Coinbase Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

érme alapú kriptográfia

A Coinbase Crypto Exchange használata, kereskedelme és regisztrációja

A Coinbase az egyik legismertebb, leginkább szabályozott és legkönnyebben használható kriptovaluta-tőzsde a világon. Tudjon meg mindent, amit ma tudni kell a Coinbase-ről és a Coinbase Pro-ról.

Jellemzők

 • Kereskedjen kriptovalutákkal 102 országból világszerte
 • Vásároljon kriptot hitelkártyákkal
 • Ideális az első kriptográfiai vásárlók számára

Betéti módszerek

 • Hitel- vagy betéti kártyák
 • Banki átutalások
 • Crypto

Előnyök

 • Szigorúan szabályozott intézmények és magánszemélyek számára
 • Több betéti és vásárlási lehetőség
 • Az FDIC által biztosított hűtőházban tárolt ügyfélpénztárak

Hátrányok

 • Nincs tőkeáttételes kereskedés vagy hasonló fejlett kereskedési lehetőség
 • Kiterjedt KYC és AML követelmények
 • Magas díjak bizonyos ügyleteknél

Bevezetés

A Coinbase az egyik legnagyobb, legismertebb, legjobban finanszírozott és legmegbízhatóbb kriptográfiai vállalat, amely ma elérhető. 2012 óta zavartalanul működik, kevés nagyobb incidenssel. Kezdetben a Coinbase két nagy kereskedelmi platformot működtetett, köztük a Coinbase kriptovásárló portált és a GDAX kriptotőzsdét. Toady, a vállalat továbbra is üzemelteti a Coinbase kriptográfiai vásárlási portált, de a GDAX ma már Coinbase Pro néven ismert.

Rengeteg előnye van a Coinbase-mel való együttműködésnek. A vállalat erősen szabályozott kereskedelmi környezettel rendelkezik, amely maximális bizalmat és biztonságot nyújt valamivel magasabb díjakért cserébe, mint más nagy tőzsdék, mint például a Binance.

A Coinbase emellett a használat egyszerűségét is hangsúlyozza, ami nevetségesen egyszerűvé teszi a kriptopénzek adásvételét, eladását, visszavonását. Ismét prémiumot fizet ezért az egyszerű használatért (ideértve a befizetési és kifizetési díjakat és a magas, 0,5% -os kereskedési díjakat), de a díjak nem teljesen ésszerűtlenek, különösen a Coinbase Pro esetében. Ja, és egyszerűen kereskedhet asztali és mobil eszközökön a Coinbase kiváló Android és iOS mobilalkalmazásai segítségével.

Ha a Coinbase és más nagy tőzsdék, például a Binance között vitatkozik, akkor a Coinbase kevesebb érmét és párot kínál. A Coinbase a kiváló kereskedési volumenű, kiváló minőségű kriptovalutákat emeli ki, ahelyett, hogy minden ma az interneten elérhető érmét felsorolna. A fő kriptovaluták, mint például a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a BCH, az ETC és a Litecoin (LTC), mindig kiemelkedően szerepeltek a Coinbase-en. Az elmúlt években azonban a Coinbase kibővítette kínálatát a Ripple (XRP), Chainlink (LINK), 0x (ZRX), Basic Attention Token (BAT), Stellar (XLM), Dash (DASH) és egyéb párokkal..

Összességében elmondható, hogy a Coinbase az egyik legjobb kriptográfiai platform, amely ma elérhető, a keverhetőség, a szabályozás és az ügyfélszolgálat nagyszerű keverékét kínálja.

Főbb jellemzők

A Coinbase főbb jellemzői:

FDIC biztosítás: A Coinbase azon kevés kriptovaluta-tőzsde egyike, amelynek FDIC biztosítási kötvénye van, amely ugyanaz a biztosítás, amelyet az Egyesült Államok bankjai használnak. Ezen FDIC biztosítás miatt a Coinbase-on tárolt összes felhasználói pénz veszteségek ellen biztosított, akár egyenként 250 000 USD-ig.

