Gemini Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

Ikrek-csere-áttekintés

A Gemini Exchange használata, kereskedelme és regisztrációja

Az Ikrek a világ egyik legjobban szabályozott és legmegbízhatóbb kriptovaluta-cseréje. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell a Gemini-ről áttekintésünkben és felhasználói útmutatónkban.

Jellemzők

 • Mobilalkalmazás iOS és Android rendszerhez
 • Intézményi szintű kriptotároló
 • Fejlett kereskedés a kriptográfia legszabályozottabb és legmegbízhatóbb környezetében

Betéti módszerek

 • Visa, MasterCard és American Express hitel- vagy betéti kártyák
 • Helyi banki átutalások amerikai bankoktól

Előnyök

 • New York államban széleskörűen szabályozott
 • Könnyen használható asztali és mobil eszközökön egyaránt
 • Biztonságos, intézményi szintű felügyeleti megoldások
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Magasabb díjak, mint a kevésbé megbízható cserék
 • Széles körű KYC és ellenőrzési folyamat szükséges
 • Kis számú érme és elfogadott országok

Bevezetés

A Gemini Trust Company, LLC, egyszerűen Gemini néven ismert, a világ egyik legjobban szabályozott kriptovaluta-tőzsdéje. A vállalatot 2014-ben alapította Cameron és Tyler Winklevoss – ugyanazok a Winklevoss ikrek, akik szerepet játszottak a Facebook kezdeteiben.

A Gemini egy New York-i bizalmi társaság, amelyet a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma (NYDFS) szabályoz. 2016 júniusában a tőzsde a világ első engedélyezett ETH-tőzsdéje lett. 2018 májusában a Gemini lett a világ első engedéllyel rendelkező Zcash-tőzsdéje.

Míg más tőzsdék elsöprő számú valutát és opciót kínálnak, az Ikrek néhány fontos dolog helyes elvégzésére összpontosít. A csere csak az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból, Dél-Koreából, Hongkongból és Szingapúrból származó felhasználókat fogad be. A Gemini szintén csak néhány piacon aktív, és a BTC, USD, ETH, LTC, BCH és ZEC valamilyen kombinációjával kínál párokat..

A Gemini másik kedves dolga, hogy ideális mind kezdő, mind haladó kereskedők számára. A platform elegendő kezdőbarát eszközzel és interfész-lehetőséggel rendelkezik ahhoz, hogy kielégítse valakit, aki a legelső bitcoinját vásárolja. Kiterjedt fejlett kereskedési eszközökkel is rendelkezik a tapasztaltabb kereskedők megnyugtatására. Természetesen a Gemini rendelkezik egy teljes értékű, intézményi szintű kriptográfiai megoldással is, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi a nagy befektetési intézmények kriptográfiai beugrását.

A Gemini iránti bizalom okainak listájához hozzáadva, a tőzsde azon kevesek közé tartozik a kriptográfiai térben, amelyet a Nagy Négy könyvelőcég egyikének auditáltak: a Gemini-t a Deloitte ellenőrizte. Széles szabályozási felügyelet és bizalom mellett könnyen belátható, hogy az Ikrek miért hirdetik, hogy „meghatározták a kriptográfiai kiberbiztonság mércéjét”.

Végül a Gemini versenyben áll az iparág legnagyobb szereplőivel – köztük a Krakennel, a Bitstamp-szal, a Binance-nel, a Bittrex-szel és a Coinbase-szel – miközben erősen szabályozott kriptovaluta-tőzsdét működtet. Olvassa tovább, és fedezze fel az Ikrek előnyeit, beleértve a csere működését.

Főbb jellemzők

A Gemini főbb jellemzői:

Gemini USD (GUSD) Stablecoin: Miután vita alakult ki a Tether stablecoinjával, az USDT-vel kapcsolatban, az Ikrek úgy döntött, hogy elindítja saját stablecoinját. A Gemini USD vagy GUSD egy teljesen fedezett stablecoin, amelyet a Gemini platformon (és más tőzsdéken) számos kereskedelemben használnak. Minden forgalomban lévő GUSD-t 1 USD fedez a Gemini tartalékaiban, és ezeket a tartalékokat havonta ellenőrzik, az eredményeket online közzéteszik bárki számára.

Kis számú kiváló minőségű kriptovaluta: Ahelyett, hogy több száz alacsony minőségű kriptovalutát adna a platformjához, a Gemini kis számú, nagyon megbízható, decentralizált kriptovalutát adott hozzá. Ma a Gemini csak hat különböző kripto- és fiat-valutát sorol fel tőzsdéjén, beleértve a BTC, USD, ETH, LTC, BCH és ZEC.

Fokozottan szabályozott: New York volt az egyik első állam, amely létrehozott egy szabályozó testületet az állam területén működő kriptovaluta-tőzsdék felügyeletére. A Gemini volt az első engedélyezett digitális eszközcsere, amely megfelelt a testület követelményeinek. Ma az Ikreket továbbra is a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma szabályozza, így ez az egyik legmegbízhatóbb kriptotőzsde, amelyet ma megtalálhat.


Mobil alkalmazás: A Gemini nemrég indított mobilalkalmazást Android és iOS rendszerekhez. Az alkalmazás segítségével azonnal vásárolhat bitcoinokat okostelefonja vagy táblagépe segítségével. Hozzon létre egy fiókot, majd vásároljon titkosítást azonnal betéti vagy hitelkártya használatával anélkül, hogy elhagyná a telefonját. Ez az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb és legbiztonságosabb mód a kriptográfia mobileszközről történő megvásárlására.

Ismétlődő vásárlások: A Gemini támogatja az ismétlődő vásárlásokat, lehetővé téve az ismétlődő vásárlások ütemezését a Gemini által jegyzett eszközök között. Ha például a következő 18 hónapban havonta 0,5 BTC-t szeretne vásárolni, akkor ezt megteheti a Gemini-szel.

Haladó kiberbiztonság: Az Ikrek azt állítja, hogy meghatározta a kriptográfiai kiberbiztonság mércéjét – és nem működnek. A Gemini intézményi szintű gondozási szolgáltatása biztonságban tartja az ügyfelek eszközeit. A Gemini kifejlesztette saját, offline, hűtőtároló rendszerét is. Mindezen okokból a Gemini az egyik legmegbízhatóbb név a játékban.

Teljesen biztosított: 2018 októberében az Ikrek bejelentette, hogy digitális eszközbiztosítást szerzett, amely fedezi a tőzsde birtokában lévő zsetonokat és érméket. Ezt a biztosítást az Aon, egy londoni kockázatkezelési tanácsadó cég közvetíti, és globális jegyzőkből álló konzorcium vállalja. Nyilvánvaló, hogy ezt a biztosítási csoportot kellőképpen lenyűgözte a Gemini digitális eszközbiztonsága, hogy jól érezték magukat az eszközök biztosításában.

Alap- és Haladó kereskedések: A Gemini kereskedési lehetőségek széles skáláját kínálja, ideértve a vételi / eladási limitet, a vételi / eladási stopot, az OCO-t, a jó napot (GTD) és a piaci vételi / eladási ügyleteket. Akár csak érméket akar vásárolni a jelenlegi piaci árfolyamon, akár összetettebb megbízástípusokat hoz létre, a Gemini kereskedési lehetőségekkel rendelkezik az Ön igényeinek kielégítésére.

Betét bankkártyával: Sok rosszabb minőségű kriptovaluta-csere nem fogad el hitel- vagy betéti kártyát csalással kapcsolatos aggályok miatt. A Gemini azonban elfogadja a Visa, a MasterCard és az American Express hitel- és betéti kártyáit. Pénzeket is átutalhat a tőzsdére az amerikai bankoktól.

Vásárolja meg a Cryptoverse-t: Szeretne egyetlen vásárlással részesedést szerezni az egész kriptográfia területén? Szeretne több kriptovalutát vásárolni anélkül, hogy mindegyiket külön megvásárolná? A Gemini rendelkezik a Buy The Cryptoverse nevű opcióval (ez a kifejezés a cég tulajdonképpen védjegyével rendelkezik), amely lehetővé teszi, hogy azonnal megvásároljon egy maroknyi fő valutát..

Ikrek pénznemei és párjai

A Gemini az alábbi kripto- és fiat-pénznemeket kínálja, különféle párosítási lehetőségekkel:

 • BTC
 • usadollár
 • ETH
 • LTC
 • BCH
 • ZEC

Az Ikrek által támogatott befizetési és kivonási módszerek

A Gemini amerikai banki átutalással vagy hitel- és bankkártyával (Visa, MasterCard vagy American Express) fogad el betéteket.

Pénzt vehet fel a Gemini-től egy BTC vagy ETH pénztárcához. Vagy átutalással felvehet USD-számlára.

Gemini regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Gemini egy erősen szabályozott csere, ezért van értelme, hogy a Gemini felhasználóknak több karikát kellene átugraniuk. Ennek ellenére a Gemini regisztrációs és ellenőrzési folyamata még mindig nagyon egyszerű.

A kezdéshez látogasson el a Gemini.com webhelyre, vagy töltse le a Gemini alkalmazást. Választhat egy szokásos személyes fiók létrehozását. Vagy létrehozhat egy intézményi számlát. Igazolja e-mailjét, beállítja a kétfaktoros hitelesítést (2FA), feltölti a kormány által kiállított fényképes igazolvány fényképét, majd hozzáad egy bankszámlát. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, és az Ikrek megerősítette adatait, készen áll a kereskedelem megkezdésére.

Gemini Trading

Az Ikrek kereskedési folyamata egyszerű. A rendelkezésre álló kereskedési opciók a következők:

Piaci megrendelések: Az elérhető legjobb piaci áron vásárol vagy ad el.

Limit sorrend: Adott áron vásárol vagy ad el (megadod azt az árat vagy korlátot, amelynél vásárolni vagy eladni szeretnél).

FOK korlátozása (Fill vagy Kill): A FOK megrendeléseket teljesen törlik, kivéve, ha azokat azonnal vagy a megadottnál kedvezőbb áron lehet kitölteni. Általában ezt nagyobb megrendeléseknél használják.

Korlátozza a NOB-megrendeléseket (azonnali vagy törlendő): A NOB megrendeléseket azonnal feldolgozzuk egy meghatározott vagy jobb áron, vagy töröljük.

Korlátozza a MOC-megrendeléseket (készítés vagy törlés): A MOC megrendelés a megrendelésen marad egy meghatározott áron. Ha a megrendelés bármely részét nem lehet azonnal kitölteni, a teljes megrendelés törlésre kerül.

Korlátozott AO megrendelések (csak aukció): A Limit AO megbízás az aukciós megrendelések könyvén nyugszik, és az árverés végén egy meghatározott áron vagy annál jobb áron kerül kitöltésre. Bármely nem töltött mennyiség törlődik.

Korlát IOI (érdeklődés jelzése): A Limit IOI megbízás kezdeményezi a Gemini blokkkereskedelmi munkafolyamatát a nagy blokkmennyiségek likviditásának megteremtésére.

A két utolsó ügyletet főként az intézményi befektetők szolgálják ki, és valószínűleg nem a lakossági befektetők fogják használni. Azonban fejlettebb kereskedelmi típusok állnak rendelkezésre azok számára, akiknek szükségük van rájuk.

gemini-exchange-order-types

Ikrek díjai

Az Ikreknek versenyképes díjai vannak, hasonlóan ahhoz, amit más szigorúan szabályozott tőzsdéknél látunk. Nem az árnyékosabb tőzsdéken tapasztalt piszok olcsó kereskedési díjakat (0,05%), de bizonyos más tőzsdéknél tapasztalt magas díjakat (0,5%) sem fizeti. Ehelyett az Ikrek valahol a közepén van.

 • Vevő díja: 0,35%
 • Készítői díj: 0,10%
 • Aukciós díj: 0,20%
 • Betéti díj: Ingyenes
 • Elállási díj: Ingyenes

Az árak a kereskedési volumennel jelentősen csökkennek. Ha például több mint egymillió dollárt cserél 30 napos időszakban, akkor a felvételi díja 0,25% -ra, az aukciós díj pedig 0,15% -ra csökken (a készítő díja változatlan marad). Ha 30 napon keresztül meghaladja a 10 millió dollárt, nem fizet semmilyen készítői díjat, és csak 0,10% -os átvevői díjat fizet..

gemini-tőzsde-kereskedési díjak

Az aktuális díjakat bármikor ellenőrizheti a fiók képernyőjén. Az Ikrek egyértelműen feltüntetik az elmúlt 30 napban kereskedett összeget és a várhatóan fizetendő díjakat.

ikrek-díj-kedvezmény-példák

A betétek és a kifizetések ingyenesek a Gemini-nél, bár havonta csak 10 ingyenes kifizetést kap bizonyos kifizetési módszerekkel (beleértve a BTC, ETH, LTC, BCH és ZEC visszavonásokat). Ezen az összegen felül kis díjat fizet (0,001 BTC visszavonásonként). A banki átutalás, az ACH és a GUSD felszámolás mindig ingyenes, függetlenül a havi visszavonások számától.

Gemini biztonsági kérdések és leállás

Annak ellenére, hogy a kriptográfia egyik legnagyobb és legcélzottabb cseréje, a Gemini-nek nem voltak nagyobb biztonsági problémái, leállási problémái vagy jelentős biztonsági megsértései. Van egy oka annak, hogy az Ikreket megbízzák dollármilliók intézményi források birtokában: szinte kifogástalan biztonsági nyilvántartással rendelkeznek.

ikrek-őrizet-kriptograktár

Gemini of Use

A Gemini jelentős befektetéseket tett annak érdekében, hogy platformja a lehető legkönnyebben használható legyen. Az asztali és mobil felhasználók meglepően könnyű kereskedési élményt élveznek a művelet minden lépésében. Az új Gemini mobilalkalmazás vitathatatlanul a legegyszerűbb módja annak, hogy egy Android vagy iPhone felhasználó kriptot vásároljon a mobil eszközén.

Bizalom és adatvédelem

Az Ikrek rendkívül átlátszó és megbízható. A Gemini egy New York-i bizalmi társaságként jött létre, amely a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma joghatósága alá tartozik. Az Ikrek működésének minden szakaszában átlátható. Gemini USD (GUSD) betéteiket havonta ellenőrzik, az eredményeket online közzéteszik. A Gemini-t a Deloitte nagy négyes könyvelőiroda is ellenőrizte. Összességében a Gemini megérdemelten az egyik legmegbízhatóbb név a kriptográfia területén.

Vevőszolgálat

A Gemini Zendesk által működtetett jegyküldési rendszert kínál. Különböző támogatási témák közül választhat, például „Saját fiók” vagy „Biztonság”, majd ismertesse kérését. A szolgáltatás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető, és az Ikrek általában 1-2 munkanapon belül reagálnak a jegyekre. Egyes felhasználókat azonban bosszanthat, hogy az Ikreknek nincs élő csevegősora vagy ingyenes telefonszáma.

Gemini felhasználói kézikönyv: A Bybit beállítása és használata

1. Iratkozzon fel

A Gemini elfogadja a felhasználókat Kanadából, Szingapúrból, az Egyesült Királyságból, Dél-Koreából, Szingapúrból és Hongkongból. Látogasson el a Gemini.com oldalra a regisztráció megkezdéséhez.

gemini-használati útmutató

Kattintson az Első lépésekre az online regisztrációhoz az asztali böngészővel.

Alternatív megoldásként letöltheti a Gemini alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az iOS App Store-ból.

Miután rákattint az Első lépések gombra, megnyílik egy ablak, amely megkérdezi, hogy milyen típusú fiókot szeretne megnyitni.

Válassza a Saját fiók megnyitása lehetőséget, és írja be a nevét, e-mail címét és jelszavát. Ha a jelszava túl gyenge, akkor az Ikrek elutasíthatja.

Miután befejezte a regisztrációt, az Ikrek e-mailt küld a beérkező levelek mappába.

2. Ellenőrzés

Kattintson a linkre az e-mail postaládájában. A Gemini ezután telefonszámot kér a kétfaktoros hitelesítés (2FA) beállításához. Javasoljuk, hogy állítsa be a 2FA-t a fiókja lehető legnagyobb biztonsága érdekében.

Fontos azonban megjegyezni azt is, hogy a 2FA nem golyóálló: számos olyan történet szólt arról, hogy a kriptográfiai felhasználók elveszítették az alapjaikat az SMS-alapú 2FA számára, mert a hackerek megszerezhették telefonszámuk irányítását. Ehelyett egyre több felhasználó vált át a Google Authenticatorra, amely egy mobil alkalmazás, amely telepítve van a telefonjára. Amíg megvan a telefonja, addig elvégezheti a 2FA igazolását.

3. Dokumentáció feltöltése

Az Ikrek megkéri Önt, hogy igazolja személyazonosságát. Ehhez be kell fejeznie a KYC ellenőrzési folyamatát egy állam által kiállított fényképes igazolvány feltöltésével.

Ez az igazolvány lehet útlevél, vezetői engedély vagy nemzeti regisztrációs kártya.

Általában a KYC folyamat néhány órán belül befejeződik. Bizonyos esetekben – hasonlóan a nagy biztonsági mentéshez – több napig is eltarthat.

4. Betéti módszer

A kereskedés megkezdéséhez pénzt kell befizetnie a Gemini-be. A legtöbb ember pénzt utal a Gemini-re átutalással egy amerikai banktól. Azonban pénzt is átutalhat Visa, MasterCard vagy American Express bankkártyájával.

Miután a KYC és a bankszámla ellenőrzése befejeződött, átutalhatja a pénzt Gemini-számlájára, és megkezdheti a kriptovaluták kereskedését.

5. Kereskedelem kriptovalutával

A Gemini megkönnyíti a kriptovaluták kereskedelmét a platformján. Mint fent említettük, hét különféle megbízási típus áll rendelkezésre, beleértve a szokásos piaci és limit megbízásokat, valamint a fejlettebb megbízási típusokat.

kereskedés-ikrek-kriptotőzsdén

6. Kivonás

A Gemini segítségével bármikor ingyenesen kivonhatja a pénzét a platformról. Könnyedén felveheti USD-forrásait az amerikai bankszámlájára. Vagy visszavonhatja bitcoinját, ETH-ját és más kriptovalutáit a kriptográf címére.

Felhívjuk figyelmét, hogy havonta csak 10 ingyenes kriptográfia-visszavonást kap (havonta korlátlan átutalási kifizetést kap). Ezután kis díjat fizet.

Végszó

Az Ikrek vitathatatlanul a legmegbízhatóbb és legjobban szabályozott név a kriptográfiai térben. A New York-i székhelyű kriptográfia óriási utat nyitott a szabályozási szabványok szempontjából. Ma megbízható és átlátható név azoknak a kriptokereskedőknek, akik szabályozott környezetet keresnek a kereskedelemhez.

Az Ikreknek vannak hátrányai. A regisztráció csak hat régióban (az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Dél-Koreában, Szingapúrban és Hongkongban) nyílik meg a felhasználók számára. Csak öt kriptovaluta áll rendelkezésre kereskedésre (BTC, ETH, BCH, LTC és ZEC).

Ha azonban ezek a kisebb hátrányok nem zavarnak, akkor a Gemini a ma elérhető legbiztonságosabb kriptokereskedést kínálja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map