Cash App: Square Crypto Exchange felhasználói áttekintési útmutató

square-cash-app felülvizsgálata

A Square Cash App Guide használata, kereskedelme és regisztrációja

A Square Cash App egy peer-to-peer fizetési alkalmazás, amelynek célja a pénzküldés, -költés és -megtakarítás megkönnyítése. A Cash App segítségével bitcoinokat is vásárolhat és adhat el. Itt található a Twitter vezérigazgatónk, Jack Dorsey által vezetett Square Cash App áttekintés.

Fedezzünk fel mindent a felkapott Cash App-en, a díjaktól, a kártya használatától, az adatvédelemtől és a biztonságtól a feliratkozási folyamatig.

Jellemzők

 • Vásároljon, adjon el és utaljon bitcoinokat hozzáadott díjak nélkül
 • Elérhető iOS vagy Android rendszerre
 • Küldjön és fogadjon fizetéseket bárkitől

Betéti módszerek

 • Bitcoin (ellenőrizze az élő BTC árat itt)
 • Fiat pénznemek
 • banki átutalás

Előnyök

 • Ingyenes fizetési szolgáltatás
 • Egyszerű, tiszta felület és beállítás
 • Rendeljen ingyenes betéti kártyát, hogy bárhol elkölthesse a Cash App pénzeszközeit

Hátrányok

 • Alacsony napi fizetési korlátok
 • Nem olyan széles körben használják, mint a Venmo versenytársai
 • Nincs nemzetközi fizetés

Cash App Bevezetés

square-cash-app-buy-bitcoin

A Square’s Cash App egy népszerű fizetési alkalmazás, amely ingyenesen elérhető iOS és Android rendszerekhez. Az alkalmazás segítségével meglepően egyszerű felhasználói felület segítségével ingyen küldhet és fogadhat pénzt. Bármikor csatlakoztathat bankszámlát, megrendelhet Visa betéti kártyát, és pénzt felvehet a bankjába.

A Cash App, amely az új név a Square Cash-ről való áttérés óta, szintén támogatja a bitcoint. Bitcoinokat közvetlenül az alkalmazáson belül vásárolhat és adhat el. Vásárolhat bitcoint, majd nyereségért eladhatja, és ezeket a nyereségeket felveheti bankszámlájára. Azt is átviheti a bitcoin a pénztárcájából a Cash App-be, hogy eladja vagy elköltse.

A Cash App nem számít fel díjat a legtöbb szokásos tranzakcióért, bár a vállalkozások 2,75% -os díjat fizetnek a kifizetések fogadásakor. A személyes átutalások és a szokásos kifizetések ingyenesek. A bitcoin vásárlásakor nem kell fizetnie hozzáadott díjakat, bár a Square pénzt kereshet a spreadből.

A Cash App az Egyesült Államokban csak az 50 állam lakói számára érhető el (a területek nem tartoznak ide). A Square nemrég az Egyesült Királyságban is piacra dobta a Cash App verzióját.

A Cash App-nek számos fő előnye van a versennyel szemben. Rendelkezik a legkönnyebb fizetési kezelőfelülettel, amelyet például az iparban láthat, és halottan egyszerű bárki számára – még olyan számára is, aki technikailag írástudatlan – pénzt küldeni és fogadni a Cash App-on keresztül. Ez egyike azon kevés alkalmazásoknak, amelyek támogatják a bitcoint. A díjak versenyképesek más fizetési platformokkal, bár a Cash App napi limitjei valamivel alacsonyabbak, mint a Venmo versenytársaié.

A Square egy San Francisco-i székhelyű fizetési szolgáltató, amelyet Jack Dorsey vezérigazgató vezet (aki a Twitter társalapítója és vezérigazgatója is). A vállalat értékesítési hely (POS) megoldásokat kínál vállalkozások millióinak az Egyesült Államokban és világszerte.

Cash App legfontosabb jellemzői

készpénz-alkalmazás-felhasználás-bitcoin-fizetések

A Cash App by Square főbb jellemzői a következők:


A legkönnyebb fizetési alkalmazás interfész: A Venmo és a Google Pay egyaránt könnyen használható felülettel rendelkezik, de egyikük sem olyan jó, mint a Square Cash App felhasználói felülete. Halálosan egyszerű bárki számára használni.

$ Cashtags: A Cash App létrehozott egy úgynevezett „$ Cashtags” nevet. Pénzt küldhet valakinek kizárólag a Cashtag URL használatával, anélkül, hogy e-mail címet vagy telefonszámot kérne. Nyilvánossá teheti $ Cashtag-ját is, hagyva, hogy bárki pénzt küldjön Önnek (mondjuk adományért).

Csatlakozás a kedvezményezettekhez Bluetooth-on keresztül: A Square Cash alkalmazás lehetővé teszi a helyi kedvezményezettek keresését, és a Bluetooth LE használatával csatlakozhat hozzájuk.

Elérhető iOS és Android rendszerekhez: Az alkalmazás ingyenesen letölthető az iOS vagy Android alkalmazásboltokból.

Töltsön el ingyenes készpénzkártya Visa betéti kártyával: Az alkalmazás lehetővé teszi Cash Card Visa betéti kártya megrendelését, majd pénzt költhet Cash Cash számlájáról bármely olyan üzletben, amely elfogadja a Visa szolgáltatást. Ez egyszerű módja a számláján lévő pénz elérésének. Néhány kereskedő különféle „Boostokat” (kedvezményeket) is kínál a Cash App felhasználói számára.

négyzet-készpénz-kártya

Személyes vagy üzleti felhasználás: Az alkalmazás első beállításakor felkérést kap, hogy válasszon személyes vagy üzleti lehetőséget. Ha a számlát mindkettőhöz kívánja használni, akkor a Square két különböző fiók felállítását javasolja, és a fizetésekhez váltson n között.

Pénz küldése és fogadása az iMessage vagy a Facebook Messenger segítségével: A Cash App közvetlenül integrálódik az iOS iMessages alkalmazásába, lehetővé téve az Apple felhasználók számára, hogy pénzt küldjenek és fogadjanak, csak szöveges üzenet küldésével. Ugyanezt teheti meg a Facebook Messengerrel is.

Pénz küldése Sirivel: A Cash App segítségével még pénzt is küldhet a Sirivel. Megkérheti a Sirit, hogy küldjön pénzt bárkinek a címjegyzékében. Mondhatod például: “Hé Siri, küldj 50 dollárt apának Cash segítségével”.

Azonnali vagy szokásos banki átutalások: A Square Cash két sebességgel tud pénzt befizetni egy bankszámlára: normál vagy azonnali. A szokásos átutalások akár három napot is igénybe vehetnek, amíg megjelennek a fiókjában. Azonnali átutalások azonnal megérkeznek bankszámlájára.

Nincs díj: A Cash App nem számít fel pénzt a betéti számlákról érkező szokásos pénzátutalásokért. Hitelkártya használata esetén azonban a küldők 3% -os díjat számítanak fel. 1,5% -os díjat is felszámolunk, ha a „standard” opció helyett az „azonnali” befizetési lehetőséget választja.

Magasabb díjak a vállalkozások számára: A Cash App nem számol fel a barátok közötti szokásos pénzátutalásokért. Az üzleti felhasználók azonban minden egyes beérkezett fizetés után 2,75% -os díjat fizetnek, hasonlóan a PayPal-hoz.

Kereskedői számlák: Ha a Cash alkalmazásra történő regisztrációkor az „üzleti” lehetőséget választja, visszatérítéseket adhat ki. Ez az egyetlen különbség az üzleti és a személyes Cash App-fiók között.

Alacsony napi fizetési korlátok: A Square Cash App napi versenykorlátjai alacsonyak sok versenytársához képest. Hét napos időszakon belül legfeljebb 250 dollárt küldhet, és 30 napos időszakonként legfeljebb 1000 dollárt kaphat. Összehasonlításképpen: a Venmo kezdeti heti felső határa 300 dollár, amely további igazolással 3000 dollárra emelkedik, míg a Google Pay tranzakciónként 9 999 dolláros korlátot tartalmaz..

Magasabb fizetési korlátok ellenőrzés után: Miután befejezte az ellenőrzést a Cash App alkalmazással, a fizetési korlátai megemelkednek, bár a Square továbbra is alacsonyabb korlátokkal rendelkezik, mint a versenytársak. Az igazolással heti 2500 USD küldési korlátozás van érvényben, és nincs fogadási korlátja.

Normál ellenőrzési folyamat: Cash App-fiókjának igazolásához és a magasabb kiadási korlátok eléréséhez igazolnia kell a nevét, születési dátumát és az SSN utolsó négy számjegyét.

Nincs közösségi hálózati funkció: A Venmo rendelkezik egy közösségi hírcsatornával, amely lehetővé teszi az ismerősök közötti kifizetések megtekintését. A Cash App-nak nincs semmilyen közösségi hírcsatornája.

Nincsenek nemzetközi fizetések: A Cash App nem engedi, hogy kifizetéseket küldjön nemzetközi szinten. American Cash App felhasználóként nem küldhet pénzt például németországi barátjának.

Apple Watch támogatás: A Square Cash App jól működik az Apple Watch-tal. Olyan egyszerű feladatokat hajthat végre, mint például a fizetések elfogadása vagy elutasítása, valamint virtuális készpénzküldés barátainak és családtagjainak Bluetooth-on keresztül, például az Apple Watchról.

Nincs kapcsolat négyszögletes POS gépekkel: Sok kis- és középvállalkozás a Square-t használja értékesítési pontként (POS). Sajnos nincs mód a Cash App és a Square POS rendszer összekapcsolására, ami azt jelenti, hogy nem költheti el Cash App pénzét a Square-et használó kereskedőknél..

Elérhető az Egyesült Királyság verziója: Bár a Cash App nem támogatja a nemzetközi fizetéseket, a Square nemrégiben kiadta a Cash App egyik verzióját az Egyesült Királyság lakosainak.

Bitcoin vásárlása: 2018 januárjában a Square bitcoin támogatást adott hozzá Cash App alkalmazásához, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az alkalmazáson belül bitcoinokat vásároljanak és adják el. Az alkalmazáson belül megvásárolhatja a bitcoinokat, megtarthatja, majd profit céljából eladhatja, és a nyereséget visszavonhatja bankszámlájára.

cash-app-buy-sell-bitcoin

Nincs díj a Bitcoin vásárlásakor: A Cash App nem számít fel díjat bitcoin vásárlásakor vagy eladásakor. Az alkalmazás azonban alkalmazhat átváltási árfolyamot a tranzakció nagysága és az USA kriptotőzsdéin belüli volatilitás által meghatározott különbözet ​​alapján..

Betét Bitcoin: 2019 júniusában a Square hozzáadta a bitcoin betétbe helyezésének lehetőségét az alkalmazásba. Most már használhatja a Cash alkalmazást, mint egy pénztárcát, és átutalhatja a meglévő bitcoin pénztárcájából a pénzt a Cash alkalmazásba.

square-cash-app-user-history

Square Cash App pénzneme és párja

cash-app-invest

A Cash App jelenleg csak a Bitcoin-ot (BTC) támogatja. A BTC-t USD-ért vásárolhatja és adhatja el.

Square Cash App által támogatott befizetési és felvételi módszerek

A Square Cash App csatlakozik az összes nagyobb bankhoz, lehetővé téve a pénz átutalását közvetlenül a bankjába és onnan. Választhat egy szokásos befizetést vagy felvételt, amely ingyenes és akár három napig is eltarthat, vagy azonnali befizetést vagy felvételt, amely azonnali és 1,5% -os díjat számít fel.

Square Cash App regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Cash App egy egyszerű regisztrációval és bejelentkezéssel rendelkezik. Az alkalmazást ingyen telepíti az Android vagy az iOS alkalmazásboltból. Azonnal pénzt küldhet és fogadhat. A fizetési korlátok növeléséhez igazolnia kell személyazonosító okmányát a név, a születési dátum és az SSN utolsó négy számjegyének megadásával. A Cash App használatához 18 évesnek kell lennie és az 50 állam valamelyikében kell élnie (az alkalmazás nemzetközi verziói az Egyesült Királyság lakosai számára is elérhetők).

Square Cash App Trading

A Square Cash App segítségével bitcoinokat vásárolhat és adhat el, felár nélkül. Bitcoinot vásárol és ad el a Square-en keresztül. Ez nem P2P csere.

square-cash-app-crypto-payments

Square Cash App díjak

A Cash App nem számít fel díjat a beszedési megbízások küldéséért. A küldőknek azonban 3% -os díjat számítanak fel a hitelkártya használatáért. 1,5% -os díjat is fizet, ha a „standard” opció helyett az „azonnali” opcióval utal át pénzt bankjára. A cégtulajdonosok 2,75% -os díjat fizetnek minden beérkezett fizetésért:

 • Pénz küldése és fogadása: Ingyenes személyes használatra (2,75% -os díj az üzleti befizetések fogadásáért)
 • Elállási díjak: Ingyenes (normál kivételek esetén) vagy 1,5% (azonnali kivételek esetén)
 • Hitelkártya díjak: 3%
 • Bitcoin adás-vétele: Ingyenes (árfolyamrés alkalmazható)

A fizetés sikeres elküldéséhez a Cash App alkalmazáson keresztül hat lépést kell végrehajtani:

1) nyitott alkalmazás 2) írja be az összeget 3) érintse meg a fizetést 4) írja be a $ Cashtag, telefon és e-mail adatait

Square Cash App biztonsági kérdések és leállások

A Cash App jól elismert a fizetési iparban. Ezt a Square készíti, az iparág egyik legnagyobb fizetési szolgáltatója. A Square weboldala leírja, hogy a Cash App ugyanazt a csalás felderítési infrastruktúrát és biztonsági előírásokat használja-e, mint az üzleti ügyfelek számára, akik az értékesítési hely tranzakcióit teljesítik. Ráadásul, amikor pénzt küld a Cash App-en keresztül, az információkat titkosítják, mielőtt azokat elküldenék a Square szervereire. Egyéb biztonsági funkciók közé tartozik a kétfaktoros hitelesítés (választhatja a jelszó megadását bármilyen fizetés elküldése előtt), valamint a Touch ID és az Arc ID azonosítóval való integráció..

Square Cash App Könnyű használat

A Cash App a legkönnyebben használható fizetési alkalmazás. Halott egyszerű felülete van, amely nem igényel oktatóanyagot. Nyissa meg az alkalmazást, és küldjön pénzt. Ennél nem sokkal könnyebb.

Square Cash App Trust és adatvédelem

A Square egy elismert fizetési szolgáltató, ami azt jelenti, hogy a Cash App-ot az ipar egyik legmegbízhatóbb neve készíti. Adatait titkosítjuk, mielőtt a Square-be elküldenénk őket, és a Cash App a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) 1. szintet használja, amely megegyezik a főbb hitelkártyák által használt biztonsággal. A fizetéseknél engedélyezheti a Face ID vagy a Touch ID igazolását is.

Square Cash App ügyfélszolgálat

A négyzet segítségével az alkalmazáson keresztül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal (érintse meg a profilját, majd görgessen lefelé, és koppintson a Készpénztámogatás elemre). A Cash App gyenge véleményekkel rendelkezik az ügyfélszolgálatról. Sok ügyfél panaszkodik, hogy ilyen üzenetet kapott, majd küzdött a fiókja utólagos engedélyezésével: „A pénzátutalás nemrégiben történt áttekintése után észleltük, hogy a Square Általános Szerződési Feltételeit sértő tevékenységre használták a Cash App alkalmazást. Ennek eredményeként a továbbiakban nem használhatja a Cash App alkalmazást fizetések küldésére vagy fogadására. ” Miután megkapta ezt az üzenetet, nehéz lehet újra engedélyezni a fiókját.

Square Cash App felhasználói útmutató: A Cash App beállítása és használata

how-to-setup-cash-app

1. Iratkozzon fel

Telepítse a Cash alkalmazást a következőhöz: iOS vagy Android.

2. Ellenőrzés

Az alkalmazáson belül azonnal küldhet és fogadhat pénzt. Hozzáadhat névjegyeket, pénzt küldhet az iMessage vagy a Facebook Messenger segítségével, vagy pénzt küldhet és fogadhat egy $ Cashtag-on keresztül.

3. Két faktoros hitelesítés

Ellenőrzés nélkül a Square Cash App alacsony napi fizetési korlátokkal rendelkezik. Hétnapos időszakon belül legfeljebb 250 dollárt küldhet, 30 napos időszakon belül pedig legfeljebb 1000 dollárt kaphat.

A korlátok emeléséhez be kell fejeznie az igazolást, megadva a nevét, születési dátumát és az SSN utolsó négy számjegyét..

4. Fizetési mód

Összekapcsolhat egy bankszámlát a Square Cash App alkalmazással, hogy pénzt befizethessen és felvehessen közvetlenül a bankjából.

Rendelhet egy ingyenes fizikai betéti kártyát is, amely lehetővé teszi a Cash App pénzeszközeinek elköltését bármely olyan üzletben, amely elfogadja a Visa szolgáltatást.

5. Kriptopénz kereskedése

Bitcoinot adhat és adhat el a Cash App-en belül hozzáadott díjak nélkül (bár a Square pénzt kereshet a spreadből).

Akár 1 dollár bitcoinot is vásárolhat, és a BTC azonnal megérkezik az alkalmazásba. A BTC-t is átviheti pénztárcájából a Cash App-be.

6. Kivonás

Bármikor felveheti a pénzt a Cash App-ból. Kétféle kifizetési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a szokásos, legfeljebb három napig tartó visszavonásokat, valamint azonnali és 1,5% -os díjfizetést..

Végső szó

cash-app-square-review

A Square Cash App az egyik legnépszerűbb fizetési alkalmazás, amely ma elérhető. Jelenleg a Venmo, a Google Pay és az Apple Pay versenyben van a piaci részesedésért.

A Cash App sok szempontból hasonlít versenytársaira. Hasonló díjakkal, fizetési korlátokkal és használhatósággal rendelkezik.

A Cash App azonban az iparág legjobb és legegyszerűbb felhasználói felületével rendelkezik. Versenytársainak a legjobb bitcoin támogatása is van, amely lehetővé teszi a bitcoin vásárlását, eladását, átadását és tartását közvetlenül az alkalmazáson belül. Ma ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerre, kiterjedt bitcoin támogatási lehetőségekkel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map