ShapeShift Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

Alakváltás

A ShapeShift egy népszerű kriptográfiai kereskedési platform, amely lehetővé teszi, hogy könnyebben cserélje az 50+ kriptovalutát. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell a ShapeShift működéséről a mai napon.

Jellemzők

  • Crypto-crypto kereskedés versenyképes kereskedési díjakkal
  • Kényelmes cserék a ShapeShift.com webhelyen vagy a natív pénztárcádon
  • Cseréljen 50+ kriptovalutát bármilyen kombinációban

Betéti módszerek

  • Crypto

Előnyök

  • Keressen bármilyen támogatott kriptovalutát bármely más támogatott kriptovalutával
  • Könnyű kereskedési felhasználói felület kezdőknek és haladó kereskedőknek egyaránt
  • Gyors tranzakciós idők

Hátrányok

  • Csak 50+ kriptovaluta
  • Magasabb kereskedési díjak, mint a Changelly (0,50% -os díj beépített spread-be)

Bevezetés

A ShapeShift-et 2013-ban Erik Voorhees hozta létre, így ez a legkorábbi fejlesztett kriptográf-csere platform. A ShapeShift célja a kezdetektől az volt, hogy közvetlen kriptográfia-kriptográfia cseréket kínáljon. Ma a ShapeShift továbbra is megfelel ennek a célnak. A ShapeShift még mindig nem támogat semmiféle fiat-crypto kereskedelmet 2019-ben.

mi az a ShapeShift

A ShapeShift kriptovaluta-váltásként az egyik legegyszerűbb interfészt kínálja, amelyet látni fog. Bárki számára könnyen használható. Kiválasztja a cserélni kívánt kriptovalutákat, beírja a cserélni kívánt összeget, beilleszti az új kriptovaluta fogadó címét, majd befejezi a kereskedést. Ön elküldi az alapokat a ShapeShift-nek, és a kriptográfia a pénztárcájába engedi az alapokat, amint megkapja őket.

ShapeShift áttekintés

Mivel a ShapeShift tranzakciók azonnal megtörténnek, a titkosítást soha nem tartják központosított tőzsdén; ehelyett a ShapeShift által befizetett betétcímen keresztül közvetlenül a felhasználókhoz juttatják el. Ez a ShapeShift-et nem őrizet alatt álló csereplatformgá teszi. Soha nem kell pénzt befizetned a ShapeShift-be, és nem is kell bíznod a ShapeShift-ben, hogy vigyázzon a pénzedre.

A ShapeShift a világ bármely pontján elérhető. Minden felhasználó rendelkezik bizonyos tranzakciós korlátokkal, bár ezeket a korlátokat megemelheti a KYC / AML ellenőrzés befejezésével.

A ShapeShiftnek több versenytársa van a kriptográf csere területén. Changelly a legnagyobb versenytársa. A Changellyhez képest a ShapeShift általában gyorsabb megrendelések végrehajtási időt kínál. A ShapeShift, akárcsak a Changelly, technikailag nem számít fel kereskedési díjakat, de a platformon keresztül kínált legtöbb árfolyamon körülbelül 0,50% -ot tesz ki. A Changelly nemrég csökkentette díjait 0,25% -ra, ezzel előnyt biztosított Changellynek.

ShapeShift csere felülvizsgálata

A ShapeShift azonban nemrégiben bemutatta FOX tokenjeit is, amelyek sokkal különböznek a Bitcointól. Ezek a tokenek nullára csökkenthetik a kereskedési díjakat. 10 dollár ingyenes kereskedést kap minden 1 pénztárcájában tartott FOX tokenért. 2019 decemberétől a ShapeShift 100 ingyenes FOX tokent ad neked csak a regisztrációhoz.

A ShapeShiftnek egykor hatalmas előnye volt más swap platformokkal szemben: nem igényelt semmilyen bejelentkezést, regisztrációt vagy beállítást. Sajnos a névtelen kriptokereskedők számára ezt a funkciót 2018-ban eltávolították, mivel a ShapeShift igyekezett megfelelni a szabályozási követelményeknek. Ma regisztrálnia kell egy fiókot, és ki kell töltenie a KYC / AML igazolást, mielőtt a ShapeShift-en kereskedne.

Főbb jellemzők

A ShapeShift főbb jellemzői:


50+ támogatott kriptovaluta: A ShapeShift alig több mint 50 kriptovalutát támogat. A ShapeShift által jelenleg támogatott kriptovalutákat az alábbi „Pénznemek és párok” részben soroltuk fel.

Szabályozott: A ShapeShift egy bejegyzett vállalkozás, átlátható és jól ismert csapattal a háta mögött. A ShapeShift arra törekszik, hogy megfeleljen az összes alkalmazandó szabályozási követelménynek és teljesítsen minden jogi kötelezettséget.

KYC / AML ellenőrzés szükséges: 2018 óta a ShapeShift megköveteli a felhasználóktól, hogy jelentkezzenek be, regisztráljanak és igazolják személyazonosságukat.

Nem letétkezelő csere: A ShapeShift egy nem letétkezelő csere, ami azt jelenti, hogy nem tud pénzt befizetni a ShapeShift-be. A ShapeShift soha nem tartja pénzét. Amikor cserét hajt végre a ShapeShift-en keresztül, az alapjai felszabadulnak, amint a ShapeShift megkapja az Ön pénzét.

Gyors tranzakciós idők: A ShapeShift tranzakciós ideje nagyban változik. Bizonyos időpontokban a ShapeShift a leggyorsabb kriptográfia-kriptográf csere platform az interneten, 10 percnél kevesebb kereskedést kínál. Máskor a ShapeShift viszonylag lassú, 30-50 percet vesz igénybe egy kereskedelem feldolgozása.

Ésszerű kereskedési díjak: A ShapeShift 0,5% körüli kereskedési díjakat kínál, amelyeket közvetlen kereskedési díj helyett árfolyamrésen keresztül szed be. Ez ésszerű díj, mivel a platformon levő 50+ támogatott kriptó token bármelyikét felcserélheti, bár kevésbé tűnt ésszerűnek, mivel a Changelly 0,25% -ra csökkentette díját.

FOX token: A ShapeShift nemrégiben bemutatta saját natív segédprogram-tokenjét, FOX néven. A FOX tokent tagsági jutalmakhoz használják a ShapeShift platformon, beleértve az ingyenes kereskedést is.

Változó likviditás és érme támogatás: A ShapeShift érmék támogatása és likviditása szinte naponta változik a legtöbb támogatott érme esetében. Az alábbiakban felsoroltuk a támogatott érméket, bár a ShapeShift nem minden nap támogat minden érmét likviditási problémák miatt.

Szoftvertárca támogatás: A ShapeShift közvetlenül támogatja a Portis szoftver pénztárcáját.

Hardvertárca támogatás: A ShapeShift több hardvertárcát támogat, beleértve a KeepKey, a Trezor és a Ledger pénztárcákat.

Ingyenes kereskedés FOX tokenekkel: Ha FOX tokenek vannak, akkor ingyenesen kereskedhet a ShapeShift segítségével. Minden birtokában lévő FOX token 10 dollár ingyenes kereskedést biztosít. A kötet 30 napos gördüléken alapul. 100 FOX-ot (vagy 1000 USD ingyenes kereskedési hitelt) kapsz, csak azért, hogy regisztrálj a ShapeShift-re. Lényegében ez azt jelenti, hogy a ShapeShift alacsony volumenű kereskedői soha nem fizethetnek jelentős kereskedési díjakat. A nagy volumenű ShapeShift kereskedők eközben vásárolhatnak FOX tokent, hogy csökkentse a tranzakciós díj terhét.

Új kereskedési platform közvetlen pénztárca támogatással: A „ShapeShift Classic” segítségével továbbra is kapcsolatba léphet a ShapeShift-rel. 2019-től kezdődően azonban a ShapeShift bemutatott egy új kereskedési platformot, amely közvetlenül kapcsolódik a szoftver pénztárcájához (Portis) vagy hardver pénztárcájához (KeepKey, Trezor vagy Ledger). Ez egy új és továbbfejlesztett kereskedési felület, amely elkeseríti a klasszikus ShapeShift kereskedőket, de az új ShapeShift kereskedők nagyra értékelik.

API támogatás: A ShapeShift API-t kínál, megkönnyítve ezzel a ShapeShift integrálását a meglévő beállításokba.

Crypto vásárlása USD-vel: A ShapeShift nemrégiben hozzáadta azt a lehetőséget, hogy kriptot vásároljon USD-vel közvetlenül a bankszámlájáról, miközben 1% -nál kevesebb díjat fizet, ami meglepően olcsó. Ez az opció csak az amerikai ügyfelek számára érhető el.

A ShapeShift előnyei

ShapeShift pénznemek és párok

A ShapeShift jelenleg az összes fő kriptovalutát és számos kevésbé ismert tokent támogat.

A ShapeShift jelenleg támogatott kriptovalutái a következők: 1ST, AE, ANT, ATOM, BAT, BCH, BNB, BNT, BTC, CVC, DASH, DGB, DGD, DNT, DOGE, EDG, ELF, ETH, FOX, FUN, GNO, GNT , GTO, ICN, IOST, KCS, KNC, LINK, LTC, MANA, MCO, MKR, MLN, MTL, NMR, OMG, PAX, PAY, POLY, PPT, RCN, REP, RLC, SAI, SÓ, SNGLS, SNT , SPANK, STORJ, SWT, TRST, TUSD, USDT, WINGS, ZIL és ZRX.

A ShapeShift rendszeresen eltávolít vagy hozzáad bizonyos tokeneket a fenti listából. Ellenőrizze még egyszer a ShapeShift használatával, hogy a kereskedni kívánt token támogatott-e.

A ShapeShift nemrégiben hozzáadta azt a lehetőséget is, hogy bankszámláról fizessen az USD használatával. 1% -nál kevesebb díjat kell fizetnie, ha kriptot vásárol USD-val a bankszámlájáról.

ShapeShift támogatott befizetési és kivonási módszerek

A ShapeShift technikailag nem fogad el betéteket, mert nem letétkezelő csere: soha nem fizet be tokent a ShapeShift-be, és a ShapeShift soha nem tartja saját pénzeszközeit.

A csere során azonban tokent küld a ShapeShift-nek. A ShapeShift támogatja a swapokat a fent felsorolt ​​összes kriptovaluta használatával, ami azt jelenti, hogy a fent felsorolt ​​50+ kriptovaluta bármelyikével „befizethet” és „visszavonhat”..

ShapeShift regisztráció és bejelentkezési folyamat

A ShapeShift nem követeli meg a felhasználóktól a bejelentkezést vagy a regisztrációt. Regisztráció nélkül kereskedhet a ShapeShift-en. A kereskedelem névtelen lehet. Ha azonban kívánja, regisztrálhat egy fiókot is a ShapeShift szolgáltatásban, ebben az esetben egy egyszerű regisztráció folyamata lesz.

ShapeShift Trading

A ShapeShift kereskedés egyszerű kezdő és haladó kereskedők számára egyaránt. Csak egy egyszerű kereskedelem áll rendelkezésre: kriptográfia-kriptográfia csere.

Adja meg az eladni kívánt kriptovaluta és a megvásárolni kívánt kriptopénz típusát. Adja meg az eladni kívánt összeget, és a ShapeShift kiszámítja az árfolyamot. Ne feledje, hogy a ShapeShift hozzávetőlegesen 0,5% -os díja beépül ebbe az árfolyamba. Adja meg a fogadó címet (a megvásárolt kriptovaluta erre a címre kerül). Erősítse meg a részleteket, majd küldje el a tokenteket a ShapeShift megjelenített címére. A ShapeShift kiadja a tokenjeit és befejezi a cserét, amint megkapja a tokeneket.

ShapeShift díjak

A ShapeShift a bányászdíjon kívül semmilyen konkrét díjat nem számít fel. A ShapeShift azonban pénzt keres az egyes érmék árfolyam-feláraiból.

A ShapeShift általában 0,50% -os bevételt kíván elérni minden egyes kereskedésből (50 bázispont). A ShapeShift egyik szép tulajdonsága, hogy pontosan azt kapja, amit az árfolyam mutat. A Changelly és más swap platformok esetén az árfolyamok valós időben kerülnek kiszámításra, ami azt jelenti, hogy az első megerősítő oldalon látható árfolyam nem feltétlenül az az árfolyam, amelyet a csere idején fizet..

ShapeShift díjak

A kereskedési díjak mellett bányászdíjat vagy hálózati díjat kell fizetnie az egyes kriptovalutákért.

A ShapeShift most már támogatja az amerikai banki átutalásokat és a kriptográfiai beszerzéseket, kevesebb mint 1% -os díjat számít fel a szolgáltatásért.

ShapeShift biztonsági kérdések és állásidő

A ShapeShift biztonsággal kapcsolatos hírneve 2016-ban nagy sikert aratott, amikor a céget többször feltörték, és minden hackelés során néhány százezer dollárt veszítettek. Sokan azt állították, hogy ezek a csapkodások munkahelyeken belül voltak.

E jogsértések során azonban nem veszítettek el ügyfélforrásokat, és az összes ellopott kriptovaluta maga a ShapeShift tulajdonában volt. A ShapeShift később ezt felhasználta annak bizonyítékaként, hogy a nem őrizet alatt álló tőzsde úgy működött, ahogy annak működnie kellene.

Nevezetesen a ShapeShift-et azóta sem hekkelték. És 2018 óta a ShapeShift igyekezett javítani szabályozási státusát azzal, hogy megkövetelte a felhasználóktól a KYC / AML igazolást.

Egyszerű használat

A ShapeShift használata egyszerű, és a cseréje a legújabb frissítés óta még könnyebbé vált. Ma az eredeti ShapeShift felhasználók továbbra is használhatják a ShapeShift Classic alkalmazást, míg az új felhasználóknak nagyon könnyen meg kell találniuk a ShapeShift új verzióját. A lehető legkönnyebb kereskedési folyamat érdekében pénztárcáját közvetlenül is összekapcsolhatja a ShapeShift szolgáltatással.

Bizalom és adatvédelem

ShapeShift titkosítási útmutató

A ShapeShift név nélküli kriptográfia-kriptográf csere platform volt történelmének nagy részében 2013-tól kezdődően. 2018-tól kezdődően a ShapeShift engedett a szabályozási nyomásnak, és megkövetelte a felhasználóktól, hogy töltsék ki a KYC / AML igazolást a platform használatához. Ez rossz dolog a névtelen kriptokereskedők számára, de jó mindazok számára, akik fokozott bizalmat és magánéletre vágynak a kriptográfiai cseréjükben. Ma a ShapeShift megbízhatóbb, átláthatóbb és szabályozottabb, mint valaha.

Vevőszolgálat

Csakúgy, mint a legtöbb kriptográfia, a ShapeShift is átlagos ügyfélszolgálatot kínál. Van egy Zendesk súgó itt. Kérelmet az adott központon keresztül nyújthat be, oktatóanyagokat tekinthet meg, vagy ellenőrizheti a GYIK-t.

A ShapeShift nem kínál élő chat vagy telefonos támogatást. Az összes ügyfélszolgálatot e-mailes kérésekkel juttatjuk el.

ShapeShift felhasználói kézikönyv: A ShapeShift beállítása és használata

A ShapeShift egyszerűen használható kezdő és haladó kereskedők számára egyaránt. Itt van egy rövid áttekintés az első kereskedéshez a ShapeShift-en:

1. Iratkozzon fel

Története nagy részében a ShapeShift lehetővé teszi eszközök kereskedelmét bejelentkezés, regisztráció és ellenőrzés nélkül. 2018 óta azonban a ShapeShift megköveteli a felhasználóktól, hogy regisztráljanak a kereskedés előtt.

ShapeShift felhasználói kézikönyv

Látogasson el a ShapeShift.com oldalra, majd kattintson a „Regisztráció” gombra. A Google-fiókjával is bejelentkezhet.

A ShapeShift beállítása és használata

Írja be az e-mail címét, és válasszon egy jelszót

2. Ellenőrzés

A ShapeShift közvetlenül a fiók irányítópultjára helyezi, anélkül, hogy ellenőriznie kellene e-mail címét. Megjelenik a befejezéséhez szükséges négy lépéses igazolási folyamat.

alakváltás-csere biztonsági útmutató

A kezdéshez ellenőrizze az e-mail címét a ShapeShift linkre kattintva.

ShapeShift regisztrációs fiók

Ezután hajtsa végre a fennmaradó lépéseket név, születési dátum, telefonszám és cím megadásával.

shapeshift-crypto-exchange-review-setup

Kattintson a „Tovább” gombra, és a ShapeShift megkéri Önt, hogy igazolja az összes beírt információt. Töltsön fel egy fényképet valamilyen kormány által kiállított fényképes igazolványról, például vezetői engedélyről, személyi igazolványról vagy útlevélről.

Várja meg, amíg a ShapeShift ellenőrzi a fiók adatait. Ezután az ellenőrzési folyamat befejeződött, és megkezdheti a ShapeShift cseréjét.

3. Két faktoros hitelesítés

Mint minden jó csere, a ShapeShift is támogatja a két faktoros hitelesítést (2FA). A ShapeShift biztosít egy sor biztonsági kódot, amelyek segítségével visszaszerezheti hozzáférését a fiókjához, ha elveszíti második hitelesítő eszközét. Ellenőrizze, hogy kinyomtatta vagy másolta-e a kódokat, majd kattintson a „Kész” gombra.

ShapeShift titkosítási biztonság

A ShapeShift támogatja a 2FA-t a Google Authenticator-on keresztül. Töltse le a Google Authenticator alkalmazást, majd az új ellenőrző kód megadásával erősítse meg a 2FA beállítását.

ShapeShift csereellenőrzés

4. Cseréljen

A kereskedéshez kattintson a bal oldali ShapeShift menü ‘Csere’ elemére. Közvetlenül a ShapeShift.io címlapjáról kereskedhet.

Először válasszon egy „Gyors” vagy „Pontos” szakmát.

Gyors A megrendelések lehetővé teszik, hogy bármilyen összeget befizethessen a ShapeShift által megadott betétcímre időbeli korlátozás nélkül, ugyanakkor lehetővé teszi újrafelhasználható betéti cím létrehozását is.

Pontos a megrendelések megkövetelik, hogy előzetesen adja meg pontos betéti összegét.

Ha tudja a pontos összeget, amelyet ma cserélni szeretne, kattintson a „Pontos” gombra. Ha nem biztos benne, kattintson a „Gyors” gombra.

Válassza ki a kriptovalutákat bármelyik kriptográfia ikonra kattintva. A „Betét” alatt válassza ki azt a kriptovalutát, amelyet el akar küldeni a ShapeShift részére. A ’Fogadás’ részben válassza ki azt a kriptovalutát, amelyet cserébe szeretne kapni.

ShapeShift kriptó érme kereskedési opciók

Az egyes ikonokra kattintás után megjelenik az összes kriptovaluta, amelyet a ShapeShift jelenleg támogat.

Kattintson a „Tovább” gombra a fogadó cím megadásához. Ez az a nyilvános pénztárca cím, amelyre el szeretné küldeni a kapott pénzösszeget.

Ellenőrizze az árfolyamot, és erősítse meg a részleteket. Ne feledje, hogy a ShapeShift körülbelül 0,5% -os árfolyamdíjat számít fel, bár az árfolyam némileg változhat a különböző párok esetében.

Kedvezményt kaphat a kereskedési díjakról (vagy akár az ingyenes kereskedésekről is), ha FOX tokenek vannak a számláján. A számláján lévő minden 1 FOX tokenért ingyenes 10 dolláros kereskedési mennyiséget kap.

Kattintson a Tovább gombra. A ShapeShift létrehoz egy küldési címet az Ön számára.

Vagy ha korábban már csatlakoztatott szoftver vagy hardver pénztárcát, akkor egy tranzakció képernyő jelenik meg az adott pénztárca számára. Mindenesetre a megjelenített címre elküldi a kriptovalutát.

Amint a ShapeShift megkapja a kriptovalutát, kiadja a tokenjeit az Ön által megadott fogadó címre.

Alternatív megoldásként a ShapeShift.com webhelyén keresztül elérheti a hagyományosabb kereskedési felületet (a ShapeShift.io a klasszikus ShapeShift felületet tartalmazza).

5. Kivonás

Nincs szükség tényleges „visszavonásra” a ShapeShift-től; A ShapeShift soha nem tartja pénzét. A csere során kapott zsetonok már benne vannak a csere során megadott pénztárcában.

Ez az! Sikeresen kicserélted a ShapeShift-et.

Végső szó

A ShapeShift a legmegalapozottabb név a kriptográfia csere területén. A 2013-ban alapított ShapeShift ma is versenyképes árakat kínál a kriptográfia-kriptográfia kereskedelemben. A ShapeShift jelentősen megváltoztatta üzleti modelljét 2018-ban, amikor megkövetelte a felhasználóktól, hogy a kereskedés előtt igazolják személyazonosságukat és jelentkezzenek be. Ez azonban annak a jele, hogy a ShapeShift átfogja a jelenlegi szabályozási környezetet.

Ma a ShapeShift felhasználói 50+ kriptovalutát cserélhetnek, miközben fizetnek (az árfolyamba beépített) 0,50% körüli díjat.

Ha többet szeretne megtudni a ShapeShiftről és működéséről, látogasson el a ShapeShift.com internetes csereprogramra. Alternatív megoldásként a ShapeShift sok szoftveres pénztárcába van beépítve, így azonnal cserélhet érméket anélkül, hogy elhagyná a jelenlegi pénztárcáját.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map