Kako zaraditi novac s računalom uključenim s mrežom Gladius.io

Mreža Gladius je ekosustav na Ethereum blockchainu koji korisnicima PC-a pruža mogućnost iznajmljivanja neiskorištenih propusnih opsega radi zaštite web mjesta od DDoS napada, a također im pomaže u brzom isporučivanju njihovih web stranica.

U današnjem svijetu brzina je sve. Ljudi ne žele čekati toliko dugo da im se dostave informacije potrebne putem Interneta. Ne mogu ili si ne mogu priuštiti dugo sate da razgovaraju s tom voljenom osobom. To se mora dogoditi odmah ako tvrtke moraju ostvariti dobar prihod, a onda im treba puno publike kako bi ove ogromne brojke ostale u poslu. Ali kako namjeravaju zadržati svoju publiku kad treba neko vrijeme da se njihove stranice prikažu (ili se stranica potpuno zatvori DDoS napadom), a publika mora dugo čekati da je stranica pogleda. To će biti gadno korisničko iskustvo, a to može dovesti do toga da divovske tvrtke godišnje gube ogroman prihod.

Kako sustav funkcionira

S Gladius.io, korisnici mogu zaraditi novac na svojim radnim površinama pokrećući Gladius.io Desktop Client na svojim računalima u pozadini. Za razliku od rudarstva, korisnici koji koriste ovu aplikaciju, bez obzira na operativni sustav, ne generiraju nove tokene, ali im se plaća kao dio njihove mrežne propusnosti, a računalni prostor koristi se za bržu isporuku web stranica publici širom svijeta.

Klijent stolne računala Gladius.io

Klijenti radnog čvora čvrste su aplikacije koje mogu raditi u pozadini. Trenutno ga podržavaju glavni operativni sustavi. Klijenti su sučelja za povezivanje na mrežne bazene na kojima se odvija sav posao. Iako je svaki čvor presudan za ekosustav, pad bilo kojeg čvora uopće nema utjecaja na gubitak zaštite ili isporuku web mjesta preko blockchaina.

Čvor omogućuje računalima na kojima su instalirani da provjeravaju i šalju zahtjeve natrag u spremište za odobrene programe, a također blokira zlonamjerne zahtjeve putem Interneta. Svaki valjani zahtjev znači više novca za klijenta čvora i tom čvoru se dodjeljuje veći postotak tokena, što je vrijednost stvarnog novca.

Prodaja gladijanskog žetona

Mreža Gladius pruža ranim pticama priliku da malo steknu svoj žeton prije nego što token krene uživo. Tokeni dobiveni na ICO-u dolaze s ogromnim postocima koje ne dobivate kad projekt bude pokrenut. Svi tokeni kupljeni tijekom ICO-a s Ethereumom imaju određeni Gladius Token koji dobivate zauzvrat. Ovi su tokeni potrebni za plaćanje web lokacija čvorovima za udruživanje, oni vam također omogućavaju sudjelovanje u iznajmljivanju vaše propusnosti i prostora za pohranu, plaćanje CDN-a i na kraju za stvaranje spremišta.

ICO rasporedi
 • Uslijedit će privatna i javna prodaja predznaka.
 • Privatna prodaja pred-žetona je u tijeku i trebala bi završiti 23. studenoga 2017. Da biste sudjelovali, trebate poslati e-poštu na koju ćete poslati e-poštu [e-pošta zaštićena] ili se pridružite njihovoj službena grupa Telegram.
 • Javna prodaja pred-žetona trebala bi započeti 24. studenog i završiti 30. prosinca 2017. Dobivate 600 Gladius-žetona s 20% bonusa na svaki Ethereum koji donirate.
 • Glavna javna prodaja Gladius tokena započinje 14. siječnja 2018. i trebala bi trajati četiri tjedna.
 • Prvi tjedan Javne prodaje dobivate 525 tokena po Ethereumu i bonus od 5%.
 • Drugi tjedan, 515 tokena po Ethereumu i 3% bonusa.
 • Treći tjedan dobivate 505 tokena s 1% bonusa za svaki donirani Ethereum.
 • Četvrti tjedan, 500 gladijanskih tokena po Ethereumu bez nagrade.

Da biste sudjelovali u Gladius Token Sale, morate Registrirajte se ovdje.

Gladius.io programi i planovi lansiranja
 • 15. listopada 2017. – započinje prikupljanje sredstava u privatnoj pretprodaji i prikupljanju sredstava (uživo sada)
 • 30. listopada 2017. – Izdanje platforme Alpha koje omogućuje korisnicima da testiraju upotrebu Gladius tokena.
 • 24. studenog 2017. – Javno otvaranje pretprodaje
 • 14. siječnja 2018. – Javna ICO
 • Ožujak 2018. – pokretanje DDoS-a i CDN-a.
 • Kolovoz 2018. – Pokretanje pune mreže.
 • Prosinac 2018. – Sustav će biti optimiziran za bolje performanse.
U zaključku

The Gladius.io Mreža će sigurno promijeniti igra ako se konačno pokrene. Koristeći snagu Blockchaina, kombiniranje svih resursa kako biste donijeli učinkovitost i veću sigurnost na webu je nešto za investiranje. Prilika da zaradite novac oslobađajući neiskorištene resurse također je nevjerojatna i nešto za uzbuđenje na Internetu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map