Útmutató a legjobb kriptovaluta-csere platformokhoz

Ez az útmutató áttekinti a legjobb kriptovaluta-csereplatformokat, különös tekintettel a fiat-elfogadó kriptopénz-cserékre..

legjobb kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csereplatformok, csereplatformok, Útmutató a legjobb kriptovaluta-csereplatformokhoz

A kriptovalutákba és tokenekbe történő befektetés megkezdéséhez először meg kell nyitnia egy számlát egy kriptovaluta-tőzsdén. A kriptovaluta csere egyszerűen olyan platform, amely megkönnyíti a kriptovaluta kereskedelmet számos vevő és eladó között. Felismerjük, hogy félelmetes lehet felmérni, hogy melyik csere jó vagy melyik nem, és ez a cikk a piacon jelenleg a legjobb fiat-elfogadó kriptovaluta-csereplatformokat ismerteti..

(Bővebben: Crypto Beginners Guide: 5 dolog, amit a Crypto újoncoknak tudnia kell)

A kriptovaluta-kereskedelem lépésenkénti folyamata

Ha még nem ismeri a kriptovaluta piacot, akkor az első lépés egy olyan fiat-alapú kriptovaluta-tőzsde megtalálása lenne, amely lehetővé teszi helyi pénzének befizetését. A szigorú előírások miatt minden fiat elfogadó csere megköveteli, hogy ellenőrizze számláját, mielőtt befizeti pénzét. Az „Ismerd meg az ügyfeledet” (KYC) folyamatot be kell fejezned személyazonosságod igazolásának és minden egyéb személyes adatnak a benyújtásával.

Először a saját országában kell találnia egy pénzváltót, amely a bankszámlájáról származó pénzt átváltja Bitcoin-ra, az alap pénznemre.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden kriptotőzsde fogad el fiat pénzt; néhány tőzsde csak érmék (leggyakrabban Bitcoin) letétbe helyezését teszi lehetővé más alternatív érmék vásárlásához. A Bitcoin a legnépszerűbb kriptográfia, amelyet szinte az összes kriptovaluta-tőzsdén kínálnak, és ez jelenti az átjárót más érmék vásárlásához. A Fiat elfogadó tőzsdék általában csak kis számú érmét kínálnak, és alacsonyabb a piaci likviditásuk, mint a csak a kriptovalutában működő tőzsdéknél.

Ha szívesen vásárol más altcoint és tokent, akkor a következőket kell tennie:

1. lépés: Nyisson meg egy belföldi kriptopénzváltót az országában, és igazolja a számláját (személyi igazolás benyújtása)

2. lépés: Tegyen be pénzt a bankszámlájáról a kriptográfiai számlájára, és kezdje meg a Bitcoin vásárlását

3. lépés: Nyisson meg egy kriptográf-fiókot, amely számos más érmét kínál. Ezek a tőzsdék általában nem fogadnak el fiat betéteket, és csak érmebetéteket engednek meg

4. lépés: Fiókja igazolása után helyezze át a helyi tőzsdéből vásárolt Bitcoin-t az új kriptográfiai tőzsdére, és elkezdhet más érméket vásárolni a Bitcoin-nal

(Lásd még: Útmutató a kriptopénz-kereskedelem alapjaihoz: Bevezetés a kriptográfiai technikai elemzésbe)

A legjobb Fiat-elfogadó kriptovaluta-tőzsdék


Vessünk egy pillantást néhány fiat elfogadó kriptovaluta tőzsdére, amelyeket a biztonság, a szabályozás, a díj, a fizetések és a bizalom szintje szerint rangsoroltunk.

Coinbase

legjobb kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csereplatformok, csereplatformok, Útmutató a legjobb kriptovaluta-csereplatformokhoz

Sok megbízható befektető támogatja a Coinbase-t, és emiatt a világon milliók használják. A Coinbase azért van a lista tetején, mert ez a legmegbízhatóbb és legismertebb kereskedési platform a világon.

A Coinbase jelenleg több mint 30 országban áll a felhasználók rendelkezésére, emellett a bitcoin legnagyobb közvetítője. Az ügyfelek különféle fizetési módokkal vásárolhatnak kriptovalutákat – bankszámlán, SEPA átutalásokon és más fizetési módokon keresztül.

PROS

 • Az új felhasználók kényelmes vásárlási módja
 • Magasabb likviditás és vételi limitek
 • Az itt tárolt pénznemet a Coinbase biztosítás fedezi
 • Jelentős hírnév és biztonság

CONS

 • Közepes ügyfélszolgálati támogatás
 • A fizetési módok korlátozottak
 • Korlátozott országokban támogatott

(Olvassa el még: Útmutató a kriptopénz értékeléséhez: Hogyan értékeljük a kriptopénzeket)

Cex.io

legjobb kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csereplatformok, csereplatformok, Útmutató a legjobb kriptovaluta-csereplatformokhoz

A listán a második a Cex.io, amely széles körű szolgáltatást nyújt a bitcoin és más kriptovaluták használatakor. A csereplatform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fiat valutát kriptovalutákkal kereskedjék, és fordítva kényelmesen. A CEX felajánlja, hogy bitcoinokat vásárol kis díj ellenében hitelkártyával. Az ügyfelek banki átutalással is ingyen vásárolhatnak.

A professzionálisan kereskedni vágyó felhasználók számára a tőzsdei platform személyre szabott és könnyen használható kereskedési irányítópultokat és árrés kereskedést kínál.

A kezdők számára a CEX közvetítői szolgáltatást kínál, amely egyszerűbb módon segíti őket a bitcoin és más kriptovaluták vásárlásában, amelyek többé-kevésbé a piaci árfolyamhoz képest. A Cex.io webhelye biztonságos és intuitív, így a kriptovaluták a biztonságos hűtőtárolóban tárolhatók.

PROS

 • Bitcoins vásárlása hitelkártyával alacsony díjakért
 • Tisztességes árfolyam
 • Nagyszerű támogatás világszerte
 • Nagy hírű csereplatform

CONS

 • Átfogó ellenőrzési folyamat a vásárlási korlátok növelése érdekében
 • Az ügyfélszolgálat átlagos
 • A kriptovaluták letétele a platformon drága

(Lásd még: A kriptovaluta piac kategóriája: A kriptovaluta-érmék)

LocalBitcoins

legjobb kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csereplatformok, csereplatformok, Útmutató a legjobb kriptovaluta-csereplatformokhoz

A LocalBitcoins egy peer to peer (P2P) csereplatform, amelynek vevői és eladói a világ több ezer városában találhatók. A LocalBitcoins-t anként használják letéti számlára, ahol a vevők és az eladók azonos kereskedelmi feltételekben állapodnak meg.

A LocalBitcoins segítségével olyan kereskedőkkel találkozhat, akik készpénzben vásárolnak vagy adnak el bitcoinokat, pénzt küldhetnek PayPal-on keresztül, vagy akár pénzt is befizetnek a bankfiókba. Az eladók 1% -os jutalékot számítanak fel, akik meghatározzák a saját árfolyamukat.

A LocalBitcoins rendelkezik minősítési rendszerrel, amely minden jó hírnévvel rendelkező kereskedőt minősít, és nyíltan megjeleníti korábbi tevékenységét.

PROS

 • Az egyik legbiztonságosabb és legbiztosabb módszer a kriptovaluták vásárlására
 • Azonnali átutalások
 • Felhasználóbarát és egyszerűen használható kezdőknek
 • Különféle fizetési módok a kriptovaluták vásárlásához
 • Nincs szükség személyi igazolványra

CONS

 • Voltak csalások; az óvatosság elengedhetetlen
 • Készpénzzel történő vásárlás esetén a díjak általában magasabbak
 • A vásárlás korlátozott összege
 • Az árfolyamok magasak

(Bővebben: Útmutató a decentralizált cserékhez: A népszerű DEX-ek összehasonlítása)

KÖVETKEZTETÉS

Ez az útmutató a legnépszerűbb, fiat-elfogadó kriptovaluta-tőzsdékre összpontosít, és bár elismerjük, hogy több száz más tőzsde is létezik, az általunk választottak különböző tényezőkben, például biztonságban, díjakban és a közbizalom szintjén, jól teljesítettek. A felhasználóknak nyomatékosan javasoljuk, hogy szerezzenek megfelelő tudást a kriptovalutákról és a kereskedelemről, tekintettel a csalások és a csalárd rendszerek hatalmas mennyiségére, amelyek jelenleg a szabályozatlan kriptopénzek piacán léteznek.

(Ön is érdekelheti, hogy a Bitcoin árfolyama összeomlik-e?)

Hasznos források az induláshoz

Ha a kriptovaluták bonyolult világába kezd el utazni, akkor itt talál egy listát hasznos forrásokról és útmutatókról, amelyek útbaigazítják:

legjobb kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csere, kriptovaluta-csereplatformok, csereplatformok, Útmutató a legjobb kriptovaluta-csereplatformokhoz

Kereskedés & Csere

 • Crypto Guide 101: A legjobb kriptovaluta-csere kiválasztása
 • Útmutató a Bittrex Exchange-hez: Hogyan kereskedjünk a Bittrex-en
 • Útmutató a Binance Exchange-hez: Hogyan nyissuk meg a Binance számlát és mit kell tudniuk
 • Útmutató az Etherdelta tőzsdéhez: Hogyan kereskedjünk az Etherdelta-val
 • Útmutató a kriptovaluta-kereskedelem alapjaihoz: Bevezetés a kriptográfiai technikai elemzésbe
 • Kriptopénz kereskedés: A kriptovaluta kereskedési párok megértése & Hogyan működik
 • Kripto kereskedési útmutató: 4 gyakori buktató, amelyet minden kripto kereskedő megtapasztal
 • Útmutató a kriptovaluta-likviditáshoz: Hogyan lehet mérni a likviditást & Kereskedj jól

Pénztárcák

 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Miért van szükség pénztárcákra??
 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: Bitcoin pénztárca megnyitása
 • Útmutató a kriptovaluta pénztárcákhoz: MyEtherWallet (MEW) megnyitása

Olvassa el még: Kripto kereskedési útmutató: 4 gyakori buktató, amelyet minden kripto kereskedő megtapasztal és a kriptovaluta kereskedelem alapjai: Bevezetés a kripto technikai elemzésbe.

Iratkozzon fel ingyenes kriptovaluta webes szemináriumunkra, ahol mindent megtudhat, amit tudnia kell a kriptográfiai befektetésről.

Szerezd meg a mi exkluzív e-könyv amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a Cryptocurrency befektetéseken keresztüli pénzkeresés megkezdésében!

Csatlakozhat Facebook-csoportunkhoz is a címen A kriptográfia elsajátítása: Fejlett kriptovaluta-ismeretek kérdéseket feltenni a kriptókkal kapcsolatban!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map