Bithoven Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

bithoven-exchange-review

A Bithoven Crypto Exchange használata, kereskedelme és regisztrációja

A Bithoven a karibi szigetországban, Saint Vincentben bejegyzett rejtjelpiac. A 2019 januárjában indított Bithoven lehetővé teszi 400 kriptovaluta kereskedelmét, korlátozott ellenőrzéssel.

Jellemzők

 • Kereskedjen 400+ kriptovalutával
 • Versenyképes díjak azonnali és fedezeti kereskedelemben
 • Új felhasználói feliratkozási ösztönzők (például 100 DOGE a regisztrációkor)

Betéti módszerek

 • BTC, LTC, ETH, EOS, BCH, DOGE, XMR, XRP
 • 400+ további kriptovaluta (az összes támogatott kriptovaluta a betéteknél is elérhető)

Előnyök

 • 2 BTC-nél kevesebb kereskedés esetén nincs szükség felhasználói ellenőrzésre vagy KYC-re
 • Kevés földrajzi korlátozás
 • Könnyű kereskedési felület

Hátrányok

 • Korlátozott szabályozási felügyelet vagy felhasználói ellenőrzés
 • Új csere, korlátozott tapasztalattal
 • Nincs átláthatóság a vállalat működésével vagy a csapattal kapcsolatban

Bevezetés

A Bithoven egy kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2019 januárjában indítottak el, így ez az egyik legújabb belépő a kriptotérbe. A Bithoven.com internetes oldalon található tőzsde azt ígéri, hogy olcsóbbá és könnyebbé teszi a 400+ kriptovaluta kereskedelmét.

Az új felhasználók ösztönzésére a regisztrációra a platformra a Bithoven egyedülálló ösztönzőt indított. Az új felhasználók 100 DOGE-t kereshetnek csak azért, ha először regisztrálnak.

A Bithoven másik fő vonzereje azonban az, hogy vásárolhat, eladhat, betéthez és visszavonhat kriptovalutát, anélkül, hogy a felhasználó bármiféle ellenőrzést igényelne. A platform lehetővé teszi napi 2 BTC kereskedését személyes adatok megadása nélkül. Ha napi 2 BTC-nél többet szeretne kereskedni, akkor ki kell töltenie a KYC igazolást és feltöltenie a dokumentumokat.

Bithoven azonban nem tökéletes. A 0,2% -os kereskedési díjak (mennyiségtől függetlenül) magasak a versengő tőzsdékhez képest. A Bithoven sem átlátható a csapatával, a helyével vagy a működésének bármely vonatkozásával kapcsolatban. Semmi sem akadályozza Bithovent abban, hogy kilépési átverést szerezzen, mert semmit sem tudunk arról, hogy ki irányítja a céget. Tudjuk, hogy Bithoven Saint Vincent és Grenadine-szigeteki címre van bejegyezve, de ennyi.

Összességében elmondható, hogy a Bithoven hasonlít más, alacsony ellenőrzési követelményekkel rendelkező cserékhez. Gyors, olcsó és egyszerű kereskedési környezetet kínál, ahol kriptovalutákkal kereskedhet más kriptovalutákkal, majd kijuthat. A felület és a kereskedési környezet hasonló ahhoz, amit a legtöbb ilyen kaliberű tőzsdénél talál.

Olvassa tovább, és fedezze fel a Bithoven legfontosabb jellemzőit, többek között azt, hogy a csere hogyan működik és mi teszi egyedivé.

Főbb jellemzők

A Bithoven legfontosabb jellemzői:

Személyes pénztárca: A Bithoven lehetővé teszi a kriptovaluta kereskedését, befizetését és visszavonását a Bithoven által üzemeltetett egyetlen, személyes pénztárca segítségével. Az adott pénztárcából bármikor felvehet pénzt a saját címére.

Biztonság: A Bithoven a többi biztonsági funkció mellett TLS / SSL titkosítást, 2FA-t és inaktivitás utáni automatikus kijelentkezést használ a többi biztonsági funkció mellett..

Gyors és egyszerű regisztráció: A Bithoven kereskedését néhány másodpercen belül megkezdheti a pénzeszközök regisztrációjától és befizetésétől. Csak regisztráljon bármilyen e-mail címmel, fizessen be bitcoinot vagy bármely más kriptovalutát, majd kereskedjen. Akár 2 BTC-vel is kereskedhet személyazonosságának igazolása nélkül.


Standard kereskedési felület: A Bithoven ugyanazzal a kereskedési felülettel rendelkezik, mint amit bármely kriptovaluta-tőzsdén várhatóan látni fog, széles skálát kínálva diagramokkal, rendelési könyvekkel és valós idejű jelentésekkel.

„Magas likviditás”: Bithoven azt állítja, hogy a „legnagyobb likviditást” kínálja, bár a tőzsde nem igazán állítja, hogy miként kínálja a legnagyobb likviditást. Jellemzően a legnagyobb likviditású tőzsdék vagy nagy tőzsdék, vagy nagyobb likviditási poolhoz vannak kötve. Bithoven biztosan nem rendelkezik nagyobb tőzsdék mennyiségével, és nem világos, hogy likviditási poolhoz vannak-e kötve.

Egyéb szokatlan követelések: Mint más közepes minőségű cserék esetében, a Bithoven webhelyét is szokatlan állítások, helyesírási hibák és nyelvtani hibák töltik meg. A weboldal homályosan állítja, hogy például „azonnali kereskedést”, „garantált biztonságot”, „fejlett eszközöket” és „nincsenek rejtett díjak” kínálata, de soha nem magyarázza meg igazán, hogy ezek a kifejezések mit jelent.

Bithoven pénznemek és párok

Bithoven 400 különböző kriptovalutát és párot kínál, bár nyilvánvalóan nem minden pár rendelkezik elegendő likviditással a kereskedéshez. Megtalálhatja a főbb pénznemeket, mint a BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM és BSV. Rengeteg homályosabb kriptovaluta is megtalálható, köztük az First Blood (1ST), a Maecenas (ART), az Enjin Coin (ENJ) és a Zeus Shield Coin (ZSC). A rendelkezésre álló érmék teljes listájához kattintson a gombra itt.

Bithoven által támogatott befizetési és felvételi módszerek

Bithoven teljes egészében a kriptovalutákkal foglalkozik. A tőzsde jelenleg nem engedélyezi a fiat devizabetéteket.

Ehelyett pénzt helyezhet be vagy vonhat be a platformra bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, XRP, XMR, DOGE, ZEC és XEM segítségével. A Bithoven díjoldalának megfelelően pénzt lehet befizetni vagy felvenni a platformra mind a több mint 400 kereskedésre rendelkezésre álló kriptovaluta használatával.

Bithoven regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Bithoven egyszerű regisztrációval és bejelentkezési folyamattal rendelkezik. Mint fent említettük, a kereskedés megkezdéséhez nem kell igazolnia számláját. Naponta legfeljebb 2 BTC-vel kereskedhet a KYC ellenőrzés befejezése nélkül. Ha azonban túllépni szeretné ezeket a korlátokat, akkor be kell fejeznie a KYC-ellenőrzést.

Bithoven Trading

A Bithoven rendelkezik egy szabványos kereskedési felülettel, amely mindenki számára ismerős lesz, aki korábban már használt más kriptovaluta-tőzsdéket. Testreszabható diagramjaival rendelkezik, amelyek a legutóbbi árműveleteket és az adott pár mozgását jelenítik meg. Megtekintheti az aktuális piaci vételi és eladási megbízásokat. Néhány kattintással kereskedést hajthat végre.

Bithoven díjak

Bithoven azt állítja, hogy az iparág legversenyképesebb díjaival rendelkezik. De ez valóban igaz? Vessünk egy pillantást Bithoven díjaira:

Betéti díjak: Ingyenes

Elállási díjak: 0,0015 BTC (vagy azzal egyenértékű)

Kereskedési díjak: 0,2%

A betétek mindig ingyenesek a Bithoven-n, bár fizetnie kell egy kis díjat a pénz felvételéért. A 0,2% -os kereskedési díjak a fiat pénzváltásoknál szokásosak, de a crypto-crypto cserék esetében magasak. Láttunk más kriptográf-kriptográf tőzsdéket, amelyek 0,05–0,15% -ig terjedő kereskedési díjakat kínálnak minden mennyiségnél, így a 0,2% -os díj valamivel meredekebb, mint a versenytársaké (különös tekintettel arra, hogy a Bithoven nem kínál mennyiségi alapú engedményeket).

Bithoven biztonsági kérdések és leállás

A Bithoven 2019 januárjában indult. Amennyire meg tudjuk mondani, a tőzsde nem szenvedett jelentős biztonsági megsértést vagy leállást. Bithovent szintén soha nem hekkelték meg.

Egyszerű használat

Bithoven interfésze azonos azzal a felülettel, amelyet a bolygón gyakorlatilag minden más kriptovaluta-csere használ. Ez egy egyszerű, könnyen érthető felhasználói felület, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kereskedjen és más funkciókat hajtson végre.

Bizalom és adatvédelem

A Bithoven-t 2019 januárjában alapították, és az indulás óta nem szenvedett jelentős adatszegést vagy ügyfélszivárgást. Az jó. Magának a vállalatnak azonban nincs átláthatósága, ami megnehezíti a Bithoven bármiféle bízását. A hivatalos Bithoven webhely nem tartalmaz semmit a művelet mögött álló csapatról, a cég székhelyéről vagy egyéb információkról, amelyeket tudnia kell, mielőtt egy véletlenszerű webhelyre bízná a pénzét..

A Bithovenről csak annyit tudunk, hogy a cég „Fortis Ltd.” néven van bejegyezve. címre Kingstownban, Saint Vincentben és a Grenadine-szigeteken.

Vevőszolgálat

A Bithoven korlátozott ügyfélszolgálati lehetőségekkel rendelkezik. Úgy tűnik, hogy a vállalat nem működtet külön ügyfélszolgálati osztályt. Ehelyett egyetlen e-mail űrlappal és két e-mail címmel rendelkeznek ([email protected] vagy [email protected]). Nincsenek élő csevegési lehetőségek vagy telefonszámok, amelyekkel további panaszokat lehetne felhívni.

Bithoven felhasználói kézikönyv: A Bithoven beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

A Bithoven szolgáltatásra a Bithoven.com oldalon regisztrálhat. Csak a kezdéshez adja meg e-mail címét és a kívánt jelszót.     bithoven-login-folyamat

bithoven-exchange-account-signup

Regisztrálhat Facebook vagy Google fiókkal is.

Miután megadta adatait, kattintson a zöld „Regisztráció” gombra.

2. Ellenőrzés

E-mailt fog kapni egy ellenőrző linkkel. Kattintson a linkre az e-mailben, majd a következő képernyőn található mezőbe állítsa be négyjegyű PIN-kódját.

bithoven-biztonsági intézkedések

3. Dokumentáció feltöltése

Minden további ellenőrzés nélkül Ön jogosult legfeljebb 2 BTC-t befizetni és kereskedni.

bithoven-exchange-id-kyc-ellenőrzés

Ha azonban túllépi a 2 BTC korlátot, megadhatja nevét, születési dátumát és az információkat igazoló dokumentumokat.

4. Két faktoros hitelesítés

A Bithoven segítségével kétfaktoros hitelesítést állíthat be. Választhat, hogy értesítést kap-e minden alkalommal, amikor valaki bejelentkezik a fiókjába.

A Bithoven valójában megköveteli, hogy a Google Authenticatoron keresztül állítsa be a 2FA-t a befizetéshez, így ha kereskedni szeretne a Bithoven-nel, akkor végül be kell állítania a 2FA-t.

5. Fizetési mód

Miután befejezte a regisztrációt, befizethet a Bithoven-n. Válassza a befizetés / visszavonás lehetőséget a felső menüsor legördülő listájából.

bithoven fizetések

Megjelenik egy oldal, ahol az összes befizetési lehetőség megjelenik. Az oldal így néz ki:

bithoven-exchange-trading-options

Az adott pénznemben történő befizetéshez kattintson a + gombra bármelyik befizetési mód mellett. A + gombra kattintás után a Bithoven létrehoz egy pénztárca címet és megjeleníti a címet. Másolja és illessze be a címet, majd küldjön pénzt a címre befizetéshez.

bithoven-bitcoin-csere-betét

Mint fent említettük, a számlájára történő befizetés előtt ki kell töltenie a 2FA igazolást. Használja telefonján a Google Authenticator alkalmazást a befizetés jóváhagyásához. Olvassa be a képernyőn látható QR-kódot.

A befizetéshez használt kriptovalutától függően néhány perc és 8 óra között is eltarthat, amíg a pénz megjelenik a számláján.

6. Kereskedelem kriptovalutával

Kriptopénz vásárlása vagy kereskedése a Bithoven-en könnyű. A befizetés befejezése után meglátogathatja a kereskedési oldalt, és megtekintheti az elérhető kereskedési párokat.

Kattintson a legördülő menü Csere lehetőségére, majd kattintson a Kereskedelem gombra.

bithoven-exchange-portfolio-management

Keresse meg a kereskedni kívánt piacot. Megjelenik egy szokásos kereskedési felület, grafikon és diagram.

bithoven-btc-usd-price-chart

bithoven-crypto-market-platform

Vételi megrendelés leadásához töltse ki a vétel vagy eladás oszlopot, majd adja le a megrendelést. A Bithoven lehetővé teszi három különböző típusú megbízás leadását, beleértve a piaci megrendeléseket, a limit megbízásokat és a méretezett megbízásokat:

Piaci megrendelések: A lehető legjobb áron vásárol vagy ad el.

Limit megrendelések: Felsorolja azt a limitet (egy meghatározott árat), amelyen hajlandó vásárolni vagy eladni.

Méretezett megrendelés: Titkosítást vásárol vagy ad el, stop-loss megbízással.

Miután megadta a rendelés típusát, kattintson a Vásárlás vagy Eladás gombra a kereskedés platformra történő elküldéséhez.

7. Kivonás

Visszavonáshoz lépjen a Bithoven visszavonási oldalára, majd illessze be a fogadó címet (azaz a saját pénztárcáját)..

bithoven-visszavonás-btc-cím

Adja meg a visszavonni kívánt összeget. Ellenőrizze a díjat, hogy helyes-e. Ezután kattintson a Visszavonási kérelem gombra.

8. Hogyan igényelheted BITHoven-re a szabad DOGE-t?

Bithoven ingyenes DOGE promócióval rendelkezik. Csak 100 promóciót kaphat, ha kihasználja ezt a promóciót.

bithoven-free-érmék

A bejelentkezés és a fiók finanszírozása után lépjen a Bithoven promóció fülre. Ezen a lapon keresse meg a „Free 100 Doge” opciót, majd kattintson a „Get Free 100 DOGE” gombra.

A kuponkód beviteli űrlappal egy kuponoldalra irányít. Illessze be a kuponkódot a mellékelt mezőbe, majd kattintson az Ellenőrzés gombra.

bithoven-exchange-kuponok

Ha mindez sikeres volt, akkor a Bithoven DOGE pénztárcájának most 100 DOGE-t kell tartalmaznia. Bithoven ezt a promóciót új csereprogramként indítja, és a promóció nem tarthat örökké.

Végszó

A Bithoven egy új csere, korlátozott átláthatósággal vagy bizalommal. Amiben azonban Bithoven nem rendelkezik bizalommal, az az egyszerű és ellenőrzés nélküli kriptográfia-kereskedelmet pótolja. Akár 2 BTC-t is kereskedhet a Bithoven-en, csak e-mail ellenőrzéssel. Ezen a határon való túllépéshez fel kell töltenie néhány alapvető dokumentációt.

A Bithoven másik kérdése a viszonylag magas kereskedési díjak. A Bithoven kereskedési díjai 0,2%, ami valamivel magasabb, mint amit egy másik kriptográfia-kriptográfia esetében látunk.

Ha azonban ezek közül a kérdésekből nem zavar, akkor a Bithoven egy ma elérhető kriptográfia-lehetőség.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map