98% hűtőház: A Coinbase alapok 98% -át rendkívül biztonságos, offline hűtőtárolókban tárolják.

Könnyű felhasználói felület: A Coinbase az egyik legegyszerűbb felhasználói felületet kínálja ma. A kriptográfia megvásárlása ugyanolyan egyszerű, mint egy termék vásárlása az Amazon-on kívül. Csak adja meg a hitelkártya adatait, és azonnal megkapja a kriptográfiát. Ez az.

Coinbase és Coinbase Pro: A Coinbase két nagy entitásból áll, köztük a Coinbase és a Coinbase Pro. A Coinbase egy alapvető kriptográfiai vásárlási platform, míg a Coinbase Pro egy hagyományos kriptotőzsde (korábban GDAX néven ismert). Ha felhasználóbarát platformot szeretne, és nem bánja a magas díjakat, akkor a Coinbase ideális. Ha hagyományos cserét szeretne versenyképes díjakkal, akkor a Coinbase Pro hasonlóan működik, mint bármely más kriptotőzsde.

Erős hírnév: A Coinbase-t San Franciscóban alapították 2012-ben. Az évek során a tőzsde az egyik legjobb hírnevet szerezte meg a kriptográfiai térben. A tőzsde szigorúan szabályozott, és számos kriptográfiai szabályozással vezetett az Egyesült Államokban és világszerte.


Nagyon szelektív kriptovalutákkal: A Coinbase híresen szelektív, hogy mely kriptovalutákat sorolja fel a platformján. Története nagy részében a Coinbase csak 5-10 különböző kriptovalutát sorolt ​​fel. Az elmúlt években azonban a Coinbase kibővítette kínálatát, és összesen 50 különböző párral rendelkezik. Az érméknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy szerepeljenek a Coinbase és a Coinbase Pro programokban.

Crypto letétkezelő szolgáltatások: A Coinbase titkosítási szolgáltatásokat kínál intézmények és felhasználók számára. Bízhat abban, hogy a Coinbase tárolja kriptográfiai alapjait. Az intézmények emellett jelentős díjat fizetnek a Coinbase-nek a kriptográfiai szolgáltatásokért. Eddig a Coinbase nem szenvedett nagyobb biztonsági megsértést.

Szilícium-völgy kockázati tőke támogatása: A Szilícium-völgy néhány legnagyobb és legismertebb befektetője, köztük Andreessen Horowitz kockázati tőke cég az évek során támogatta a San Francisco-i székhelyű Coinbase-t.

Azonnal küldjön titkosítást a Coinbase-felhasználók között: A Coinbase megkönnyíti a kriptográfia küldését a Coinbase másik felhasználójának. Titkosítást küldhet e-mailben nyilvános kulcs használata nélkül, ezzel csökkentve annak esélyét, hogy rosszul írja be a nyilvános kulcsot, és érméket küldjön rossz címre.

Több Fiat pénznem: A Coinbase támogatja az USD, GBP és EUR fiat pénznemeket, így a felhasználók a világ minden tájáról több elérhető lehetőséget kínálnak. A legtöbb kriptovaluta több fiat párral rendelkezik.

Több rendeléstípus: A Coinbase Pro több olyan megbízástípust kínál, amelyek hasonlóak a más tőzsdéknél megjelenő megbízástípusokhoz, beleértve a piaci, limit és stop megbízásokat.

USD érme: A Coinbase rendelkezik egy USD Coin vagy USDC nevű stabilpénzzel. Az érme egy Ethereum token, amely bármely Ethereum-kompatibilis pénztárcában tárolható (beleértve a Coinbase Wallet-ot is). A token mindig átvihető 1,00 USD-ért, ami stabil árat ad neki. Az összes USDC forgalomban valódi amerikai dollár áll, amelyet bankszámlán tartanak.

Drága díjak: A Coinbase és a Coinbase Pro a legnagyobb tőzsdék közül a legmagasabb díjakat számítja fel (bár a díjak hasonlóak más, magasan szabályozott tőzsdékhez). A Coinbase Pro 0,50% -os készítői díjat és 0,50% -os vevői díjat számít fel, bár az árak jelentősen csökkennek a nagy volumenű kereskedők esetében. A fő Coinbase tőzsde időközben 3% és 6% közötti díjat számít fel.

Nagyszerű API: A Coinbase kiváló API-val rendelkezik, beleértve a WebSocket hírcsatornát, amely nagyon könnyen hozzáférhetővé teszi az adataikat. Összességében elmondható, hogy a Coinbase az egyik fejlesztőbarátabb kriptográfia, amely ma elérhető.

Érmealap kereset: A Coinbase rendelkezik egy Coinbase Earn nevű oktatási portállal, ahol a felhasználók többet megtudhatnak a kriptovalutákról, és jutalmat kaphatnak egy gyors tanfolyam elvégzéséért. Ha többet szeretne megtudni a titkosításról, és ezért fizetést kap, akkor a Coinbase Earn remek hely a látogatásra. Minden vetélkedő után befizetést kapsz közvetlenül a felhasználói pénztárcádba.          éremalap-keresni

Coinbase pénznemek és párok

A Coinbase 2019 októberétől 53 kriptovaluta és fiat devizapárt kínál, többek között BTC, USD, ETH, LINK, XRP, EUR, LTC, BCH, ZRX, XLM, DASH, BAT, EOS és DAI párokat.

A Coinbase által támogatott befizetési és felvételi módszerek

A Coinbase számos betéti és kifizetési módszerrel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a pénz hozzájárulását a platformhoz. Befizethet banki átutalással, betéti kártyával, hitelkártyával vagy kriptóval.

Coinbase regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Coinbase egyszerű regisztrációval rendelkezik, szigorú KYC és AML ellenőrzéssel. Mielőtt bármilyen kereskedést folytatna a Coinbase-en, igazolnia kell személyazonosságát. A bankszámlát összekapcsoló ügyfelek azonban néhány percen belül elindulhatnak. A Coinbase 2019 októberétől világszerte hivatalosan 102 országból fogadja a felhasználókat.

Coinbase Trading

A Coinbase egyedülálló kereskedési felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kriptográfia azonnali megvásárlását hagyományos fizetési módok használatával, például banki átutalással, betéti kártyával vagy hitelkártyával. A Coinbase Pro eközben rendelkezik egy hagyományos cserefelülettel, ahol különféle kriptovalutákat és fiat pénznemeket vásárolhat és adhat el különböző párokban.

Coinbase díjak

A Coinbase egyértelműen közzéteszi a kereskedések, betétek és kivételek díjait. A legfontosabb díjak a következőket tartalmazzák:

 • Hitel- és betéti kártya díjai: 3,99% + Spread
 • Coinbase Vételi / eladási díjak: 1,49%
 • Amerikai banki átutalások: 1,49%
 • Átutalási díj: 10 USD (Betét); 25 USD (visszavonás)
 • Coinbase Pro Készítői díj: 0,50% (havi kereskedési mennyiség 10 000 USD alatt) – 0,00% (több mint 1 milliárd USD)
 • Coinbase Pro Taker díja: 0,50% (havi kereskedési mennyiség 10 000 USD alatt) – 0,04% (több mint 1 milliárd USD)

A díjak az Ön tartózkodási helyétől függően változhatnak. Általában a Coinbase díjai magasabbak, mint más kereskedési platformok, bár a Coinbase többnyire versenyképes más szigorúan szabályozott tőzsdékkel. A többi tőzsdéhez hasonlóan a készítői és felvevői díjak is jelentősen csökkennek a mennyiséggel.

érmealap-kereskedési díjak

Coinbase biztonsági kérdések és leállás

A Coinbase még soha nem szenvedett jelentős, nyilvánosan nyilvánosságra hozott hackeket. Úgy tűnik, hogy a vállalat a világon a legszigorúbb biztonsági előírásokkal rendelkezik. 2019 augusztusában a Coinbase kifinomult hackelési támadást követett el több Firefox 0 napos kihasználás, tájékoztatást ad arról, milyen jó a Coinbase biztonsági csapata. A Coinbase a 2012-es indulása óta minimális leállást is szenvedett.

Coinbase Könnyű használat

A Coinbase az egyik legegyszerűbben használható csereplatform. Megadhatja hitelkártyáját, és azonnal vásárolhat kriptot. A Coinbase Pro időközben rendelkezik egy hagyományos cserefelülettel, amely hasonló lesz bárkinek, aki bármilyen más titkosítási központot használt. Bármely asztali eszközön keresztül elérheti a Coinbase alkalmazást. Vagy a Coinbase nagyszerű mobilalkalmazásokat tartalmaz Androidra és iOS-re.

Coinbase Trust és adatvédelem

A Coinbase az egyik legmegbízhatóbb kriptotőzsde a világon. Valójában azt állíthatja, hogy a Coinbase a közösség legmegbízhatóbb vállalata. A biztonság, az átláthatóság és a jogszabályok betartása iránti elkötelezettsége szempontjából ott van az Ikrekkel. A Coinbase 2012 óta működik, minimális eseményekkel vagy biztonsági megsértésekkel. Tudjuk, hogy ki vezeti a vállalatot, és a vállalat mögött vezető vezetők. A Coinbase központja San Francisco belvárosának pénzügyi negyedében található. Sok más – akár nagy – titkosítási csere esetén nehéz megtalálni ezeket az információkat, ezért a Coinbase átláthatósága nagyra értékelhető.

Coinbase ügyfélszolgálat

Mint sok nagyvállalatnál, itt is vegyes véleményeket talál a Coinbase ügyfélszolgálatáról. Vannak, akik dicsérik a Coinbase ügyfélszolgálatát a problémák gyors és egyszerű megoldása miatt, mások viszont a hosszú várakozási időre és a frusztráló válaszokra panaszkodnak. A Coinbase azonban lehetővé teszi, hogy telefonon, e-mailben és online űrlapon keresztül vegye fel a kapcsolatot a céggel, és a válaszidők általában nagyon jóak. Ingyenes telefonszámok állnak rendelkezésre az Egyesült Államok / nemzetközi felhasználók és az Egyesült Királyság felhasználói számára.

Coinbase felhasználói kézikönyv: A Coinbase beállítása és használata

Két fő kereskedési platform létezik a Coinbase-lel, köztük a fő Coinbase webhely és a Coinbase Pro. A Coinbase segítségével könnyedén és azonnal vásárolhat kriptovalutákat banki átutalással, betéti kártyával vagy hitelkártyával, míg a Coinbase Pro egy hagyományos tőzsde, ahol kriptovalutákat és fiat pénznemeket vásárolhat és adhat el.

Így regisztrálhat és használhatja a Coinbase-t.

1. Iratkozzon fel

Látogasson el a Coinbase.com oldalra, és írja be az e-mail címét az oldal tetején található űrlapba, majd kattintson az Első lépések gombra.

érmealap-regisztrációs folyamat

2. Ellenőrzés

Ezután meg kell választania a fiók típusát, és meg kell erősítenie az e-mail címét. Válassza ki, hogy egyéni vagy kereskedelmi fiókot szeretne-e, majd átirányítja a Coinbase fő oldalára.

create-coinbase-exchange-account

Emellett feltöltenie kell egy államilag kiállított személyi igazolvány fényképét, beleértve a vezetői engedélyt, az útlevelet vagy a nemzeti személyi igazolványt. Amerikai ügyfelek számára csak az állam által kiadott személyi igazolványt (vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat) fogadják el, a Coinbase pedig nem fogad el amerikai útleveleket. Az Egyesült Államokon kívüli felhasználók számára a Coinbase nem fogad be szkennelt vagy mentett képfájlokat; fényképet kell készítenie a Chrome böngészővel vagy mobileszközével.

érme-alap-csere-biztonsági ellenőrzés

A Coinbase azt is megköveteli, hogy készítsen szelfit. Erre a szelfire lehet hivatkozni, ha valaha elveszíti hozzáférését a fiókjához.

3. Két faktoros hitelesítés

A Coinbase a telefonszámának igazolását is kéri, amelyet a kétfaktoros hitelesítés (2FA) típusaként fognak használni a fiókja biztonságának megőrzése érdekében. Más 2FA módszerek is rendelkezésre állnak.

érme-alap-2fa

A Coinbase lehetővé teszi a 2FA testreszabását többféle módon. Választhatja például, hogy minden bejelentkezéskor használja-e a 2FA-t, vagy csak új IP-címről történő bejelentkezéshez.

4. Betét és fizetési mód

Ezután banki átutalással, hitelkártyával vagy betéti kártyával kell megadnia a fizetési mód beállítását.

érmealap-kripto-csere-betét-fizetési módszerek

Ha banki átutalást szeretne végrehajtani, a Coinbase pár apró tranzakciót küld számlájára ellenőrzés céljából. Ellenőrizze bankszámláján ezeket az összegeket, majd ellenőrizze ezt az összeget a Coinbase segítségével. Az Egyesült Államokban a banki átutalások teljesítése 4-5 napig tart, míg az EU-ban a SEPA-átutalások 1-3 napig tartanak.

Ha hitelkártyával fizet, le kell fényképeznie a kártyát. A hitel- és betéti kártya tranzakciók azonnali, de magasabb díjakkal járnak.

A Coinbase ezen a ponton egyértelműen felvázolja a díjakat és díjakat. Ellenőrizze még egyszer, hogy jól van-e a díjakkal.

Miután mindent megerősített, megvásárolhatja a kriptovalutát a Coinbase segítségével, és ez el lesz küldve a Coinbase pénztárcájába.

érmealap-kriptográfia-érme árak

5. Kivonás

A Coinbase-től pénzeszközöket felvehet ugyanazokkal a módszerekkel, mint amelyeket az alapok befizetéséhez használt.

Készpénzt is felvehet PayPal-on keresztül (bár nem tud pénzt befizetni PayPal-on keresztül).

Kattintson a Saját pénztárca gombra, hogy bármikor felvehessen forrásokat a Coinbase-ből.

Coinbase Pro felhasználói kézikönyv: A Coinbase Pro beállítása és használata

A Coinbase Pro a Coinbase márkanév alatt használt hagyományos kriptográfiai platform. Normál kereskedési felületet és több megbízástípust tartalmaz. A Coinbase lehetővé teszi a kriptovaluta adásvételét, de a Coinbase Pro lehetővé teszi a kriptovaluta kereskedelmét, a piaci és korlátozási megbízások készítését, valamint egyéb megbízástípusok végrehajtását..

Ha már beállított egy Coinbase-fiókot, akkor nem kell kétszer regisztrálnia. Meglátogathatja a Coinbase Pro-t, miután regisztrált a Coinbase-re, és kereskedhet ugyanazokkal az alapokkal, amelyek már szerepelnek a Coinbase-fiókjában.

1. Iratkozzon fel

Látogasson el a Coinbase.com oldalra, és írja be az e-mail címét az oldal tetejére, majd kattintson az Első lépések gombra.

2. Ellenőrizze

Ellenőrizze az e-mail címét, és válassza ki a létrehozni kívánt fiókot (kereskedelmi vagy egyéni).

Ezután igazolja személyazonosságát dokumentumok feltöltésével, beleértve a vezetői engedélyt, az igazolványt vagy az útlevelet (az amerikai ügyfelek nem tudják használni az útleveleket). A Coinbase megköveteli, hogy az USA-n kívüli felhasználók feltöltsék a fényképeket közvetlenül a Chrome-ból vagy egy mobil eszközről. Mentett fájlok vagy beolvasott másolatok nem engedélyezettek.

coinbase-user-dokumentáció

Önnek szelfit is kell készítenie. Ez a szelfi a 2FA típusaként használható, ha a jövőben elveszíti hozzáférését a fiókjához.

3. Két faktoros hitelesítés

Állítsa be a kéttényezős hitelesítést telefonszámával vagy más módszerrel, majd válassza ki a 2FA használatának módját.

4. Betét és fizetési mód

A Coinbase Pro-ba ugyanúgy befizethet pénzt, mint a Coinbase-be (ugyanazok a pénztárcák állnak rendelkezésre mindegyikhez). Betéti és hitelkártyák, valamint banki átutalások 1,49% és 3,99% közötti díjakkal érhetők el.

érme-alap-portfólió-kezelés

5. Kereskedelem

Ha van pénze a Coinbase / Coinbase Pro számláján, elkezdheti a kereskedést. A Coinbase Pro lehetővé teszi, hogy több rendeléstípust készítsen:

Piac: A megrendelést a legalacsonyabb elérhető áron (ha vásárolják) vagy a legmagasabb elérhető ajánlaton (ha eladják) teljesítik..

Határ: Ön adja meg azt a konkrét árat, amelyen vásárolni vagy eladni szeretne. A megrendelés addig nem teljesül, amíg el nem éri ezt a határárat.

Álljon meg: A limit megbízás csak a „Stop” ár elérésekor kerül a rendelési könyvekre. Választhatja például a BTC eladását 8 000 dollárért, és beállíthat egy „Stop” megrendelést.

Az ügyletek 0,50% -os készítői és felvevői díjakkal járnak. A díjak egyenként 0,35% -ra esnek a havi 10 000 és 50 000 dollár közötti kereskedési volumen esetén, és további kedvezmények állnak rendelkezésre a nagy volumenű kereskedők számára ezen az összegen felül.

érmealap-kereskedés-pro-tőzsde

6. Visszavonás

Bármikor felvehet pénzt a Coinbase-ből ugyanazokkal a módszerekkel, mint amelyeket a pénz befizetésére használt. Ha szeretne, PayPal-on keresztül is felvehet (PayPal-on keresztül nem tud befizetni).

Kattintson a „Saját pénztárca” gombra a pénzeszközök bármikor történő felvételéhez.

Végszó

A Coinbase az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb kriptovaluta-társaság a világon. A San Francisco-i óriás a 2012-es indulása óta szilárdan vezető szerepet tölt be az űrben. Ma a Coinbase továbbra is hírnevére épít, miközben lassan bővíti a fiat pénznemek és a kriptovaluták listáját..

Kereskedés & Csere

 • Crypto Guide 101: A legjobb kriptovaluta-csere kiválasztása
 • Útmutató a Bittrex Exchange-hez: Hogyan kereskedjünk a Bittrex-en
 • Útmutató a Binance Exchange-hez: Hogyan nyissuk meg a Binance számlát és mit kell tudniuk
 • Útmutató a Gemini Exchange-hez: Felhasználói áttekintési útmutató
 • Útmutató a Kraken Exchange-hez: Felhasználói áttekintési útmutató
 • Útmutató a Bitfinex Exchange szolgáltatáshoz: Felhasználói áttekintési útmutató
 • Útmutató az Etherdelta tőzsdéhez: Hogyan kereskedjünk az Etherdelta-val
 • Útmutató a kriptovaluta-kereskedelem alapjaihoz: Bevezetés a kriptográfiai technikai elemzésbe
 • Kriptopénz kereskedés: A kriptovaluta kereskedési párok megértése & Hogyan működik
 • Kripto kereskedési útmutató: 4 gyakori buktató, amelyet minden kripto kereskedő megtapasztal

Pénztárcák

 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Miért van szükség pénztárcákra??
 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Bitcoin pénztárca megnyitása
 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) megnyitása

Csatlakozhat Facebook-csoportunkhoz is a címen A kriptográfia elsajátítása: Fejlett kriptovaluta-ismeretek kérdéseket feltenni a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map