Cjelovit popis s EOS-ovim kapljicama u 2018. [Ažurirano u lipnju 2018]

Tijekom airdropsa, vlasnici tokena / investitori dobivaju besplatne tokene na temelju određenih kriterija. Ponekad trebaju poduzeti neke korake za polaganje prava na ove tokene, no najčešće držanje nekih potrebnih tokena ispunjava uvjete za sudjelovanje u airdropu, a u ovom slučaju sudionici moraju držati razlomke ili cijele EOS tokene da bi položili pravo na token nagrade.

EOS Blockchain platforma

EOS platforma koja je do sada radila na Ethereum blockchain platformi sada je lansirala svoju glavnu mrežu, zamrzavanjem starih (ERC-20 verzija) tokena i distribucijom nove verzije koja se trenutno izvodi na službenoj EOS platformi. Programeri DAPPS također su sada u mogućnosti razviti poslovne aplikacije koje mogu riješiti stvarne probleme koristeći blockchain.

Airdrops na koje treba paziti

Pokretanje EOS platforme otkriva puno zračnih kapi u sljedećih nekoliko mjeseci. Ovaj članak će vas informirati o tim događajima i kada će se oni vjerojatno održati. Slijedite upute i nećete propustiti niti jednu.

# 1 – Atidij Airdrop

Atidium dApp je aplikacija za upravljanje plaćanjem i proračunom koja radi na EOS blockchainu. Ova je aplikacija korisna kako za pojedince, tako i za organizacije kako bi pomogla pratiti buduće troškove, a također poboljšala proračune.

Atudium bi emitirao 900.000 tokena nositeljima EOS tokena. Žetoni bi se dijelili u omjeru 1: 1. Aerodrom je zakazan za 28. lipnja 2018. Kliknite ovdje da se pridružite kanalu Telegram da biste postavili bilo koje pitanje u vezi sa zračnom kapom.

# 2 – Cetos Airdrop

The Cetos Cilj projekta je riješiti zdravstveni problem u svijetu, stvarajući decentralizirano rješenje za sve, čak i one na udaljenim mjestima.

Žetoni bi se dijelili na temelju omjera 1: 1. Oni s manje od stotinu EOS tokena nisu izostavljeni. Svaki vlasnik EOS tokena trebao bi u svoje novčanike unijeti neke CETI tokene.

Airdrop će se održati između lipnja i srpnja 2018.

# 3- Karte i žeton EOS Airdrop

Ovaj je projekt platforma za zabavu na kojoj tvorci sadržaja mogu unovčiti svoja djela ugrađivanjem digitalnih sadržaja u kolekcionarstvo.

Kartice&Žetoni imali bi zračni prostor krajem srpnja. Žetoni bi se distribuirali na osnovi omjera 1:10. Znači, za svakih 10 održanih EOS tokena dobivate CNT token.


# 4 – Edna Airdrop

Projekt Ednation koristit će postojeću arhitekturu IATA-inog plana naplate i namire za izradu algoritma za pružanje izuzetno povoljnih avionskih karata u stvarnom vremenu i olakšavanje hotelskih rezervacija i rezervacija širom svijeta.

Ako ste prije snimke Genesis imali više od 100 EOS tokena, tada nije potrebna nikakva radnja za dobivanje vašeg airdropa. Ako ne, kliknite ovaj link. Svi registrirani sudionici dobit će 150K EDNa tokena u vrijednosti od 150 USD u svoj novčanik.

# 5 – EOSBet Airdrop

EOS Bet je mrežna platforma za kockanje koja prihvaća niske kućne oklade i nudi besplatne oklade. Sve igre na platformi dokazivo su poštene.

25 milijuna EOSBET tokena bit će dostupno svim nositeljima EOS tokena. Praćenje razvoja u zraku, kliknite ovdje da se pridruži brzojavnoj grupi.

# 6 – EOS Cafe Airdrop

Ovo je decentralizirana zajednica u kojoj nositelji tokena (Beans token koji je izvorni token za platformu) surađuju i dijele ideje povezane s EOS.IO za daljnja poboljšanja.

Airdrop je zakazan za lipanj 2018. Možete pratiti napredak na njihovom brzojavna grupa pratiti događaje kako se odvijaju.

# 7 – EOS sportske oklade Airdrop

Projekt se fokusira na stvaranje decentralizirane platforme koja olakšava klađenje na sport. Korisnici će također moći pronaći sjajne kvote i postaviti klađenja na platformi.

Airdrop je zakazan za 14. lipnja 2018. Da biste sudjelovali, registrirajte se putem ove poveznice. Registrirani korisnici dijelit će bonus od 1000 ESB kovanica sljedeći tjedan. Možete pratiti zajednicu dalje Cvrkut, i telegram.

# 8 – EOX Airdrop

Jedno od mnogih decentraliziranih tržišta, ali jedno od prvih koje je radilo na EOS blockchainu. Rečeno je da platforma olakšava globalnu trgovinu omogućavajući zamjenu robe i usluga za kriptovalute temeljene na EOS-u.

EOX tokeni bi se izbacio negdje u lipnju. 900 milijuna EOX tokena bit će emitirano u omjeru 1: 1 u odnosu na nositelje EOS tokena.

# 9 – Everpedia Airdrop

Everpedia je decentralizirana enciklopedija koja je stvorena za suvremeni svijet. Platforma trenutno zauzima najviše mjesto u broju najvećih članaka s preko 6 milijuna sadržaja na webu.

Vlasnici EOS tokena bi dobili IQ žetoni, izvorni token na platformi Everpedia, 15. lipnja.

# 10 – HireVibes Airdrop

HireVibes je decentralizirana platforma za tražitelje posla. Crowdsourcing platforma osnažit će ljude da dobiju posao iz snova povezujući ih globalno s poslodavcima. Platforma je u potpunosti decentralizirana i njome će upravljati zajednica.

Airdrop je postavljen za 3. kvartal 2018. godine. Kliknite ovdje, prijavite se za ažuriranja kako se događaj približava.

# 11 – HorusPay Airdrop

Decentralizirani globalni portal za obračun plaća koji će tvrtkama omogućiti razmjenu privatnih šifriranih podataka s dobavljačima obračuna plaća koristeći blockchain tehnologiju.

Airdrop je zakazan za 30. lipnja 2018. Nositelji EOS tokena dobit će omjer 1: 1 na održanim EOS tokenima. Da znam više, kliknite ovdje za pridruživanje grupi Telegram.

# 12 – KEOS Airdrop

KEOS je decentralizirana zajednica kojom se upravlja ustavom s KEOS token vlasnici i ostali članovi odbora, glasajući i stvarajući djelotvorna pravila koja pokreću operacije na platformi.

Airdrop je postavljen za 15. lipnja, a vlasnici EOS tokena dobit će omjer 1: 1 za sve EOS tokene koji se drže. Da biste se kvalificirali, u svom novčaniku morate posjedovati više od 100 EOS tokena.

# 13 – Eirdrop laboratorijske knjige

Ovo je decentralizirana platforma na blockchainu za istraživače. Suradnici na platformi dobivaju određenu količinu tokena za doprinos na platformi.

Airdrop je zakazan za 21. lipnja 2018. Tokeni koji će se dijeliti bit će u omjeru 1: 1 svim imateljima EOS tokena. Više informacija možete pronaći ovdje

# 14 – SUSRETI.JEDAN Airdrop

MEET će biti servisni portal EOS platforme, pružajući najbolje usluge. Platforma će pomoći korisnicima da s lakoćom upravljaju i razmjenjuju EOS imovinu.

Airdrop će se održati negdje u lipnju 2018. Da biste saznali više, kliknite ovdje pridružiti se brzojavnoj grupi.

# 15 – ONO društvena mreža Airdrop

Decentralizirana platforma za društvene medije. Najveća platforma otvorenog koda i besplatna za upotrebu za novu generaciju.

Negdje u lipnju bit će zračni pad za vlasnike EOS tokena. Žetoni bi se dijelili na temelju omjera 1: 1. Više informacija možete dobiti od njihovih Srednja stranica.

# 16 – Airdrop pretraživača

The Prospectors je mrežna platforma za igranje u stvarnom vremenu za više igrača koju pokreće EOS.

Uslijedit će mini pad na kojem će 10.000 ljudi moći zaraditi do 40 PGL tokena svaki. Također možete dobiti dodatnih 10 PGL žetona za upućivanje svog prijatelja i dodatnih 30 PGL tokena za praćenje njihove stranice na Twitteru.

Da biste se kvalificirali za airdrop, pretplatite se na brzojavna grupa prije 30. lipnja za sudjelovanje u chatu zajednice prije određenog datuma.

# 17 – Razbacana zračna kap

Scatter je razvio jedan od najnaprednijih projekata koji će pružiti jednostavan način potpisivanja transakcija i pružiti privatne podatke, štiteći ključeve i nepotrebne informacije.

Scatter Airdrop zakazan je za 15. lipnja. Airdrop će se distribuirati na temelju konačne snimke EOS geneze. Svi kvalificirani korisnici dobit će 40 RIDL tokena.

# 18 – Trybe Airdrop

Trybe je izgradio platformu za praćenje kriptovaluta i s njima povezanih događaja. Također možete biti dio platforme i biti plaćeni za svoje doprinose.

Airdrop će se održati kasnije u kolovozu 2018. Možete Registar na web mjestu kako biste bili u toku s razvojem stvari.

# 19 – ZRAČNA KAPA

YAIR (Vaša umjetnost je stvarnost) pruža platformu koja uzima vrijednost umjetnosti i osigurava je pomoću blockchain tehnologije, čineći je dostupnom globalnoj publici koja je kolekcionar, trgovac i entuzijast.

Zračno zračenje zakazano je za treće tromjesečje godine i bit će u omjeru 1: 2. Vlasnici EOS tokena dobit će 1 YAIR tokena za svaka 2 EOS tokena koja se drže. Ukupno će biti podijeljeno 0,5 milijardi tokena.

# 20 – KARMA

The Karma projekt je razvijen za poticanje korisnika da čine dobro u svijetu. Ako činite dobro, dobivate KARMA tokene.

Karma tokeni distribuirat će se u drugom kvartalu 2018. Snimka bloka EOS Genesis snimljena 2. lipnja 2018. upotrebljavat će se za distribuciju Karma tokena nositeljima EOS-a u omjeru 6: 1. Za svakih 100 EOS tokena koje imate dobivate 600 KARMA tokena kada se distribuiraju. Ukupno će biti podijeljeno 5,4 milijarde tokena.

# 21 – CryptoWizard Airdrop

The CryptoWizard je više kolekcionarski osnovni token. Kupuju se, zarađuju i stavljaju na dražbu u blockchain. Ali primarni razlog zašto postoje jest da ih se na stvarnim turnirima prima kao virtualne darove.

CryptoWizard će biti jedan od prvih skupova projekata koji će biti pokrenuti na EOS MainNet platformi. Za one koji se registriraju na web mjestu Wizard.One također će biti prikazan zračni prostor. Sve što je potrebno je unijeti adresu EOS novčanika i valjanu e-poštu kako biste dobili čarobnjaka.

# 22 – EON Eirdrop

EON kaže se da je inteligentna, brza distribuirana mreža koja definira skup distribuiranih protokola koji rješava problem trenutnog lanca blokova.

Stoga se zračno zračenje očekuje negdje u lipnju, a oni koji imaju više od 100 EOS tokena u vrijeme Genesis Snapshot-a kvalificirani su za ovaj zračni prostor. Zračni tokeni bit će u omjeru 1: 1.

# 23 – Zračna kap Qubicles

PodOne će pokrenuti prvo svjetsko tržište blockchain call centara nazvano Qubicles. Ova će platforma okupiti zaposlenike i agente iz cijelog svijeta koji koriste decentralizirani dApp na EOS blockchain mreži.

Zračni zrakoplov Qubicles bit će u dvije faze. Ukupno je izdvojeno 24 milijuna Qubicle-a (QBE) koji će se distribuirati vlasnicima EOS tokena koji na stanju imaju manje od 100 000 tokena. Druga faza airdropa bit će distribucija 1 milijuna Qubicle (QBE) tokena vlasnicima računa s preko 100 000 EOS stanja.

# 24 – IRYO Airdrop

IRYO platforma gradi platformu koja će zaštititi medicinske kartone uz pomoć blockchain tehnologije. Koristeći arhetipove openEHR, pacijenti se lako mogu kretati sa svojom povijesti bolesti.

Platforma će emitirati svoje tokene vlasnicima EOS tokena bilo kad od srpnja 2018. Sve što je potrebno bit će vaš EOS token novčanik i račun brzojava.

# 25 – GiveyNation Airdrop

GiveyNation je dApp izgrađen i pokrenut na EOS blockchain platformi. Cilj decentralizirane aplikacije je zaustaviti nepoštenje u dobrotvornom sektoru. Ova aplikacija učinit će postupak prikupljanja sredstava lakim i transparentnim sa svakom transakcijom zabilježenom u javnoj knjizi.

Snimka za ovo zračna kap zakazan je za lipanj, ali pravilno prikazivanje zraka tek će biti u četvrtom tromjesečju 2018. GiveyNation tokeni bi se distribuirali u omjeru 1: 1 svim imateljima EOS tokena.

Zvučno upozorenje

Imajte na umu da se na kraju dana možda neće pokazati da su svi projekti stvarni, pa morate istražiti i slobodno ići s projektima po vašem izboru. Također morate biti oprezni prilikom ispuštanja podataka tijekom registracije za neke projekte.

Zaključak

Pokrenuvši EOS glavnu mrežu, prva koja se temeljila na Ethereum blockchainu zamrznuta je zajedno sa svojim tokenima. Također imajte na umu da ove žetone možda nećete držati u rukama dok se ne razviju novčanici kompatibilni s glavnom mrežom.

Možete kupiti EOS i pohraniti ih u siguran novčanik Razmjena binancea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map