Bakkt Exchange: Bitcoin Futures Trading Review Guide

bakkt-kripto-csere

Bakkt: Bitcoin Futures Trading Crypto Exchange Review

A New York-i tőzsde (NYSE) anyavállalata, az Intercontinental Exchange (ICE) által működtetett Bakkt vezető intézményi szintű Bitcoin Futures kereskedési platform, amely legitimálni kívánja a kriptovaluta-tőzsdét azáltal, hogy grandiózus átláthatóságot és bizalmat hoz a digitális eszközökbe. divat.

A Bakkt, amelynek célja, hogy javítsa a Bitcoin vásárlásának, eladásának, tárolásának és kiadásának képességét, valamint szabályozott kereskedési, elszámolási és raktározási megoldásként járjon el, több mint egy év várakozás után 2019 szeptemberében robbant be a színre. A Bakkt legelső történelmi rekordja 2018. augusztus 3-án volt, amikor a bitcoin határidős tőzsdéről szóló hírek arról szóltak, hogy az ICE, a Microsoft és a Starbucks mindegyike részt vett az indításban, hogy átvegye a Bitcoin mainstream-jét és vonzza az intézményi befektetési pénzeket. Nézzük át, hogyan működik Bakkt.

Bakkt felhasználói útmutató: Az intézményi szintű kripto tőzsde

Az alábbiakban felsoroljuk az új bitcoin kereskedési tőzsdei ajánlatok összes alapvető építőelemét:

Jellemzők

 • Fizikailag szállított bitcoin határidős szerződések
 • Az Intercontinental Exchange tulajdonosa (amely az NYSE-t is működteti)
 • Célja az intézményi befektetők

Betéti módszerek

 • N / A (csak intézményi befektetők számára elérhető betétek)

Előnyök

 • Intézményi szintű kriptográfia és kereskedelem
 • Szigorúan szabályozott és megfelelő környezet
 • Használja az ICE meglévő intézményi piaci infrastruktúráját

Hátrányok

 • Kizárólag intézményi befektetőknek szolgál
 • Jelenleg csak bitcoin határidős kereskedést kínál

cég Részletek

 • ICE Futures US (IFUS) termékek: Bakkt Bitcoin Daily Futures + Bakkt Bitcoin Monthly Futures
 • Alapítva / elindítva: 2018 augusztus / 2019 szeptember
 • Elhelyezkedés: Atlanta, Georgia
 • Hivatalos honlapján: Bakkt.com
 • Tulajdonos: Intercontinental Exchange (ICE), a New York Stock Exchange (NYSE) anyavállalata
 • Csapat: Kelly Loeffler vezérigazgató, Adam White ügyvezető igazgató, Balaji Devarasetty műszaki alelnök, Mike Blandina CPO
 • Közösségi profilok: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Blog
 • Email: [email protected]

Bevezetés

A Bakkt 2018 augusztusi bejelentése óta nagyon várt bitcoin kereskedési platform volt, mert azt tervezi, hogy elsőként kínálja az első nap fizikailag rendezett határidős Bitcoin szerződéseket. Végül, több mint egy éves várakozás után, Bakkt 2019. szeptember 23-án indította el a bitcoin határidős kereskedését. A Bakkt legkorábbi jelentései az ICE és a Microsoft, az M12 (a Microsoft kockázati tőke karja), a Pantera Capital, a Galaxy Digital, a Boston Consulting Group és A Horizons Ventures szintén kezdeti befektető volt. Bakkt, aki eddig több mint 182,5 millió dollárt gyűjtött össze, a Susquehanna International Group, a Parafi Capital, a PayU, a Goldfinch Partners, a Fortress Investment Group és az Eagle Seven társaságaihoz is igazodik, hogy bitcoin nyugdíjalapokat, befektetési alapokat és tőzsdén kereskedett alapokat kínáljon. (ETF) a jövőben a nagyobb pénzkezelők számára.

Bakkt, aki technikailag nem tőzsde vagy klíringház, a digitális eszközök szakképzett letéteményese, aki erősíteni kívánja a fogyasztói alkalmazásokat és a virtuális pénznemekért történő fizetéseket azzal, hogy hivatalosan elindít egy bitcoin határidős platformot szabályozott árfelfedezési funkciókkal, amelyek nem támaszkodnak a helyszínről származó kereskedelmi adatokra. piacokon.

Más platformok már kínálnak bitcoin határidős kereskedést. Tehát mitől különbözik Bakkt? A Bakkt bitcoin határidős ügyei fizikailag rendezettek vagy teljesíthetőek, ami azt jelenti, hogy minden kereskedés során a valódi bitcoin mozog.

bakkt-bitcoin-határidős-szerződés-részletekA Bakkt az intézményi szintű infrastruktúrával is megkülönbözteti magát a versenytől. A tőzsdét az InterContinental Exchange (ICE) indította, amely a New York Stock Exchange (NYSE) és más jelentős kereskedési platformok tulajdonosa és üzemeltetője. Az ICE az alapoktól kezdve építette be Bakktba az NYSE stílusú, CFTC-kompatibilis infrastruktúráját. Azzal, hogy ezt az infrastruktúrát intézményi szintű letétkezelési megoldásokkal párosítja, a Bakkt több intézményi befektetőt vonzhat a bitcoinhoz, mint bármelyik előtte álló platform.

bakkt-bitcoin-csere-haszon

Fontos megjegyezni azt is, hogy a bitcoin határidős ügyletek csak a Bakkt által kínált első termékek. A platform célja további termékek továbblépése, beleértve az intézményi befektetők és a nyilvánosság teljes értékű kriptográfiai kereskedelmét. És mivel szabályozott bitcoin árfelfedezési funkciója, nem fogja végrehajtani a kereskedési volumen manipulációja, például a mosási ügyletek és más csaló tevékenységek.

bakkt-bitcoin-határidős kereskedési diagram

Végső soron a Bakkt még mindig a bevezetés első napjaiban van, de az intézményi befektetőknek már most biztonságos és hozzáférhető módot kínál a kriptopiacokra való belépéshez. A következő kérdés: beugranak-e az intézményi befektetők?


Főbb jellemzők

Bakkt, amelynek célja, hogy minden befektető számára hozzáférést biztosítson a kriptovalutákhoz való csatlakozáshoz, a fogyasztóktól a kereskedőkön át az intézményekig, az intelligens letétkezelés, a fizetések, a piacok és a megfelelőségi megoldások kínálatával kívánja prioritásként kezelni a feltörekvő digitális eszközosztály biztonságát és bizalmát.

A Bakkt főbb jellemzői:

Intézményi kriptográfia: A Bakkt a biztonságos, intézményi szintű tárolást a platform egyik legfontosabb jellemzőjévé teszi. A Bakkt a legkorszerűbb fizikai és kiberbiztonságot, az intézményi szintű technológiával és irányítással kombinálva biztosítja a digitális eszközöket az ügyfelek számára. Ugyanazok a kiberbiztonsági védekezések támasztják alá a cseréket, mint az ICE és a NYSE. Az összes vásárlói bitcoin a Bakkt Warehouse-ban van tárolva, amelyet a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma (NYSDFS) által szabályozott, korlátozott célú vagyonkezelő társaság működtet, amely minősített letétkezelőként működik. Megvásárolták a Rosenthal Collins Group-ot (RCG – 2019. január 16-án) és a Digital Asset Custody Company-t (DACC – 2019. április 30-án) is, hogy elősegítsék kriptográfiai betétkezelésének és tárolásának bővítését, valamint a BNY Mellon bankkal való szoros együttműködéssel.

Fizikailag leszállított határidős szerződések: Bakkt fizikailag szállított határidős szerződéseket vezet be, ahol a fizikai bitcoinokkal határidős szerződéseken keresztül kereskednek. Bár bizonyosan léteznek más bitcoin határidős piacok, a Bakkt az első, amely fizikailag szállított bitcoin határidős szerződéseket kínál.

Akkreditált befektetők számára nyitott: A Bakkt összes résztvevője átesik a CFTC által szabályozott piacoknak megfelelő AML / KYC felülvizsgálatokon, majd csatlakozik a Bakkt-hoz az ICE meglévő infrastruktúrája segítségével.

Megfelelő és szabályozott környezet: A Bakkt úgy alakították ki, hogy az intézményi és a fogyasztói szinten is alapoktól fogva megfelelõ és szabályozott környezet legyen. A láncon belüli elemzés és felügyelet elérhető minden betétre és felvételre. A Bakkt emellett rendszeresen részt vesz a pénzügyi és biztonsági auditokban, valamint a jogszabályok megfelelőségi felülvizsgálatában.

Szabályozott, megfelelő Bitcoin határidős kereskedés: A Bakkt napi és havi bitcoin határidős kereskedelme megfelel a CFTC szabályozási követelményeinek, valamint az IFUS, a CFTC által szabályozott kijelölt szerződéses piac (DCM) és az ICE Clear US (ICUS), a CFTC által szabályozott származtatott ügyletek egyéb szerződéseire irányadó megfelelési rendszernek. Klíringszervezet (DCO).

Vállalati partnerek támogatják: A Microsoft, a Starbucks és más nagyvállalatok a Bakkt partnerei voltak a projekt bejelentése óta. Kevés olyan projekt volt a kriptográfiai térben, amilyen típusú vállalati támogatást a Bakkt-nál látunk.

Intézmények és fogyasztók rendelkezésére áll: A Bakkt kezdetben a szabályozott kriptográfia kereskedelmének az intézményi befektetők felé történő eljutására összpontosított, bár a végső terv az, hogy platformot kínál mind a fogyasztók, mind az intézményi befektetők számára.

Kereskedői támogatás: Az intézményi és fogyasztói befektetők ellátása mellett a Bakkt partnerként működik együtt a kereskedőkkel, és megkönnyíti számukra a digitális ökoszisztémához való hozzáférést.

Teljesen biztosított: Bakkt hideg és meleg pénztárcáját 125 millió dolláros biztosítási kötvény fedezi. Ez nem csak azt jelenti, hogy veszteség esetén fedezik az alapokat, hanem azt is, hogy a biztosító társaság elégedett a Bakkt biztonsági eljárásaival.

Bakkt pénznemek és párok

A 2019 szeptemberi indulásakor a Bakkt csak egyfajta kereskedelmet támogat: a bitcoin (USD) határidős ügyleteket:

 • Bitcoin (USD) Napi határidős ügyletek
 • Bitcoin (USD) havi határidős

bakkt-btc-usd-daily-future-market-specs

A Bakkt Bitcoin Daily (BTC) és a havi (BTM) határidős szerződések minden nap 22 óráig kereskedhetők, vasárnap 8:00 és 6:00 óra között. A Bakkt határidős szerződéseinek kereskedésére nincsenek előfinanszírozási, tartási vagy eladási követelmények sem.

Kivonási módszerek

A Bakkt jelenleg kizárólag az intézményi befektetők számára szolgál, a szokásos fogyasztói betéti és kifizetési módszereket nem közölték.

Bakkt regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Bakkt kiszolgálja az intézményi befektetőket, és még nem nyitotta meg a regisztrációt a hétköznapi fogyasztók előtt. A KYC / AML és az ellenőrzési folyamat teljes részleteit nem tették közzé.

A Bakkt azonban megköveteli, hogy az intézményi befektetők jelentős lépéseket tegyenek át a platform használatához. A résztvevők például a CFTC által szabályozott piacokkal összhangban alkalmazandó AML / KYC felülvizsgálatokon mennek keresztül, és az ICE meglévő infrastruktúrájának használatával csatlakoznak a tőzsdéhez. A Bakkt azt állítja, hogy KYC / AML követelményei “banki szintűek”.

Bakkt Trading

A Bakkt jelenleg csak bitcoin (USD) napi és havi határidős ügyleteket kínál. A fizikailag szállított határidős kereskedési platform kizárólag az intézményi befektetők számára érhető el 2019 szeptemberében. Amikor a Bakkt a jövőben valamikor megnyílik a hétköznapi fogyasztók előtt, a továbbiakban elmagyarázzuk Részlet hogyan működik a kereskedés a Bakkt-on.

Élünk!

Az első Bakkt Bitcoin Futures kereskedést ET 20: 02-kor hajtották végre 10 115 dollár áron

– Bakkt (@Bakkt) 2019. szeptember 23

Jelenleg a Bakkt USD határidős ügyletei az ICUS kereskedési képernyőn található. Nincs napi árkorlát. A szerződés nagysága 1 bitcoin, az árajánlatok amerikai dollárban / bitcoin két tizedesjegyig terjednek. A bitcoin minimális áringadozása 2,50 dollár (szerződésenként 2,50 dollár), és a blokkügyleteket 0,01 dollár / bitcoin (0,01 dollár szerződésenként) lehet végrehajtani. A Blokkereskedelem minimum 10 tételből áll.

bakkt-bitcoin-usd-havi-határidős diagram

A Bakkt hivatalos weboldala a „Bitcoin Futures Workflow” diagram részeként mutatja be:

bakkt-bitcoin-futures-workflow-chart

Bakkt Bitcoin opciók a határidős ügyletekről:

A Bakkt Bitcoin Opciós szerződések egy újonnan kialakuló bejelentés, amelyet 2019. december 9-én szándékoznak elindítani. Mint kriptovaluta-iparág, a Bakkt bitcoin határidős szabályozott opciós szerződései olyan legfontosabb jellemzőkkel debütálnak, mint a tőke hatékonyság, a készpénz vagy a fizikai elszámolás, Európai stílusú opció, vonzó díjak, széles körű terjesztés és likviditás, azonnali üzenetküldés, blokkügyletek és opcióelemzés. Frissíteni fogjuk ezt a Bakkt áttekintést a Bitcoin Opciós szerződésükről, amelyet a Bakkt Havi Bitcoin Futures szerződésük fog összehasonlítani, miután ez év végén újabb részletek állnak rendelkezésre..

Bakkt Raktár őrizetét

A Bakkt Bitcoin Futures bevezetésétől eltekintve a Bakkt Warehouse őrizet, amelyet az ICE alapoktól építve alapított és amelynek létrehozása több mint két évet vett igénybe, a következő legfontosabb jellemző, amelyet a kriptovaluta ökoszisztémába hoznak.

A Bakkt Warehouse-t, amely egy intelligens kriptográfiai megoldás a Bitcoin fizikai kézbesítésének lehetővé tételére, két fő jellemzőt szem előtt tartva tervezték. Először is segít megszüntetni a futrues jutalék kereskedők szükségességét a Bitcoin-nal való kölcsönhatás érdekében, másodszor pedig minősített letétkezelőként működik a Bakkt Trust Company miatt, ami létfontosságú az intézményi normák betartása szempontjából..

bakkt-crypto-custody-review

Biztonsági szempontból elsődleges megközelítéssel, amelyet a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma (NYDFS) szabályoz, a Bakkt letétkezelési megoldás célja az ügyfél vagyonának védelme a vállalati szintű védelmi képességek felhasználásával, hasonlóan a New York-i tőzsdéhez és az ICE tucatnyi máshoz platformok cseréje szerte a világon.

A banki szintű kompatibilis Bakkt Warehouse az online (meleg) és az offline (hideg) számjegyű eszközök tárolási lehetőségeit kihasználva segít áthidalni a szakadékot a funkcionalitás és a könnyű használat között, valamint minimalizálja a forró pénztárcákkal kapcsolatos kockázatokat. Mindkét pénztárcakészlet, a légrésektől mentes banki értéktáraktól kezdve a 24/7 helyszíni fegyveres biztonsági szolgálatig, 125 millió dolláros biztosítási kötvényt fog kötni, és a BNY Mellonnal együttműködve együttműködik a kriptográfiai elemek őrzésében..

Érintik a teljes rendszerbiztonságukat is jellemzők valamint a felhasználók privát kriptográfiai kulcsainak katasztrófa utáni helyreállítása. Végrehajtják az összes AML és KYC (pénzmosás elleni és ismerik az ügyfelet) protokollt, valamint láncfelügyeleti technikákat fognak alkalmazni a kriptográfiai eszközök eredetének ellenőrzésére. Beszámoltak arról, hogy az egyetlen interakció a Bakkt és a Bitcoin blokklánca között a Bakkt raktárban fog bekövetkezni, amikor a felhasználók letétbe helyezik és visszavonják BTC állományaikat.

Bakkt-díjak

A Bakkt a következő díjakat számítja fel a bitcoin napi és határidős ügyletekért:

Csere- és elszámolási díj – Képernyőügyletek: Szerződésenként 1,00 USD (naponta); 1,25 USD szerződésenként (havonta)

Tőzsdei és klíringdíj – EPP & Blokkügyletek: Szerződésenként 1,60 USD (naponta); 1,85 USD szerződésenként (havonta)

Szállítási költség: Szerződésenként 9,75 USD (naponta); 9,75 USD szerződésenként (havonta)

Őrzési díjak: A Bakkt 2020. június 30-ig „díjszabadságot” tervezett a Bakkt Warehouse letétkezelési szolgáltatására. A Bakkt letétkezelési szolgáltatása addig a napig ingyenes.

A Bakkt nem tette közzé díjtáblázatát más kriptokereskedésekhez, és nem tudjuk, hogy a Bakkt díjstruktúrája hogyan fog versenyezni más jelentős tőzsdékkel és kereskedési platformokkal.

Bakkt biztonsági kérdések és leállás

A Bakkt 2019. szeptember 23-án indult. A tőzsde az indulás óta nem szenvedett jelentős biztonsági megsértést vagy leállást. Az ICE és az NYSE egyaránt biztonságban vannak, és a közelmúlt történetében nem tapasztaltak komolyabb biztonsági megsértéseket. Összességében a Bakkt várhatóan az egyik legbiztonságosabb és legbiztonságosabb bitcoin kereskedési platform lesz. A Bakkt Holdings LLC leányvállalata, a Bakkt Trust Company LLC egy New York államban minősített, licencelt Bitcoin letétkezelő, aki be van jegyezve a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózatba (FinCEN). Itt van egy diagram, amely bemutatja a jogi szabályozó szervek és az ICE Bakkt Bitcoin Futures Market kapcsolatát:

bakkt-bitcoin-határidős piac-szabályozás

Egyszerű használat

A Bakkt jelenleg az ICE-vel és az NYSE-vel látott platformon keresztül látja el az intézményi befektetőket. A platform ismerős lesz azok számára, akik a múltban más ICE platformokat használtak. A platform fogyasztói verziója még nem jelent meg, ezért nem tudjuk, hogy viszonyul a Bakkt a hagyományos kriptográfiai interfészekhez. Ezenkívül itt vannak a Bakkt kriptotőzsdei kereskedési órái New York, London és Szingapúr idővonalai alapján:

bakkt-tőzsde-kereskedési órák

Bizalom és adatvédelem

A Bakkt szigorú bizalmi és adatvédelmi normákkal rendelkezik. Minden ügyfél bitcoinját a Bakkt Warehouse tárolja, amelyet egy korlátozott célú vagyonkezelő társaság működtet, amelyet a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma szabályoz. Ez a bizalmi társaság képesített letétkezelőként működik. A Bakkt a mai napig nem szenvedett súlyos adatvédelmi és biztonsági megsértéseket.

Vevőszolgálat

A Bakkttal e-mailben vagy online űrlapon lehet kapcsolatba lépni. A cég még nem hozta nyilvánosságra teljes körű ügyfélszolgálati lehetőségeit, de várhatóan látni fogjuk ezeket a lehetőségeket, amikor a Bakkt piacra dobja a fogyasztóknak szánt termékét.

Bakkt felhasználói útmutató: A Bakkt telepítése és használata

A Bakkt megnyitotta kereskedelmi platformját az intézményi ügyfelek előtt. A platform azonban még nem nyitotta meg a kereskedelmet a hétköznapi fogyasztók vagy felhasználók számára.

bakkt-exchange-updates

Amikor a Bakkt a közeljövőben megnyitja kereskedési platformját a felhasználók előtt, közzéteszünk egy teljes útmutatót, amely elmagyarázza, hogyan lehet regisztrálni, ellenőrizni és megkezdeni a kereskedést a Bakkt-on..

Azon intézményi befektetőknek, akik regisztrálni szeretnének a Bakkt-ra, a kezdéshez e-mailt kell küldeniük a [email protected] címre.

A Bakkt sikerének jövője még várat magára, de ahogy hivatalos twitter-tagságuk mondja: „a globális gazdasághoz való hozzáférés bővítése a digitális eszközök értékének bizalmával és értékének felszabadításával” – a Bakkt kriptovaluta-csere előrejelzése, amely fizikailag letelepedett A Bitcoin Futures kereskedési platform biztosan fényes foltnak tűnik a piac számára.

A NYSE ICE kriptográfiai cseréje és a bitcoin határidős platform ezen felülvizsgálatának második részeként tegyünk egy utat vissza a memóriasávba, és csapkodjuk végig a Bakkt legfrissebb híreit.

Az eddigi történet: Visszatekintés Bakktra

Most egy nagyon lelkes és nemzetközi közönségnek vagyunk tanúi a hivatalos Bakkt-bevezetés hatásainak, és azt mondanánk, hogy ez egy széleskörű piactól elzárt fejlesztés lesz, annyit jelentene, hogy beismerjük, hogy nem teljesen kapja meg a kriptovalutát.

Történelmileg nézve, valahányszor láttuk, hogy Bakkt megjelenik a 2018 augusztusáig nyúló hírekben, ez egybeesik a Bitcoin egyéb csúcsainak és mélypontjainak számos más kriptovalutával. Ez a hét és utána sem volt kivétel ez alól; amint a lelkesedés a végső elindítása után növekszik, már láthattuk, hogy a Bitcoin felfelé robog.

Nagyon sok értéket rejt magában a Bakkt a kriptopénzek piacán, és bevezetése minden lehetőséggel az egész piacot a következő szintre emeli. Nemrégiben a Coin Telegraphnak adott interjúban Tom Lee, a Fundstradt Global Advisors társalapítója nem hagyott utalásokat arra, hogy a Bakkt pozitív hatással lenne a kriptográfia hitelességére az intézményi kereskedők szemében:

“Nagyon pozitívan viszonyulok a Bakkt-hoz és annak képességéhez, hogy javítsa az intézmények iránti bizalmat a kriptográfia terén.”

Bár meglehetősen szembesül az akadályokkal, legyen szó technikai kérdésekről vagy akár a szabályozó ügynökségek, különösen az Értékpapír- és Tőzsdei Bizottság makacs visszaszorításáról; javaslatként indult még 2018 augusztusában. A vezérigazgató, Kelly Loeffler, aki az ICE vezérigazgatójának, Jeffrey Sprechernek a felesége, segít a Bakkt blog webhelyének futtatásában, megosztva a legfrissebb híreket és előrelépéseket.

Tehát, amikor most egy ilyen jelentős alkalom áll rendelkezésünkre, a fenti tények és ábrák mellett, ésszerű, hogy bele kell merülnünk a vállalatba, és hogy hogyan vált az innovatív ötlettől az egyik legmagasabb szintű várt bitcoin-központú vállalat a kriptovilágban.

Vissza a Bakkt-ba – A kezdet

A jobb kontextus érdekében – megválaszoltuk, hogy Bakkt pontosan mi a helyzet a földön? És mit hoz a fenti piacra? De újrakezdem, Bakkt a New York Stock Exchange (NYSE) játékosának és anyavállalatának – az Intercontinental Exchange (ICE) – ötletgazdája. Azzal jött létre, hogy a vállalatok egyre növekvő érdeklődést mutatnak a Bitcoin Futures megoldás nyújtása iránt az egyre növekvő befektetői bázis számára.

A végeredmény a Bakkt lett, amelyet a Bloomberg szerint 2008. július 31-én alapítottak, de csak augusztusban tették nyilvánosan hozzáférhetővé. A projekt mögött meghúzódó motivációs tényezők egyike az volt, hogy ha a befektetők elkezdenék pénzt elhelyezni kriptovalutákba, akkor szembe kell nézniük azzal a félelmetes kilátással, hogy egy magas kockázatú, nagy volatilitású piacot kezelnek, jogi védelem nélkül. eszközök. Amint azt sokszor dokumentáltuk, az „intelligens letétkezelés” a Bitcoin és a kriptográfiai készletek következő hulláma, és Bakkt kiemelt helyzetben van abban, hogy vezető legyen ebben a minőségben..

Ez akadályozza meg a kriptókat abban, hogy valóban betörjenek a mainstreambe, így ha egy vállalkozás megjelenne a helyszínen, és biztosítaná a nagyon szükséges elszámoltathatóság és professzionalizmus rendszerét, akkor azt a szabályozó ügynökségek megkönnyebbült sóhajával fogadnák, és az űr iránt egyre jobban érdeklődő befektetők örömmel fogadja.

Az üzlet alaptétele az, hogy – a fentiekben említettek szerint – a vállalat a weboldaláról elmondta: „átláthatóságot és bizalmat juttasson a digitális eszközökbe”, köszönhetően a Bakkt csapatának azon szándékának, hogy sokkal szorosabban vegyenek részt a befektetésben közösségük és kollektív igényük a nagyobb kockázatkezelésre és az űrből való elszámoltathatóságra.

Tehát mi különbözteti meg a Bakkt decentralizált társaitól? Először is, ez sokkal több, mint csupán egy határidős szolgáltató, annak ellenére, hogy valószínűleg ezt társítjuk velük. Valójában a határidős szerződés csak egy az általuk nyújtott szolgáltatások közül, íme a Bakkt által a felhasználók számára meghozni kívánt megoldások:

Bakkt Crypto Custody Solutions

A biztonságos tárolás valójában valami, amire a befektető közösség nagyon tart, és ez egy dolog, amellyel Bakkt teljesen tisztában van. A Bakkt befektetési szintű biztonságot kíván nyújtani felhasználói számára, lehetővé téve számukra, hogy valóban profitálhassanak a piacon, és a befektetések biztosak legyenek abban a tudatban, hogy a lehető legjobb biztonsággal rendelkeznek..

A társaság honlapja szerint:

„A legkorszerűbb fizikai és kiberbiztonsági, intézményi szintű technológiával és irányítással, valamint a befagyasztott pénztárcákban tárolt digitális eszközök biztosításával a Bakkt új szabványt nyújt a digitális eszközök őrzésében azáltal, hogy kihasználja azokat a kiberbiztonsági eszközöket, amelyeken a A NYSE támaszkodik. ”

Sokkal több van a letétkezelési megoldásokban, nem csupán a befektetési szintű biztonság, amint azt a társaság még augusztusban világossá tette egy blogbejegyzésben:

“A Bakkt Warehouse, amely a Bakkt Trust Company része, a világ legaktívabban forgalmazott piacait, köztük az NYSE-t támogató számítógépes és fizikai biztonsági védelem felhasználásával épült”. “Ezenkívül a képzett letétkezelő független irányítási és megfelelőségi követelményei azt jelentik, hogy a Bakkt Raktárt úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű felügyelet követelményeinek.”

Dedikált fizetési megoldások

A kriptovaluták köztudottan egyenrangú kereskedelemben, vételben és eladásban rejlenek. De ennek ellenére is megbízható, megbízhatatlan rendszerre van még szükség az intézményi befektetési világban.

Ez a Bakkt olyan eleme, amely valóban a befektetőket célozza meg, különös tekintettel arra a tényre, hogy a Bakkt szolgáltatásainak ezen részét kamatoztatni kívánó befektetőknek elég jelentős visszafizetést kell nyújtaniuk a fogyasztói befektetők esetében..

A hónap elején készült jelentés szerint a befektetőknek 3700 dolláros Bitcoin kezdeti visszafizetést kell nyújtaniuk mind a határidős szerződés, mind a fizetési megoldások tekintetében. Tehát nem kis betét.

A Bakkt a következőt mondja el fizetési megoldásairól:

„Függetlenül attól, hogy fogyasztók és kereskedők, vagy társaik között van-e, a digitális eszközökkel kapcsolatos tranzakciók lebonyolításának képessége ígéretes, mivel ezek az új globális pénznemek meghaladják az érték vagy spekulatív eszközök raktárát, és elosztott főkönyvi technológiai skálákként. A Bakkt vezető kereskedőkkel dolgozik, akik felismerik a digitális eszközökben rejlő lehetőségeket. ”

Megfelelési megoldás

Korábban megvizsgáltuk azt a témát, ami elválasztja a decentralizált és a centralizált cseréket, és ezek egyike az a fajta kapcsolat, amelyet ezek kötnek a megfelelés kérdéséhez.

A szabályozásnak való megfelelés egy fő akadály, amelyet a decentralizált tőzsdék elkerülnek, mint egy kriptovalutával kapcsolatos pestis, míg a központosítottak általában betartják őket annak érdekében, hogy a befektetők profi szereplőként ismerjék el őket..

A Bakkt nemcsak az a társaság, amely az ICE-hez való viszonya miatt gyorsan bekerül az intézményi családba. De annak is köszönhető, hogy leendő felhasználóinak olyan befektetési keretet biztosít, amely teljes mértékben megfelel az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottsága által megállapított szabályozási eljárásoknak. Konkrétan a felhasználók robusztus biztonsági szolgáltatásaira, valamint a pénzmosás elleni (AML) és az ügyfélismereti (KYC) ellenőrzésekre vonatkozó követelményekről..

„A Bakkt a megfelelésre összpontosít tevékenységünk minden aspektusára. Függetlenül attól, hogy az AML és a KYC intézményi és fogyasztói szinten, vagy on-line elemzés és felügyelet minden kriptográf betét és visszavonás esetén, folyamatosan kiegészítjük, hogy a miénk legyen a legerősebb, legmegbízhatóbb platform. Ezenkívül a Bakkt rendszeresen részt vesz a pénzügyi és biztonsági auditokban, valamint a jogszabályok betartásának ellenőrzésében. ”

Határidős szerződés

És természetesen elnézést jelentene számunkra, ha nem merülnénk el a határidős szerződések világában, figyelembe véve azt a tényt, hogy Bakkt ez általánosan ismert. Ennek az az oka, hogy a vállalat úttörő szerepet játszik annak köszönhetően, hogy ezeket a szerződéseket saját szabályozási megoldásaival, például saját elszámolóházával együtt nyújtják a vevőknek..

Ez utóbbi elem azt jelenti, hogy a Bakkt gyorsan jelentős globális névvé válhat, Bitcoin-határidős szerződéseket biztosítva az Egyesült Államok, valamint a világ 30 országának befektetői számára.

A Bakkt csapata szerint ezek nem csupán virtuális határidős szerződések sorozata, mivel megvásárolta és komoly előrelépéseket tett saját fizikai tárolási megoldásaival. Augusztus 28-án dedikált Twitter-fiókján a Bakkt csapata megkezdi a felhasználók számára a fizikai határidős szerződések széles skálájának tárhelyet.

„Szeptember 6-án a Raktárunk megkezdi az ügyfelek bitcoinjának biztonságos tárolását, hogy felkészüljön a Bakkt Bitcoin Daily bevezetésére. & Havi határidős ügyletek, amikor szeptember 23-án elindulnak. Ezek a szerződések lehetővé teszik a bitcoin fizikai kézbesítését, végpontok közötti szabályozott piacokkal és letétkezeléssel. “

Források szerint ezek a tárolóhelyek némi magas szintű védelmet nyújtanak a befektetők eszközei számára, de több mint 125 millió dolláros biztosítási kötvényekkel is fedezik őket.

Biztonsági intézkedések

A Bakkt több száz milliós biztosítási kötvényekkel együtt számos biztonsági megoldást kínál felhasználóinak, köztük számos „hideg” és „meleg” pénztárcát, a vállalat szerint:

„A Bakkt Warehouse mind az online („ meleg ”), mind az offline, levegőtől elzárt („ hideg ”) digitális eszközök tárolásából áll. A Bakkt rendszerek algoritmikusan kiegyensúlyozzák mind a meleg, mind a hideg tárolási szinteket, hogy minimalizálják a meleg tárolással járó kockázatokat. “

Attól függően, hogy a befektetők milyen biztonságos tárhelyet keresnek, ezek közül a „meleg” pénztárcák közül választhatnak; amely a 3. szintű biztonsági modulokból áll, miközben hálózathoz is kapcsolódik, lehetővé téve a befektetők számára, hogy könnyen hozzáférhessenek eszközeikhez. Ez azt sugallja, hogy ez a fajta tárolás inkább azokra irányul, akik érdeklődnek a közepes és rövid pozíciójú kereskedelem iránt.

Eközben a befektetők számára készült hűtőtárolási megoldása úgy hangzik, mint valami hasonló a Fort Knox kriptovalutához;

 • A Bakkt Warehouse-ban tárolt bitcoin többsége offline állapotban van
 • Banki szintű páncéltermekben tárolt, légréses rendszerek, kifinomult fizikai biztonsági ellenőrzésekkel
 • A pénztárca kulcsai a létrehozáskor darabokra oszlanak és titkosítva vannak, egyetlen tranzakció aláírásához több kulcsfoszlányra van szükség
 • Földrajzilag elosztott, több aláírást tartalmazó tranzakció-aláírás
 • A feladatok szétválasztása a belső csapatok között
 • 24 × 7 helyszíni, fegyveres biztonsági szolgálat

Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy a befektetők egyre jobban megkapják a pénzüket, amikor szerződéseket vásárolnak a Bakkttal.

Ami a befektetők biztonságát és a szabályozás betartását illeti, a Bakkt felkészült néhány egészen egyedi helyzetre. Ez megint maga a vállalat szerint, és a biztonsági jellemzőinek rövid áttekintése.

Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a cselekvési politikákat és a befektetők magánkulcsainak elvesztésével járó katasztrófák tervezését. A Bakkt előre elkészített „Katasztrófa utáni helyreállítás (DR) és Üzleti folytonosság-tervezés (BCP)” esetekkel lép saját piacra, saját bevallása szerint.

Legfrissebb Bakkt Hírek

Bár ez a Bakkt történeteinek összefoglalása, és a termékek miből állnak, fontos, hogy vessünk egy pillantást néhány legújabb fejleményére is. 2019-ben a vállalat számos új partnerséget kötött a zöld lámpa előtt.

Ezek egy része magában foglalja a Digital Asset Custody Company (DACC) sikeres felvásárlását 2019 elején. Ez a felvásárlás alapvetően azt jelenti, hogy nagyobb feladatokat biztosítson saját letétkezelői megoldásai felett; a DACC szakértelmét a Bakkt kínálatának jobb finomítása érdekében.

Ezzel párhuzamosan a Bakkt újabban szorosabb együttműködést alakított ki a BNY Mellonnal a tárolási megoldások továbbfejlesztése érdekében, mind szélesebb körben, de konkrétabban a magánkulcsok tárolásakor is.

Gyere vissza a Bakkt frissítésekért: Végső szó

A Bakkt 2018 júliusában történt bejelentése óta nagyon várt kriptográfiai kereskedési platform. Kezdetben 2019 elején indult, a Bakkt indítását 2019. szeptember 23-ára tolták vissza, amikor a platform hivatalosan elindította napi és havi bitcoin / USD értékét. határidős intézményi befektetők számára.

Tovább haladva a Bakkt azt tervezi, hogy rendkívül biztonságos, szabályozott és megfelelő kereskedelmi környezettel vonzza az intézményi befektetőket. Ugyanakkor a Bakkt végül megnyitja a kereskedést a nagyközönség előtt.

A szeptemberi indulás mérföldkő volt, de nem a célvonal. A kemény munka – a piaci fejlődés – az elkövetkező hónapokban történik, új termékek és szerződések mellett. https://t.co/zPvH7oQNiQ

– Adam White (@WhiteAdamL) 2019. október 25

Amerika néhány legnagyobb vállalatának és pénzügyi kereskedési platformjának támogatásával Bakkt könnyen a legbefolyásosabb erővé válhat a bitcoin kereskedelem színterén. Reméljük, hogy ez a felhasználói útmutató mindenkinek segít megérteni, hogy az új Bakkt Bitcoin Futures kereskedési tőzsde mennyire jelentős az egész kriptovaluta piac számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map