BHEX Exchange: A kriptográf felhasználói kézikönyv áttekintése

BHEX Exchange áttekintés

A BHEX egy új kriptovaluta-tőzsde, amely crypto határidős kereskedelmet és egyebeket kínál. Az áttekintésből és a felhasználói útmutatóból megtudhat mindent, amit tudnia kell a BHEX-ről és annak működéséről.

Jellemzők

 • A máltai alapú rejtjeltőzsde 2018 decemberében indult
 • Olyan nagy kriptográfiai intézmények támogatják, mint a Huobi és az OKEX
 • Könnyű kriptográfia-kriptográfia minimálisan szabályozott környezetben, főleg kínai kriptokereskedők számára

Betéti módszerek

 • Crypto

Előnyök

 • Olcsó és egyszerű kriptográfiai kereskedelem
 • Opciós kereskedés
 • A határidős ügyleteket USDT-ben rendezték

Hátrányok

 • Csak kriptográfiai betétek és kriptográf-kereskedelem
 • Minimális előírások
 • Nincsenek amerikai kereskedők

Bevezetés

A BHEX egy kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2018 decemberében indítottak. A tőzsde önmagát „a vezető tech-vezérelt kriptovaluta kereskedési platformnak” nevezi. A BHEX a Blue Helix Exchange rövidítése.

BHEX rejtjelcsere útmutató

Ma a BHEX crypto-crypto kereskedelmet, örökös kereskedést, opciós szerződéseket, tőzsdén kívüli kereskedést és vagyonkezelést nyújt, többek között kereskedési és befektetési szolgáltatások között.

A többi minimálisan szabályozott kriptotőzsdéhez hasonlóan a BHEX székhelye Máltán található. A tőzsde nagyon versenyképes 0,10% -os kereskedési díjakat is kínál (mind a készítőnek, mind a felvevőnek). Csak 0,0006 BTC összegű kifizetési díjat kell fizetnie.

A BHEX egyik hátránya, hogy a finanszírozási módszerek csak a kriptográfiára korlátozódnak. Nem vihet át pénzt a BHEX-re például bankon vagy hitelkártyán keresztül. Ezenkívül az amerikai befektetők technikailag nem engedélyezettek a számlán (bár úgy tűnik, hogy a BHEX nem blokkolja vagy nem tesz semmit a platformot használó amerikai kriptográfiai kereskedőkkel szemben).

A BHEX fő célja a kriptográfiai és a határidős kereskedelem kínálata minimálisan szabályozott környezetben. Ugyanakkor más termékek és szolgáltatások is elérhetők a BHEX-en keresztül, köztük a BHEX DeFi Market (BHDM), a BHEX Chain és számos SaaS cloud exchange system megoldás.

BHEX kereskedési tőzsde

Annak ellenére, hogy csak 2018 decemberében indult, a BHEX a kriptovilág egyik legnagyobb tőzsdéjévé nőtte ki magát. A tőzsdénél 24 óránként rendszeresen több mint 100 millió dolláros kereskedési volumen áll rendelkezésre, kereskedési volumen alapján a világ 50 legfontosabb kriptovaluta-tőzsdéje közé helyezve.

Blue Helix Exchange áttekintés

A BHEX azt is állítja, hogy a kriptográfia legnagyobb nevei támogatják. A BHEX azt állítja, hogy például 56 intézményi befektetőtől van támogatása, és Huobi és az OKEX – a világ két legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje – egyaránt befektetőként szerepelnek.

Van egy jó oka annak, hogy a BHEX szorosan kapcsolódik Huobihoz: a tőzsdét Ju Jianhua, a Huobi korábbi vezérigazgatója alapította. A BHEX alapító csapatának többi tagja volt fintech és informatikai szakemberekből áll.

A BHEX különösen népszerű a kínai kereskedők körében, bár a tőzsde teljes mértékben elérhető angolul és további hét nyelven.


Olvassa tovább, és fedezze fel a BHEX legfontosabb jellemzőit és működését.

Kék Helix kriptopénzváltó

Főbb jellemzők

A BHEX főbb jellemzői:

Olcsó kereskedési díjak: A BHEX 0,10% készítői díjat és 0,10% átvevői díjat számít fel. Ez olcsóbb, mint egy átlagos kriptovaluta-tőzsde, bár hasonlít a kevésbé szabályozott tőzsdékre fizetett díjakhoz (0,10% – 0,15% az iparági szabvány a szabályozatlan, kriptográfiai-kriptográfiai cseréknél).

Olcsó elállási díjak: A BHEX nem számol fel befizetési díjat, és Ön csak 0,0006 BTC összegű kifizetési díjat fizet. A minimális kifizetési összegek az összes kriptovaluta-kivonásra vonatkoznak (például 0,01 BTC vagy 50 USDT).

Natív token: A BHEX rendelkezik saját natív segédprogram-tokennel, az úgynevezett BHEX-tokennel (BHT). Ez a token egy ERC20 token, amely felhasználható a BHEX kereskedési díjainak csökkentésére.

56 intézményi befektető támogatja: A BHEX 2018 decemberében indult, de már az iparág egyik legnagyobb kriptotőzsdéjévé vált. A siker egyik oka az intézményi támogatás. A BHEX-et 56 intézményi befektető támogatja, köztük a blue chip kriptotőzsdék, mint a Huobi és az OKEX.

Őrizet & Klíring: A BHEX alaprétegét a Bluehelix decentralizált eszközmegőrzési és elszámolási technológiája hajtja. A technológia blokklánc- és kriptográfiai technológiát használ a közösségi konszenzusos mechanizmus működéséhez. A laikus kifejezéssel élve a BHEX a blockchain használatával mozgatja a pénzt a nagyobb biztonság érdekében.

Böngésző kereskedés: A legtöbb felhasználó a BHEX-en keresztül lép kapcsolatba a BHEX.com webplatformon keresztül, amely minden internethez csatlakoztatott eszközhöz elérhető.

Asztali szoftver: Ha nem szeretné használni a BHEX böngészőplatformot, letöltheti a BHEX asztali szoftvert Windows és Mac OS rendszerekhez is.

Mobilalkalmazások: A BHEX mobilalkalmazásokat kínál iOS és Android rendszerekhez.

Opciós kereskedés: Az opciós kereskedelem a BHEX volumenének jelentős részét teszi ki.

BHEX kripto kereskedési platform

Örökös szerződések: A BitMEX-hez és más határidős kereskedési platformokhoz hasonlóan a BHEX is örökös szerződési csereügyleteket kínál, ideértve az USDT és az érmék fedezeti csereügyleteit.

BHEX Blue Helix felhasználói kézikönyv

Fiat OTC kereskedés: A BHEX tőzsdén kívüli piacán bárki kereskedést könyvelhet el, hogy távol tartsa őket a szélesebb tőzsdei megbízási könyvtől. Az USDT és a BTC ajánlatok az OTC piacon keresztül érhetők el, a legtöbb kereskedelem kínai jüanban (CNY) denominált. A BHEX OTC asztal használatának egyik legnagyobb előnye, hogy nem fizet kereskedési díjat semmilyen OTC kereskedés esetén.

Blue Helix Exchange kereskedési opciók

Kínában népszerű: A BHEX különösen népszerű Kínában, és a kínai kereskedők teszik ki a BHEX kereskedési volumenének jelentős részét.

Többnyelvű támogatás: A BHEX hét különböző nyelven érhető el, köztük angol, orosz, török, vietnami, koreai, japán és kínai.

Nincsenek amerikai befektetők: A BHEX nem elérhető az amerikai befektetők számára. Mint fent említettük, a BHEX többnyire népszerű a kínai kriptovaluta kereskedők körében, és az amerikai felhasználók hivatalosan korlátozottak a platformon történő kereskedelemben.

Bónusz kamatszerző megtakarítási számlák: A BHEX három külön megtakarítási számlát kínál, úgynevezett „bónusz számlákat”. 2019 decemberétől a BHEX bitcoin (BTC), ETH és USDT bónusz számlákat kínál 5,00% -os éves hozammal. Ha kamatot szeretne keresni a kriptográfiai állományairól, akkor a BHEX lehetővé teszi ezt.

BHEX pénznemek és párok

2019 decemberétől a BHEX mintegy 50 kriptovalutát és párokat sorol fel azonnali kereskedési piacán. Mint várható volt, a legnagyobb volumenű kereskedési párok a BTC, az ETH, az XRP, az LTC, az EOS, a BCH, az ETC és a TRON valamilyen kombinációját tartalmazzák.

A BHEX rengeteg kevésbé ismert kriptovalutát vagy kisebb volumenű párokat is felsorol, többek között a Bytom (BTM), a Litex (LXT), az Artfinity (AT), az Alogrand (ALGO) és a Lambda (LAMB).

BHEX támogatott befizetési és felvételi módszerek

A BHEX csak a kriptopénz használatával támogatja a betéteket és a felvételeket. Ha még nem ismeri a titkosítást, akkor máshol kell kriptot vásárolnia (bankkártyák, hitelkártyák vagy banki átutalások használatával), mielőtt hozzáférne a BHEX-hez.

A BHEX az összes támogatott kriptovalutában elfogadja a betéteket, beleértve a főbb kriptovalutákat, mint például a BTC, az ETH és az XRP, valamint rengeteg kevésbé ismert opciót is.

BHEX regisztráció és bejelentkezési folyamat

A legtöbb minimálisan szabályozott számlaváltáshoz hasonlóan a BHEX-nek is gyors és egyszerű szabályozási folyamata van. Megkezdheti a kereskedést ellenőrzés nélkül. A számla korlátozásának emeléséhez vagy az OTC asztalon történő kereskedéshez a teljes névigazolvány és az azonosító szám megadásával ki kell töltenie a KYC ellenőrzését..

Közönséges (nem tőzsdén kívüli) kereskedőként a BHEX-en kereskedhet a KYC / AML ellenőrzés befejezése nélkül. A regisztráció befejezéséhez csak ellenőriznie kell egy e-mail címet vagy telefonszámot. A KYC hitelesítés kitöltésével megnövelheti a visszavonási korlátokat, bár erre nincs szükség.

BHEX kereskedés

A BHEX rendelkezik egy szabványos kereskedési felülettel, amely mindenki számára ismerős lesz, aki korábban már használt kriptovaluta tőzsdét. Mint fent említettük, a BHEX-en kereskedhet a webböngészőjével, vagy a BHEX asztali vagy mobilalkalmazáson keresztül.

BHEX díjak

A BHEX kereskedési díjai versenyképesek a többi kevésbé szabályozott tőzsdével. Minden kereskedésért 0,10% -os díjat kell fizetnie (készítő vagy felvevő), míg az opciós kereskedési díjak mindkét fél esetében 0,5% -ot határoznak meg. Itt vannak a legfontosabb BHEX díjak, amelyekről tudnia kell:

 • Kereskedési díjak (készítő): 0,10%
 • Kereskedési díjak (átvevő): 0,10%
 • Opciós kereskedési díjak (készítő): 0,5%
 • Opciós kereskedési díjak (átvevő): 0,5%
 • Fiat OTC kereskedési díj: Ingyenes
 • Szerződéses kereskedési díjak (készítő): 0,02%
 • Szerződéses kereskedési díjak (átvevő): 0,05%
 • Betéti díjak: Ingyenes
 • Elállási díjak: 0,0006 BTC

A BHEX rendelkezik bizonyos minimális kifizetési díjakkal. Legalább 0,01 BTC-re van szüksége a számláján, például bitcoin-kivonáshoz, vagy 50 USDT-re, ha USD-tether-elutalást kíván végrehajtani.

BHEX díjak

A BHEX kereskedési díjairól teljes információt a hivatalos honlapján tekinthet meg itt.

BHEX biztonsági kérdések és leállás

A BHEX 2018 decemberében indult. A fiatal cserének az indulás óta nincsenek nagyobb, nyilvánosan ismert biztonsági problémái vagy leállási ideje.

Egyszerű használat

A BHEX használata egyszerű. A BHEX azonban csak a kriptográfiai betéteket fogadja el, éppen ezért nem ez a legjobb megoldás annak, aki teljesen új a kriptóban. A BHEX használata előtt már meg kell tartania a kriptovalutát.

Bizalom és adatvédelem

A BHEX korlátozottan átlátható a működésével, a menedzsment csapatával és a tőzsde működésével kapcsolatban. Tudjuk, hogy a cserét a volt Huobi CTO Ju Jianhua indította, de a cserével foglalkozó többi „informatikai és fintech szakemberről” nem sokat tudunk. A tőzsde „Rólunk” oldalát csak egy bekezdés homályos, virágos szöveg, amely leírja a csere működését.

Vevőszolgálat

A BHEX meglepően jó ügyfélszolgálattal rendelkezik. A cég élő chat szolgáltatásokat kínál közvetlenül a BHEX.com-on keresztül. Hivatalosabb ügyfélszolgálati kérelmet a BHEX Zendesk oldalán keresztül is benyújthat. Amennyire meg tudjuk mondani, a BHEX angol és kínai nyelven kínál ügyfélszolgálatot.

BHEX felhasználói kézikönyv: A BHEX beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

Kétféleképpen lehet regisztrálni a BHEX-re: telefonszám vagy e-mail cím megerősítésével.

hogyan kell használni a BHEX cserét

Kezdje azzal, hogy megy www.BHEX.com és a „Regisztráció” gombra kattintva.

Kattintson a “Telefon” gombra a regisztrációhoz telefonszámának megerősítésével, vagy kattintson az “E-mail” gombra az e-mailes regisztrációhoz.

BHEX kriptovaluta-csere beállítása

Írja be e-mail címét vagy telefonszámát, majd válassza ki a jelszavát a BHEX számára. Jelszavának 8–20 karakterből kell állnia, számokkal, nagy- és kisbetűkkel egyaránt.

iratkozzon fel a BHEX-re

Kattintson a „Kód letöltése” gombra, hogy megkapja az ellenőrző kódot telefonszámára vagy e-mail címére.

2. Ellenőrzés

BHEX regisztrációs fiók

A BHEX ellenőrző kódot küld az Ön telefonszámára vagy e-mail címére. Ez az ellenőrző kód 10 percig aktív lesz.

BHEX cserebiztonság

Írja be a kapott kódot a BHEX regisztrációs oldalára, majd ellenőrizze, hogy elfogadja-e a BHEX adatvédelmi irányelveit.

Ezen a ponton megadhat egy hivatkozási kódot is.

Végezze el a regisztrációt, és fiókja készen áll a használatra.

3. Két faktoros hitelesítés

A kétfaktoros hitelesítés (2FA) opcionális a BHEX-en. A BHEX azonban a 2FA beállítását javasolja fiókja védelme érdekében.

A BHEX támogatja a 2FA-t a Google Authenticator, e-mail cím vagy telefonszám segítségével. A bejelentkezés ellenőrzéséhez testreszabhatja fiókbeállításait a fenti módszerek bármelyikével.

4. KYC / AML ellenőrzés

Ha meg akarja emelni a visszavonási limiteket, vagy fiat OTC kereskedésben kíván részt venni, akkor igazolnia kell személyazonosságát a BHEX KYC / AML hitelesítési folyamatának befejezésével..

BHEX KYC és AML

Válassza ki az állampolgárságát, és adja meg vezetéknevét, utónevét, nemét és személyazonosító okmányát (vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány vagy más).

BHEX cserebiztonság

Ezután töltsön fel egy fényképet, amelyen érvényes igazolvánnyal rendelkezik. A képnek „kiváló minőségűnek és akadálytalanul” kell lennie, és nem lehet nagyobb 10 MB-nál. Elfogadható formátumok :.jpg, .png és.jpeg.

A BHEX általában 24 órát vesz igénybe kérelme áttekintése és igazolása érdekében.

BHEX felhasználói biztonsági protokoll

5. Fizetési mód

A BHEX csak kriptóban fogad el betéteket. Befizethet bármilyen, a BHEX-en elfogadott kriptovalutával.

Látogasson el a fiók oldalára az elérhető pénztárcák megtekintéséhez. Tekintse meg a használni kívánt kriptovaluta pénztárcáját, majd küldjön pénzt az adott pénztárcának. A pénz hamarosan megjelenik az Ön számláján, és akkor kereskedésre rendelkezésre áll.

A BHEX nem számít fel befizetési díjat.

6. Kereskedelem kriptovalutával

Miután az összeget letétbe helyezték a BHEX számlájára, készen áll a kereskedés megkezdésére.

hogyan lehet kriptovalutával kereskedni a BHEX-en

Az alapvető BHEX kereskedési platformot itt találja bhex.com/exchange. Az oldalsó ablakban válassza ki a kívánt kriptovaluta párost. Ezután adja meg a vásárolni vagy eladni kívánt összeget.

Limit megbízások és piaci megbízások állnak rendelkezésre minden pár számára.

Fejlettebb rendeléstípusok, ideértve a határidős opciókat és az örökös szerződéseket is, elérhetők a BHEX-en keresztül. Kattintson a felső menüsoron az „Örökös szerződés” gombra az USDT-fedezeti csere vagy az érme-fedezet cseréjéhez. Vagy kattintson az „Opciók” gombra az opciók adásvételéhez a BHEX.com/option oldalon.

Meglátogathatja a BHEX fiat OTC pultot is, hogy postázzon vagy megtehesse a rendelkezésre álló kereskedések egyikét. Csak USDT és BTC ügyletek érhetők el ezen a kereskedési pulton keresztül. A szokásos BHEX tőzsdével ellentétben a BHEX fiat OTC pulton keresztül történő kereskedéskor nem kell kereskedési díjat felszámítani..

7. Kivonás

A BHEX bizonyos minimális kifizetési összegekkel és kicsi kifizetési díjakkal rendelkezik.

BHEX érmefizetések

Ha például visszavonja a BTC-t, akkor legalább 0,02 BTC-vel kell rendelkeznie a számláján, és 0,0006 BTC díjat kell fizetnie. Ha USDT-t vesz fel, akkor legalább 50 USDT-re van szüksége a számláján.

Végső szó

A BHEX egy új kriptovaluta-tőzsde (2018 decemberében indult), amely főként a kínai kriptopiac számára szolgál. A tőzsde meglepően nagy mennyiségre nőtt az egy évvel ezelőtti beindítása óta, jelenleg kereskedési volumen szerint az első 50 kriptotőzsde egyikének számít..

A BHEX a kriptográfia-kriptográfia kereskedelmek széles körét támogatja, KYC / AML ellenőrzés nélkül. Kereskedhet örökös swap vagy opciós szerződésekkel is.

Ha többet szeretne megtudni a BHEX-ről, vagy ma regisztrál, keresse fel a BHEX.com oldalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map