Coinmama Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

coinmama-exchange-review

A Coinmama Crypto Exchange használata, kereskedelme és regisztrációja

A Coinmama 2013 óta 190 országban segített az embereknek gyorsan és egyszerűen kriptovalutát vásárolni. Tudjon meg mindent arról, amit ma tudni kell a Coinmamáról.

Jellemzők

 • Vásároljon bitcoint bármilyen Visa vagy MasterCard hitel- vagy betéti kártyával
 • Gyors ellenőrzés
 • Azonnali szállítás

Betéti módszerek

 • SEPA az uniós lakosok számára
 • Kripto betétek
 • Visa vagy MasterCard

Előnyök

 • Olcsó és egyszerű módja a főbb kriptovaluták vásárlásának
 • Könnyen kezelhető
 • Több mint 190 országban kapható

Hátrányok

 • Magas díjak (hitel- és betéti kártyák feldolgozásának díja 11%)
 • Korlátozott eladási opciók; technikailag nem kriptográfia
 • Nincs 24/7 ügyfélszolgálat

Bevezetés

A Coinmama egy izraeli kriptovaluta-központ, amelynek központja Ra’ananában található, Tel-Aviv külterületén. A tőzsde 2013 óta folyamatosan működik. Ma a Coinmama 30 alkalmazottból álló csapata több mint 1 millió felhasználót szolgál ki 190 országban. A tőzsde Szlovákiában van bejegyezve, bár hivatalosan az izraeli New Bit Ventures tulajdonában van.

A tőzsde célja, hogy a kriptovaluta egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módját kínálja. Egy órán belül online vásárolhat kriptovalutát (beleértve az igazolást is) betéti vagy hitelkártya használatával. A Coinmama elfogad minden Visa vagy MasterCard hitel- vagy betéti kártyát, 11% -os díjat számít fel a fizetések feldolgozásáért és a kriptovaluta megvásárlásáért. Ez nagyon magas díj, de jelentős sebességet és kényelmet fizet.

A Coinmama ideális kezdő kriptográf felhasználók számára, akik első bitcoinjukat akarják megvásárolni. Egy fejlettebb kereskedő más platformot használhat a tranzakciós díjak megtakarításához, de a kezdő felhasználók számára a Coinmama nagyon könnyen használható. Ha az első bitcoin vásárlásának gyors és egyszerű módját keresi, akkor a Coinmama nagyszerű választás. A Coinmama más kriptovaluták kis sorozatát is eladja, beleértve a BCH, ETH, LTC és más.

Természetesen nem kell fizetnie a magas hitelkártya és betéti kártya tranzakciós díjakat. A Coinmama lehetővé teszi a SEPA és a SWIFT átutalásokat is. Ezen átutalások esetén 0% -ot fizet, ha pénzt fizet a platformra, bár továbbra is fizetnie kell az elkerülhetetlen 5,9% -os árfolyamdíjat.

A Coinmama kapcsán még egy szép dolog, hogy a tőzsde elfogadja a felhasználókat az országok hosszú listájáról. Valójában a világ gyakorlatilag minden országának lakóinak nem okozhat gondot a Coinmama elérése. A Coinmama nem engedélyezi a szankcionált országokból (például Észak-Korea) származó felhasználókat, és nem fogadja el az amerikai 27 állam felhasználóit sem. Összességében azonban a Coinmama a helyek hosszú listájáról fogadja a felhasználókat.

Főbb jellemzők

A Coinmama főbb jellemzői:

Egyszerű fizetési mód: A Coinmama lehetővé teszi, hogy ugyanazokat a fizetési módokat használja, mint a mindennapi vásárlások során, beleértve a betéti vagy hitelkártyákat is. Frusztráló lehet kriptot vásárolni más tőzsdéken, csak hogy rájöjjön, drága átutalással vagy kriptográf-kriptográfival kell átutalást fizetnie a tőzsdére. A Coinmama segítségével a bitcoin vásárlása ugyanolyan egyszerű, mint egy pizza online megrendelése.

Felhasználóbarát platform: A Coinmama platformot kínál kezdőknek. Ahogy az várható volt, ez egy felhasználóbarát platform, amelynek célja a kriptográfia bonyolult részeinek megkönnyítése. A Coinmama rendelkezik a grafikonokkal, diagramokkal és statisztikákkal, amelyeket más tőzsdéken talál, bár a kezdeti érmevásárlási folyamat során nem kell ezeket az információkat megtekintenie.

Erős ügyfélszolgálat: A Coinmamát általában dicsérik az ügyfélszolgálatáért. Élő csevegés útján felveheti a kapcsolatot a támogatási csapattal. Azonnali ügyfélszolgálat azonban csak a szokásos izraeli munkaidőben (9: 00–18: 00, GMT + 3) érhető el. Az ügyfélszolgálattal e-mailben, támogatási jegyeken vagy Facebookon keresztül is kapcsolatba léphet.

Érmék azonnali fogadása személyes pénztárcájába: A Coinmama egyik egyedülálló tulajdonsága az olyan cserékhez képest, mint a Coinbase, hogy az érméket azonnal megkapja személyes pénztárcájába. A Coinmama nem tárolja az érméket a saját pénztárcájában. Ez azt jelenti, hogy a Coinmama első használata előtt szüksége van egy pénztárca címre. Ez azt is jelenti, hogy Ön teljes mértékben ellenőrzi érméit.


Nincs szükség korábbi kriptográfiai ismeretekre: Soha életében nem vásárolt bitcoint? Rendben van! A Coinmama annyira megkönnyíti a bitcoin vásárlását, hogy nincs szüksége semmilyen korábbi ismeretre a bitcoinról vagy a kriptográfiaról.

Nagyon biztonságos: A Coinmama 2013 óta zavartalanul működik. 2019-től kezdve a Coinmama nem tapasztalt semmilyen feltörést vagy biztonsági megsértést, és soha nem is loptak el felhasználói adatokat.

Szabályozott és regisztrált: A Coinmama be van jegyezve a FINCEN-nél az Egyesült Államokban, ami a platformnak egy további szabályozási biztonságot jelent az árnyékosabb versenytársai felett.

Coinmama pénznemek és párok

A Coinmama kis számú kriptovalutát fogad el, beleértve:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Qtum (QTUM)
 • Ethereum Classic (ETC)

Coinmama támogatott befizetési és kivonási módszerek

A Coinmama elfogadja a Visa vagy a MasterCard által kibocsátott hitel- vagy betéti kártyákat 5% -os díj ellenében (plusz az 5,90% -os árfolyamdíj).

A Coinmama nemrégiben elkezdte elfogadni a SEPA átutalásokat is. A SEPA-átutalásoknak 0% -os feldolgozási díja van, bár akkor is minden Coinmama-vásárlás után fizetnie kell az 5,9% -os árfolyamdíjat.

A SWIFT segítségével pénzt is befizethet a Coinmamába.

Érméket vásárolhat a Coinmamától bármilyen fiat pénznemben. A Coinmama több mint 190 országból fogadja a felhasználókat.

Coinmama regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Coinmama-ra való regisztráció egyszerű. A kezdéshez adja meg nevét és e-mail címét.

Pillanatokon belül megerősítő e-mailt kap a postaládájába. Az e-mail cím ellenőrzéséhez kattintson a megerősítő e-mailben található linkre.

Ezután a Coinmama regisztrációs oldalára kerül, ahol felkérik, hogy töltse ki magáról a további részleteket. Írja be a nevét, címét és elérhetőségét.

Ezen a ponton, a lakóhelyétől függően, azonnal megkezdheti a bitcoin kereskedését, akár 15 000 USD kriptovaluta vásárlásával és eladásával.

Más országokban tartózkodók, köztük az Egyesült Államok lakói számára további dokumentumokat kell feltöltenie személyazonosságának igazolásához és a 2. szintű ellenőrzéshez. A Coinmamának van egy helye, ahova feltöltheti személyazonosító igazolványának elejét és hátulját. Használhat útlevelet, vezetői engedélyt vagy személyi igazolványt.

Töltse fel a közüzemi számlákat is (elektromos, kábel, gáz, víz számlák, ingatlanadó, bankszámlakivonatok vagy hitelkártya kivonatok).

Miután feltöltötted ezeket a dokumentumokat, a Coinmama alkalmazottja ellenőrzi az Ön által megadott információkat. Ezután teljes hozzáférést kap a Coinmamához.

2019-től a Coinmama regisztrációs ideje körülbelül 30 perc. Ez azt jelenti, hogy regisztrálhat a Coinmamára, ellenőrizheti dokumentumait, és 30 percen belül megvásárolhatja az első bitcoinját.

Feltöltés azonosítója: A Coinmama elfogadja az útleveleket, a vezetői engedélyeket és más nemzeti igazolványokat.

Dokumentáció: Címének igazolásához közüzemi számlát kell feltöltenie (elektromos, kábel-, gáz-, vízszámlák, ingatlanadó, bankszámlakivonatok vagy hitelkártya-kivonatok a nevével és címével együtt).

Szelfi: A Coinmama azt is megköveteli, hogy legyen mobiltelefonja működő kamerával. Az igazolási folyamat befejezéséhez fel kell töltenie egy szelfit.

Miután megkapta az 1. szintű igazolást, a 2. szintű igazolás megszerzésével növelheti vásárlási limitjét és napi tranzakciós limitjét. Egyes felhasználóknak a 2. szintű hitelesítést is meg kell kapniuk bármilyen kriptográfia kereskedelméhez, beleértve az Egyesült Államokbeli felhasználókat is.

Ritka esetekben a Coinmama munkatársai további dokumentumok feltöltését kérhetik téged – mondjuk, ha az eredeti dokumentumok nem voltak elégségesek vagy pontatlannak tűntek.

Coinmama Trading

A Coinmama lehetővé teszi bitcoin vagy Ethereum online vásárlását és eladását. Ez azonban technikailag nem bitcoin kereskedési platform. Nem lehet kereskedni a bitcoinnal más felhasználókkal. Titkosítást vásárol és ad el közvetlenül a Coinmama-ba és onnan.

A mobiltelefonról készült képernyőkép automatikusan elkészül

Miután vásárolt érméket a Coinmamától, ezek az érmék a személyes pénztárcájában vannak. A Coinmama nem tárolja az érméit. Ez azt jelenti, hogy átviheti a bitcoinjait egy másik tőzsdére, hogy kereskedhessen velük. Vagy tárolhatja őket a választott személyes pénztárcában.

Mint fent említettük, a Coinmama les vásárol és ad el BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ADA, QTUM és ETC.

Coinmama díjak

A Coinmama viszonylag magas díjakkal rendelkezik a hagyományos kriptotőzsdéhez képest. Természetesen a Coinmama egyike azon kevés platformoknak, ahol hitelkártyával vásárolhat és adhat el kriptot. A Coinmama díjstruktúrája így bomlik le:

Árfolyamdíj: A Coinmama az XBX indexre alapozza az árfolyamát, majd 5,90% -os díjat ad hozzá minden kereskedéshez

Hitelkártya és feldolgozási díjak: 5.00% (plusz az 5.90% árfolyamdíj)

SEPA: 0,00% (plusz az 5,90% árfolyamdíj)

GYORS: 0,00% (1000 USD feletti átutalások esetén) vagy 20 GBP (1000 USD alatti átutalások esetén)

Coinmama nem tartja a pénzét. Minden pénzt a saját pénztárcájában tárol. Nincsenek további letéti vagy kifizetési díjak. érmamama-díjak-díjak

Coinmama biztonsági kérdések és leállás

A Coinmama nem ismert biztonsági problémákkal, felhasználói adatok megsértésével vagy jelentős leállási incidenssel. Ennek oka az, hogy a Coinmama nem tárolja a felhasználók kriptovalutáit a saját pénztárcájukban; ehelyett az összes kriptovaluta közvetlenül a felhasználók pénztárcájába kerül. Összességében elmondható, hogy Coinmama erős biztonsági rekordokkal rendelkezik.

Egyszerű használat

A Coinmama az egyik legkönnyebben használható kriptográfiai platform, függetlenül a titkosítási tapasztalat szintjétől. A felhasználók dicsérik a cserét az egyszerű kezelőfelülete miatt. A hagyományos tőzsdével ellentétben nem kell diagramokat néznie, piacra lépnie vagy limitálnia a megbízásokat. Ehelyett ugyanolyan egyszerűen vásárolhat kriptovalutákat, mint amennyit vásárolna az Amazon-ból, vagy rendelhet online pizzát.

Bizalom és adatvédelem

A Coinmama kiváló tapasztalattal rendelkezik a felhasználók pénzeszközeinek biztonságban tartásáról. A platformnak az évek során nem voltak nagyobb biztonsági megsértései. Amennyire meg tudjuk mondani, a Coinmama titokban tartja az Ön adatait, és nem osztja meg azokat harmadik fél partnereivel.

Vevőszolgálat

A Coinmama élő chat szolgáltatással rendelkezik a normál GMT + 3 munkaidő alatt. A munkaidőn kívül e-mailben vagy Facebookon is kapcsolatba léphet a platformmal. Általában a Coinmama gyors válaszidővel rendelkezik, és a legtöbb felhasználó pozitív tapasztalattal rendelkezik a Coinmama ügyfélszolgálatával kapcsolatban. A Coinmama még egy kis kifejezést is adott ügyfélszolgálati csapatának: „Boldogság Hősöknek” nevezi őket.

Coinmama felhasználói útmutató: A Coinmama beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

sign-up-start-coinmama-exchange-join

A regisztráció a Coinmama honlapján kezdődik. Írja be e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát.

coinmama-exchange-email-pārbaude

Ezután várja meg, amíg az ellenőrző e-mail megjelenik az e-mail postaládájában. Kattintson az e-mailben található linkre az e-mail cím ellenőrzéséhez.

welcome-coinmama-crypto-exchange

2. Ellenőrzés

érmama-kripto-csere-ellenőrzés

Addig nem használhatja Coinmama-fiókjának egyetlen aspektusát sem, amíg igazolja dokumentációját. Lakóhelyétől függően előfordulhat, hogy azonnal el kell végeznie a 2. szintű igazolást. Vagy az alap kapcsolattartási adatok megadása után elkezdheti a kereskedést.

coinmama-trading-info

Görgessen lefelé az oldal aljára, hogy megtekinthesse a szinteket, beleértve az egyes ellenőrzési szintek teljesítéséhez szükséges információkat. Ha növelni szeretné betéti, kifizetési vagy kereskedési limitjeit, akkor be kell nyújtania a szükséges dokumentációt.

coinmama-user-details

3. Dokumentáció feltöltése

A Coinmama megköveteli, hogy töltsön fel egy állam által kiállított személyazonosító okmányt, beleértve a vezetői engedélyt, az útlevelet vagy a személyi igazolványt. Fel kell töltenie egy közüzemi számlát vagy bankszámlakivonatot is. Lakóhelyétől függően előfordulhat, hogy Önnek is szelfit kell feltöltenie.

coinmama-dokumentáció

3. Két faktoros hitelesítés

A Coinmama két faktoros hitelesítést (2FA) kínál, és nagyon javasoljuk annak beállítását. A Coinmama kérelmet küldhet a telefonján a Google Authenticatornak személyazonosságának igazolására. Két faktoros hitelesítést is engedélyeznek e-mailben, bár határozottan javasolják a Google Hitelesítő használatát.

4. Fizetési mód

A Coinmama három fő módszerrel fogad el betéteket, köztük Visa / Mastercard, SWIFT vagy SEPA. 0% letéti díjat kell fizetnie SWIFT vagy SEPA használatával és 5% betéti díjat Visa / Mastercard kártyával (a Coinmama minden kriptovaluta vásárlásakor szintén 5,90% árfolyamdíjat kell fizetni).

5. Cryptocurrency vásárlása

Új kereskedéshez a Coinmamán menjen a Menü menübe > Vásároljon, majd válassza ki a kívánt kriptovalutát a listából.

Írja be a megvásárolni kívánt összeget BTC-ben vagy USD-ben. Ezután a Coinmama megmondja, mennyit fog kapni ezért az összegért (az árak tartalmazzák a díjakat).

coinmama-buy-bitcoin

A Coinmama-on keresztül is eladhat bitcoinokat. Azonban csak bitcoint adhat el, a pénzt pedig csak a SEPA-n keresztül lehet átutalni az európai bankokhoz. Ha eredetileg kriptot vásárolt hitel- vagy betéti kártyával, akkor egy másik csere segítségével el kell adnia a bitcoint.

6. Kivonás

A Coinmama-nak nincs kifizetési lehetősége, mert pénzeszközeit a saját személyes pénztárcájában tárolja. Azonban eladhat bitcoinokat Coinmama webtárcájából közvetlenül a csereplatformon keresztül, de csak akkor, ha a pénzeszközöket a SEPA-n keresztül át tudja utalni egy európai bankra. A bitcoin eladásához és a Coinmama pénzének felvételéhez lépjen a Menü menübe > Elad.

coinmama-sell-bitcoin-visszavonás

A Coinmamán vásárolt összes egyéb pénzt a saját pénztárcájában tárolja. Már kifizette a Coinmama magas díjait, így nem szükséges további díjakat fizetnie az összegek újbóli felvételéhez. A személyes pénztárcájában lévő pénzeszközök átutalhatók egy másik tőzsdére, amelyet eladni és visszavonni lehet, ha úgy dönt.

Végszó

A Coinmama technikailag nem csere. A platformon nem igazán lehet kriptovalutát adni és eladni. A Coinmama a Coinbase-hez hasonlóan működik, így a felhasználóknak egyszerű (és drága) módon vásárolhatnak bitcoinokat és más kriptovalutákat hitelkártyák és más megszokott fizetési módok használatával..

A Coinmama magas, akár 11% -os díjakat számol fel (5% hitelkártyadíj + 5,9% árfolyamdíj). Ha azonban egy kényelmes és gyors módszert keres a bitcoin 30 perc alatt történő megvásárlására, akkor a Coinmama egy jó lehetőség.

Kereskedés & Csere

 • Crypto Guide 101: A legjobb kriptovaluta-csere kiválasztása
 • Útmutató a Bittrex Exchange-hez: Hogyan kereskedjünk a Bittrex-en
 • Útmutató a Binance Exchange-hez: Hogyan nyissuk meg a Binance számlát és mit kell tudniuk
 • Útmutató a Gemini Exchange-hez: Felhasználói áttekintési útmutató
 • Útmutató a Kraken Exchange-hez: Felhasználói áttekintési útmutató
 • Útmutató az Etherdelta tőzsdéhez: Hogyan kereskedjünk az Etherdelta-val
 • Útmutató a kriptovaluta-kereskedelem alapjaihoz: Bevezetés a kriptográfiai technikai elemzésbe
 • Kriptopénz kereskedés: A kriptovaluta kereskedési párok megértése & Hogyan működik
 • Kripto kereskedési útmutató: 4 gyakori buktató, amelyet minden kripto kereskedő megtapasztal

Pénztárcák

 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Miért van szükség pénztárcákra??
 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Bitcoin pénztárca megnyitása
 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) megnyitása

Csatlakozhat Facebook-csoportunkhoz is a címen A kriptográfia elsajátítása: Fejlett kriptovaluta-ismeretek kérdéseket feltenni a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map