató: Cameron és Tyler Winklevoss
 • Pénznemek: BTC, ETH, USD
 • Fizetési lehetőségek: Titkosítás, átutalás, ACH
 • Igazolás: Igen
 • App: Nem
 • HQ: New York
 • Díjak: Maker-Taker kereskedési díjak (0% -. 25%) | Betéti / felvételi díjak: INGYENES!

A Gemini-t 2015-ben alapították a híres Winklevii, Cameron és Tyler. 2016-ra ez lett az első engedélyezett Ethereum tőzsde a piacon. Az ikrek biztonságos cserét akartak létrehozni, amely más irányba ment, mint a versenytársak, és magáévá tette a valós pénzügyek területét. Jelenleg csak BTC-vel és ETH-val foglalkozik, de rendkívül likvid Bitcoin-piaca van. Alapján Coinmarketcap.com, 24 órás forgalma meghaladja a 88 millió dollárt (2018. február). Soha nem lehet nehéz itt BTC-kereskedést lebonyolítani.

Jellemzők

Funkcionalitás

A felület sima és intuitív, és a kereskedési mechanizmus azonnal egyensúlyba kerül. Korlátozott, de azt teszi, amit jól csinál.

Biztonság

A Gemini tőzsde az egyik legjobban szabályozott és az előírásoknak megfelelő vállalat az iparban. Biztosítása, biztonsági protokolljai és pénzügyi szabályozása biztonságos fogadássá teszi a pénzét.

Pénznemek

Csak USD-vel vásárolhat / adhat el / kereskedhet a Bitcoin-on és az Ethereumon.

Hírnév

Megtaláltuk az Ikrek hírnevét a közösség körében a biztonság és a funkcionalitás szempontjából. Az állami szabályozáshoz fűződő kapcsolatok miatt erős ellenszenv van, de ennyi.

Támogatás

Van egy erős GYIK szakasz, és az e-mailes támogatás általában reagál a kutatásomra. Telefonos támogatásuk azonban nincs. Ez egy kis bosszúság.

Díjak

A készítői / átvevői díjak alapvetően ipari szabványok, kivéve a gyártói díjakat, amelyek kissé magasabbak, mint a versenytársak (, 25%).

Átfogó

Amiért van, az Ikrek cseréje nagyszerű – biztonságos, sima és átlátható. De korlátozott, és nincs névtelenség.

Az Ikrek biztonságos? | Ikrek biztonsága

Mivel „biztonságos az Ikrek?” az egyik leggyakoribb téma az interneten, gondoltam ott kezdem.

IGEN, a tőzsde talán a legbiztonságosabb fogadás a piacon a Bitcoin vásárlásához. A BTC-tőzsdétől elvárható tulajdonságokkal rendelkezik:

 • 2FA: A kétfaktoros hitelesítés a biztonság további lépése annak biztosítására, hogy senki ne kerüljön be a fiókjába. Keresztül állítottad be Google Authenticator és ez minden alkalommal, amikor bejelentkezik, kódot küld a telefonjára. Ezután meg kell adnia az egyszeri kódot a fiókjához való hozzáféréshez.
 • Amazon Web Services: A bitcoinjaidat az Amazon felhőbiztonsága védi. Bizonyított eredményeik nyugalmat adtak nekem.
 • Hűtőtárolás: Az eszközök túlnyomó részét offline állapotban tartjákhűtőház”, Vagyis nem kapcsolódnak az internethez, és nem sérülékenyek a hackerek számára.

TIPP

A hűtőház nem csak tömeges cserékre szolgál. Ha szép számmal rendelkezik Bitcoinnal (vagy más érmével), tartsa offline állapotban a hűtőházban is. Ez az egyetlen módja annak, hogy 100% -ban biztonságban tartsuk őket a hackerek ellen. Ha meg akarja tanulni, hogyan védheti meg Bitcoins-ját a hackerek ellen, akkor ez a cikk a biztonságosan tárolja a Bitcoins-t az egyetlen, amit valaha is el kell olvasnia.

De a webhely biztonságán kívül vannak olyan pénzügyi biztonsági intézkedéseik is, amelyek más cseréknél nincsenek (jóban vagy rosszban …).

 • FDIC-biztosított számlák
 • Teljesen engedélyezett és szabályozott
 • Az üzleti alapoktól jogilag megkülönböztetett elkülönített alapok

Biztos lehet benne, hogy pénze és információi biztonságban vannak az Ikrek cseréjén.

** KELL olvasni **: kötelező a társadalombiztosítási számod – New York állam vagyonkezelő társaságaként a csere szükséges a társadalombiztosítási szám összegyűjtéséhez. Ennek meg kell felelnie a banki előírásoknak és a pénzmosás elleni szabályoknak. Az interneten volt némi szkepticizmus ezzel kapcsolatban.

Ikrek véleményekEz teljesen normális. Ne aggódj miatta.

Ez teljesen normális. Ne aggódj miatta.

Kik a Winklevoss ikrek?

A Winklevoss ikrekTA Winklevoss ikrek

Cameron és Tyler Winklevoss lehet, hogy az első Bitcoin milliárdosok, de jóval azelőtt híresek voltak, hogy a kriptopénz mindennapos kifejezés volt. Az ikrek a Harvard Egyetemen töltötték fel azt az ötletet, amely végül a Facebookhoz vezet. Valójában egy bíróság megállapította, hogy Mark Zuckerberg (a Facebook alapítója) 65 millió dolláros kártérítéssel tartozik nekik (akkor 11 millió dollárt fektetett be Bitcoinba).

A legális üzleti világban szerzett tapasztalataik arra késztették őket, hogy hozzanak létre egy kriptotőzsdét, amely áthidalja a szakadékot a digitális eszközök „szigete” és a valós pénz „szárazföld” között.

Mik a Gemini díjai a vásárlásért, a kereskedésért és a befizetésért?

A Gemini tőzsde dinamikus készítő / elvevő díj ütemtervet alkalmaz. Alapvetően a webhely két dolog alapján számítja ki a díjat:

 • Akár növeli a likviditást, akár csökkenti.
 • Mennyit cseréltél az elmúlt 30 napban.

A kereskedők túlnyomó többsége 25% -ot fizet mind a készítői, mind az átvevői díjakért. A vevői díjak akár 10% -ot is elérhetnek, a gyártói díjak pedig 0% -ra csökkenhetnek a mennyiségtől függően.

Jó híreket kaptam a betétekről: INGYENESek!

Gemini befizetési és kifizetési díjakGemini befizetési és kifizetési díjak

Gemini Exchange díjak a versennyel szemben

Bitstamp: .25% -os kereskedési díj | 5% hitelkártyadíj

Bittrex: .25% -os kereskedési díj.

LocalBitcoins: Nincsenek „díjak” | 1% eladási jutalék | Magasabb érmeárak

Bitfinex: Készítő: .1% / Taker: .2%

Melyek a Gemini betéti lehetőségei amerikai / nemzetközi ügyfelek számára?

A Gemini jelenleg 46 államban, Puerto Ricóban, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Dél-Koreában és Hong Kongban érhető el.

A befizetési lehetőségek csak az ACH-ra, az átutalásra és a Bitcoinra vagy az Ethereumra korlátozódnak. A tőzsde csak az Egyesült Államok dollárjában működik.

A Gemini betéti lehetőségei amerikai / nemzetközi ügyfelek számára

Mik a Gemini korlátai az ellenőrzött felhasználók számára?

Miután ellenőrizte fiókját, néhány korlátozás lesz érvényben. A versenytársakkal ellentétben az Ikrek mindenkit azonos korlátok alá helyez. Nincsenek szintek.

Egyének

 • Napi: 500 USD
 • Havi: 15 000 dollár
 • Visszavonás: 100 000 USD naponta

A kriptográfiai betéteknél és a pénzfelvételeknél nincs korlátozás.

Gemini korlátok az intézmények számáraHa intézmény vagy, akkor a határaid kissé magasabbak.

Ha intézmény vagy, akkor a határaid kissé magasabbak.

A Gemini Bitcoin Exchange használata Regisztráció, ellenőrzés, finanszírozás és BTC vásárlása

A Gemini telepítése valamivel több bürokráciát igényel, mint más cserék. De ez az, amit elvársz egy szigorúan szabályozott intézménytől, divatos engedélyekkel. Röviden bemutatom, hogyan lehet regisztrálni és hogyan lehet használni a cserét.

1) Regisztráció

Menj Gemini.com és kattintson a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra.

Ikrek regisztrációKattintson a Regisztráció gombra a kezdőlapon.

Adjon meg néhány alapvető adatot, majd erősítse meg e-mail címét.

2) Állítsa be a 2FA-t

Kiegészítő biztonsági intézkedésként először be kell állítania a 2FA-t. Ez a mobil eszközön fogja megerősíteni a bejelentkezést a fiókjába.

2FA a biztonságértA 2FA fontos a biztonság szempontjából.

3) Adja meg az adatokat és ellenőrizze a fiókját

Innen már csak igazolnia kell bankszámláját, személyazonosságát és dokumentumait. Érvényes vezetői engedély feltöltésével igazolhatja személyazonosságát. Az Egyesült Államokon kívüli pályázók számára a közüzemi számlák teljes átvizsgálása megtörténik. Megjegyzés: a bankszámlakivonatokat NEM fogadják el.

KÉRDÉS: Mennyi ideig tart az Ikrek ellenőrzése?

A válasz attól függ. A legtöbb ügyfélnek nincs problémája az ellenőrzéssel. Mások szerint hetekbe telik. A weboldal csak azt mondja, hogy „a lehető leggyorsabban”. Jó hír, hogy az Ikrek viszonylag mentesek voltak más cserék támogatási kérdéseitől (erről bővebben később).

4) Pénz fedezze számláját

Gemini-fiókjának finanszírozásaA finanszírozás meglehetősen egyszerű, és csak sokkal könnyebbé vált.

A finanszírozás meglehetősen egyszerű, és csak sokkal könnyebbé vált.

Ikrek bejelentette az azonnali ACH finanszírozást 2018. január 31-én.

5) Vásároljon Bitcoin-t

A kereskedési felület viszonylag egyszerű. A vásárláshoz kattintson a jobb alsó sarokban található nagy gombra.

Vásároljon kriptovalutát a Gemini oldalonAz utolsó lépés a kedvenc kriptovaluta megvásárlása.

Ha kereskedni akar a Bitcoin-nal, akkor a Gemini tőzsde kínál néhány kereskedési típust.

Folyamatos kereskedés

 • Piac
 • Határ
 • Azonnali vagy visszavonási határ
 • Maker-or-Cancel Limit

Megbízható-e az Ikrek | A Gemini jó hírű csere?

A legtöbb cserével ellentétben az Ikrek nem a folyamatos negativitás célpontja. Míg az interneten sok felhasználó azt állítja, hogy a többi csereprogram nem más, mint egy bibliai pestis, az Ikrekről kevés negatív vélemény érkezik.

Valójában egyáltalán nincs sok vélemény. Azt hiszem, leginkább azért, mert van egy exkluzív ügyfélkör, amely használja, és a legtöbb nem hajlik az alaptalan negativitás szintjére. Ez nem azt jelenti, hogy a csere tökéletes. Nézzük meg, mit találtam az Ikrek hírnevével kapcsolatban.

Pozitív vélemények

A Gemini-csere pozitív véleménye arra a tényre összpontosított, hogy biztonságos, jó hírű és gyors volt. A kereskedés, a felhasználói felület és a szabályozás bizonyos nyugalmat adott a felhasználóknak, amit mások nem. A felhasználók imádják az átláthatóságot is. Egy olyan világban, ahol a vállalatok többségét rejtély övezi, az Ikrek büszkén fitogtatja hírességét.

Az Ikrek csere hírneveA Gemini Exchange hírneve

Negatív vélemények

A negatív vélemények néhány dologra összpontosítanak, elsősorban arra a tényre, hogy csak BTC-vel, ETH-val és USD-vel lehet kereskedni. Más szempontok korlátozott támogatással és funkcionalitással rendelkeznek. Fog Ikrek Reddit messze eltér a többi cserétől. A legtöbb cserét több száz szál célozza meg a rossz szolgáltatásról. Az Ikrek címlapja ehhez képest elég szelíd.

vicces Ikrek áttekintés

„A feleségem nem érdekel”. Talán a legjobb szálcím, amit valaha láttam egy kriptográfia alján.

A szigorú szabályozás és az erőteljes nyilvános nyomás révén a Facebook ikrek elnyerték a nyilvánosság és a kriptográfiai közösség bizalmát (bár sokan nem szeretik a kormányhoz fűződő kapcsolataikat!). Úgy tűnik, hogy az egyetlen véletlenszerű hosszú várakozási idő.

A Top 3 Gemini alternatíva további pénznemekért

A Bitcoin és az Ethereum nem teszi meg helyetted? Rengeteg olyan versenytárs létezik, akik ritka alt érmék százait kínálják spekulációért. Vannak még mások, amelyek lehetővé teszik az olyan fiat pénznemek kereskedelmét, mint az euró, a rubel vagy a brit font. Itt található a Gemini legjobb 3 alternatívája további érmék és pénznemek számára.

1) Binancia

Binance exchange logó

A Binance az ázsiai rivális a legtöbb amerikai székhelyű tőzsdén. Amikor azt mondja, cserélje ki a világot, akkor azt jelenti. Több mint 370 kereskedési pár és rengeteg érme van, amelyekről a legtöbb ember még soha nem hallott. Őrült Maserati ajándékokkal, mélyreható kereskedési felülettel és elegendő eszközzel egészíti ki a kereskedőket, hogy elsajátítsák a piaci baki készítés művészetét. Csak kriptográfiai tőzsde, de ez a tökéletes hely az Ön számára, hogy megpróbáljon rengeteg pénzt keresni új érmékbe fektetve! Feltétlenül olvassa el a teljes részt a Binance csere áttekintése a CryptoPositive-tól KERESKEDELEM ELŐTT, hogy tudja, hogyan kerülheti el a kockázatokat.

2) Coinbase

Coinbase csere logó

A Coinbase a világ legnagyobb Bitcoin brókere. Kétségkívül ez az egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb mód a BTC piacra való belépéshez. Valójában innen kapta a nevét. Több mint 50 milliárd dollárt vásároltak és adtak el ezen az oldalon. Biztonságos és biztonságos módszert kínál az ügyfeleknek a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin megvásárlásához. Nem kínál sokkal több valutát, mint az Ikrek cseréje, de ez egy kezdet. A játékváltó az, hogy összekapcsol téged GDAX, ami az Ikreknél jobb funkcionalitású csere. A kártyával történő vásárlás díja 3,99%. Olvassa el a A Coinbase teljes áttekintése a CryptoPositive oldalról tudni, hogy miért jó a Coinbase a Bitcoin vásárlásához, de a felhasználók kezdik felvetni a problémát.

3) Poloniex

Poloniex csere logó

A világ legaktívabb digitális eszközcseréje, a Poloniex likvid, sima és érmékben gazdag tőzsde. Elképesztő likviditással több mint 80 érme és 170 + pár kereskedhet. Funkcionalitása nem olyan jó, mint az Ikreké, de tökéletes azoknak a kereskedőknek, akik más nagy nevekkel szeretnének bekapcsolódni az akcióba a piacon. A közelmúltban a hírnév nagy sikert aratott (2018. február). Egyes felhasználók panaszkodtak visszavonási problémákról, mások pedig a felhasználási feltételekre. Ennek ellenére továbbra is szilárd csere. Olvassa el a a Poloniex teljes áttekintése a CryptoPositive oldalról mindent tudni, mielőtt kereskedel.

Összehasonlítás: Gemini vs. Bittrex | Ami a legbiztonságosabb Bitcoin Exchange?

A biztonság az első számú aggodalom mindenki számára, aki kereskedik a Bitcoinnal. Az egyetlen dolog, ami köztetek áll, és elveszíti a cserén hagyott összes pénzt, az a webhely biztonsága. Éppen ezért a cserék milliókat költenek a bizalom megszerzésére. Ikrek és Bittrex az ipar két legjobbja. Az egyik oldalon a Facebook milliárdosai, akik áthidalják a digitális valuta és a valódi pénz közötti szakadékot. Másrészt egy olyan biztonsági őrültek csapata, akik a világ legnagyobb techcégeinek élvonalbeli biztonságát vitték a Bitcoin birodalmába.

Készüljünk fel a dübörgésre!

Bittrex egy pillantásra

A Bittrex egy új generációs digitális pénzváltó, nagy biztonsággal és funkcionalitással. Mélyreható felülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nehezen kimondható eszközökkel különféle kereskedéseket végezzenek. Jóval több mint 250 érme van, amely felkelti érdeklődését, és a díjak standardak. 25% minden kereskedésnél. Hírességének állítása szerint az online világ legnagyobb nevei (Amazon, Microsoft stb.) Biztonsági végrehajtóinak csoportja alapította. A funkcionalitás, az érmék és a biztonság nagy hírnévre tett szert a közösség körében.

A hátrány: CSAK CRYPTO. Nem használhat USD-t számlája finanszírozására. Ráadásul NEM KEZDŐBARÁT.

Fej-fej mellett

 • Biztonság: Mosás
 • Díjak: Ikrek
 • Érmék: Bitrex
 • Kereskedés: Bittrex
 • Vásárlás ing: Ikrek
 • Fiat: Ikrek
 • Funkcionalitás: Bittrex
 • Kezdőbarát: Ikrek
 • Támogatás: Bittrex

Győztes: TIE

HASZNÁLJA A GEMINI-t ha kezdő vagy, és biztonságos platformon vagy hatalmas összegekkel kereskedő intézményen akarod megvásárolni az első Bitcoinodat.

HASZNÁLJA a BITTREX-et ha minden elképzelhető érmét csak kriptovalutával kíván kereskedni, és van tapasztalata kereskedéssel.

CryptoPositive Likes / Dislike

Amit tesz, az Ikrektől nincs sok ellenszenves. Nincs a legnagyobb funkcionalitása vagy komplexitása, de soha nem állítja, hogy van. Ez egy biztonságos és jól szabályozott tőzsde, amely csak a Bitcoin és az Ethereum vásárlására / eladására / kereskedésére összpontosít amerikai dollárért.

Nézzünk meg néhány fontosabb tetszést és nemtetszést.

Kedveli

Kezdőbarát

Az első Bitcoin-ját intuitív felületen keresztül vásárolhatja meg. És mindezt egy megbízható brókertől. Nem rossz hely a kezdők számára.

Sima funkcionalitás

Minden simán ment a BTC vásárlásakor. Az Ikreknek nincs sok, ezért mehet ilyen gyorsan.

Kevés kérdés

Vannak, akiknél hitelesítési és betéti problémák merültek fel, de ez közel sem áll más cserék tapasztalatán (rád nézve, CEX.IO).

Nem kedveli

Kevés pénznem

Csak a Bitcoin vagy az Ethereum áll rendelkezésre a Gemini tőzsdén. És a csere csak USD-ben működik. Nem jó azok számára, akik szeretnék feldobni a dolgokat.

Nehéz szabályozás

Az összes licenc és szabály olyan karikákat hoz létre, amelyeken nem szórakoztató átugrani. A nyugalomért mégis megéri a végén.

fizetési módok

Ha nincsenek hitelkártyák vagy más valutaopciók, ez megnehezíti az USA-n kívüli lakosok vagy kriptográfia nélküli emberek számára.

Ikrek GYIK | Legit, pénztárca-e, Van-e alkalmazás az Ikreknek??

Az Ikrek támogatása elég kevés, és a megfelelő információk megtalálása nehéz. Ide tettem a válaszokat az internetről a leggyakoribb felhasználói kérdésekre, hogy megkönnyítsem a dolgokat (nem kell köszönetet mondani nekem. Jó lenne mégis).

K: A Gemini Exchange biztonságos és jogszerű?

V: Igen. Ezt kimerítően kitértem. Ez az egyik legbiztonságosabb a piacon.

K: A Gemini Exchange pénztárca?

V: Igen, tárolhatja a BTC-t forró pénztárcáján, de NEM ajánlott valaha több Bitcoint tárolni, mint amire szüksége van egy csere. Soha ne tartsa a BTC-t valahol, ahol nincs ellenőrzése.

K: Elfogadja-e a Gemini a PayPalt??

V: Nem, csak huzal, ACH vagy kriptográfia segítségével lehet USD-ben befizetni.

K: Van-e alkalmazás az Ikreknek??

V: Nem.

K: Miért különböznek a Bitcoin árai az Ikreken??

V: A BTC ára a piacon alapszik, és nem más tőzsdéken.

K: Mennyi ideig tart az Ikreknek az identitás igazolása?

V: A csere csak annyit mond, hogy „a lehető leggyorsabban”. A felhasználók többsége gyorsan ellenőrzi az igazolványát.

Verdict on Gemini Review: A Gemini jó Bitcoin-csere?

Annak ellenére, hogy fiatalabb, mint a legtöbb versenytárs, és csak Bitcoinot és Ethereumot kínál, a közösség kedveli az Ikrek cseréjét. Ez mond valamit. Az alacsony díjak, a jó funkcionalitás, a megbízható támogatás és a szigorú szabályozás nagyszerű helyet jelent a biztonságot kereső újonnan érkezők számára. Az árnyékos cserékkel teli piacon, amelyek alig adják vissza az e-maileket, a Gemini támogatása jól ellenállt a negativitás rohamának.

Ez nem túl bonyolult, és nem tehet mást, csak a BTC-t vásárolhatja és kereskedheti alapvető módon (az aukció elérhető, de nincs árfolyam-kereskedés), de amit csinál, az csúcsminőségű.

Ítélet: Nagyszerű kezdőknek, biztonsági furcsaságoknak és intézményeknek, akik likvid piacon szeretnének BTC-vel kereskedni. Rossz a tapasztalt kereskedők számára, akik több devizapárra vágynak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner