Pregled Coinmame – je li ovaj broker 100% zakonit?

Contents

Pregled Coinmame – je li ovaj broker 100% zakonit?

Želite brzo kupiti Bitcoin kreditnom karticom, ali niste sigurni je li Coinmama sigurna za upotrebu? Ovaj vodič naučit će vas kako sigurno koristiti ovu web stranicu.

Coinmama je najprikladnija za kupce koji žele BTC brzo. Pročitajte cjelovitu recenziju PRIJE KUPNJE kako ne biste trošili vrijeme ili novac!

Coinmama je ugledna, sigurna i prikladna Bitcoin broker. Izuzetno je popularan jer nudi jedan od najjednostavnijih načina trenutne kupnje BTC-a – kreditnom karticom i bez provjere.

bitcoin broker

Preko 500 000 zadovoljnih kupaca kupilo je Bitcoin na web mjestu. Ima čisto sučelje, jednostavan klizač za kupnju i relativno jednostavan postupak provjere.

Unatoč ranim brigama oko transparentnosti tvrtke, izrasla je u jednu od najuglednijih na tržištu.

To ne znači da je sve savršeno. Puno plaćate ono što dobijete. Osim visokih cijena, podržava samo Bitcoin i Ethereum (za razliku od suparničkog Coinbasea).

Kakva je, Coinmama je sjajna. To je brza, jednostavna i sigurna metoda za kupnju BTC gnjavaže.

Pros:
 • Jednostavno i praktično
 • Nema potvrde za male kupnje
 • Izuzetno za početnike
 • Kupnje kreditnih i debitnih kartica
 • palčevi goreSigurno, ugledno i transparentno
Protiv:
 • Vrlo skupo
 • Ograničene mogućnosti za novac
 • palac doljeBe prodaje
 • palac doljeOgraničeno na 23 američke države

Značajke

Sigurnost

Coinmama je registrirana kod FINCEN i ne drži kripto u ime korisnika. Zbog toga je manje podložan hakanju. Međutim, vode se podaci o kreditnim karticama. Razmjena nikada nije pretrpjela kršenje.

Privatnost

Iako može kupiti do 150 dolara bez provjere, tvrtka zahtijeva dokumente za veće kupnje. Također pohranjuju zapise s kreditnih kartica.

Korisničko iskustvo

Sve od korisničkog mehanizma kupnje do izravnog sučelja čini UX na Coinmami spektakularnim.

Naknade

Dubinski alati, detaljno sučelje i bujna tržišta čine Bitstampovo trgovačko iskustvo jednim od najboljih u poslu.

Podrška

Korisnička podrška dostupna je putem e-pošte i imaju opsežna česta pitanja. Recenzije su različite na forumima, ali općenito se gledaju povoljno.

Sve u svemu

Po mom mišljenju, to je izvrsna zamjena za kupnju BTC-a karticom, posebno za početnike. To je to. Za sve ostalo pokušajte s drugom zamjenom.

O Coinmami

Nudi izuzetno brzu, sigurnu i jednostavnu kupnju BTC-a putem kreditne kartice. A posluje gotovo širom svijeta, s kupcima u preko 200 zemalja. Također je dostupan u 23 američke države.

Pruža kupcima pojednostavljeni mehanizam za kupnju Bitcoina ili Ethereuma. Sve kupnje izravno se olakšavaju s tvrtkom radi dodatne sigurnosti.

Coinmama je berza kriptovaluta osnovana 2013. Vidio sam da im je sjedište bilo u Izraelu, ali registrirano u Slovačkoj na NBV International S.R.O. To je podiglo neke crvene zastave, ali moji su strahovi odmah eliminirani kad sam posjetio stranicu.

Nudi izuzetno brzu, sigurnu i jednostavnu kupnju BTC-a putem kreditne kartice. A posluje gotovo širom svijeta, s kupcima u preko 200 zemalja. Također je dostupan u 23 američke države.

Pruža kupcima pojednostavljeni mehanizam za kupnju Bitcoina ili Ethereuma. Sve kupnje izravno se olakšavaju s tvrtkom radi dodatne sigurnosti.

Došli smo na posao svaki dan od 2013. kako bismo stvorili najjednostavniju financijsku uslugu “ 

– Coinmama

Dobra podrška, sučelje prilagođeno početnicima i brze transakcije čine ga jednim od najboljih načina za kupnju Bitcoina kreditnom karticom. Za razliku od mnogih konkurenata, također vam omogućuje da kupite do 150 dolara valute bez provjere.

Unatoč početnoj zabrinutosti zbog transparentnosti, tvrtka je sada izuzetno ugledna i transparentna. Njegovo rukovodstvo i tim jasno su vidljivi na njihovoj stranici About, kao i adresa njihove matične tvrtke. Moj je osjećaj da je tvrtka doista posvećena pružanju sigurne, jednostavne i usmjerene na ljude platforme.

Unatoč svim pozitivnim stranama, riječ je o jednostavnom brokeru s ograničenim mogućnostima i vrlo visokim naknadama.

Za početnike koji traže kupnju Bitcoina bez muke pronašli ste podudarnost.

Evo svega što trebate znati o kupnji vašeg prvog BTC-a na platformi.

coinmamin tim

Coinmamina mjed je jasno vidljiva na njihovom mjestu. Veliki znak stabilnosti i povjerenja.

Značajke Coinmame:

 • čekOsnovan: 2013. godine
 • čekdirektor tvrtke: Asaph Schulman
 • čekValute: Bitcoin / Ethereum
 • čekNačini plačanja: Kreditna / debitna kartica
 • čekVerifikacija: Nema provjere do 150 USD | Osnovna provjera nakon toga
 • čekUbrzati: BTC kupnje – instant
 • čekApp: Ne
 • čekNovčanik: Ne
 • čekSjedište: Izrael / Slovačka
 • čekNaknade: VISOKO – Naknada za Coinmama = 5,5% | Naknada za kreditnu karticu – 5%

Kako djeluje Coinmama?

Iznenadio sam se kad sam otkrio da su se mnogi korisnici zbunili kako je Coinmama zapravo radila. Postavljali su pitanja o prodaji BTC-a, trgovanju s drugim korisnicima, itd. Čak su pitali “možete li kupiti Ripple na Coinmami?”. Dopustite mi da razjasnim zbunjenost pokazujući kako Coinmama djeluje.

Što je Bitcoin broker?

Coinmama je bitcoin posrednik. Da bi slika bila jasnija, ponašaju se poput mjenjača valuta u zračnoj luci – novac odnesete na mjenjačnicu i zamijenite ga za stranu valutu. Coinmama je upravo takva, osim što je riječ o digitalnoj razmjeni imovine. To znači da se razmjenjujete fiat valuta (samo USD ili EUR) za kriptovalute (samo BTC ili ETH).

U slučaju ovog brokera, možete koristiti kreditne kartice ili gotovinske depozite za izravnu kupnju kriptovaluta od njih. To je za razliku od peer-to-peer razmjene (LocalBitcoins) ili prave digitalne razmjene sredstava (Bitstamp).

Coinmama ne olakšava prodaju BTC-a (iako tvrde da ova značajka dolazi). I ne možete trgovati kripto.

Zašto je Coinmama tako jednostavna?

kritika coinmama

Čisti mehanizam kupnje Coinmame najjednostavniji je.

Otkrio sam da je najviše korisnika Coinmama privuklo zbog jednostavnosti i praktičnosti. Coinmama je tako jednostavna jer ne nudi mnogo, osim kupnje BTC-a. Nema razmjene, nema novčanika, nema aplikacije, nema ničega. Nakon što kupite valutu, morate navesti adresu novčanika na koju će je poslati. Coinmama vam to neće pridržati.Prvo trebate novčanik? Evo 9 Bitcoin novčanika kojima možete vjerovati kako biste zaštitili svoj BTC.

Za BTC ili ETH možete trgovati samo USD ili EUR.

Je li Coinmama 100% legitimna?

Coinmama posluje od 2013. Tada su mnogi bili skeptični prema njezinim sigurnosnim značajkama. To je bilo uglavnom zato što su ljudi koji stoje iza operacije bili obavijeni velom tajne. Vjerovati nekome da će vam uzeti tisuće dolara na obećanju da će vam poslati BTC zastrašujuće je, pogotovo ako uopće ne znate tko je i gdje je.

Međutim, 2018. godine stvari su se promijenile. Coinmama je jedna od najsigurnijih, najsigurnijih i transparentnih burzi. Nije na razini regulacije suparničkog Coinbasea, ali je vrlo siguran. Najčešća pitanja na webu bila su “je li Coinmama sigurna” i “je li coinmama 100% opravdana?”. Odgovor je DA.

Sigurnosne značajke:

 • checkRegistered in FinCEN
 • checkHolds nema korisnika kripto
 • checkSve kupnje dolaze izravno od tvrtke
 • checkProzirno upravljanje
 • checkGood podrška
 • checkTransparentni članovi tima
 • checkAnti-pranje novca i mjere predostrožnosti svojih kupaca (preko 150 USD)

pregled kriptovaluta

Coinmama s ponosom prikazuje sigurnosne certifikate sprijeda i u sredini.

Mogu li američki kupci koristiti Coinmamu?

Također sam otkrio puno Amerikanaca koji se pitaju smiju li američki kupci koristiti Coinmamu.

Ovisi.

Coinmama posluje u 217 zemalja širom svijeta, ali opslužuje samo 23 američke države. Ako imate dovoljno sreće da budete u jednom, imate puni pristup uslugama Coinmame, uključujući depozite na kreditnim karticama.

podrška coinmama

Svakako provjerite jer Coinmama neprestano dodaje nove države.

Kako se naknade za kreditne kartice Coinmame uspoređuju s konkurentima?

Coinmama je jedan od najskupljih brokera na tržištu. Plaćate za praktičnost i sigurnost. Bez obzira odakle ste, plaćate iste dvije naknade. Kada od njih kupite BTC, plaćate dvije naknade:

 • čekNaknada od 5,5% tvrtke Coinmama (ugrađeno u cijenu BTC-a)
 • čekNaknadu od 5% od procesora kreditnih kartica Simplex

Radi usporedbe, recimo da je Coinmamina “naknada” 10,5%.

Evo kako se to slaže s konkurencijom:

 • čekCoinbase – 3,99%
 • čekBitstamp – 5% -8% Ovisno o količini
 • čekBitpanda – 2% kreditne kartice + 2% naknade za Bitpanda

Po mom mišljenju, Coinmamine naknade su toliko visoke da je teško opravdati kupnju BTC-a od njih ako niste početnik. Ako ste kupac koji prvi put želi povoljno kupiti BTC, vrijedi platiti 10,5% za pogodnost. Ako ste iskusni, vjerojatno biste trebali pronaći negdje drugdje.

Ima li Coinmama naknade za povlačenje?

Coinmama nema naknade za povlačenje jer ne nudi novčanik. Coinmama ne sadrži niti jednu valutu korisnika. Čim kupite svoj BTC, morate unijeti adresu novčanika da bi tamo bio poslan. Stoga nema razloga za brigu oko naknada za povlačenje (možete beskrajno naglašavati velike naknade za kreditne kartice!).

Koja su ograničenja kupnje Coinmame za neprovjerene kupce?

Coinmama voli oglašavati činjenicu da od njih možete kupiti BTC bez provjere. Istina je, ali samo u vrlo ograničenim količinama. Možete kupiti samo BTC ili ETH u vrijednosti od 150 USD prije nego što Coinmama želi saznati malo više o vama. Njihova provjera nije toliko invazivna kao na drugim web mjestima, a postupak očito nije toliko da usiri krv, ali svejedno je gnjavaža. Ipak, nisu ni približno regulirani kao Coinbase.

Provjera Coinmame

Razine i granice provjere Coinmame

Kod Coinmame mi se jako svidjelo to što su nudili nekoliko razina provjere, a postupak provjere bio je prilično jednostavan.

Neke razmjene zahtijevaju puno dokumentacije za trgovanje, a neke su, poput Bitstampa, ekvivalent distopijskog znanstveno-fantastičnog Velikog brata.

Coinmama vam barem daje malo privatnosti. Postoje 3 razine provjere:

Razina 1

Možete kupiti BTC do 10.000 USD. Potrebni su vam 1 valjana vladina iskaznica i selfie s vama koji posjedujete tu iskaznicu, plus bilješka na kojoj stoji Coinmama i današnji datum.

Prihvaćeni ID-ovi su:

 • checkInternational (NE-US !!) putovnice
 • checkDriver’s License
 • checkNacionalna osobna iskaznica

Coinmama opslužuje samo 23 američke države, pa vam je američka putovnica neće smanjiti. Morate dokazati da živite u nekoj od država kojima oni služe.

Razina 2

Možete kupiti BTC do 50.000 USD. Morate dostaviti sekundarni ID i račun za komunalne usluge ili bankovni izvod. Računi za struju, kablove i plin su prihvatljivi kao i izvodi s kreditnih kartica.

Razina 3

Možete kupiti BTC do 1.000.000 USD. Trebate ispuniti kratki obrazac. Obratite se podršci da biste saznali više.

[e-pošta zaštićena]

Razine provjere Coinmame nemaju utjecaja na vaše dnevne ili mjesečne ograničenja potrošnje. To samo povećava ukupni iznos BTC-a koji možete kupiti. I dalje podliježete ograničenju potrošnje od 5000 USD dnevno / 20 000 USD mjesečno.

Koliko traje provjera Coinmame?

Pronašao sam različite tvrdnje na webu za vrijeme provjere Coinmama. Tvrtka tvrdi da tijekom radnog vremena može potrajati samo 2 sata. Viša razina provjere može biti i do 6 sati.

Međutim, web se ne slaže. Pronašao sam više od nekoliko vulgarnih, na kraju svijeta skrivenih nitki o strahu o tome kako je to bila “PRIJEVARA”. To je malo pretjerane reakcije; samo treba vremena da se ponekad provjeri.

Koliko traje provjera Coinmame?

Coinmama, kao doslovno svaka druga platforma u kriptosferi, klate se pod pritiskom. Oni su žrtva vlastitog uspjeha. Provjera može potrajati danima. Neki više od tjedan dana. Evo niti s Reddita u kojoj je nekoliko korisnika tvrdilo da su bez riječi čekali više od tjedan dana.

kritika coinmama

Ova je tema od 1. siječnja, pa su oba korisnika čekala više od tjedan dana.

Kako kupiti Bitcoin kreditnom karticom od Coinmame

Ne sramim se reći da me Coinmamino iskustvo kupnje učinilo pomalo vrtoglavom. Bilo je tako jednostavno i prikladno da sam se oduševio. Jednostavna registracija, prikladan klizač i veliki gumbi učinili su sve dahom. Neprimjetan dizajn, dobre boje, jednostavni gumbi – UX je 10/10. Evo kako kupiti BTC i ETH uz kredit Coinmame.

1. korak: Stvorite svoj račun

Idite na Coinmama.com i registrirajte se. To je točno na naslovnoj stranici.

pregled kriptovaluta

Registriranje na Coinmama.com

2. korak: Potvrdite svoju e-poštu

Kliknite vezu za potvrdu u svojoj e-pošti. Sada ćete biti vraćeni na web mjesto i morat ćete se ponovo prijaviti. Unesite svoju adresu e-pošte i lozinku.

provjera coinmama

Provjera e-pošte

3. korak: Potvrdite svoj račun

Ako želite 150 USD ili manje, prijeđite na 4. mjesto.

Ako želite kupiti velike količine, Coinmama mora znati više o vama. Da biste potvrdili svoj račun, kliknite karticu “Potvrdi svoj račun” s lijeve strane nadzorne ploče.

provjera kriptovaluta

Potvrda računa

Odaberite razinu provjere i prenesite dokumente. Evo snimke zaslona stranice za podršku web mjesta o tome kako se potvrditi.

provjera coinmama

Kako se provjeriti

Korak # 4: Kupite Bitcoin

s nevjerojatnom klizačem

Kupnja bitcoina na Coinmami je poput uzimanja slatkiša od bebe. Na stranici Kupi bitcoin jednostavno odaberite USD ili EUR, a zatim odaberite svoj iznos. Pomoću izvrsne klizače možete pronaći željenu količinu ili je jednostavno unijeti ručno.

Recenzije Coinmame: Je li to 100% legitimno? Je li sigurno mjesto za kupnju Bitcoina?

Coinmama je jedno od najstarijih imena u poslu. To je legitimni dinosaur u industriji. Tvrtka posluje s vremenom 5 godina! DNK Coinmame izgrađen je na čvrstim temeljnim vrijednostima i vođen njihovim “tajnim umakom”, odnosno njihovim timom.

Osjećaj zajednice je snažan. Općenito se na njega gleda kao na pouzdanog, poštenog i uglednog (iako skupog!) Brokera. Ne čini puno, ali za ono što čini pouzdan je i siguran. Kao i na svim Bitcoin razmjenama, nisam ni morao tražiti daleko da bih našao loše kritike s izuzetno lošim pravopisom i gramatikom. Mislim da su većina samo blateće kampanje i nezadovoljni kupci kojima je kreditna kartica odbijena. Korisnici foruma i pouzdane stranice za pregled BTC-a imale su dobre stvari za reći.

Pozitivne kritike

 • Brzo
 • Jednostavan
 • Siguran
 • Dobra podrška

Negativne recenzije

 • Skup
 • Depoziti se ne prikazuju

Primjeri pozitivnih recenzija

pozitivna ocjena novac mama

Korisnik Reddita, MistaCoin (ime asa, čovječe!) Rezimira moje misli upravo svojim komentarom na Tema pitanja Coinmama na Redditu.

coinmama pozitivna kritika

Primjeri negativnih recenzija

Kao što sam već rekao, najčešće su prigovori bile visoke cijene i neuspjele uplate / depoziti koji se nisu pojavili. Nekoliko različitih korisnika ovdje se žali kako nikad nisu dobili svoj novac. Ali prema onome što sam pročitao na webu, većinu tih problema lako je riješiti kontaktiranjem podrške ili jednostavno duljim čekanjem.

negativna recenzija coinmama

Presuda

Coinmama je legitimna. Izuzetno su poštovani i pouzdani. Postoje neki problemi, ali to je zbog preopterećene podrške. Većina problema rješava s njima ili s Simplexom (njihovim procesorom plaćanja kreditnim karticama).

Tri najbolje alternative za Coinmama za niže naknade za kreditne kartice

Kupnja Bitcoina kreditnom karticom je strava. Kupnja Bitcoina kreditnom karticom i plaćanje 10,5% nije strašno. Coinmama nudi brz, siguran i prikladan način kupnje kripto, ali najbolje je za početnike. Inače vjerojatno ne vrijedi novca. Kad njihovoj naknadi od 5,5% dodate naknadu za kreditnu karticu od 5%, čak i najotimniji potrošači počinju se oznojiti. Ako tražite niže naknade za kreditne kartice, evo 3 najbolje alternative Coinmami.

1 # Coinbase

posrednik za kriptovalute

Coinbase je najpopularniji svjetski posrednik.

To je brz, jednostavan i siguran način kupnje BTC-a, ETH-a i LTC-a. To je još jedan primjer brokera usmjerenog prema početnicima. Na ovoj je burzi kupljeno i prodano kripto vrijedno preko 20 milijardi dolara. Često djeluje kao ulaz u svijet Bitcoina za početnike. Naknada za kreditnu karticu iznosi 3,99%, tako da uštedite poprilično u usporedbi s Coinmamom.

2 # Bitpanda

Jedna od najpristupačnijih svjetskih razmjena.

Dom Bitcoina jedna je od najpopularnijih europskih burzi. Nekada poznata kao Coinimal, Bitpanda je jedna od najpristupačnijih svjetskih burzi. Sve opcije plaćanja i isplate mogu se provjeriti ovdje. Brzo se pojavila kao jedna od najpopularnijih europskih burzi, a nisu naknade toliko loše. Možete pronaći strukturu naknada u ovom članku.

3 # Bitstamp

Jednostavan mehanizam za kupnju BTC-a karticom.

Bitstamp vam omogućava da posegnete za zvijezdama digitalne valute nudeći jednostavan mehanizam za kupnju BTC-a karticom. Funkcionalno ne postoje ograničenja koliko možete kupiti / trgovati. Također možete mijenjati svoju digitalnu imovinu za druge na njihovoj razmjeni, što je jedno od najboljih u industriji. Bila je to prva potpuno licencirana BTC burza u EU, pa je vrlo sigurna. Naknada za kreditnu karticu započinje s 8%, ali spušta se na 5%, ovisno o tome koliko kupite. Naknada je viša od Coinmame, ali Bitstamp također ne unosi naknadu od 5,5% u svoje cijene, tako da i dalje plaćate manje.

Coinbase Vs Coinmama | Što je bolje za kupnju BTC-a kreditnom karticom?

Mogućnost kupnje bitcoina kreditnom karticom moderno je čudo. Učinio je svijet kripto pristupačnijim svijetu. Umjesto da zapravo morate slati novac i čekati danima (oh, muka!), Sada možete ukucati nekoliko brojeva i odmah dobiti BTC na polog. Čak i uz veće naknade, svejedno se isplati zbog praktičnosti.

Dva od najvećih imena koja se bore za titulu “najboljeg bitcoin brokera koji prihvaća Visa” su Coinbase i Coinmama. Oboje su vrlo poštovani, jednostavni za upotrebu i onoliko sigurni koliko imaju u kripto svijetu. Ali jedno je ipak superiorno od drugog.

Prije nego što usporedim to dvoje, uzmimo Coinbase’s puls prvo:

 • čekValute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash
 • čekPlaćanje: Kreditna kartica, devizna doznaka, bankovni račun
 • čekVerifikacija: Da
 • čekUbrzati: Instant za kreditne kartice | 1-5 dana za banku ili žicu
 • čekApp: Da.
 • čekGDAX: Coinbase je jedinstven kao posrednik jer je vezan uz vodeću burzu. GDAX je Bitcoin razmjena povezana s Coinbaseom gdje možete trgovati s drugim korisnicima kriptovaluta. Novac možete lako premještati između njih dvoje
 • čekProgram preporuke: Njihov referalni program sjajan je bonus. Vi zarađujete 10 USD BESPLATNOG Bitcoina za sve koje uputite koji kupuju BTC od 100 USD ili više.

Kada je riječ o Coinmama vs Coinbase, jasno je da su oboje izuzetno sigurni i ugledni. Kao bitcoin brokeri, obojica nude brz i jednostavan način trenutne kupnje BTC-a. Međutim, mislim da je Coinbase očito pobjednik. Ne samo da nudi više valuta po nižoj naknadi za kreditne kartice, već vam omogućuje i lak pristup GDAX mjenjačnici. Kao da mu je potrebna dodatna pomoć, također ima novčanik i aplikaciju. Oprosti Coinmama, gubiš.

Pros

 • Brzo
 • Jednostavan za upotrebu
 • Siguran
 • Niska naknada za kreditnu karticu
 • Pouzdani
 • GDAX razmjena

Protiv

 • Visoko regulirano
 • UTeška provjera

Pobjednik

posrednik za kriptovalute

Coinbase je najpopularniji svjetski posrednik.

Cijelu recenziju Coinbase pročitajte ovdje!

Česta pitanja o Coinmama

Prije nego što unesete podatke o kreditnoj kartici, želite biti sigurni u posrednika. Skupio sam najčešća pitanja o Coinmami na webu i ovdje sam vam odgovorio na njih. Obavezno ih pročitajte prije kupnje BTC-a!

P: Da Coinmama Sef?

O: Da, Coinmama je jedan od najsigurnijih i najuglednijih brokera na tržištu.

