Cobinhood Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

cobinhood csere felülvizsgálata

Hogyan kell használni, kereskedni és regisztrálni a Cobinhood Crypto Exchange-re

A Cobinhood egy kriptovaluta-tőzsde, amely alacsony díjakat és kényelmes asztali vagy mobil kereskedést ígér. Úgy tűnik, hogy a népszerű tőzsde túlélt némi vitát 2019-ben, bár ennek még mindig megvan a része.

Jellemzők

 • Minimális kereskedési díjak
 • Ingyenes tokenek a Candy Machine és Airdrop Center-en keresztül
 • Könnyű nagyfrekvenciás kereskedés

Betéti módszerek

 • usadollár
 • Crypto

Előnyök

 • COB pont hűségprogram
 • Felhasználóbarát asztali és mobilalkalmazások
 • Nincs szükség ellenőrzésre

Hátrányok

 • A nővércég 2019 májusában jelentett be csődöt
 • Korlátozott átláthatóság vagy bizalom
 • Korlátozott ok arra, hogy megbízzon a csere többi felhasználójában

Bevezetés

A Cobinhood a Kajmán-szigeteken bejegyzett, de Tajvanon található kriptovaluta-tőzsde. 2019 májusában az internet olyan hírekkel robbant be, hogy a Cobinhood csődöt hirdetett és kilépési csalást hajtott végre, eltűnt a tőzsdén lévő összes felhasználó pénzével. 2019 októberétől azonban úgy tűnik, hogy a Cobinhood életben van, és a felhasználók szeptember közepe óta vehetnek fel forrásokat. A Cobinhood-ot minden bizonnyal némi vita övezi, de érdemes-e megnézni a cserét az átlagos kriptográfus felhasználó számára?       cobinhood-exchange-bitcoin-crypto

Az egyik első dolog, amit észrevesz a Cobinhood kapcsán, az, hogy nincsenek kereskedési díjak. A Cobinhood azon kevés tőzsdék egyike, amelyek nem számítanak fel kereskedési díjat, bár továbbra is fizetnie kell betéti és visszavonási díjakat, fedezeti kereskedési kölcsön kamatát és bizonyos egyéb díjakat attól függően, hogy hogyan használja a platformot.

A Cobinhood-ot egy Popo Chen nevű férfi indította el 2017-ben. Chen mindössze 22 évesen szerezte meg villamosmérnöki diplomáját, miután a középiskola utolsó évét kihagyta a Tajvani Nemzeti Egyetemre (NTU). A Cobinhood megalapítása előtt Chen létrehozott egy élő streaming vállalatot 17 néven. A vállalat népszerű élő streaming platform Ázsiában, és napi több mint 5 millió aktív felhasználóval rendelkezik..

cobinhood-crypto-trading-platform

Ma a Cobinhood a könnyű kereskedési platformjáról és az érmék széles választékáról ismert. A csere arról is ismert, hogy korlátozott szabályozási felügyelettel és átvilágítással rendelkezik.

Nehéz a Cobinhoodról beszélni anélkül, hogy a 2019 májusi csődről beszélnénk. 2019 elején a Cobinhood tokeneket adott el anyavállalatának, a DEXON Foundation-nek, 3,5 millió dolláros DXN-tokeneket gyűjtött össze mindössze egy hónap alatt. A DEXON Alapítvány ezután hatalmas számú zsetont dobott le, aminek következtében az árak 85% -ot zuhantak. Cobinhood őshonos jelzője, a COB szintén 50% -kal zuhant az eset során. Az internet fény derült a jelentésekre, miszerint Cobinhood kilépési csalást hajtott végre.

Nem teljesen világos, hogy mi történt a DEXON Alapítvánnyal. A Cobinhood azonban röviddel később kiadott egy nyilatkozatot, miszerint a napi működését ez nem érinti. Hónapokkal később a tőzsde funkcióinak nagy része ismét elérhető, bár a felhasználók állítólag egész nyáron gondot okoztak a pénz felvételében vagy befizetésében.

Eltekintve a vitától, a Cobinhood kereskedési lehetőségek széles skáláját kínálja alacsony szabályozású környezetben. A tőkeáttételes kereskedés 10x-ig elérhető. Az azonnali kereskedés, piaci megbízások, limit megbízások, stop limit megbízások és egyéb kereskedési opciók mind a Cobinhood böngészőverziójában, mind a mobilalkalmazásban rendelkezésre állnak. A kereskedési párok széles választéka áll rendelkezésre, köztük ismert főbb kriptovaluták és több tucat kisebb, kevésbé ismert token.

Főbb jellemzők

A Cobinhood főbb jellemzői a következők:

Kereskedési díjak nélkül: A Cobinhood nulla kereskedési díjat számít fel „a kereskedők profitjának és piaci likviditásának maximalizálása érdekében” – magyarázza a hivatalos honlap. Azonban továbbra is díjat fizet a margin kereskedési hitel kamataiért és bizonyos felvételekért.


Korlátozott szabályozási felügyelet: Ha a KYC és az AML ellenőrzések bosszantanak, akkor a Cobinhood lehet a megfelelő csere. A felhasználók a platformon kereskedhetnek KYC vagy AML ellenőrzés nélkül (e-mail címen és jelszón kívül). Ha letette a KYC második szintű ellenőrzést, akkor letétbe helyezheti az USD-t és hozzáférhet a fedezeti kereskedéshez, a pénzügyi termékekhez és a nyilvános ICO-khoz.

Nincs szükség KYC-re: A Cobinhood első szintű KYC ellenőrzése korlátlan mennyiségű kriptográfia letétbe helyezését teszi lehetővé, bár naponta „csak” 3 BTC-t vehet fel. Ha nem akarja befejezni a KYC igazolást, akkor a Cobinhood az egyik legnépszerűbb csere.

Candy Machine: A Cobinhood a Candy Machine nevű népszerű rendszerrel rendelkezik, ahol a felhasználók ingyenes tokeneket (beleértve airdrop tokent is) szerezhetnek versenyszerű környezetben.

COB tokenek: A Cobinhood rendelkezik saját natív tokennel, amelyet COB-nek hívnak. Ez egy ERC20 token, amely a tőzsde különböző előnyeihez kapcsolódik.

Ajánló jutalmak: Irányítsa a felhasználókat a platformra, és nyerjen jutalmakat, köztük 50–100 COB jutalmat a felhasználók platformra utalásáért.

Vitatott múlt: Cobinhoodot azzal vádolták, hogy 2019 májusában kilépési csalást hajtott végre a DEXON Alapítvány bevonásával. Bizonyos funkciók, beleértve a visszavonásokat, hónapokig 2019 végéig nem voltak elérhetőek egyes felhasználók számára.

Támogatja a több nyelvet: A Cobinhood számos hivatalos nyelvi változatban érhető el, többek között angol, német, orosz, kínai, spanyol, francia, olasz, holland, portugál, török, japán és koreai nyelven.

ICO-jegyzés: A Cobinhood nem csupán csere; ez is egy ICO-jegyzési szolgáltatás. Aláíróként a Cobinhood segít az ICO-vállalatoknak piacra hozni az ICO-t – akárcsak egy bank egy hagyományos vállalat IPO-ját, és piacra dobja IPO-jukat. A jegyzési szolgáltatások nyújtásáért cserébe a Cobinhood az ICO során összegyűjtött összegek 5% -ának díjat számol fel.

Nem szerepel a Coinmarketcap webhelyen: A Cobinhood egyik vicces furcsasága, hogy a tőzsde nem szerepel a Coinmarketcap-en. A Coinmarketcap politikája az, hogy nem sorolják fel a tőzsdéket kereskedési díjak nélkül. A COB token szerepel a Coinmarketcap oldalon, de a Cobinhood cseréje nem szerepel aktív, ellenőrzött csereként. Megtekintheti azonban az alapvető kereskedési mennyiségi információkat a Coinmarketcap nem ellenőrzött Coinmarketcap oldalán.

Cobinhood pénznemek és párok

A Cobinhood több tucat különböző kereskedési párot kínál, beleértve a főbb kriptovalutákat és a kisebb kriptovalutákat. Ez egyike azon kevés helyeknek az interneten, ahol például COB kereskedési párokat talál. BCH, USDT, BCHSV, BTC, CMT, DAI, ETH, LTC, MIOTA, NANO, LSK, XRP, XMR, ZEC, ZRX, FXT, GUSD, KWATT, LALA és számos más zseton egyaránt elérhető kereskedelemre a peronon.

Cobinhood által támogatott befizetési és kivonási módszerek

A Cobinhood lehetővé teszi az amerikai dollárok és kriptovaluták befizetését és felvételét. Ha USD-vel szeretne befizetni vagy felvenni, akkor át kell adnia a Cobinhood második szintű KYC-igazolását. A legtöbb főbb kriptovalutát betétként fogadják el.

Cobinhood regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Cobinhood három KYC szintű ellenőrzéssel rendelkezik. Az első szint azonban kevés korlátozással jár (korlátlan betétek, napi 3 BTC kifizetési limit). Regisztrálhat, és megkezdheti a kereskedést, csak ellenőrizheti e-mail címét, választhat jelszót és betéthelyezheti a kriptovalutát.

Cobinhood Trading

A Cobinhood rendelkezik egy szabványos kereskedelmi felülettel asztali és mobil felhasználók számára. A kereskedés hasonló ahhoz, amit más tőzsdéken talál. Általában könnyen használható, és felhasználóbarát mind a kezdő, mind a haladó kereskedők számára. Vezetett túra először mutatja be a kezelőfelületet. Létrehozhat piacot, leállíthat vagy korlátozhat megbízásokat, és egy kijelzőről megtekintheti a csereadatokat. Válassza ki a piacot, majd a kereskedés befejezéséhez adja meg az árat a zöld „Exchange Buy” vagy a „Red Exchange” gombra.

cobinhood-exchange-app-review

Kobinsági díjak

A Cobinhoodnak nincs semmiféle kereskedési díja, beleértve 0 felvevő díjat és 0 készítő díjat. Nulla betétdíj is van. A vállalatnak 0,001 BTC felmondási díja van, ami magas a legtöbb versenytárshoz képest. Összességében azonban a Cobinhood rendelkezik az egyik legolcsóbb díjstruktúrával a piacon, különösen a nagy volumenű kereskedők számára, akik nem bánják az árnyékos tőzsde kockázatát.

Cobinhood biztonsági kérdések és leállás

A Cobinhood egyik legfontosabb biztonsági kérdése 2019 májusában merült fel, amikor a céget azzal vádolták, hogy csődöt hirdetnek és kilépési átverést vonnak maguk után. A Cobinhood partnercége csődöt hirdetett, és az ICO során éppen eladott tokenekkel árasztotta el a piacot, bár a Cobinhood állítása szerint ennek korlátozott hatása volt mindennapi működésükre. Ezt a 2019 májusi súlyos esetet leszámítva azonban a Cobinhoodnak a 2019-es indulása óta nem voltak nagyobb biztonsági események.

Cobinhood Könnyű használat

Bithoven interfésze azonos azzal a felülettel, amelyet a bolygón gyakorlatilag minden más kriptovaluta-csere használ. Ez egy egyszerű, könnyen érthető felhasználói felület, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kereskedjen és más funkciókat hajtson végre.

Cobinhood Trust és adatvédelem

Korlátozott oka van a Cobinhoodban való bizalomra. A társaság három alkalmazott nevét közli, köztük a cégalapító Popo Chent. A Cobinhood minden egyes kapcsolatfelvételi adatait és a LinkedIn profilját is összekapcsolja. A csere azonban kevésbé átlátható arról, hogy hol található, és nehéz megbízni egy olyan cserében, amely a felhasználók számára korlátozott KYC-ellenőrzést igényel. A 2019 májusi csődkérdés még nehezebbé teszi a Cobinhood bizalmát, különös tekintettel arra, hogy sok felhasználónak voltak betét- és kifizetési problémái az eseményt követő hónapokban.

Vevőszolgálat

A Cobinhoodnak van egy súgója, ahol részletes oktatóanyagokat olvashat el több nyelven, amelyek elmagyarázzák, hogyan lehet különféle számlákat beállítani, hogyan lehet különféle ügyleteket lebonyolítani, hogyan lehet pénzt befizetni és felvenni a platformról, valamint elvégezni más alapvető és haladó feladatokat. Üzenetet is elküldhet a vállalat Zendesk ügyfélszolgálati ablakán keresztül.

Cobinhood felhasználói útmutató: A Cobinhood beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

Látogasson el a Cobinhood.com oldalra a kezdéshez. Kattintson a Fiók létrehozása elemre, majd töltse ki telefonján a szükséges információkat.

create-cobinhood-exchange-account

Írja be e-mail címét és jelszavát, fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és erősítse meg, hogy Ön nem New York vagy Japán lakója.

2. Ellenőrzés

Aktiválási linket küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre. Lépjen az e-mailjéhez, majd kattintson az aktiválási linkre annak megerősítéséhez.

kobinság-bejelentkezés-ellenőrzés

3. Dokumentáció feltöltése

Minden további ellenőrzés nélkül már be is helyezheti és visszavonhatja a kriptot, és kereskedhet. Az USD befizetéséhez és felvételéhez ki kell töltenie a második vagy harmadik szintű KYC ellenőrzést, amelyhez el kell küldeni az útlevelét vagy hasonló azonosító kártyáját. Kriptót azonban első szintű hitelesítéssel adás nélkül vásárolhat és adhat el – az egyetlen korlátozás az, hogy napi 3 BTC visszavonásra korlátozódik.

4. Két faktoros hitelesítés

A Cobinhood segítségével kétfaktoros hitelesítést állíthat be. Választhat, hogy értesítést kap-e minden alkalommal, amikor valaki bejelentkezik a fiókjába. A többi cseréhez hasonlóan a Cobinhood is javasolja a 2FA felállítását a biztonság növelése érdekében.

5. Fizetési mód

Fizessen be vagy vegyen ki fő kriptovalutákat vagy USD-t a Cobinhood-ba kereskedés céljából. Kattintson a képernyő Befizetés / Visszavonás fülre, amely tartalmazza a fiókjában lévő összes kriptográfiai eszköz részletes nézetét, beleértve az USD értékeket és a becsült összeget USD vagy ETH.

kobinság-letét-kivonás

Befizetéshez vagy kifizetéshez kattintson az adott érme „Művelet” oszlopára, amelyet megpróbál befizetni vagy visszavonni, majd küldjön pénzt az adott pénztárcának.

6. Kereskedelem kriptovalutával

A Cobinhood kriptovalutával történő kereskedése egyszerű. Kereskedhet a Cobinhood mobil vagy asztali verziójával. Mindkettő egyszerű és hasonló kialakítású, mint a többi nagy tőzsde. Kattintson a zöld „Vásárlás” gombra vagy a piros „Eladás” gombra a kívánt páron.

cobinhood-trading-cryptocurrency

A Cobinhood automatikusan kiszámítja a kereskedés értékét, majd megjeleníti azt a Teljes ár részben.

cobinhood-crypto-exchange-order-form

A kezelőfelület a legmagasabb (zöld sávokban) és a legalacsonyabb (piros színnel) licitet mutatja. A legtöbb piac nagyon likvid (a nulla kereskedési díjnak köszönhetően), így a megrendeléseket éjjel-nappal gyorsan kitöltik. Előfordulhat azonban, hogy a kevésbé ismert kriptovaluták nem rendelkeznek elegendő likviditással – különösen a 2019. májusi eset után.

7. Kivonás

Visszavonáshoz lépjen ugyanarra a Befizetés / Visszavonás fülre, majd kattintson a visszavonni kívánt kriptovaluta melletti Művelet oszlopra. Adja meg a visszavonni kívánt összeget, majd ellenőrizze még egyszer a díjat (a Cobinhood 0,001 BTC felszámolási díjat számít fel, ami viszonylag magas a versenytársakhoz képest).

Végső szó

A Cobinhood 2017-ben indult a kriptográf boom magasságában. A tőzsde olyan ígéretekkel robbant be a helyszínre, hogy nincsenek kereskedési díjak és könnyű a kereskedési környezet. A nulla díjas tőzsde gyorsan népszerűvé vált, amelyet nagy volumenű kereskedők tápláltak, akiket egy olcsó, korlátozott szabályozású piac érdekelt.

A 2019 májusi eset, amikor a Cobinhood állítólag kilépési csalást húzott, miután 3,5 millió dollárt gyűjtött egy hónap alatt, csillapította a Cobinhood iránti lelkesedést és hangerőt. A felhasználók egész nyáron panaszkodtak kivonási problémákról.

Továbblépve azonban úgy tűnik, hogy Cobinhood a szokásos módon folytatja működését. Ha díjmentes, korlátozott szabályozású kereskedési platformra vágyik, akkor a Cobinhood egy megfelelő lehetőség, bár bizonyosan van benne némi kockázat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map