A PIT Exchange by Blockchain.com: Felhasználói áttekintési útmutató

The-Pit-blockchain áttekintés

Teljes felhasználói útmutató az új Blockchain.com kriptovaluta tőzsdei kereskedési platformon, a The PIT néven.

Hogyan kell használni, kereskedni és csatlakozni a Pit Blockchain.com Exchange-hez

A PIT egy új „intézményi szintű kriptográfiai kereskedési platform”, amelyet a Blockchain indított el 2019 nyarán, egy év lopakodás-fejlesztés után, egy olyan csapat részvételével, amelynek tagjai az NYSE, a TD Ameritrade és a Google tagjai..

Jellemzők

 • Saját fejlesztésű motor és kereskedési platform
 • Titokban kifejlesztve egész 2018 folyamán, egy 2019 júliusi bétaverzióhoz
 • „Katonai szintű titkosítás”

Betéti módszerek

 • Banki átutalás (EUR, USD és GBP)
 • Kripto betétek (BTC, ETH, BCH, LTC, USDT és PAX)
 • SEPA (EUR)

Előnyök

 • Elérhető asztali, iOS vagy Android rendszeren
 • A leggyorsabb kereskedelem az iparban
 • Közvetlen kapcsolat a Blockchain Wallet-tal

Hátrányok

 • Korlátozott számú kereskedési pár induláskor
 • Havi egymilliárd dollár feletti kereskedés esetén továbbra is készítői díjakat (0,02%) és vevői díjakat (0,05%) számít fel

Bevezetés

A Blockchain 2019 júliusában jelentette be a The PIT névre keresztelt kriptovaluta-cserét. A tőzsde kezdettől fogva csillaggal teli volt: a tőzsde elindítását bejelentő bevezető videóban William Shatner szerepelt. A cserét az NYSE, a TD Ameritrade, a Goldman Sachs, az UBS, a Google, a Google, az Interactive Brokers és a Revolut szakértőivel együttműködve fejlesztették ki. Ezeknek a csúcskategóriás partnereknek a támogatásával a Blockchain azt állítja, hogy az PIT a világ leggyorsabb kriptográfiai cseréje.     a-pit-blockchain-exchange

A Blockchain kriptokereskedelmét intézményi és lakossági befektetők számára egyaránt megtervezte. Ez egy „intézményi szintű kriptokereskedelmi platform”, ami azt jelenti, hogy elég jó az intézményi befektetők számára, de a hétköznapi lakossági befektetők számára is megfelelő.

Mindez jól hangzik – de vajon a The PIT megfelel-e a Blockchain magasztos állításainak?

Nos, a PIT valóban úgy tűnik, hogy a világ leggyorsabb kriptovaluta-cseréje, mert a Blockchain azt állítja, hogy a felhasználók 40 mikroszekundum alatt kereskedhetnek, ami azt jelenti, hogy bármely kriptográfiai kereskedő másodpercenként több millió megrendelést hajthat végre. A platformot a New York-i tőzsde volt főépítésze tervezte. Ez az Equinix LD4-ben is helyet kapott, amely a legkevésbé késleltetett kereskedelmi adatközpont. Az szja „Mercury” -nak nevezi megfelelő motorját. A PIT Mercury-jénál egyetlen más megfelelő motor sem képes gyorsabban kereskedni.

A The PIT másik remek funkciója a népszerű Blockchain Wallet-tal való integráció. Ha egy Blockchain pénztárcát csatlakoztat a The PIT-hez, a kereskedők gyorsan áthelyezhetik a kriptovalutákat a tőzsdéről a saját biztonságos tárhelyükbe..

blockchain-the-pit-exchange

Az szja is sokat foglalkozik likviditásával. Az erős likviditás biztosítása érdekében a Blockchain együttműködött a „globális piac döntéshozóival”, hogy a kereskedők bármikor kereskedhessenek bármely kereskedő pár között. Ma 26 kereskedési pár szerepel a tőzsdén, beleértve a fiat-crypto és a crypto-crypto párokat.

Az szja-nak nagy ereje van a motorháztető alatt, de a felhasználói felület továbbra is korszerű és bárki számára könnyen használható. A haladó kereskedők testreszabhatják az irányítópultot egyedi igényeiknek megfelelően, míg a kezdő kereskedők az igényeiknek megfelelő hozzáférhető és könnyen használható platformot találnak.

Főbb jellemzők

A szja főbb jellemzői:


A leggyorsabban illő motor: Az szja azt állítja, hogy rendelkezik az iparág leggyorsabban illő motorjával, és kevés okot látunk kételkedni ebben az állításban. A kereskedők másodpercenként több millió megrendelést tehetnek, mindegyik kereskedés 40 mikroszekundum alatt teljesül.

26 kereskedési pár: Indulásakor a The PIT 26 kereskedési párt támogat. Az szja ezt optimista módon a kereskedési párok „Goldilocks zónájának” nevezi. Nincs túl kevés és nincs túl sok: csak a megfelelő szám.

Jó globális banki hálózati támogatás: Az szja számos könnyű betéti lehetőséget kínál a globális bankhálózathoz való közvetlen kapcsolatoknak köszönhetően. Könnyedén befizethet USD-t, EUR-t és GBP-t banki átutalással. A kriptobetétek BTC, ETH, USDT és PAX formátumban is elérhetők.

Alacsony késleltetésű adatközpontból üzemeltetve: Az PIT megfelelő motorja már gyors, de még gyorsabbá tétele érdekében a legendás Quinix LD4 adatközpontból futtatják, amelyet a világ „leggyorsabb és legmegbízhatóbb” adatközpontjának neveznek..

Katonai szintű biztonság: Az szja azt állítja, hogy katonai szintű biztonságot kínál a maximális védelmet igénylő intézmények számára.

Blockchain Wallet integráció: Az szja zökkenőmentesen integrálódik a Blockchain Wallet, a Blockchain által gyártott népszerű kriptotárca szoftverrel, az új Blockchain Connect API használatával. A számláján a szja-ban tárolt pénzeszközök azonnal átutalhatók a Blockchain pénztárcájába, hogy a magánkulcsok teljes őrizetébe kerülhessenek..

Alkalmas kezdő és haladó befektetők számára: Az szja intézményi szintű platform, bár továbbra is igyekszik kiszolgálni a lakossági befektetőket. Testreszabhatja az irányítópultot, vagy otthagyhatja.

Titokban kifejlesztve az ipar vezetőivel: Az szja az egyik legérdekesebb eredettörténet a nagy cserékről. A cserét titokban egy lopakodó csapat fejlesztette ki 2018 folyamán. A csapatba az NYSE, a TD Ameritrade, a Google és más vezető szervezetek szakértői tartoztak..

Még mindig a Béta verzióban: A PIT 2019 júliusi elindítása után hivatalosan még béta állapotban van (2019 októberétől).

Versenyképes díjak: Az szja kereskedési díjai ésszerűek a többi szabályozott szolgáltatóhoz képest. Ha havonta 100 000 dollárnál kevesebb kereskedés esetén 0,24% -ot kell fizetnie, 0,14% -ot kell fizetnie. Az árak tovább esnek onnan. Ha ezek a számok furcsán hangzanak konkrétan, akkor ennek oka van: Az szja aránya 0,01% -kal alacsonyabb, mint a Coinbase Pro.

Integrált TradingView diagramok: A TradingView-val való integrációnak köszönhetően a PIT lehetővé teszi a diagramok testreszabását több száz műszaki tanulmány és rajz segítségével. Válasszon a gyertyatartóktól a fibonaccisig, hogy saját egyedi lencsét hozzon létre a kriptopiacokon.

Több mint 200 országban kapható: Más szigorúan szabályozott tőzsdéktől eltérően a szja gyakorlatilag világszerte elérhető. 200 vagy több országból regisztrálhat az SZJA-ra.

Az szja pénznemei és párjai

Az szja az induláskor 26 kereskedési párt kínál. Ezt azért hívják a kereskedési párok „Goldilocks zónájának”, mert éppen megfelelő számú pár van. Vannak USD párok (BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, LTC / USD, PAX / USD, USDT / USD és XLM / USD), EUR párok (BTC / EUR, ETH / EUR, BCH / EUR, LTC / EUR, USDT / EUR, PAX / EUR és XLM / EUR), GBP párok (BTC / GBP), BTC párok (ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC és XLM / BTC), ETH párok ( BCH / ETH és LTC / ETH), USDT párok (BTC / USDT, ETH / USDT, BCH / USDT és LTC / USDT) és PAX párok (BTC / PAX, ETH / PAX, BCH / PAX, LTC / PAX, és XLM / PAX).

Az szja által támogatott befizetési és felvételi módszerek

Az szja támogatja a fiat devizabetéteket banki átutalással USD, GBP és EUR pénznemben. A platformon bármelyik támogatott kriptovaluta letétbe helyezhető, beleértve a BTC-t, az ETH-t, az USDT-t és a PAX-ot is..

Az szja regisztráció és bejelentkezés folyamata

Az szja világszerte több mint 200 országból fogadja a felhasználókat. Mindaddig, amíg nem szankcionált országban tartózkodik (például Észak-Korea), nem lehet problémája a The PIT-re való feliratkozással. A feliratkozási folyamat egyszerű és hasonló, mint bármely más kriptográfia. 3 perc alatt elvégezheti a regisztrációt, majd azonnal befizetheti a pénzt.

Az szja-kereskedelem

Az szja egyedülálló kereskedési felületet kínál a többi nagy tőzsdéhez képest. A más cserék csekély szövege és számtalan grafikonja helyett a szja egyedi tervezésű. A színeket hatékonyan használja a piaci mozgások bemutatására. A fő kereskedési képernyőn a bitcoin ármozgásainak diagramja látható, míg az alján a megbízási könyv, a vételi / eladási ablak és a bitcoinról szóló legújabb cikkek listája is látható. Ez egy jól megtervezett felület, és elmondhatja, hogy egy saját platform, amelyet az alapoktól kezdve úgy építettek fel, hogy különbözzen a többi központtól.

Az szja-díjak

Az szja versenyképes díjstruktúrával rendelkezik, amely hasonlít más szabályozott tőzsdékhez, mint például a Gemini, a Binance, a Coinbase és a Kraken (bár az szja ügyesen díjazta 0,01-0,02% -kal alacsonyabb árakat, mint a fő versenytársak).

 • Készítői díj: 0,14% (havi 0–99 999,99 USD) –0,02% (havonta több mint 1 milliárd USD)
 • Átvételi díj: 0,24% (havi 0–99 999,99 USD) –0,05% (havonta több mint 1 milliárd USD)
 • SEPA betéti díj: 0 USD
 • SEPA kilépési díj: 0 USD (minimum 50 EUR)
 • USD átutalás: Ingyenes
 • USD huzalfelvétel: 10 USD (belföldi) vagy 30 USD (külföldi)

Emellett minimális 5000 dollár összegű felvételi összeg is vonatkozik külföldi huzalfelvételre (nincs minimális belföldi huzalfelvételre). A banki átutalás akkor tekinthető külföldinek, ha a célbank az Egyesült Államokon kívül található.

Az szja biztonsági kérdései és leállása

Az szja 2019 júliusában indult. Eddig zavartalanul haladt a „katonai szintű biztonsági” kriptográfia. Az szja nem szenvedett jelentős, nyilvánosan nyilvánosságra hozott biztonsági megsértést vagy adatszivárgást, és a cseréje sem csökkent jelentős ideig.

A szja egyszerű használat

Az szja meglepően könnyen használható. Ha a hagyományos kripto tőzsdék kereskedési ablakai félelmetesnek tűnnek számodra, akkor a The PIT kezdőbarát megjelenése lehet a megfelelő választás. A szöveg félkövér és nagy, és a felhasználói felület nem borít el színekkel, számokkal vagy gombokkal. Ez egyszerű, de fejlettebbre szabható.

Az szja-bizalom és adatvédelem

Normális esetben nehéz megbízni egy vadonatúj kriptotőzsdében. Az szja-t azonban a TD Ameritrade, a Google és az NYSE szakértői fejlesztették ki, többek között a többi nagy szervezet között. A tőzsde fejlesztője, a Blockchain szintén a kriptográfiai közösség egyik régóta tagja, és a mai napig mintegy 40 millió Blockchain pénztárca előállításáért felelős. Az szja székhelye Luxemburgban található.

Az szja ügyfélszolgálata

Az szja-nak van egy támogatási központja, amelyhez online űrlapon keresztül fordulhat. Csak nyújtson be kérést és 1-2 munkanapon belül kapjon választ. Általában a szja ügyfélszolgálatát online jól ellenőrzik.

Az SZJA felhasználói útmutató: Az SZJA beállítása és használata

A szja-ra való regisztráció és a csere első használata meglehetősen egyszerű. Kövesse ezeket a lépéseket az első kereskedéshez.

1. Iratkozzon fel

Látogasson el a címlapra, és kattintson a képernyő jobb felső sarkában a „Bejelentkezés” vagy a „Regisztráció” gombra.

Írja be nevét, e-mail címét és jelszavát az űrlapba.sign-up-blockchain-com-the-pit

2. Ellenőrzés

Az szja ellenőrző e-mailt küld Önnek. Kattintson az üzenetben található linkre az e-mail cím megerősítéséhez. Fiókját megnyitjuk.

apitpit-blokklánc-hitelesítésa-pit-blockchain-pénztárca

the-pit-blockchain-email

blockchain-the-pit-account

a gödör-csere-biztonsága gödör-igazolás

3. Két faktoros hitelesítés

Az szja arra kényszeríti, hogy állítson be kétfaktoros hitelesítést (2FA) a Google Authenticator alkalmazás segítségével. A 2FA kötelező az SZJA-n, mielőtt befizethetne pénzt.

blockchain-the-pit-exchange-2fa

Az alkalmazás mobileszközön történő konfigurálása után képes lesz létrehozni egy 30 másodpercenként változó jelszót. Ezt a kódot minden alkalommal meg kell adnia, amikor megpróbál bejelentkezni a számlájára, vagy pénzt szeretne felvenni.

Ezután ki kell töltenie a KYC / AML igazolást. Minden felhasználónak legalább Silver Tier KYC-nek kell lennie ahhoz, hogy kereskedhessen a The PIT-n. Meg kell adnia a hivatalos nevet, az igazolt e-mailt, a születési dátumot és a címet.

A Gold Tier KYC hitelesítésre történő frissítéshez be kell nyújtania egy kormány által kiállított fényképes igazolvány fényképét, valamint magad fényképét. Az Gold Tier KYC ellenőrzés magasabb kereskedési összegeket és több funkciót tesz lehetővé.

4. Fizetési mód

Az igazolás befejezése után befizetheti számláját kriptovalutával (BTC, ETH, PAX vagy USDT), banki átutalással (USD az USA-ból vagy külföldi banktól) vagy SEPA-val (EUR betéteknél).

blokklánc-gödör-lerakódások

A befizetéshez kattintson a jobb felső sarokban a Betét most gombra. Ha még nem fejezte be a 2FA igazolást, akkor ezt meg kell tennie.

5. Kriptopénz kereskedése

Miután a pénzt befizette számlájára a The PIT-n, és elvégezte legalább a Silver Tier KYC ellenőrzést, elkezdheti a kriptovaluta kereskedését. A PIT-nél 26 pár áll rendelkezésre. A kereskedésekbe belépés egyszerű. Adja meg a vásárolni vagy eladni kívánt összeget BTC-ben vagy USD-ben, majd válasszon egy piaci vagy limit megbízás típusa közül.

a gödör-kereskedés-kriptovaluta

6. Kivonás

Bármikor felvehet pénzt átutalással (10 dolláros díj), SEPA (ingyenes) vagy kriptográfia segítségével (ingyenes, szabványos hálózati díjjal).

Végső szó

Az szja új, csípős hozzáállású csere. Az alapoktól kezdve saját fejlesztésű platformként épül fel, ezért néz ki másként, mint bármely más mai internetes tőzsde. Ez a mai piacon is a leggyorsabb tőzsde, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy másodpercenként több millió kereskedést végezzenek.

Technikailag a PIT még mindig béta módban van (2019 októberétől) a júliusi bevezetés után. A csere azonban jól működik. A The PIT likviditási pooldal való együttműködésének köszönhetően a likviditás nem jelent problémát a platform számára a 26 kereskedhető párban..

Ha gyors, biztonságos, szigorúan szabályozott cserét keres, amely világszerte több mint 200 országban elérhető, akkor a The PIT az egyik legjobb lehetőség, amelyet a Blockchain csapata fejlesztett ki a világ egyik vezető elméjével együttműködve. tech tér.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map