Changeangel Exchange: Ismerje meg a Crypto Review útmutatót

Changeangel áttekintés

A Changeangel egy kriptovaluta-csere platform, amely lehetővé teszi a kriptopénzek azonnali és olcsó cseréjét a pénztárcák és a felhasználók között. Itt található a Changeangel útmutató és áttekintés.

Mi az a Changeangel?

A Changeangel, amelyet a Changeangel.io webhelyen találtak, kriptográf, kriptográfia, pénztárca pénztárca, nem őrizet alatt álló, csereügylet.

Mi az a Changeangel

A 2019 februárjában elindított platform jelenleg kis számú kriptovaluta közvetlen cseréjét támogatja, beleértve a DGB, POT, GRS, DCR, LTC, BTC, ETH, BTG és még egy tucat más.

A Changeangel-t azzal a céllal alapították, hogy ne csak egy kriptográfia-platform legyen. Valójában Changeangel úgy jellemzi magát, mint „A társadalmi javak cseréje”. A hivatalos honlap szerint a Changeangel „azon feladata, hogy fenntartható módszereket teremtsen az ICO-n kívüli, nyílt forráskódú, decentralizált blokklánc-fejlesztés támogatására”. A platform használatával hozzájárul a nagyobb blockchain projektekhez. Először is, a Changeangel a swap bevételek egy részét a DigiByte, a PotCoin, a Groestl, a Decred és a Litecoin számára ajánlja fel, hogy folytassa az egyes blokkláncok fejlesztését.

Changeangel útmutató

Nevetségesen könnyű cserét cserélni a Changeangel-szel. Csak keresse fel a Changeangel.io webhelyet, írja be a cserélni kívánt pénznem összegét és a megkapni kívánt pénznemet, majd kattintson az „Exchange” gombra. Ezután pénzt küld a megjelenített címre, és a Changeangel felszabadítja az összegét, amint a pénz beérkezik. Ez az.

Changeangel funkciók

23 támogatott kriptovaluta: A Changeangel támogatja a BTC, DGB, ETH, LTC, BCH, BSV, BTG, BLK, DCR, DOGE, ETC, FTC, FLO, GRS, KMD, MONA, PPC, POT, RVN, RDD és UBQ.

Bármely érme cseréje: A fenti érmék bármelyikét felcserélheti a Changeangel-en keresztül. Küldhet UBQ-t a Changeangel-nek, és cserébe például BTC-t is kaphat, vagy felcserélheti a POT-ot RVN-re. Minden támogatott érme elérhető minden csereügylethez.

Minimális cserehatárok: A Changeangel néhány „fogása” közé tartozik, hogy vannak minimális swap korlátok. Legalább 0,002 BTC-t vagy 0,2 LTC-t kell cserélnie ahhoz, hogy mindkét kriptopénzben cseréljen.

10-60 perc tranzakciónként: A Changeangel olyan gyorsan cseréli a tokeneket, amennyire a blokkláncok lehetővé teszik, 10–60 perc alatt átutalják a kriptopénzeket.

Biztonságos: Changeangel hangsúlyozza a biztonságos és biztonságos cserefolyamatot. Ön érméket küld a Changeangelnek, majd a Changeangel visszaküldi az érméket. Ez az.

Több hash ellenőrzés: A Changeangel többszörös ellenőrzést igényel az alapok felszabadításához.

24/7 Támogatócsoport: A Changeangel ügyfélszolgálati csapata a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

Támogassa a Blockchain kezdeményezéseket: A Changeangel egy „társadalmi jóra cserélhető csere”. A vállalat különféle jótékonysági és blokklánc-kezdeményezéseket támogat. A Changeangel által támogatott jelenlegi blockchain-kezdeményezések többek között a DigiByte, a Potcoin és a Litecoin. Amikor cserél érméket a Changeangel-en, a tranzakciós díjának egy része ezekre és más projektekre jut. A Changeangel által támogatott összes blockchain-kezdeményezés nyílt forráskódú, nonprofit projekt.

Támogató jótékonysági szervezetek: A nyílt forráskódú, nonprofit blockchain projektek mellett a Changeangel olyan jótékonysági szervezeteket is támogat, mint a Manny Pacquiao Alapítvány és a FreedomX (amely a hajléktalanság megszüntetésére törekszik). A cserebevételek egy részét ezeknek a jótékonysági szervezeteknek ajánlják fel.

Könnyen kezelhető: A Changeangel nevetségesen könnyen használható. Csak adja meg a cserélni kívánt kriptovalutákat, a cserélni kívánt összeget, majd kattintson az ‘Exchange’ gombra. A többi csereplatformhoz hasonlóan ezután elküldi az összeget a megjelenített címre. Amint Changeangel megkapja ezeket az összegeket, pénzét felszabadítják.

Crypto Seed Térkép: A Changeangel rendelkezik egy „kripto magtérképpel”, ahová „magot ültethet”. Ha kriptovalutákat cserél a Changeangel-rel, akkor hozzáadhatja magját a térképhez.

Megbízható és átlátszó: Rengeteg árnyékos csere- vagy keverőplatform található. A Changeangel, ellentétben számos versenytársával, megbízható és átlátható. A platform nyitott arról, hogyan működik és ki futtatja. Szintén tökéletes (4,6 csillagos) besorolással rendelkezik a Trustpilot-on, és más kriptográfiai webhelyek széles körben dicsérték.

Digi ID bejelentkezés: A Changeangel a DigiByte által működtetett Digi ID / AntumID bejelentkezési rendszert használja, megkönnyítve ezzel a jövőbeni csereügyletekhez való visszatérést. Sokan dicsérik a Changeangel problémamentes bejelentkezési és regisztrációs folyamata miatt.

Azonnali cserék: A hagyományos kriptográfia helyett, ahol be kell jelentkeznie, igazolnia kell személyazonosságát és be kell helyeznie az érméket, a Changeangel segítségével szinte azonnal cserélhet érméket.

Nem őrizetbe vett: A Changeangel nem pénztárca szolgáltatás, és nem is központosított csere. Ez azt jelenti, hogy Changeangel nem tartja meg a kriptovalutát. Ehelyett Changeangel egyszerűen felcseréli a kriptovalutát.

E-mail vagy Digi ID / AntumID bejelentkezés szükséges: A Changeangel e-mail címet igényel a szolgáltatás használatakor. Ez az e-mail tranzakciós értesítések küldésére, a tranzakciók előzményeinek megtekintésére és a fiók egyéb beállításainak kezelésére szolgál. Alternatív megoldásként használhatja a Digi ID / AntumID azonosítót (bár még mindig szüksége van egy e-mail címre).

Nincs visszatérítés: A Changeangelen keresztül végrehajtott összes csere végleges, visszatérítés nem áll rendelkezésre.

Bármely pénztárca használata: Changeangel bármilyen pénztárcából elfogad pénzt. Mindaddig, amíg pénztárcája pénzt tud küldeni a Changeangel megjelenített címére, nincs korlátozva, hogy mely pénztárcákat használhatja.

changeangel csere áttekintés

Hogyan működik a Changeangel?

Changeangel egyenesen működik. Meglátogatja a Changeangel.io webhelyet, válassza ki a cserélni kívánt két kriptovalutát, majd írja be a cserélni kívánt összeget.

A Changeangel azonnal megjeleníti a kapott kriptovaluta mennyiségét.

Innen kattintson az ‘Exchange’ gombra. Ezután a Changeangel megjeleníti az Ön cél címét. Erre a címre kell átutalnia a Changeangel tranzakció befejezéséhez.

Ezután írja be a fogadó címét. Ez az a cím, amelyre a pénzt elküldjük. Ha például a BTC-jét az ETH-ra cseréli, akkor megad egy ETH-címet. Az ETH erre a címre kerül, amint a Changeangel megkapja az Ön BTC-jét.

A technikai oldalon a Changeangel az AntumID / Digi-ID azonosítót használja a bejelentkezéshez / regisztrációhoz. Az AntumID szolgáltatást a DigiByte blokklánca biztosítja, és az azonosító beállításához le kell töltenie a DigiByte Blockchain pénztárca alkalmazást.

Alternatív megoldásként elkerülheti az AntumID / Digi-ID azonosítót, és csak egy e-mail címet használ. Ezen az alapellenőrzésen kívül a kereskedés megkezdése előtt nem kell megerősítenie telefonszámát, személyazonosságát vagy egyéb adatait a Changeangel segítségével..

A Changeangelnek meg kell adnia egy e-mail címet, hogy alapvető információkat küldjön a tranzakcióról – például amikor az alapokat felszabadítják.

A Changeangel egy nem őrizet alatt álló csereplatform. Pénzt küld közvetlenül a pénztárcájából a Changeangelnek, majd cserébe azonnal tokent kap a Changeangel-től. Changeangel soha nem tartja magát pénzeszközeihez, és nem pénztárcaként működik.

Changeangel árképzés

A Changeangel jelenleg 0,25% -os swap díjat számít fel.

A swap díjak azonban rendszeresen változhatnak, és egyes kriptovaluta pároknál magasabb swap díjat számíthatnak fel a likviditás és a rendelkezésre állás alapján. Az összes swap díjat átláthatóan közöljük a Changeangel oldalon, mielőtt befejeznénk a tranzakciót.

A platformra történő regisztrációért nincsen díja.

Hogyan kell használni a Changeangel-t

A Changeangel használata egyszerű. Itt van egy lépésenkénti útmutató az első csere a Changeangel-rel.

Hogyan kell használni a Changeangel-t

1. lépés: Válassza ki a kriptovalutákat

A Changeangel lehetővé teszi az egyik kriptovaluta cseréjét egy másikra. 2019 decemberétől a Changeangel 23 kriptovalutát támogat. A 23 kriptovaluta bármelyikét felcserélheti bármely más kriptovalutára.

hogyan működik Changeangel

A „Küldés” mezőbe írja be a Changeangelnek küldeni kívánt kriptovaluta összegét és annak a kriptovalutának a nevét..

Changeangel kriptográfia

A ’Megkapod’ mező alatt a Changeangel megjeleníti a kriptográfia várható mennyiségét. Ez a szám kissé eltérhet attól az időponttól, amikor eljut a végső tranzakciós oldalra a jelenlegi piaci árak alapján.

Changeangel swap csere

Kattintson a zöld „Exchange” gombra a következő lépéshez lépéshez. A Changeangel megkéri Önt, hogy ellenőrizze a kriptovalutákat és az összegeket.

Changeangel kriptográf csere

2. lépés: Írja be a Wallet címet

Ezután meg kell adnia a pénztárca címét. Ebben az esetben az LTC-t DGB-re cseréljük, ami azt jelenti, hogy meg kell adnia a DGB pénztárca címét. Ez az a DigiByte pénztárca, amelyre a DGB-t elküldjük. Ha bármely más kriptovalutára vált, akkor meg kell adnia az adott kriptovaluta pénztárca címét.

Changeangel felhasználói kézikönyv

Írja be a címét, majd kattintson a „Tovább” gombra.

3. lépés: Jelentkezzen be a Changeangel szolgáltatásba

Ha még nem jelentkezett be (vagy nem regisztrált) a Changeangel szolgáltatásba, akkor ebben a lépésben meg fogja tenni. Ha Ön már meglévő Changeangel csere, akkor bejelentkezhet az e-mail címével és a jelszavával.

Jelentkezzen be a Changeangelbe

Ha még nem ismeri a Changeangel alkalmazást, regisztrálhat vagy az AntumID / Digi-ID használatával, vagy megadhat egy e-mail címet.

AntumID / Digi-ID bejelentkezés: A Changeangel az AntumID / Digi-ID használatát javasolja, bár a profil létrehozásához le kell töltenie a DigiByte Blockchain pénztárca alkalmazást, be kell állítania és be kell olvasnia a QR-kódot. A QR-kód beolvasása után meg kell adnia az e-mail címét a felugró ablakban. Akkor be van jelentkezve.

E-mail bejelentkezés: írd be az email címed.

4. lépés: Küldje el a titkosítást

Bejelentkezés vagy regisztráció után készen áll a Changeangel cserefolyamat utolsó lépésére. A titkosítást el kell küldenie a Changeangel megjelenített címére.

changeangel kriptográfia

Ebben a példában az LTC-t DGB-re cseréljük, ami azt jelenti, hogy el kell küldenie az LTC-t az ebben a lépésben látható „címre”. Erre az oldalra is szüksége lesz a tranzakcióazonosítóra.

Az áringadozás miatt az ezen az oldalon látható árfolyamok nem rögzítettek, végleges árfolyamok: ezek csak becslések. Minél gyorsabban elküldi a titkosítást, annál közelebb kell lennie a tranzakcióhoz az árfolyamhoz.

Tranzakciója 36 órán belül lejár. Ha 36 órán belül nem küldte el a kriptográfiát a megjelenített címre, a tranzakcióját törlik.

Amint a fogadó pénztárca megkapja az LTC-t, a DGB-t felszabadítja a 2. lépésben megadott DGB-pénztárca címére..

Changeangelről

A Changeangel-t egy kis fejlesztő csapat készíti, az angliai Hartlepool-ban.

Amint fentebb említettük, Changeangel önmagát „társadalmi jóra cserélt cserének” tekinti. A Changeangel swap bevételeinek egy részét különféle blockchain projektekhez és jótékonysági szervezetekhez használja fel. A Changeangel által támogatott jelenlegi blockchain projektek közé tartozik a DigiByte, a Potcoin, a Groestl, a Decred és a Litecoin. Changeangel olyan jótékonysági szervezeteket is támogat, mint a Manny Pacquaio Alapítvány.

Amint a Changeangel növekszik, a vállalat további nyílt forráskódú, nonprofit blokklánc-projektek támogatását tervezi.

Changeangel-et „Ben” operatív vezérigazgató vezeti (@ConveryBen). A tőzsde 2019 februárjában indult.

Végső szó

A Changeangel egy olcsó és egyszerű kriptográf-csere szolgáltatás, nagy különbséggel a versenytársainál: a swapdíjakból származó bevételek egy részét blokklánc-projektekhez és jótékonysági szervezetekhez használják fel.

Ma a Changeangel 23 különböző kriptovalutát támogat, beleértve a főbb érméket, mint a BTC és az ETH, valamint a kisebb érméket, mint a Ravencoin, a PotCoin és a Groestlcoin. Ha többet szeretne megtudni, vagy a mai napon meg akarja kezdeni a kriptovaluták cseréjét a Changeangelen, látogasson el a Changeangel.io webhelyre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner