Kako kupiti Nano (XRB) na razmjeni KuCoin

Nano, prije RaiBlocks tvrdi da donosi drugačiji pristup globalnim transakcijama u odnosu na Bitcoin. S konceptom blok-rešetke koji implementira RaiBlocks, svaki račun ima svoj blockchain, a svaki blok ima jednu transakciju. Danas ćemo vas naučiti svim koracima kako kupiti Nano (XRB) na KuCoin burzi.

Kako kupiti Nano

Kada se pokrene transakcija, odvijaju se dvije operacije, jedna od pošiljatelja i druga od primatelja. Slanje i primanje RaiBlocks kovanica ne moraju se odvijati istovremeno. Pošiljatelj može slati dok je prijamnik odsutan, a kad je prijemnik dostupan, stvara blok primanja. Transakcija će ostati neizmirena samo dok primatelj ne stupi na mrežu da izvrši svoj dio.

Koraci o tome kako kupiti Nano na KuCoin Exchange

Najmasovniji volumen Nanoa (RaiBlocks) kojim se svakodnevno trguje obavlja se na KuCoin burzi. Sljedeći koraci vode vas kroz postupak kupnje vaših RaiBlock novčića.

 1. Prvi korak do trgovanja ostalim kriptovalutama za RaiBlock na KuCoin burzi je registracija računa na platformi. Klik ovaj link posjetiti stranicu za registraciju računa KuCoin da biste odmah registrirali račun.
 2. Ispunite obrazac za registraciju. Ono što je prvenstveno potrebno je vaša aktivna adresa e-pošte kojoj imate pristup, a također odabirete sigurnu lozinku (alfanumeričke lozinke za bolju sigurnost) koju je lako zapamtiti, ali bilo kome drugom.
 3. Pošta se šalje na adresu e-pošte koju ste upravo registrirali. Morate se prijaviti na tu adresu e-pošte i kliknuti vezu na tijelu pošte koja vodi do aktiviranja vašeg računa na KuCoin. Ovom se značajkom utvrđuje da li je osoba koja se registrirala s poštom stvarni vlasnik.
 4. Klik na vezu za aktivaciju vodi vas pravo na vaš račun na platformi. Ako ne, morate unijeti svoju e-adresu i lozinku onako kako su uneseni tijekom postupka registracije.
 5. Kada ste prijavljeni na platformu, kliknite gumb DEPOSIT na stranici da biste ih poslali na vanjsku novčanicu na platformu KuCoin. Ako ih nemate, možete ih kupiti na promjenjivo, ili baza novčića s fiatom, a zatim pošaljite na platformu KuCoin.
 6. Prvi polog prisiljava vas da koristite aplikaciju Google Authenticator za zaštitu računa na burzi. Da biste to učinili, slijedite upute na stranici za polog da biste instalirali i postavili dodatak Google Authenticator za svoj uređaj.
 7. Sada kada imate osiguran račun, možete nastaviti s uplatom depozita. S nedavnim visokim naknadama za transakcije i povećanim vremenom transakcija na Bitcoin mreži, možda biste trebali razmisliti o financiranju svog računa nekim Eterima. Ovo vam štedi više novca koji bi se koristio za kupnju više novca RaiBlocks koji toliko troši za bitcoin transakciju.

Kliknite strelicu padajućeg izbornika ispred padajućeg okvira za imovinu da biste odabrali ETH sredstvo. Ovo učitava vašu generiranu etersku adresu na KuCoin platformi. Kopirajte ovu adresu u svoj vanjski novčanik da biste na svoj KuCoin novčanik poslali neke Ether kriptos, ovisno o tome koliko vrijednost RaiBlocks kovanica želite kupiti.

 1. Pričekajte trenutak da se vaša transakcija odrazi na uspješan prijenos. Koliko će se brzo potvrditi vaši novčići, ovisi o tome koliko plina koristite za slanje te transakcije. Kovanice biste trebali imati na KuCoinu za 5 minuta.
 2. Kada se polog odrazi, kliknite poveznice TRŽIŠTE na stranici koja se nalazi na vrhu.
 3. Kliknite karticu ETH ili bilo koju drugu ako ste financirali bilo koju od dostupnih opcija.
 4. Pretražite okvirom za pretraživanje iznad odjeljka za imovinu XRB / ETH; ovo vam donosi par RaiBlock. Kliknite na to da vas odvedu na stranicu razmjene.
 5. U donjem desnom dijelu stranice vidjet ćete okvir koji traži od vas da unesete kôd iz aplikacije Google Authenticator koju ste upravo instalirali.
 6. Da biste zamijenili etere za RaiBlocks, kliknite vezu Najbolja cijena u polju Cijena u odjeljku za kupnju para XRB / ETH, ovo bi trebalo automatski ispuniti taj okvir s najboljom cijenom koju možete kupiti. Također, kliknite vezu Max da biste popunili okvir Iznos brojem XRB koji možete kupiti deponiranim sredstvima. Također možete ručno unijeti broj kovanica koje želite kupiti.
 7. Na kraju, možete kliknuti na gumb KUPI.

Pričekajte malo i trebali biste vidjeti svoj RaiBlocks novčić pripisan njegovom novčaniku na KuCoin burzi.

RaiBlocks možete pohraniti u razne novčanike, ovisno o vašem izboru. A web novčanik, također možete preuzeti RaiBlock novčanik za svoj Linux, Windows, ili Mac operativni sustavi. Novčanici treće strane za RaiBlock novčiće uključuju RaiWalletBot i RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner