Najzanimljivijih 5 slijedećih zračnih kapi – sve što trebate znati da biste sudjelovali

Zračni pad kriptovalute je kada blockchain platforma distribuira besplatne kovanice kriptovalute ili tokene platforme svojoj zajednici na temelju određenih kriterija.

Da biste sudjelovali u ovim kriptovalutnim zračnim kapima, često je potrebno da na blok lancu koji platforma pokreće u određenom novčaniku držite cijelu ili djeliće stvarnih tokena ili tokena.

Darivanja u zračnoj posudi obično su na ovaj način; u određeno vrijeme koje će biti najavljeno, projekt će snimiti stanje blockchaina, koji otkriva račune i njihova stanja u tom trenutku. Vlasnici žetona tada dobivaju određenu količinu kovanica / žetona kako je najavljeno. Te zračne kapljice distribuiraju se na nekoliko blockchaina, ali Ethereum i projekti na Ethereum blockchainu poznati su po primanju airdropsa.

Evo zračnih kapi na koje treba paziti u sljedećim mjesecima 2018. godine.

Callisto Airdrop

Callisto projekt je blockchain tehnologija koja radi na Ethereum Classic protokol. Uvodi hladno ulaganje koje nagrađuje imatelje CLO tokena na njegovom blockchainu.

S projektom Callisto koji će uskoro biti pokrenut, Ethereum Classic stanja na bloku 5500000 dobit će istu količinu CLO tokena za svaki održavani Ethereum Classic (ETC) kovanice. Što znači da imatelji Ethereum Classic dobivaju 1 Callisto (CLO) žeton za svaki ETC žeton koji imaju na svojim računima.

Nemamo podataka o tome kada će se dogoditi ovaj zračni prostor, ali možete pratiti napredak kroz Ethereum Classic Block Explorer znati kada visina blockchaina dosegne 5500000. Prema nekim izračunima, blok će biti moj u roku od 5. ožujka 2018.

Valovi Eirdrop

The Platforma valova je blockchain platforma otvorenog koda koju je razvila i kojom upravlja Waves Platform AG. Platforma korisnicima omogućuje pokretanje vlastitih prilagođenih tokena kriptovaluta.

Platforma Waves također ima najavio da će se emitovati adrese novčanika vlasnika Waves Community Token (WCT). Ovaj zračni prostor zakazan je za 22. veljače 2018.

Da bi primili zračni signal, nositelji WCT-a moraju slijediti ove smjernice:

  • Morate generirati novčanik s valovima s slovima B, C i H. Može biti u bilo kojem redoslijedu.
  • Nakon stvaranja novčanika, tamo biste trebali prenijeti kupljene žetone Waves.
  • Distribucija kovanica BCH (Bitcoin Cash) temeljit će se na njihovom WCT posjedu.
  • Ako pojedinačne adrese sadrže slova B, C i H, tim će redoslijedom dobiti dvostruku isplatu. Prihvatljive su i stare adrese sa spomenutim slovima u pravom redoslijedu.

Coinlancer Airdrop

Coinlancer je decentralizirano tržište rada za slobodnjake izgrađeno na Mreža Ethereum. To omogućava slobodnjacima oglašavanje svojih vještina klijentima širom svijeta, a klijentima omogućuje i upoznavanje nekoga tko može pružiti usluge koje žele učinkovito i po povoljnoj cijeni.

Coinlancer je pozvao nove i postojeće vlasnike tokena da sudjeluju u zračnom prevozu koji počinje od 24. siječnja 2018. do 30. travnja 2018..

Sudionici koji kupe Coinlancer tokene do 21. veljače i drže ih do 30. travnja imaju pravo zatražiti Coinlancer Airdrop 1 Bonus. Oni koji su već vlasnici, također mogu kupiti više i zadržati tijekom navedenog vremenskog razdoblja kako bi zatražili i bonus.

Distribucija tokena započet će 1. svibnja 2018. i trajat će do 15. svibnja 2018. Ukupno 3 milijuna Tokeni suradnika (CL) bit će raspoređeni između onih koji ispunjavaju uvjete za airdrop jer dobivaju udio u broju tokena koje su držali tijekom razdoblja kampanje.

EOS Airdrop

EOS je blockchain platforma koja omogućuje razvoj decentraliziranih aplikacija (DAPPS) koja je slična funkciji Ethereuma. Pruža skup usluga i funkcija koje decentralizirane aplikacije koriste.

Everipedia, s druge strane, prva je decentralizirana enciklopedijska platforma na EOS blockchainu. Oni su najavili buduće zračenje svojih tokena vlasnicima EOS-a.

Nisu pruženi konkretni detalji o zračnoj luci, ali dobro je znati da EOS zračna luka uskoro dolazi svojim nositeljima. Prema CoinMarketCal, zračni prostor održat će se 28. veljače ili čak i prije.

Ontologija Airdrop

Ontologija (ONT) je blockchain i distribuirana knjiga knjiga koja kombinira provjeru identiteta, razmjenu podataka, suradnju podataka, protokole postupaka, zajednice, atestiranje i druge module specifične za industriju.

Najavili su da će doći do zračne distribucije 20 milijuna ONT tokena koji će se podijeliti nositeljima NEO tokena. Snimka zračne luke snimljena bi 1. ožujka 2018. kako bi se znalo tko je kvalificiran za ovu zračnu kapu.

Za svaki NEO održan, 0,2 ONT žetona bi se emitirao u određene novčanike. 0.1 ONT postaje dostupan odmah, a ostalih 0.1 ONT bit će objavljen u kasnijoj fazi.

Sad ste dobili potrebne informacije za neke nadolazeće besplatne tokene koje možete dugo držati ili prodati za stvarni novac.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner