Crypto Guide 101: A legjobb kriptovaluta-csere kiválasztása

Ez a cikk azokat a fontos tényezőket veszi szemügyre, amelyeket fontolóra kell vennie, mielőtt kiválasztja a legjobb kriptovaluta-cserét. Összeállítottunk egy listát a cserékről az Ön számára.

Cserék listája

Sok elérhető tőzsde található, amelyeken kriptovalutákat vásárolhat, és a megfelelő tőzsdén való eligazodás nehézkes lehet. Számos tényezőt kell figyelembe vennie annak biztosítása érdekében, hogy az elvárások, az elvárások és az Ön számára legmegfelelőbb alapján a megfelelő csereprogramot nyitotta meg. A tőzsdék többsége csak a legfelső érméket kínálja, amelyek általában Bitcoinból és Ethereumból állnak. (Lásd még: Érmék, Tokenek & Altcoins: Mi a különbség?)

Ez az útmutató segít megalapozott döntést hozni arról, hogy milyen tőzsdék állnak rendelkezésre, melyeket érdemes választania, és azokat a tényezőket, amelyeket fontos figyelembe venni a kriptográf-számla tőzsdén történő megnyitása során..

Pénz konvertálása érmékké

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, akkor az első lépés az lenne, hogy megtalálja a tőzsdét, amely lehetővé teszi a pénz befizetését. A szabályozások miatt minden csere megköveteli, hogy ellenőrizze számláját pénzeszközeinek befizetése előtt, személyi igazolásának és egyéb személyes adatainak benyújtásával. Ezért először meg kell találnia egy pénzváltót a saját országában, hogy a bankszámlájáról származó pénzt Bitcoinra konvertálja.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden kriptotőzsde fogad el fiat pénzt; néhány tőzsde csak érmék (leggyakrabban Bitcoin) letétbe helyezését teszi lehetővé más alternatív érmék vásárlásához. A Bitcoin a legnépszerűbb kriptográfia, amelyet szinte az összes kriptotőzsdén kínálnak, és ez jelenti az átjárót más érmék vásárlásához. Más szóval, ha más érmét szeretne vásárolni, akkor a következőket kell tennie:

1. lépés: Nyisson meg egy belföldi kriptopénzváltót az országában, és igazolja a számláját (személyi igazolás benyújtása)

2. lépés: Tegyen be pénzt a bankszámlájáról a kriptográfiai számlájára, és kezdje meg a Bitcoin vásárlását

3. lépés: Nyisson meg egy kriptográf-fiókot, amely számos más érmét kínál. Ezek a tőzsdék általában nem fogadnak el fiat betéteket, és csak érmebetéteket engednek meg

4. lépés: Fiókja igazolása után helyezze át a helyi tőzsdéből vásárolt Bitcoin-t az új kriptográfiai tőzsdére, és elkezdhet más érméket vásárolni a Bitcoin-nal

(Olvassa el még: 4 ok, amiért most van a legjobb idő befektetni a kriptopénzekbe)

A legjobb kriptovaluta-csere kiválasztása

Fontos jegyzet: A kereskedési díjak volumennel csökkennek. A táblázatban felsoroltak a maximális tartomány * (Készítő a díjakat akkor fizetjük, amikor likviditást ad a rendelési könyvünkhöz azzal, hogy limitáras megrendelést tesz a vételi ár alatt és az eladási ár felett.. Taker A díjakat akkor fizetjük, amikor eltávolítja a likviditást a rendeléskönyvünkből azáltal, hogy bármilyen megrendelést a megrendelés könyvének megrendelése ellen teljesít.)

Miután megnyitott egy fiat betétet lehetővé tevő tőzsdefiókot, összekapcsolhatja személyes bankszámláját a kriptográf fiókoddal, és elkezdhet pénzt befizetni a Bitcoins vásárlásához.

Fontos megfontolandó tényezők:

1. Érme párok kaphatók

Sok tőzsde csak néhány érmét kínál; a legnépszerűbb a Bitcoin és az Ethereum. Csak néhány váltó kínálja az érmék szélesebb választékát. Jobb a rendelkezésre álló érmék sokfélesége, mivel több választási lehetőséget kínál az érmék megvásárlásához. (Lásd még: Érmék, Tokenek & Altcoins: Mi a különbség?)

2. Likviditás

A likviditás a piaci vétel / eladás egyszerűségére utal. A magas likviditás azt jelenti, hogy rengeteg vevő / eladó van. A magas likviditás jó, mivel jobb árfelfedezéshez vezet, és lehetővé teszi a gyorsabb tranzakciókat.

3. Biztonság

A tőzsdén alkalmazott biztonsági mechanizmusok szintje és típusa létfontosságú az érmék biztonságának biztosítása érdekében. Példák a cserék által alkalmazott jó biztonsági gyakorlatokra:

a) Betétek tartása hűtőház; ez azt jelenti, hogy érméit biztonságosan elrejtheti offline állapotban, a hackerek elérhetőségén kívül

b) A 2-faktoros hitelesítés (2FA) választási lehetőség; A 2FA növeli fiókja biztonságát

c) E-mail titkosítás és ellenőrzés; minden tranzakció esetén e-mailt küldünk a számlájára a tranzakció megerősítésére

(Olvassa el még: Útmutató a kriptovaluta biztonságához: A 2FA aktiválása)

4. Ügyfélszolgálati minőség

Ha reagál az ügyféltámogatásra, sok időt és szorongást takaríthat meg, különösen gyors ütemű környezetben. A tőzsdéknek gyorsan meg kell oldaniuk az ellenőrzési folyamat, a betétek / visszavonások, az alapok visszafordításának és a kereskedési megbízásoknak a problémáit, különben időbe, pénzbe és jólétbe kerülhet.

5.. Kereskedési díjak

Az alacsony vételi és eladási díjak viszonylag megakadályoznák az árrések elfogyasztását, különösen, ha állandó kereskedő vagy. Fontos megnézni a tőzsdei díjakat, és megnézni, hogy azok viszonylag összehasonlíthatók-e a többi tőzsdével.

6. Könnyű használat

A központ felhasználói felületének könnyen használhatónak és tisztának kell lennie a félreértések elkerülése érdekében. Ha az ujjai hegyén találhatók a szükséges mutatók, és a platformon való navigálás megkönnyíti, az bárki számára megkönnyíti az interfész használatát. (Olvassa el még: Útmutató a közös kriptográfiai kifejezésekhez)

Összességében

A központ kiválasztása a kapu a kriptográfia világába. Sok tényezőt kell figyelembe venni, amikor a legjobb csere kiválasztása, és a fent említett tényezőknek útmutatóként kell szolgálniuk. Nyugodtan tegyen fel kérdéseket, és amint tudunk, kapcsolatba lépünk Önnel!

(Lásd még: Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Miért van szükség pénztárcákra?)

Iratkozzon fel ingyenes kriptovaluta webes szemináriumunkra, ahol mindent megtudhat, amit tudnia kell a kriptográfiai befektetésről.

Szerezd meg a mi exkluzív e-könyv amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a Cryptocurrency befektetéseken keresztüli pénzkeresés megkezdésében! 

Csatlakozhat Facebook-csoportunkhoz is a címen A kriptográfia elsajátítása: Fejlett kriptovaluta-ismeretek kérdéseket feltenni a kriptókkal kapcsolatban!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner