Kako kupiti Monero (XMR) uz USD od Changelly

Monero (XMR) je kriptovaluta otvorenog koda (dostupna svima) koja je uglavnom usmjerena na privatnost i decentralizaciju. Monero je privatna, sigurna i neprocjenjiva kriptovaluta. S Monerom ste vaša banka jer isključivo kontrolirate i odgovorni ste za svoja sredstva. Vaši računi i transakcije zaštićeni su i zaštićeni od ometajućih pogleda.

Stvoreno u travnju 2014, Monero koristi javnu knjigu za bilježenje transakcija dok se nove jedinice generiraju kroz proces rudarstva. Monero se želi proširiti na trenutni dizajn kriptovaluta prikrivajući pošiljatelja, primatelja i veličinu transakcija izvršenih na njegovom blockchainu, kao i čineći proces rudarenja neograničenijim.

Distribuirani konsenzus potvrđuje sve transakcije i potom ih nije moguće pratiti, zabilježene na blockchainu. Treće strane ne moraju biti pouzdane i pouzdane da bi zaštitile vaš Monero. Fokus na privatnost mamio je nezakonitu upotrebu od strane ljudi zainteresiranih za izmicanje provedbi zakona. Pošten proces rudarenja omogućio je da se rudarski napor pokrene, pokrećući nove načine financiranja kako za ovlaštene internetske izdavače, tako i za zlonamjerne hakere koji su kradom ugradili rudarski kôd u platforme poput aplikacija i web stranica. Monero sadrži upotrebu prstenastih potpisa, privatnih prstenastih transakcija i prikrivenih adresa kako bi se prikrilo podrijetlo, iznosi i odredišta svake transakcije. Monero pruža sve pogodnosti i dobit decentralizirane kriptovalute, čak i bez ikakvih uobičajenih ustupaka privatnosti.

Monero je 1. siječnja 2017. godine imao cijenu od 13.352 dolara. Nakon samo godinu dana, zbog brzog rasta vrijednosti, on je trenutno 384,00 dolara danas, 11. siječnja 2018. Cijena Monera porasla je na rekordno visoku razinu od 439.390 američkih dolara 21. prosinca 2017., dok je 16. siječnja 2017. dosegla čak 10.495 američkih dolara. Cijena Monera na kraju 2017. iznosila je 348,25 američkih dolara, što je Moneru povećalo 2508,223% u 2017. Ulaganje od 100 američkih dolara početkom 2017. bi vam zaradila preko 2.500,00 USD.

Kako kupiti Monero (XMR) od Changellya

Changelly ne prihvaća izravno gotovinu na platformi, ali možete koristiti debitnu karticu povezanu s vašim bankovnim računom ili kreditnom karticom, Master karticom ili Visa za kupnju nekih kripto valuta na platformi Changelly.

KORACI KOJI SE DALJE KUPUJU MONERO KREDITNOM KARTICOM U USD

Kupite Monero kreditnom karticom u USD jednostavnim unosom iznosa u USD na početnu stranicu Changelly. Ondje će se vidjeti stopa svih valuta u stvarnom vremenu, uključujući cijenu Monero XMR. Ta se stopa trenutno mijenja, ovisno o povećanju ili smanjenju količine ovog digitalnog novčića.

  • Na početnoj stranici odaberite USD s padajućeg izbornika na prvom okviru i XMR na drugom. U polje za unos željenog iznosa unesite u USD, a u drugom polju će se generirati iznos Monera koji možete kupiti u USD koji ste unijeli. Kliknite “Razmjena!”.
  • Provjerite iznos, procijenjenu stopu i kliknite “Dalje” unaprijed do sljedećeg koraka.
  • Unesite adresu primatelja, navodeći svoj Monero novčanik. Možda ćete trebati dodati ID plaćanja ako to zahtijeva vaš novčanik. Inače, ova je značajka neobavezna, stoga nije potrebno da je unosite. Zatim kliknite Dalje.
  • Pažljivo provjerite sve dane detalje kako biste izbjegli pogreške prije obrade. Kliknite “Potvrdi i izvrši plaćanje”.
  • Na ovoj stranici morate unijeti podatke o svojoj kreditnoj kartici. Za to unesite broj svoje kreditne kartice, također morate unijeti datum isteka svoje kreditne / debitne kartice sa svojim CVC brojem, te informacije nalaze se na poleđini vaše kartice. Kada su svi detalji uneseni, kliknite gumb Plati. To će prikazati iznos u USD koji Changelly odbit će s vaše kreditne kartice.
  • Pričekajte neko vrijeme dok se transakcija ne dovrši.
  • Nakon uspješne transakcije dobivate izdani račun jer prikazuje ‘Transakcija je dovršena.’ Obavezno zabilježite svoj ID transakcije iz sigurnosnih razloga.

Monero biste trebali dobiti u navedenom Monero novčaniku u roku od najviše 30 minuta. Provjerite je li adresa novčanika koju ste unijeli ispravna i je li prava adresa novčanika za Monero, a ne za drugu kovanicu. Ako ne provjerite i ne unesete odgovarajuću adresu novčanika, izgubit ćete svoje Monero kovanice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map