ChangeNOW Exchange: A Crypto 2020 áttekintési útmutató elsajátítása

ChangeNOW áttekintés

Hogyan kell használni, kereskedni és regisztrálni a ChangeNOW Exchange-re

A ChangeNOW egy rejtjelcsere platform, amely online elérhető a ChangeNOW.io címen. Tudja meg mindazt, amit tudnia kell erről a korlátlan, névtelen kriptográf csere szolgáltatásról ma a felülvizsgálatunkban.

Mi a ChangeNOW?

A ChangeNOW egy nem őrizetbe vett titkosítási csereplatform, amely a Shapeshifthez és a Changellyhez hasonlóan működik: két kriptovalutát cserél fel anélkül, hogy ténylegesen bármilyen kriptográfot befizetne egy ChangeNOW pénztárcába.

Ma elkezdheti a cserét a ChangeNOW.io oldalon. A platform több tucat különböző kriptovalutát támogat, köztük gyakorlatilag minden nagyobb kriptovalutát és rengeteg kevésbé ismert érmét. A BTC, a BCH, az LTC, az XMR, az EOS, a BNB, az ADA és mások mind elérhetőek a platformon történő kereskedésre. valamint az olyan fiat pénznemek, mint az EUR és az USD.

ChangeNOW csereértékelés

A ChangeNOW-nak egyszerű szlogenje van: „Gyors kriptográfia-cserék, őrizet nélkül.” A ChangeNOW olyan egyedi előnyökkel is rendelkezik, amelyeket nem talál az összes többi swap platformon – például a kriptot Visa vagy MasterCard kártyával vásárolhatja meg.

A ChangeNOW egyik legnagyobb előnye a többi swap platformhoz képest, hogy nincsenek korlátozások: nincs maximális összeg, amellyel kereskedhet a ChangeNOW-on. Bármennyit cserélhet, amikor csak akar.

A ChangeNOW-nak van egy másik előnye a versengő csereplatformokkal szemben: nincs szükség felhasználói ellenőrzésre. A felhasználóknak még telefonszámot vagy e-mail címet sem kell megadniuk. Biztosan nem kell feltöltenie egy állam által kiállított fényképes igazolványt vagy lakcímigazolást.

A ChangeNOW nagyon könnyen használható bárki számára a világon. Bárhová is telepedik, bármilyen pénzt szeretne elküldeni, könnyedén meg tudja valósítani ezt a cserét a ChangeNOW segítségével.

Mindezen információk alapján miért bízna meg a ChangeNOW-ban a pénzében? A ChangeNOW a GYIK oldalán foglalkozik ezzel a kérdéssel, és a válasza nem elég megnyugtató:

„Tapasztalt blockchain fejlesztőkből álló csapat által létrehozott ChangeNOW egy teljesen biztonságos szolgáltatás, egy csavarral – teljesen regisztráció nélkül vagyunk. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy elkerüljék az azonosítást vagy a pénzügyi lopást. A legjobb árakat kínáljuk a piacon, mivel megbízható kriptovaluta kereskedési platformokat használunk. ”

Valójában nem tudunk semmit arról a “tapasztalt blockchain fejlesztők csapatáról”. Valójában nagyon keveset tudunk a ChangeNOW-ról és az egyáltalán futtató emberekről.

Ha egy csereplatform nem igényel semmilyen felhasználói ellenőrzést, földrajzi korlátozást vagy pénzkorlátozást, az a pénzmosás és más bűncselekmények melegágyává válik.


A ChangeNOW hitele érdekében a platform azt állítja, hogy „automatizált kockázatkezelési rendszert” használ az összes tranzakció ellenőrzésére. Minden gyanús tranzakciót az „európai pénzmosás-irányelvek, a KYC-előírások és a platform követelményei” szerint jelölnek meg. Ha egy tranzakció megjelölésre kerül, akkor a felhasználónak meg kell követelnie a KYC / AML ellenőrzés elvégzését. Nem világos azonban, hogy valójában hány felhasználót jelöltek meg a platformon.

Olvassa tovább, hogy felfedezzen mindent, amit tudnia kell a ChangeNOW-ról, annak jellemzőiről és működéséről.

ChangeNOW funkciók

A ChangeNOW előnyei

A ChangeNOW legfontosabb jellemzői a következők:

Nem őrizetbe vett csereügyletek: A ChangeNOW egy nem őrizet alatt álló csereplatform. Csakúgy, mint a ShapeShift és a Changelly, a ChangeNOW lehetővé teszi a kriptovaluták cseréjét anélkül, hogy azokat betétbe helyeznék. Kiválasztja a cserélni kívánt pénznemeket, majd elküld egy pénznemet a ChangeNOW pénztárca címére. Amint a ChangeNOW megkapja a pénznemet, a második pénznemet felszabadítják a pénztárcádba, hogy befejezzék a cserét. A kriptovalutát nem vonhatja ki a tőzsdéből, mert soha nem marad meg a tőzsdén: már a saját pénztárcájában van.

Több mint 170 érme: 2019 decemberétől a ChangeNOW több mint 170 érmét tud cserélni.

Fiat és kriptopénzek: A ChangeNOW több tucat kriptovalutát és több fiat devizát támogat (USD és EUR).

ChangeNOW cryptocurrency exchange

Határok nélkül: A ChangeNOW egyik legnagyobb előnye versenytársaival szemben, hogy nincsenek korlátozások. Bármilyen összeget felcserélhet a ChangeNOW oldalon.

Nincs szükség regisztrációra vagy ellenőrzésre: A ChangeNOW nem igényel regisztrációt a kereskedés előtt. Még e-mail címet vagy jelszót sem kell megadnia. Amíg megvan a cserélni kívánt pénznem, használhatja a ChangeNOW alkalmazást.

Nincs KYC / AML ellenőrzés: A szabályozott cserék megkövetelik, hogy teljesítsék az Ismerje meg az ügyfelet (KYC) és a Pénzmosás Elleni (AML) ellenőrzést, amely többek között az Ön személyazonosságának és címének ellenőrzését is magában foglalja. A ChangeNOW nem is igényel nevet.

Elérhető világszerte: Mivel a ChangeNOW nem igényel felhasználói ellenőrzést, a világon bárki számára elérhető. Nem számít, hol tartózkodik, képesnek kell lennie arra, hogy kérdés nélkül hozzáférjen a ChangeNOW-hoz.

hogyan kell használni a changenow-t

Visa és MasterCard támogatás: A ChangeNOW egy harmadik fél fizetési processzorával (Simplex) együttműködve fogadta el a Visa és a MasterCard fizetéseket. Ha van hitelkártyája, és kriptot szeretne vásárolni, akkor ezt a ChangeNOW oldalon teheti meg.

Csere a tőzsdéken: A ChangeNOW homályosan azt állítja, hogy „együttműködik több cserepartnerrel” annak érdekében, hogy „a piacon az adott pillanatban a legjobb árfolyamot válassza”. Amikor kereskedést kezdeményez a ChangeNOW-on keresztül, a platform keres a tőzsdéken, hogy megtalálja a legjobb kereskedési partnert.

Nincs minimális összeg: Bármely, nagy vagy kicsi összeggel kereskedhet a ChangeNOW-on keresztül. Nincsenek minimális vagy maximális korlátok (bár legalább annyit kell elküldenie, hogy fedezze a szokásos blokklánc hálózati díjat).

Többnyelvű támogatás: A ChangeNOW több tucat különböző nyelven érhető el, beleértve az angol, francia, orosz, német, arab, kínai, japán és minden más fontosabb nyelvet.

Automatizált kockázatkezelés: Úgy tűnhet, hogy a ChangeNOW a kriptopapírok „vadnyugatának” számít. A platform azonban azt állítja, hogy automatizált kockázatkezelési eljárásokat alkalmaz a gyanús tranzakciók megjelölésére. Minden egyes tranzakciót ellenőriznek, és minden megjelölt tranzakciót leállítanak, amíg a felhasználó nem fejezi be a további KYC / AML ellenőrzést (mondjuk útlevél vagy nemzeti személyi igazolvány fényképének feltöltésével).

Töltsön el USD-t vagy EUR-t: Bármely olyan kártyával vásárolhat kriptovalutát a fiat segítségével a ChangeNOW-n keresztül, amely lehetővé teszi USD vagy EUR kiadását. A ChangeNOW a Simplexszel együttműködve támogatja a fiat és a kriptovaluta átutalásokat.

Nincs átutalás: A ChangeNOW nem támogatja az átutalásokat.

Partnerprogram: A ChangeNOW társprogramot kínál. Ha valakit a ChangeNOW-ra irányít, és kereskedést folytat, akkor kereskedésének 0,4% -át megteheti.

változó funkciók

API hozzáférés: A ChangeNOW API-t kínál a fejlesztők számára. Ezzel az API-val hozzáadhat egy ChangeNOW csere gombot a saját webhelyéhez, majd jutalékot kereshet az adott platformon keresztül végrehajtott csereügyletek alapján..

Bot távirata: A ChangeNOW lehetővé teszi a tokenek cseréjét egy Telegram bot segítségével. Csak mondja el a Telegram botnak azokat az érméket, amelyeket fel akar cserélni, és a bot befejezi a kereskedelmet.

MOSTKifizetések: A ChangeNOW a NOWPayments nevű szolgáltatást kínálja, amely bárki számára megkönnyíti a kriptovaluta-fizetések elfogadását – mondjuk, ha online árukat vagy szolgáltatásokat ad el.

Magas és zavaros kereskedési díjak: Úgy tűnik, hogy a ChangeNOW 0,5–4,0% -os díjakat számít fel, bár a díjakat a weboldalon sehol sem közlik átláthatóan (legalábbis ezt megtalálhatnánk). A dolgok zavarosabbá tétele érdekében a díj beépül a ChangeNOW árfolyamába. A 0,5–4,0% -os díjak nem ilyen magasak az ilyen típusú kényelem szempontjából, de nagyra értékelnénk az átláthatóságot.

MOST Tokenek: A ChangeNOW rendelkezik saját natív segédprogram-tokenekkel, amelyeket NOW Tokeneknek hívnak. Ezek a tokenek a NOW termékek belső pénznemeként szolgálnak. Az érme először 2019. április 23-án jelent meg. Ez egy ERC-20 és egy Binance Change (BEP2) token..

changenow MOST tokenek

Mobil alkalmazás: A ChangeNOW mobilalkalmazást kínál Android-hoz.

changenow app

Hogyan működik a ChangeNOW?

A ChangeNOW a kriptovalutát és a fiat pénznemet öt egyszerű lépésben cseréli fel:

1. lépés: Válassza ki a pénznemet: Válassza ki a cserélni kívánt pénznemeket. Ha például BTC-t és ETH-t cserél, akkor válassza a BTC-t a „Küldés” szakasz legördülő menüjéből, majd válassza a „Megkapja” szakasz legördülő menüjéből az ETH-t. A ChangeNOW automatikusan kiszámítja a kapott ETH összegét az aktuális árfolyam alapján.

2. lépés: Írja be pénztárca címét: Írja be a fogadó pénztárca címét (az ETH címét). A ChangeNOW segítségével új pénztárcát is létrehozhat (mondjuk, ha még nincs ETH címe).

3. lépés: Erősítse meg az információkat: Erősítse meg az összes részletet a ChangeNOW tranzakció oldalon.

4. lépés: Betét a címre: A ChangeNOW ezután létrehoz egy bitcoin betéti címet az Ön számára. Küldje el a bitcoinját arra a címre.

5. lépés: Érmék fogadása: Amint a ChangeNOW megkapja az érmét a generált pénztárca címére, a ChangeNOW kiadja az érméket (ebben az esetben az ETH-t) az Ön által megadott pénztárcának.

Mint láthatja, semmilyen regisztráció vagy ellenőrzés nem szükséges. Még e-mail címet vagy telefonszámot sem kell megadnia. Nincsenek jelszavak. Ez egy egyszerű, semmitmondó érmecsere platform.

ChangeNOW árak és díjak

Itt vannak a legfontosabb ChangeNOW díjak, amelyekről tudnia kell.

  • Kereskedési díj: 0,5% – 4,0% (beépített spread)
  • Maximális kereskedési összeg: Nincs maximum
  • Minimális kereskedési összeg: Nincs minimum
  • Hitelkártya-vásárlási díj: 5%
  • Minimális hitelkártya-vásárlási összeg: 10 USD
  • Minimális összeg a kriptográfia bankkártyával történő megvásárlásához: 50 USD (a Simplex megköveteli)
  • A kriptográfia bankkártyával történő megvásárlásának maximális összege: Személyenként 20 000 USD (naponta) vagy 50 000 USD (havonta)

Nem teljesen világos, hogy a ChangeNOW hogyan kezeli a csereügyleteket. Amikor a ChangeNOW használatával tesztcserét hajtottunk végre, úgy tűnt, hogy 4% -os díjat számol fel tőlünk:

Hogyan működik a ChangeNOW

a ChangeNOW használatával

Nagyobb mennyiségű ETH kereskedésekor az árfolyam kissé javult, bár úgy tűnt, hogy továbbra is körülbelül 2,0% -os kereskedési díjakat fizetünk.

változó kereskedési opciók

A dolgokat még bonyolultabbá teszi, hogy a ChangeNOW hivatalos weboldalán sehol sem teszi közzé kereskedési díjait. A ChangeNOW elindítását bejelentő kezdeti szál 0,5–1,0% -os kereskedési díjakat javasolt. A valóságban úgy tűnik, hogy a ChangeNOW árfolyamába jelentős kereskedési díj épül be, amelyet nem közölnek átláthatóan a kereskedőkkel.

Végül azt javasoljuk, hogy a ChangeNOW cseréje előtt ellenőrizze a ChangeNOW kereskedési díjat a valós árfolyammal szemben, mivel úgy tűnik, hogy az árfolyamok nagyban változhatnak.

A ChangeNOW használata

A ChangeNOW használata egyszerű, függetlenül attól, hogy Ön új-e a kriptóban, vagy haladó felhasználó. Az alábbiakban bemutatjuk az alapfolyamatot, amelyet a ChangeNOW cseréjéhez használsz:

1) Pénznemek kiválasztása

Először látogassa meg a ChangeNOW.io webhelyet, és válassza ki a pénznemeket. Választhat klasszikus kamatot (ahol az árfolyam a jelenlegi piaci viszonyok szerint ingadozik) vagy fix kamatot (ahol enyhe felárat fizet, de fix, garantált kamatot kap).

A ChangeNOW használata

Erre a cserére cseréljük az ETH-t USDT-re.

Kattintson az „Exchange” gombra.

Alternatív megoldásként, ha nem rendelkezik ETH-val (vagy bármilyen kriptovalutával), akkor kriptot is vásárolhat Visa vagy MasterCard kártyával. A ChangeNOW a Simplex-et használja fizetési processzoraként. Kattintson a ‘Crypto with Visa / MasterCard vásárlása’ gombra, majd adja meg kereskedelmi adatait és hitelkártya adatait.

2) Írja be a címzett pénztárcáját

A következő oldalon a ChangeNOW arra kéri, hogy adja meg a címzett pénztárca címét. Ez az a cím, ahová el szeretné küldeni a vásárolt érméket. Ebben az esetben meg kell adnia a címzett USDT-címét.

changenow kriptotárca

3) A részletek megerősítése

Ezután a ChangeNOW arra kéri Önt, hogy erősítse meg az összes megadott információt. A ChangeNOW megjeleníti a küldött összeget, a hozzávetőleges összeget, az aktuális árfolyamot, a becsült érkezési időt és a címzett pénztárca címét..

váltós érmék

Ellenőrizze még egyszer ezeket az információkat, mielőtt rákattintana a „Megerősítés” gombra..

4) Küldjön pénzt

A ChangeNOW létrehoz egy pénztárca címet. Pénzt küld erre a címre, és a ChangeNOW megvárja az Ön pénzének megérkezését.

titkosítási alapok küldése a váltóban

Amikor a ChangeNOW megkapja az összegét, a sáv megtelik, majd a ChangeNOW cserét hajt végre az egyik cserepartnerével.

5) Pénzeszközök fogadása

Miután a csere befejeződött, a ChangeNOW elküldi az összegeket a pénztárcájába.

Megadhat egy e-mail címet, hogy értesítést kapjon, amikor a csere befejeződött, bár ez opcionális.

pénzeszközök átvétele a váltáskor

A ChangeNOW-ról

A ChangeNOW a ChangeNOW International Ltd. név alatt van bejegyezve. A hivatalos ChangeNOW webhely egy bejegyzett címet sorol fel Belize City-ben (Belize), bár a ChangeNOW-nak Amszterdamban is van postacíme..

A ChangeNOW-ról

Van némi vita a ChangeNOW helyszínéről és az alapítók hátteréről. Amint az a eredeti 2017. szál bejelentette a céget, úgy tűnik, hogy a ChangeNOW alapítói között van két orosz állampolgár, köztük Roman Lapin Dmitrievich (50% tulajdonos) és Petr Sergeev Konstantinovich (50% tulajdonos). Egy harmadik személy, Konstantin Brumm Alekszandrovics is szerepel vezérigazgatóként.

Mivel ez a fajta vállalkozás Oroszországban illegális, az alapító csapat úgy tűnt, hogy hamarosan az oroszországi Szentpétervár-irodák elől menekült el, miután a ChangeNOW Whitepaper online megjelent..

forduljon a ChangeNOW-hoz

Mindenesetre a ChangeNOW ma legitimnek tűnik, és a cég továbbra is üzleti tevékenységet folytat Belize City bejegyzett címe és Amszterdam irodai címe segítségével. A vállalat átlátható az elérhetőségei, a telefonszáma és a közösségi média tekintetében.

Végső szó

A ChangeNOW az egyik legkülönlegesebb swap platform, amely ma elérhető. A ChangeNOW azt állítja, hogy bárki cserélhet bármilyen kriptovalutát bármilyen összegben, letétkezelés, regisztráció vagy KYC / AML ellenőrzés nélkül.

Van azonban néhány aggály a ChangeNOW működésével kapcsolatban. Először is, a platform nem fedi fel előzetesen a díjait, de úgy tűnik, 1,0–4,0% -os díjakat köt össze árfolyam-felárjába. Másodszor, keveset tudunk a cég alapító csapatáról vagy arról, hogy hol található. Harmadszor, úgy tűnik, hogy a ChangeNOW nem „igazi”, nem őrizetben lévő csere, mivel továbbra is megbízik a platformban az érmeivel, miközben a cserepartner megtalálása előtt működik a cserepartner megtalálása előtt..

Ha ezek a kérdések nem érintik Önt, akkor a ChangeNOW lehet a ma elérhető egyik legerősebb csereplatform. Úgy tűnik, egyszerű, regisztráció nélküli kripto- és fiat-deviza-csereügyleteket kínál, minimális vagy maximális összeg nélkül. Ezt nem látja más csereplatformokkal, mint például a Changelly és a ShapeShift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map