P: Da Coinmama Prihvatite kreditnu karticu?

O: Da, Coinmama djeluje u SAD-u, ali samo u 23 države. Provjerite je li u vašoj državi čini popis.

P: Zahtijeva li Coinmama provjeru?

O: Za BTC manje od 150 USD nema provjere. Sve za to je potrebna osobna iskaznica.

P: Koliko treba Coinmama da mi pošalje svoj Bitcoin?

O: Nakon potvrde kupnje i adrese, prijenos TREBA BITI trenutačan. Međutim, od siječnja 2018. neki se korisnici žale na kašnjenja.

P: Mogu li pohraniti svoj Bitcoin na Coinmama?

O: Ne, Coinmama ne nudi novčanik.

P: Koliko Coinmama naplaćuje kupnju bitcoina?

O: Platit ćete Coinmaminu naknadu od 5,5% + 5% naknade za kreditnu karticu.

P: Je li Coinmama prijevara?

O: Ne. Coinmama je 100% legitimna. Registrirani su kod FinCEN-a sa sjedištem izvan Izraela.

P: Mogu li kupiti samo Bitcoin?

O: Ne, Coinmama također nudi Ethereum.

P: Koliko traje provjera?

O: Uobičajeno je potrebno samo nekoliko sati, ali kada potpora propadne, može potrajati i nekoliko dana.

Što kriptopozitivno voli / ne voli

Coinmama ne nudi puno i ima izuzetno ograničenu funkcionalnost, ali služi svojoj svrsi. Za ono što radi, izvrstan je posrednik. Lako je usredotočiti se na negativne strane, ali nikad ne tvrdi da je nešto drugo doli jednostavan način kupnje BTC-a kreditnom karticom. Dakle, u tom pogledu donosi.

Registracija i provjera su jednostavni, kupnja je jednostavna, a depoziti su trenutni. Čisto, lako i prikladno – to je ono što je Coinmama.

Ipak, puno je toga što se ne može voljeti.

Sviđanja

 • Korisničko iskustvo – Sve od izgleda do pojednostavljenog mehanizma kupnje čini Coinmamin UX nevjerojatnim. Nigdje nije lakše dobiti svoj prvi BTC.
 • Transparentnost – Uz svu strahotu koju sam čuo o tome da je Coinmama sjenovita, ispostavilo se da su jedna od transparentnijih tvrtki u industriji. Njihova uprava i tim bili su istaknuti ispred i u središtu na njihovoj stranici s informacijama.
 • Pogodno za početnike – Prijavite se, potvrdite, kliknite Kupi i unesite podatke o plaćanju. Ne biste ovo mogli zabrljati ako biste pokušali.
 • Visoke granice – Provjera razine 3 omogućuje vam kupnju BTC-a u vrijednosti od 1.000.000 USD.

Ne sviđa mi se

 • Naknade – Coinmama je jedan od najskupljih brokera. Ugodno plaćate.
 • Ograničene mogućnosti – Možete kupiti samo BTC ili ETH. Čak i Coinbase nudi više od toga!
 • Coinmama prodaje samo – Coinmama prodaje BTC samo svojim kupcima. Ne nudi vam mogućnost prodaje BTC-a njima.

Konačna presuda

Coinmama je jedan od najsigurnijih, najiskrenijih i najprikladnijih Bitcoin brokera. Nudi jednostavan i prikladan način kupnje Bitcoina kreditnom karticom, ali to je to. UX je sjajan, kupnja je prilično jednostavna, a ne trebate se ni potvrditi ako želite BTC u vrijednosti 150 USD ili manje (minus naknada).

Za veća ograničenja morate osigurati potvrdu i imate pristup samo Bitcoinima ili Ethereumu. Funkcionalnost i sigurnost su sjajni, ali mogućnosti su vam ograničene. Jednostavnost ima prednost – prisiljava vas da postavite novčanik!

Presuda:

Coinmama je siguran i prikladan način za kupnju Bitcoina gotovo trenutno kreditnom karticom, ali budite spremni platiti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner