xCoins Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

Az xCoins Exchange használata, kereskedelme és regisztrációja

Az xCoins, amelyet az xCoins.io webhelyen találtak, egy bitcoin hitelezési és vásárlási platform. Tudja meg, hogy az xCoins jogszerű-e ma az xCoins áttekintésében és a felhasználói útmutatónkban, hogy lássa, biztonságos-e és hatékony-e ez az azonnali bitcoinszerzés.

Jellemzők

 • Azonnal vegyen fel bitcoint
 • Kölcsönszerzéshez kölcsönözzen bitcoint
 • Zökkenőmentesen működik 2016 óta

Betéti módszerek

 • Hitelkártyák
 • Banki átutalások (ACH)
 • e-ellenőrzések
 • PayPal-hitel
 • PayPal egyenleg
 • Hitelkártyák (Visa és MasterCard)

Előnyök

 • Vásároljon bitcoint PayPal egyenlegekkel vagy PayPal hitelekkel
 • Vásároljon bitcoint az összes főbb hitelkártya használatával
 • 50% nyereséggarancia a hitelezők számára

Hátrányok

 • 15-20% díjak hitelfelvevőknek (a kamatlábbal együtt)
 • Korlátozott átláthatóság a vállalat számára
 • Nem biztos, hogy mindig képes kapcsolatba lépni egy hitelezővel

Bevezetés

Az xCoins.io, nem tévesztendő össze az Xcoins.com-szal, egy bitcoin hitelezési platform, amely lehetővé teszi bitcoinok kölcsönzését vagy kölcsönzését. A platform megkönnyíti a bitcoinok azonnali kölcsönvételét hitelkártyák és más hagyományos fizetési módszerek segítségével.    xcoins-áttekintés

Mivel az xCoins egy biztosított hitelezési platform, a hitelfelvevők kötelesek valamit elzálogosítani a kölcsön fedezetéül. Csakúgy, mint a jelzálog- vagy gépjárműhitel, a hitelfelvevő a hitelezőnek valamilyen típusú biztosítékot ad a kölcsön egész ideje alatt. Ebben az esetben a hitelfelvevő USD-t ad a kölcsönadónak a BTC-ért cserébe.

Az xCoins egyedülálló tulajdonsága, hogy a PayPal segítségével bitcoinokat vásárolhat. Még 2016-ban az xCoins egyike volt azon kevés platformoknak, ahol a PayPal segítségével bitcoinokat vásárolhatott. Az xCoins támogatja az összes főbb hitelkártyát és más kényelmes fizetési módot is.

Jellemzően a Bitcoin visszavétele a PayPal-nal kihívást jelent a visszaterhelés lehetősége miatt. Az xCoins megtalálta ezt a módot, mert a vállalat technikailag nem árul bitcoinokat: csak bitcoint kölcsönöz. Kapcsolatba lép egy hitelezővel, pénzt küld az adott hitelező PayPal-jába, majd a hitelező bitcoint küld Önnek.

hogyan működik az xcoins

Az xCoins hitelezési folyamata az eladás és a kölcsön között van. Először is, a vevő közli, hogy hány bitcoint vásároljon. A vevő befejezi az igazolvány-ellenőrzési folyamatot, majd letétbe helyezi a kölcsönösszeg USD-nek megfelelő összegét. A vevőnek hozzá kell adnia egy hitelkártya vagy PayPal-feldolgozási díjat és egy rögzített pénzösszeget, amely a kölcsön kamataként működik.

Ezen egyedülálló hitelezési struktúra miatt az xCoins technikailag nem számol fel folyamatos kölcsönt a kölcsön után. A kamat már egyszeri befizetésként van beépítve. Azonban az xCoinokkal történő bitcoin megvásárlásának teljes díja általában meghaladja a 20% -ot, így minden bizonnyal prémiumot fizet az xCoinsért.

Miután felvett egy „kölcsönt” az xCoins szolgáltatással, bármikor visszafizetheti a kölcsönt, hogy visszakapja az USD betétjét a díjak levonásával. Vissza kell adnia a kölcsönvett bitcoin USD-egyenértékét. Ha 1 BTC-t kölcsönzött, amikor a BTC például 10 000 dollár volt, majd a BTC 20 000 dollárra emelkedett, akkor csak 0,5 BTC-t kell visszaadnia (az USD összege megegyezik).

xcoins-tips használatával

Az xCoins segítségével bitcoinokat is kölcsönözhet a platformon keresztül. Hitelezőként Ön dönti el, mennyit hajlandó hitelezni USD-ben, majd ezt az összeget utalja be az xCoins számlájára. Az xCoins automatikusan párosítja Önt a vásárlókkal (hitelfelvevőkkel), és ezek a hitelfelvevők pénzt közvetlenül az Ön PayPal számlájára utalnak.

xcoins-fizetési módszerek

Az xCoins egyike azon kevés hitelezési platformoknak, amelyek haszonkulcs-garanciát kínálnak. Az xCoins garantálja a nyereséget a hitelezők számára. Ha valamilyen okból a hitelező haszonkulcsa 50% alá esik egy kölcsönnél, akkor az xCoins megtéríti a hitelezőnek a különbözetet, hogy visszatérjen legalább 50% -os haszonkulcshoz.


xcoins-crypto-hitelezés-platform

Az xCoins egy magántulajdonban lévő társaság, amelyet 2016. április 1-jén alapítottak Santa Monicában, az Egyesült Államokban. A cégnek négy bejegyzett alkalmazottja van, az alapító Szergej Nyikitin vezetésével. Ezen alapvető részleteken kívül korlátozott információval rendelkezünk arról, hogy ki irányítja a céget vagy hogyan működik a vállalat. Néhány szponzorált sajtóközlemény megjelent az interneten, de ennyi. A társaság Aspect Intl, Inc. néven működik.

Főbb jellemzők

Az xCoins főbb jellemzői:

Vásároljon Bitcoint a PayPal segítségével: Az xCoins volt az első olyan platform, amely lehetővé tette a biztonságos és könnyű bitcoin vásárlást a PayPal segítségével. Az xCoins előtt nehéz volt bitcoinokat vásárolni a PayPal segítségével, a visszaterhelés lehetősége miatt. Az xCoins-on keresztül közvetlenül vásárolhat bitcoint PayPal-hitelével vagy PayPal-egyenlegével.

Bitcoin vásárlása betéti kártyákkal és banki átutalásokkal: Az xCoins támogatja a betéti kártyás vásárlásokat és az ACH-n keresztüli banki átutalásokat.

Fizetés hitelkártyákkal: Az xCoins hitelkártyás fizetéseket fogad el PayPal-on keresztül.

xcoins-buy-bitcoin-options

Egyszerű díjszerkezet: Számos hitelezési platform bonyolult díjstruktúrával vagy nevetségesen magas kamatlábbal rendelkezik. Eközben az xCoins egyszerű díjstruktúrával rendelkezik, amely közvetlenül a hitelbe van beépítve. Könnyen belátható, hogy mennyit fizet előre vásárolt bitcoinért.

Keressen pénzt a Bitcoin-jából: Ha pénzt akarsz keresni a bitcoinodból, akkor hitelezőként regisztrálhatsz a platformra. Helyezze el a kölcsönözni kívánt összeget, majd várja meg, amíg az xCoins összeállítja Önt a vásárlókkal.

Vásárlás Bitcoin percek alatt: Számos csere miatt napokat kell várnia személyazonosságának igazolására és az első alkalommal bitcoin vásárlására. Az xCoins eközben másképp működik, így néhány percen belül megszerezheti a bitcoinját.

P2P Marketplace: A LocalBitcoins-hoz hasonlóan az xCoins segítségével böngészhet egy olyan piacon, amely tele van hitelezőkkel, akik a szolgáltatásaikat kínálják. A hitelezési piac versenyképes, bár a hitelezési díjak nem csökkennek 15% alatt.

xCoins pénztárca: Az xCoins rendelkezik beépített pénztárcával, amely lehetővé teszi a bitcoin gyors fogadását, majd közvetlenül a pénztárcából történő felhasználást.

Az áringadozások vezérlése: Mi történik, ha a BTC ára emelkedik vagy csökken a hitel során? A kölcsönök mindig USD-ben denomináltak. Ha 1 BTC-t vett fel kölcsönként 10 000 USD-n, de a bitcoin ára most 20 000 USD, akkor csak a BTC egyenértékű USD-összegét kell visszaadnia, ami 0,5 BTC (10 000 USD).

Automatizált rendszer: Az összehasonlítható webhelyek, mint például a LocalBitcoins, megkövetelik a vevőktől és az eladóktól, hogy különféle (a vevő vagy az eladó által beállított) módszerekkel, manuálisan végezzék el a kereskedelmet. Az xCoins esetében ez a folyamat minden automatizált. Az xCoins nyomon követi a felhasználói fizetéseket és bitcoinokat bocsát ki a vevő / hitelfelvevő számára.

Hitelezzen mindössze 20 dollárnyi Bitcoin-t: Az xCoins segítségével mindössze 20 dollárral kezdheti meg munkáját. Nem kell jelentős összeget befizetnie ahhoz, hogy pénzt keressen a kriptográfiai állományain.

Nyereség fedezet garancia: Az xCoins haszonkulcs-garanciával rendelkezik. Az xCoins állítása szerint az egyetlen befektetési platform, amely garantálja a profitot. Ha a haszonkulcs 50% alá esik a hitelezők számára, akkor az xCoins visszatéríti a különbözetet, hogy visszatérjen legalább 50% -os haszonkulcshoz.

Könnyű hitel törlesztés: Az xCoins megkönnyíti a kölcsön visszafizetését. Csak akkor vegye fel a kapcsolatot a hitelezővel, amikor készen áll a kölcsön visszafizetésére. Ezután utalja vissza a bitcoin mennyiségét a bitcoin pénztárcájába. Ezután a hitelező befizet az Ön PayPal számlájára. A hitelfelvevő köteles minden feldolgozási díjat és banki átutalási díjat megfizetni.

25 000+ ügyfél: A 2016-os alapítás óta az xCoins világszerte több mint 40 000 országban több mint 25 000 ügyfelet szolgált.

xCoins Pénznemek és párok

Az xCoins csak a bitcoinokkal (BTC) és az Egyesült Államok dollárjaival (USD) foglalkozik. A platformon nem támogatott más fiat pénznem vagy kriptovaluta.

xCoins által támogatott befizetési és felvételi módszerek

Az xCoins támogatja a betéti, hitelkártya, PayPal és banki átutalásokat (ACH-n keresztül). A legtöbb átutalás PayPal használatával történik (beleértve a PayPal jóváírásokat vagy a PayPal egyenlegét). Ezekkel a módszerekkel közvetlenül utal át pénzt a hitelezőnek. A hitelező eközben a BTC-t letétbe helyezi az xCoins-ban. Az xCoins nem rendelkezik USD-vel.

xCoins regisztráció és bejelentkezési folyamat

Az xCoins egyszerű regisztrációval és bejelentkezési folyamattal rendelkezik. A felhasználóknak ki kell tölteniük az alapvető személyazonosító igazolványt, amely pénzt kölcsön és kölcsön kölcsönöz a platformon keresztül, beleértve azt a feltöltést, amelyen kormányzati igazolású fényképes igazolványt tartanak, valamint egy papírt, amelyre a mai dátumot és az „XCOINS” szót írták..

xCoins Trading

Az xCoins egy bitcoin hitelezési platform, amely összeköti a hitelezőket a hitelfelvevőkkel. Minden kereskedés BTC-vel és USD-vel történik.

xCoins díjak

Átlagosan 15% és 20% közötti díjat kell fizetnie, ha bitcoinot vásárol vagy kölcsön kölcsönöz az xCoins segítségével.

Az xCoins hangsúlyosan hirdeti „versenyképes díjait”, azt állítva, hogy a hitelezők versenyeznek egymással, hogy elméletileg a lehető legjobb kamatlábat adjanak meg. A valóságban az xCoins nem teszi lehetővé a hitelezők számára, hogy a díjat 15% alatt állapítsák meg. Ez magasabb díj, mint az átlagos bitcoin-tőzsde.

Ne feledje, hogy az xCoins nem számít fel folyamatos kamatdíjakat, így ez a 15% és 20% közötti díj az egyetlen díj, amelyet a platform számít fel, függetlenül a hitelfelvételi időszaktól.

xCoins biztonsági kérdések és leállás

Az xCoins pár hónappal az indulás után vitát váltott ki. 2016 decemberében a platform feltörték, és a felhasználók jelentős mennyiségű bitcoinot veszítettek el xCoins pénztárcájukból. Soha nem derült ki, hogy a hack belső munka vagy külső támadás volt-e. Úgy tűnik azonban, hogy az xCoins minden felhasználót teljes mértékben megtérített a bitcoin feltöréséből.

xCoins Könnyű használat

Az xCoins használata egyszerű. Az xCoins automatikusan kezeli a hitelfelvételi folyamatot, bár a hitelfelvevők feladata, hogy kapcsolatba lépjenek a hitelezőkkel, amikor készen állnak a kölcsön visszafizetésére.

xCoins Bizalom és adatvédelem

Az xCoins nem tapasztalt jelentős, nyilvánosan nyilvánosságra hozott biztonsági megsértést vagy adatszivárgást. A vállalat nem sok információt közöl magáról vagy a vállalattal kapcsolatban álló személyekről, és az xCoinokkal kapcsolatban összességében korlátozott az átláthatóság.

xCoins Ügyfélszolgálat

Az xCoins nem túl átlátható a vállalati információival kapcsolatban. A vállalat azonban közzétesz egy ügyfélszolgálati számot, e-mail címet és fizikai címet:

 • Email: [email protected]
 • Telefon: +3 310-589-4556 vagy +1 310-589-4556
 • Cím: 1541 Ocean Ave., Suite 200, Santa Monica, CA 90401

Az xCoinsnak hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között PST is rendelkezésre áll az ügyfélszünetek kivételével. A vállalat átláthatóságának hiánya ellenére a vállalat tisztességes ügyfélszolgálattal rendelkezik.

xCoins felhasználói kézikönyv: Az xCoins beállítása és használata

Az xCoins beállítása és használata hasonló a regisztrációhoz bármely kriptotőzsdére vagy kriptográf hitelezési platformra. Létrehozza fiókját, igazolja e-mailjét, majd befejezi a személyazonosság ellenőrzését.

1. Iratkozzon fel

Látogasson el az xCoins.io oldalra, majd kattintson az oldal jobb felső sarkában található „Regisztráció” gombra.

sign-up-xcoins-account

Írja be utónevét, vezetéknevét és e-mail címét. Az Ön e-mail címe lesz az xCoins bejelentkezési neve.

join-xcoins

2. Ellenőrzés

E-mail címet kap egy ellenőrző kóddal. Másolja ezt a kódot, majd illessze be az xCoins ablakba.

Ezen a ponton megadhat promóciós kódot is, vagy üresen hagyhatja.

xcoins-promo-code

Ezután meg kell adnia egy jelszót, és válassza ki az országot.

3. Két faktoros hitelesítés

Meg kell adnia egy telefonszámot a fiók SMS-ben vagy hangon történő igazolásához. Írja be telefonszámát, majd kattintson az „Ellenőrzés” gombra. Hívást vagy SMS-t kap a kóddal.

xcoins-security-authority

4. Azonosítás

Az xCoins megköveteli a felhasználóktól, hogy igazolják személyazonosságukat, hogy bitcoinot kölcsönöznek vagy kölcsönöznek-e a platformon. Az ellenőrzési folyamat kissé intenzívebb, mint egy hagyományos cserével:

1. lépés) Azonban a képernyő jobb felső sarkában található név fölött kattintson az „ID-ellenőrzés” gombra.

2. lépés) Írja be az XCOINS szót és a mai dátumot egy papírra vagy jegyzetre

3. lépés) Tartsa együtt az igazolványát és a jegyzetet, majd készítsen szelfit webkamerájával vagy okostelefonjával

4. lépés) Töltse fel a fényképfájlt

A fényképes igazolványon szereplő névnek meg kell egyeznie a fizető személy nevével.

xcoins-felhasználó-ellenőrzés

A személyi igazolvány elfogadható formái közé tartozik a szövetségi vagy az állami személyi igazolvány, a járművezetői engedély, az útlevél vagy más kormány által kiállított dokumentumok a nevével és fényképével

5. Fizetési mód

Miután igazolta személyazonosságát, pénzt utalhat be az xCoins pénztárcájába.

xcoins-kölcsön-bitcoin-pénztárca

Ha azt tervezi, hogy bitcoinot kölcsön ad xCoins-on keresztül, akkor leteheti a BTC-t az xCoins bitcoin pénztárcájába. Ezt meg kell tennie, mielőtt kapcsolatba lépne egy hitelfelvevővel.

Ha bitcoin vásárlását / hitelfelvételét tervezi az xCoins-on keresztül, akkor USD-t utalhat PayPal, banki átutalás, hitelkártya vagy betéti kártya használatával. Pénzt csak azután ad át, hogy egyeztetne egy hitelezővel.

A részvények bármikor történő kezeléséhez kattintson a „Saját pénztárca” gombra a felső sávban.

6. Bitcoin hitelfelvétele vagy kölcsönzése

Miután a bitcoint letétbe helyezték az xCoins pénztárcájában, kölcsönt kölcsönözhet a leendő hitelfelvevőknek. Az xCoins egyezteti az ajánlatát egy rászoruló hitelfelvevővel, majd az Ön számára lebonyolítja a tranzakciót. A hitelezési folyamat megkezdéséhez egyszerűen kattintson a „Hitel Bitcoin” elemre a felső menüben.

Ha bitcoint kölcsönöz, akkor a kezdéshez kattintson a felső menüsáv „Get Bitcoin” elemére. Megjelenik az elérhető bitcoin hitelfelvételi ajánlatok listája, beleértve a teljes árat, amelyet várhatóan fizetni fog mindegyikért, valamint a rendelkezésre álló minimális és maximális összeget.

7. Kivonás

Ha bármikor visszavonja a bitcoinját az xCoins-ból, lépjen a tetején található „Saját pénztárca” oldalra, majd kattintson a „Visszavonja a Bitcoinot” elemre..

Alternatív megoldásként kicserélheti bitcoinját egy másik kriptovalutára a „Kereskedelmi kriptopénzek” gombra kattintva. A tranzakció befejezéséhez egy Bitior nevű harmadik fél központjára irányítanak.

Végső szó

Az xCoins egy bitcoin hitelfelvételi és -kölcsönzési platform, amely olyan rivális versenytársakra vágyik, mint a BlockFi és a Nexo. A hitelfelvevők egyedi fizetési lehetőségek, például PayPal, betéti kártyák, hitelkártyák és banki átutalások segítségével vásárolhatnak bitcoint, 15% és 20% közötti teljes díjat fizetve, miközben bitcoinot kölcsönöznek bármilyen hosszú ideig.

Eközben a hitelezők kamatot szerezhetnek a bitcoin-állományukról. Csak helyezze be a bitcoint az xCoins-ba, majd kereszen kamatot, amikor az xCoins megegyezik egy hitelfelvevővel.

Az xCoins 2016 óta zökkenőmentesen működik. A webhely egyedülálló üzleti modellel rendelkezik (különösen a hitelezőknek nyújtott profitgaranciával), de úgy tűnik, hogy ez legitim módja annak, hogy a hitelfelvevők és a hitelezők kölcsönhatásba lépjenek egymással.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map