Changelly Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

Changelly áttekintés

A Changelly használata, cseréje és regisztrációja

Changelly kriptovaluta-csere platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag bármilyen érmét / tokent azonnal kicseréljenek egy másik érmére / tokenre, miközben csupán 0,25% -os díjat fizetnek. A biztonságos, nem letétkezelő Changelly az Internet egyik legismertebb kriptográfiai szolgáltatója, itt található áttekintés és felhasználói útmutató.

Jellemzők

 • Azonnal kereskedjen kriptovalutával
 • Névtelen kereskedés a Changelly.com-on, a Changelly mobilalkalmazáson vagy harmadik fél pénztárcáján keresztül
 • Kereskedjen 140+ kriptovalutával és 3 fiat valutával

Betéti módszerek

 • Hitelkártyák
 • Bankkártyák
 • Kriptopénz
 • USD, EUR, GBP

Előnyök

 • Integrálódik a fő pénztárcákkal, lehetővé téve az érmék cseréjét közvetlenül a pénztárcájából
 • Mobilalkalmazások, asztali és pénztárca szoftverek állnak rendelkezésre
 • Kényelmes érmecsere szolgáltatás

Hátrányok

 • Magasabb díjak, mint bizonyos tőzsdék (0,25% kereskedésenként)
 • Magasabb díjak a hitel- és betéti kártya vásárlásakor (közvetlen vásárlás)

Bevezetés

A Changelly lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen kereskedjenek a kriptovaluták között. Ez nem egy hagyományos tőzsde: nem vásárol kriptovalutát közvetlenül egy másik Changelly-felhasználótól, vagy nem cserél. Ehelyett azonnali pénzeszközöket küld Changellynek és vissza. Nagyon hasznos és praktikus eszköz a bitcoin tulajdonosok és a cryptoasset befektetők számára.

Changelly felhasználói kézikönyv

A sokféle kriptovaluta cseréjének kényelméért cserébe Changelly 0,25% -os díjat számol fel. Ez valamivel magasabb, mint egy hagyományos kriptotőzsde (amely kereskedelemenként általában 0,1–0,3% -ot számít fel), bár ez a kényelem szempontjából egyáltalán nem ésszerűtlen díj.

hogy változóan működik

Changelly eredetileg 0,5% -os díjat számolt fel. 2019-től kezdődően azonban a csere szolgáltatás felére, mindössze 0,25% -ra csökkentette díjait. Ez olcsóbbá teszi a Changellyt, mint a Shapeshift, és összességében az egyik legköltséghatékonyabb csere szolgáltatás. Minden díjat előre közzé tesznek a kereskedési képernyőn.

A Changellyt online elérheti a vállalat hivatalos weboldalán (Changelly.com) keresztül. Van még egy Android-alkalmazás és iOS alkalmazás. Alternatív megoldásként letöltheti a sok harmadik féltől származó, a Changellyt használó pénztárca egyikét (Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi és Edge mind támogatja a Changellyt).

változékony csereértékelés

Egy másik dolog, amit értékelünk a Changellyben, az az, hogy átlátszó. Tudjuk, ki irányítja a céget. Tudjuk, hogyan működik a csere. Changelly 2015 óta megbízható név a közösségben.

változékony kriptográfia

Az is tetszik nekünk, hogy a Changelly sokféle pénzváltóval és pénztárcával van integrálva. Sok pénztárca lehetővé teszi a kriptopénzek cseréjét közvetlenül a pénztárcájában, például a Changelly segítségével. Könnyedén egyensúlyozhatja portfólióját perceken belül, anélkül, hogy befizetne és felvenné az alapokat egy hagyományos tőzsdén.

A Changelly-t 2015-ben alapították és Máltán szabályozzák, de székhelye Hongkongban található. A cég eredetileg a Minergate csapatához kapcsolódott. Ma azonban a Changelly és a Minergate két különálló társaság.

változékony alkalmazás felülvizsgálata


Összességében elmondható, hogy a Changelly nagyon hasonló szolgáltatást kínál, mint a Shapeshift. A Shapeshift és a Changelly egyaránt lehetővé teszi, hogy könnyedén cseréljetek több száz különböző kriptovalutát. Mindkettő kicsi díjat számít fel szolgáltatásáért, mint egy hagyományos csere, de kevés más pénzváltó szolgáltatás kínál ilyen kényelmet – és a Changelly új 0,25% -os díja a Changellyt a ma elérhető legjobb megoldásnak tekinti.

hogyan lehet cserélni Changellyel

Főbb jellemzők

A Changelly főbb jellemzői:

140+ támogatott kriptovaluta: Changelly több mint 140 különböző kriptovalutát támogat. Könnyedén felcserélheti e két kriptovaluta bármelyikét, minimális gond nélkül. Ez a kriptovaluták lenyűgöző skálája a versenyhez képest (a Shapeshift körülbelül 50 kriptovalutát támogat).

változékony kriptovaluták

3 támogatott Fiat pénznem: A Changelly segítségével kriptot vásárolhat USD, EUR vagy GBP áron. Changelly emellett számos főbb állókeretet is támogat, köztük a GUSD-t és az USDT-t.

0,25% Díjak: A Changelly nemrégiben felére csökkentette díjait, 0,50% -ról 0,25% -ra csökkentve. Ez az egyik legnagyobb előnye a Changelly használatának.

Átalánydíjak: Changelly nagy ügyet hoz abból, hogy átalánydíjat számít fel. Ez egyértelműen egy ásás a Shapeshiftnél, amelynek lebegő díjstruktúrája minden egyes kereskedelemben változik a likviditás és a volumen alapján (és jellemzően 0,5% körül alakul). Changelly-vel pontosan tudja, mennyit fog fizetni az egyes kereskedésekért.

Automatizált ügyletek a főbb tőzsdéken: Changelly úgy működik, hogy automatizált kereskedéseket hajt végre a főbb tőzsdéken. Changelly integrálódik például a Poloniex-hez, a Binance-hez és a Bittrex-hez. Amikor ügyletet igényel a Changelly-n keresztül, a Changelly az egyik ilyen tőzsdén közzéteszi a kereskedést.

Élő árak: A Changelly az árfolyamokat a főbb tőzsdéken talált árakra alapozza. Élő árfolyamot fizet a jelenlegi piaci viszonyok alapján. A Changelly hozzáadja a saját 0,5% -os díját a kereskedelemhez.

Gyakran olcsóbb, mint a cserék: Az összes kriptográfiai kereskedelemért 0,5% -os díjat fizet a Changellynél. Ez drágább, mint a 0,1–0,3% -os díj, amelyet a legtöbb tőzsde felszámol. Figyelembe kell azonban vennie a tőzsdei befizetési és kifizetési díjakat is. Összességében elmondható, hogy a Changelly árazás versenyképes a kínált szolgáltatás szempontjából.

Crypto vásárlása hitelkártyával: A Changelly közvetlen vásárlási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a főbb kriptovaluták hitelkártyával történő megvásárlását. Changelly a Simplex-szel és az Indacoin-nal partnerségben kínálja ezt a szolgáltatást. Magasabb díjakat kell fizetnie, bár azonnal vásárolhat BTC-t, BCH-t, LTC-t, XRP-t és ETH-t ismert fizetési módok használatával.

Crypto vásárlása betéti kártyával: Changelly kriptovaluta vásárlásokhoz is elfogad bankkártyákat. Bármely országból és bármilyen pénznemben vásárolhat kriptovalutát 3D-s biztonságos kártyával.

Gyors tranzakciók: A legtöbb Changelly tranzakció 10-15 percen belül teljesül, bár egyes tranzakciók akár 30 percet is igénybe vehetnek. Minden tranzakció, amely több mint 1 BTC-t tartalmaz, hosszabb időt vesz igénybe. 2019 novemberétől Changelly azt állítja, hogy átlagos feldolgozási ideje 14,7 perc.

Közvetlenül integrálható a Pénztárcákkal: Sokan használják a Changellyt anélkül, hogy bármikor elérnék a Changelly webhelyét vagy letöltenék a Changelly alkalmazást. Ez azért van, mert a Changelly integrálódik a pénztárcákkal, lehetővé téve a kriptovaluták cseréjét anélkül, hogy valaha is elhagyná jelenlegi pénztárca-alkalmazását. A népszerű pénztárca szoftver a Changelly integrációival a Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi és Edge.

API támogatás: A Changelly egy fehér címkés API-megoldást kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Changelly swap funkcióját egyszerűen integrálják egy cserébe, piactérbe vagy pénztárcába.

Nincsenek Crypto Trading Limits: Changelly-nek nincs kereskedési korlátja, amikor az egyik kriptovalutát másikra cseréli.

Fiat vételi limitek: Changelly vásárlási korlátokkal rendelkezik a fiat valuta tranzakciókra. Például az első tranzakcióra 50 és 100 dollár közötti limit vonatkozik, és csak az első héten tud körülbelül 700 dollárt keresni tranzakciókként. Egy hónap múlva azonban ezek a korlátok eltűnnek.

Hitelkártya vásárlási korlátok: Ezenkívül a Changelly hitelkártya vásárlási korlátokkal rendelkezik. Ha bankkártyát vásárol hitelkártyával a Changelly használatával, akkor az első tranzakció során 50–10 000 USD-re korlátozódik. Ezt követően napi 20 000 dollárra és havonta 50 000 dollárra korlátozódik.

Világszerte elérhető, néhány kivétellel: Changelly nem fogad ügyfeleket Kubából, Iránból, Észak-Koreából, Krímből, Szudánból, Szíriából, Bangladesből vagy Bolíviából. Egyes online források azt állítják, hogy a Changelly nem fogad el ügyfeleket az Egyesült Államok bármely államából vagy területéről. 2019 novemberétől azonban nem volt probléma az USA IP-címről történő regisztrációval.

Alakult egy évvel az Alakváltás után: A Shapeshift és a Changelly a két legnagyobb szereplő a kriptográfia térben. A Shapeshift egyéves előrelépést kapott a Changelly-n, mivel a Shapeshift 2014-ben, a Changelly pedig 2015-ben alakult. Ma azonban a Changelly lényegesen olcsóbb díjakat (0,25% -ot a Shapeshift 0,50% -ához képest) és több kriptovaluta-párot kínál (140 az 50-höz képest ).

Kereskedelem KYC vagy AML ellenőrzés nélkül: A Changelly megköveteli, hogy egyes felhasználók kitöltsék a KYC / AML igazolást, mások viszont nem. A Changelly gyanús tevékenységként megjelölheti a tranzakciót, és felkérheti a felhasználót a KYC / AML teljes ellenőrzésére. Sok felhasználó azonban soha nem fejezi be a további ellenőrzést a regisztráció után.

Iratkozzon fel csak egy e-mail címmel: Valójában nem szükséges semmilyen információt megerősíteni a Changellynél az első kereskedés befejezése előtt. Mindössze annyit kell tennie, hogy megerősít egy e-mail címet. Nem kell megadnia a nevét, a feltöltési azonosítóját, és semmilyen más személyes adatot nem kell hozzáadnia a fiókjához.

Mobilalkalmazások: A Changelly ingyenes mobilalkalmazásokat kínál iOS és Android rendszerekhez.

változékony mobilalkalmazás

Partnerprogram: Changelly meglepően versenyképes társult programot kínál. Társult linket vagy testreszabható modult helyezhet el webhelyén, blogjában vagy a közösségi média profiljában. Ha valaki a linkjén keresztül regisztrál, akkor az adott személy által végrehajtott minden tranzakcióból a Changelly bevételének 50% -át megkapja.

Pénznemek és párok

A Changelly több mint 140 kriptovalutát támogat, beleértve gyakorlatilag minden ma elérhető kriptovalutát. Ezen 140 kriptovaluta bármelyikét felcserélheti. Fizethet több fiat pénznemben vagy stabil pénznemben is (például a GUSD-n).

A Changelly által támogatott figyelemre méltó főbb pénznemek közé tartozik a BTC, ETH, XRP, ADA, ANT, BAT, BCD, BCH, BDG, BKX, BNB, BNT, BSV, BTG, BTT, DASH, DCR, DENT, DGB, DGD, DOGE, EOS, ETC, GNO, GNT, GUSD, HMQ, HT, KIN, IOTX, LINK, LRC, LSK, LTC, MKR, NEO, NEXO, NXT, OMG, ONT, PAX, PAY, QTUM, STORJ, STRAT, TRX, TUSD, USDC, USDT, VET, WINGS, XEM, XLM, XMR, XVG, XZC, ZEC és ZRX.

Ezenkívül a Changelly három fiat pénznemet támogat: USD, EUR és GBP.

A Changelly által támogatott kriptovaluták teljes listáját itt tekintheti meg: https://changelly.com/supported-currencies

Changelly által támogatott befizetési és felvételi módszerek

A Changelly támogatja az összes fő kriptovaluta betétjét. A kriptot közvetlenül betéti kártya vagy hitelkártya segítségével is megvásárolhatja.

Changelly regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Changelly megköveteli, hogy egyes felhasználók kitöltsék a KYC és az AML igazolást, mások viszont nem. Biztonsági okokból a Changelly nem hozza nyilvánosságra rendszerének konkrét kritériumait. A felhasználókat azonban figyelmeztetik, hogy bizonyos tranzakciókat megjelölhetnek, és felkérhetik a felhasználót, hogy végezzen további ellenőrzést. Ez a kritérium magában foglalhatja földrajzi helyzetét, lakóhelye szerinti országot és a tranzakciók méretét.

Changelly Trading

A kereskedés a Changelly-vel ugyanolyan egyszerű, mint a cserélni kívánt két valuta, a cserélni kívánt összeg bevitele, majd a kereskedés befejezése. Megtehető meglévő pénztárcáján, a Changelly.com webhelyen vagy az iOS vagy Android rendszerű Changelly mobilalkalmazáson keresztül.

Changelly díjak

Changelly eredetileg 0,5% -os díjat számolt fel. 2019-ben azonban a Changelly csak 0,25% -ra csökkentette díjait. Ezek a díjak fixek, és ugyanazt az alacsony díjat kell fizetnie minden alkalommal, amikor kereskedést folytat a Changelly mobilalkalmazáson vagy webhelyen. A Shapeshift ehhez képest körülbelül 0,50% -os díjat számol fel, bár a konkrét díj tranzakciónként változik.

Changelly biztonsági kérdések és leállás

A Changelly-t 2015-ben alapították, és az indulás óta nem történt jelentős biztonsági megsértés, adatszivárgás, leállás vagy egyéb esemény. Valójában az egyetlen keresési eredmény jelenik meg, amikor a „Changelly hack” kifejezésre keres ez a történet 2019 áprilisától, amikor Changelly csapata segített befagyasztani és felkutatni a Bithumbtól ellopott forrásokat.

Changelly Könnyű használat

A Changelly könnyen kezelhető, akár asztali böngészőben, mobilalkalmazásban vagy harmadik féltől származó alkalmazásban. A Changelly legtöbb implementációja egy egyszerű cserefelületet használ: csak írja be a kívánt kriptovalutákat és összegeket, nyomja meg az „Exchange most” gombot, és ennyi. Függetlenül attól, hogy Ön teljesen újonc a kriptovalutában, vagy tapasztaltabb felhasználó, nem okozhat gondot a Changelly használata.

Changelly bizalom és adatvédelem

A Changelly egy átlátható és megbízható kriptovaluta-csere szolgáltatás. A csere szolgáltatást a Hongkongban bejegyzett jogi személy, a Fintechvision Ltd. üzemelteti. Changelly központja azonban hivatalosan Máltán található. A csapatinformációkat, a konkrét címadatokat és egyéb részleteket teljes mértékben online közöljük a Changelly.com-on keresztül.

változékony csapat

A Changellyt eredetileg 2015-ben Prágában alapították. A cserét Eric Benz (vezérigazgató) vezeti, aki korábban a fintechnél dolgozott, és 2012 óta foglalkozik blockchain technológiával..

Changelly ügyfélszolgálat

Changelly jelentős összegeket fektetett az ügyfélszolgálatba. Ma a Changelly élő chat-ügyfélszolgálatot kínál a Changelly.com-on keresztül. A céggel is kapcsolatba léphet a [email protected] e-mail címen keresztül. Az élő chat ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

Felhasználói útmutató a Changelly használatáról: A Changelly beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

Használhatja a Changelly-t a Changelly.com oldalon keresztül. Vagy letöltheti a mobilalkalmazást Android vagy iOS rendszerre. Mindkét opció könnyen használható.

hogyan kell használni a Changellyt

A Changelly.com-on történő regisztrációhoz kattintson az ‘Exchange Now’ vagy a ‘Sign up’ gombra.

változékony azonnali csere útmutató

Írd be az email címed. Vagy jelentkezzen be Google, Facebook vagy Twitter fiókjával.

Changelly visszaigazoló e-mailt küld. Kattintson a linkre a fiók megerősítéséhez.

hogyan lehet regisztrálni a Changellyre

Miután megerősítette fiókját, Changelly küld egy újabb e-mailt a bejelentkezési nevével (az Ön e-mail címével) és egy egyedi jelszóval. Ezt az információt felhasználhatja bármely későbbi időpontban történő aláírásra.

változó számla

2. Kereskedelem

Innen befejezheti a kereskedelmet. Válassza ki a cserélni kívánt kriptovalutákat, majd az elküldendő összeget. Ellenőrizze, hogy egyetért-e a szolgáltatási feltételekkel, az adatvédelmi irányelvekkel és az AML / KYC irányelvekkel.

kereskedés változón

Changelly megjeleníti a várható árfolyamot, 0,25% -os átváltási díjat, a hálózati díjat és az érkezés várható idejét.

Ezután írja be a címzett címét. Ebben a kereskedelemben a vásárolt ETH-t erre a címzett címre küldjük.

hogyan lehet érméket cserélni változón

Tipp: Ha még nem rendelkezik pénztárcával, akkor kattintson a „Még nincs pénztárcája?” Linkre az elérhető ingyenes pénztárca-opciók listájának megtekintéséhez..

változó csere alkalmazással

Ellenőrizze a kereskedelem részleteit. Ellenőrizze még egyszer, hogy a cím helyes-e. Ezután erősítse meg.

Végül a Changelly megjeleníti az „Átutalás küldése” oldalt, a tranzakcióazonosítóval, az elküldendő összeggel és az elküldendő címmel együtt. Látni fogja a QR-kódot és a nyilvános címet.

kriptókat küldött váltakozóan

36 órája van az alapok elküldésére. Ellenkező esetben a Changelly automatikusan törli a tranzakciót.

3. Changelly AML és KYC eljárások

Önnek képesnek kell lennie arra, hogy regisztráljon a Changellyre anélkül, hogy bármilyen típusú KYC / AML ellenőrzést elvégezne. Ha azonban Changelly gyanús tevékenységet észlel az Ön tranzakcióiban, akkor felkérhetik Önt további KYC / AML ellenőrzés elvégzésére (a Changelly nem közli a KYC / AML követelményekhez használt konkrét kritériumokat).

Ha ki kell töltenie a KYC / AML igazolást, akkor Changelly e-mailt küld Önnek, miután kereskedést kért. Ha KYC / AML ellenőrzésre van szükség, akkor a következőket kell megadnia:

Kiváló minőségű fénykép a kormány által kiállított fényképes igazolványról (útlevél vagy vezetői engedély)

A pénzeszközök eredetének igazolása

Egyéb alkalmazható dokumentáció (a felhasználók között eltérő lehet)

4. Kivonás

A Changelly nem őrizet alatt álló csere. Pénzeket küld a Changelly-nek, majd cserébe pénzt kap. A pénzeszközöket a saját pénztárcájába küldjük ki a pénzváltótól.

Ha azonban Bitcoin-t vásárolt hitelkártyával vagy betéti kártyával a Changelly közvetlen vételi opciójával, akkor bármikor felveheti ezeket az összegeket.

5. Beállítások és egyéb fiókadatok

A Changelly lehetővé teszi a tranzakciók előzményeinek megtekintését. A jobb felső sarokban kattintson a Fiók elemre > Történelem.

változékony történelem

Testreszabhatja a Changelly beállításait és beállíthatja a kétfaktoros hitelesítést is. A jobb felső sarokban kattintson a Fiók elemre > Beállítások.

A Changelly kétfaktoros hitelesítést állít be a Google Authenticator alkalmazáson keresztül iOS vagy Android rendszerhez. Minden alkalommal, amikor bejelentkezik vagy kereskedést hajt végre, a Changelly arra kéri Önt, hogy erősítse meg a műveletet a Google Authenticator segítségével. Mint minden 2FA esetében, nagyon javasoljuk a 2FA beállítását a Changelly-en a Google Authenticator segítségével.

Végszó

felhasználói áttekintési útmutató a változó kriptográfiáról

A Changelly a hirdetések szerint működik: a kereskedési szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan, egyszerűen és olcsón cseréljék egymással a több száz különböző kriptovaluta egyikét. Kereskedhet a Changelly.com-on, a Changelly mobilalkalmazáson Android és iOS rendszeren keresztül, vagy bármely Changelly-t támogató kriptotárcán.

0,5% -os díjjal a Changelly olcsóbb, mint a Shapeshift, és a kényelmi tényezőre tekintettel meglehetősen versenyképes a tőzsdékkel. Ezenkívül a Changelly lehetővé teszi, hogy kriptot vásároljon bankkártyákkal vagy hitelkártyákkal (magasabb díjakkal), vagy kereskedjen fiat valutával kriptovalutára, vagy fordítva (ismét magasabb díjakkal).

Mindezen és egyéb okok miatt a Changelly továbbra is az egyik legnépszerűbb kriptográfiai szolgáltatás, amely ma elérhető.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map