15 koraka za kupnju dionica KuCoin (KCS) na razmjeni KuCoin

The Dionice KuCoin (KCS) je žeton prvenstveno za upotrebu na KuCoin razmjena. Danas ćemo vam pokazati sve korake za kupnju KuCoin dionica. KCS je ERC20 token i s početnom opskrbom od 200 milijuna tokena. Držanje nekih KuCoin dionica daje vam postotak od 50% naknada za trgovanje koje plaćaju korisnici platforme KuCoin i dijele ih među vlasnicima tokena. Držanje nekih KCS tokena također vam donosi 1% popusta za naknadu za svakih 1000 KCS tokena koje imate. Maksimalni popust za naknade za trgovanje snižen je 30%.

The KCS token mogu se zamijeniti za Bitcoin, Ether, NEO, Bitcoin Cash, Red Pulse i Dash. Najbolje mjesto za držanje tokena KuCoin Shares još je na platformi za razmjenu kriptovaluta KuCoin.

kupiti dionice KuCoin

KuCoin je vjerojatno jedna od najboljih kupovina jer je KCS tijekom posljednjih mjeseci bilježio stalan rast.

Kako kupiti dionice KuCoin na burzi KuCoin

Slijedite donji vodič za kupnju tokena KuCoin dionica na KuCoin burzi.

Korak 1 – Registracija

Registrirajte račun na KuCoin razmjena. Kliknite ovdje da posjetite stranicu za registraciju računa KuCoin da biste se registrirali na platformi.

Korak 2 – Ispunjavanje obrasca

Unesite detalje potrebne za postavljanje računa. Potrebna je valjana adresa e-pošte i sigurna lozinka. Zaporka može biti alfanumerička kako bi cyber napadačima bilo puno teže dokučiti. Kada završite, kliknite gumb DALJE.

3. korak – Potvrda e-pošte

Trebali biste primiti poštu u inbox / neželjenu poštu računa e-pošte koji ste registrirali. Prijavite se i kliknite vezu u poruci poslanoj da biste aktivirali svoj račun. Ovim se postupkom želi potvrditi da imate pristup računu e-pošte s kojim se registrirate.

4. korak – Aktivacija

Proces aktivacije trebao bi vas odvesti ravno na vaš račun na KuCoin platforma, ako ne, unesite podatke s kojima ste se upravo registrirali i kliknite gumb za prijavu.

Korak 5 – Kliknite na “Polog”

Kliknite vezu DEPOZIT na desnoj strani zaslona da biste dodali sredstva na svoj račun.

Korak 6 – Osigurajte svoj račun

Prilikom prvog polaganja depozita morat ćete osigurati račun postavljanjem Google autentifikatora.

Korak 7 – Google autentifikator

Slijedite upute za postavljanje Google autentifikatora za svoj račun kako je prikazano na vašem zaslonu. Preuzmite, instalirajte i unesite prikazan kôd za aktiviranje zaštite Google autentifikacije na vašem KuCoin računu.

Korak 8 – Odaberite Asset

Vjerojatno ćete vidjeti zadanu stranicu za polog za polaganje tokena dionica KuCoin, kliknite padajući izbornik i odaberite sredstvo koje želite položiti. Zbog visokih naknada za transakcije i sporog vremena za potvrdu transakcije, možda biste trebali ići za Eterom (ETH). Štedi vam znatan iznos dolara koji možete dodati onome što kupujete u usporedbi s transakcijama s bitcoinima.

Korak 9 – Ether novčanik

Kada se odabere ETH sredstvo, adresa vašeg Ether novčanika na KuCoin razmjena generira se i prikazuje. To se može koristiti za višestruko polaganje sredstava.

Korak 10 – Adresa novčanika

Kopirajte adresu novčanika u svoj novčanik izvan KuCoin razmjena, gdje trenutno držite neke Ether kripto valute i šaljete ih KuCoin-u. Pričekajte nekoliko trenutaka da se transakcija odrazi na KuCoin razmjenu. To ne bi trebalo potrajati pod uvjetom da za transakciju koristite značajnu količinu plina. Koristiti ethgasstation.info da biste vidjeli trenutni prosječni plin za vašu transakciju.

11. korak – Veza tržišta

Kada se vaš depozit odrazi, kliknite vezu TRŽIŠTA na vrhu stranice.

Korak 12 – Kartica ETH

Kliknite karticu ETH.

Kliknite KCS / ETH sa popisa sredstava prikazanih na stranici. Vjerojatno će biti prvi na popisu, ako ne, upotrijebite okvir za kovanice za pretraživanje na vrhu odjeljka imovine.

Korak 13 – Kôd autentifikatora

Na stranici KCS / ETH trebali bi biti onemogućeni odjeljci za kupnju i prodaju; morate unijeti kôd iz aplikacije Google Authenticator.

14. korak – Najbolja cijena

Kliknite vezu Najbolja cijena u polju Cijena i u okvir će se unijeti najbolja tržišna cijena.

Korak 15 – Kupite dionice KuCoin

Unesite broj KCS tokena koje želite zamijeniti za svoje etere ili kliknite vezu Max, a broj koji možete kupiti sa svim položenim sredstvima prikazat će se u okviru Iznos.

Kliknite gumb KUPI za kupnju dionica KuCoin.

Pričekajte trenutak, a vaši će tokeni KuCoin Shares biti dodijeljeni njegovom novčaniku.

Eto, sad imate KuCoin dionice koje bi također nudile dnevni bonus. Pogledajte ovdje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner