Što je Komodo (KMD)? Sve što trebate znati

Svakodnevni rast broja kriptovaluta donio je preko 1500 kovanica i tokena koje danas imamo na tržištu. Iako je teško reći koji će projekt uspjeti i u kojoj mjeri. Malo je projekata koji su privukli pažnju investitora na temelju različitih kriterija. Neki su altcoin-i uspjeli na temelju činjenice da je razvojni tim koji je stajao iza njih jednom bio uključen u druge uspješne projekte, a neki samo zbog svojih sigurnosnih značajki. Ali bez obzira na razlog, Komodo je kriptovaluta koja se pokazala izvrsnim projektom temeljenim na svojim sigurnosnim značajkama. Sve ćete upoznati o platformi Komodo, i to je izvorni žeton, KMD, novčanike, gdje kupiti KMD, tim koji stoji iza projekta, ulog, i sve između.

Što je Komodo?

Komodo je druga generacija blockchaina potomak Bitcoin blockchaina. To je vilica Zcash-a koja je bila vilica Bitcoina.

Komodo je kriptovalutni projekt koji je usmjeren na pružanje anonimnosti putem dokazi nultog znanja (zkSNARK) i sigurnost putem Odloženi dokaz o radu (dPoW) protokol koji koristi značajke hash-moći Bitcoin blockchaina. Platforma također omogućuje onima koji žele pokrenuti svoju blockchain platformu to s lakoćom implementirati. Komodo blockchain sastoji se od 5 ključnih komponenti, integriranih u platformu što ga čini vrhunskim izborom.

AGAMA

Multi-novčanik za kriptovalute. Novčanik je trenutno u fazi razvoja, ali nudi puno jedinstvenih značajki. Agama novčanik omogućuje korisnicima slanje i primanje više kripto valuta, omogućavajući korisnicima prebacivanje između sigurnosnih načina koje on implementira. Planira se integrirati alate poput DEX (decentralizirana razmjena likvidne kripto valute) i PAX (vezana razmjena imovine) za fiat valute. Razmjene novca provest će atomske zamjene.

BARTERDEX

Decentralizirana razmjena na platformi Komodo koja implementira atomske zamjene na SPV (pojednostavljena provjera plaćanja) i nativnim / standardnim klijentima. Rečeno je da je to najbolja platforma za kriptovalute koja omogućuje decentraliziranu razmjenu altcoina i digitalnih valuta.

JUMBLR

Koristi anonimne značajke Komodo zkSNARK za pružanje usluge koja je učinkovitija od ostalih centraliziranih vršnjaka i ne zahtijeva od korisnika da povjere bilo kojem posredniku svoje kovanice. Ugrađen je u Komodo i ne zahtijeva centralizirani poslužitelj za postizanje Jumblr sekvence.

IMOVINE

Ti se tokeni koriste kao kripto valute, a također i za pohranu podataka na blockchainu. Assetchains se razlikuju od proxy token sustava koji koriste druge platforme, Assetchains su nezavisni blockchains u svojim pravima.

ČIPS

Ovo je unutarnja komponenta projekta Komodo. Čipovi su jedini novac koji će implementirati Segwit i Lightning Network (LN).

Značajke i blagodati Komodo ekosustava

Sigurnost

Sigurnost na Komodu postiže se dPoW (odgođeni dokaz o radu) protokolom i ovjerenim čvorovima. Na Komodu svaka transakcija dobiva istu razinu sigurnosti. Dodatni sloj sigurnosti postiže se putem javnobilježničkih čvorova koje odabiru nositelji Komodo tokena. Ovaj čvor osigurava da lanac pričvršćen za Komodo ostane netaknut, a također pomaže u smanjenju poteškoća s rudarstvom na platformi Komodo.

Atomski zamjene

Komodo omogućuje prijenos sredstava između novčanika i kriptovaluta s lakoćom i bez ikakvog sigurnosnog rizika.

Prikvačena imovina

Platforma omogućuje programerima da svoju trgovačku imovinu prikače kako bi ih stabilno stavili uz fiatne valute poput dolara. Povezivanje imovine na stabilnim valutama smanjuje volatilnost i cijenu te imovine.

Više novčanika

Platforma Komodo svojim korisnicima i programerima nudi razne novčanike. Ove novčanike možete preuzeti na svaki dostupni operativni sustav. Uz stolne novčanike, Komodo također nudi papirnati novčanik koji je kriptiran izvan mreže i kompatibilan s hardverskim i softverskim novčanicima.

Glavni cilj Komoda je decentralizirati izdavanje, razmjenu i distribuciju tokena i kovanica. Komodo također nudi platformu za decentralizirane aplikacije i korporativna blockchain rješenja, a svoj je cilj postigao uvođenjem nepovjerljivog ekosustava u kripto-svijet.

Komodo platforma koristi Komodoovu kriptovalutu otvorenog koda za obavljanje transparentnih, privatnih, anonimnih i zamjenjivih transakcija. Zatim se osiguravaju pomoću Bitcoin-ovog blockchain protokola.

Izvorni žeton, KMD

The KMD (Komodo) je izvorni token blokovske platforme Komodo. Omogućuje anonimne transakcije i posjede unutar ekosustava.

Ukupno će biti dostupno 200 milijuna kovanica. Ukupno je bilo usmjereno 100 milijuna, a 90 milijuna distribuirano na ICO. Ostalih 10 milijuna zadržano je za budući razvoj platforme Komodo.

Komodo kompatibilni novčanici

Novčanici za kriptovalute softverski su programi koji pohranjuju javne ključeve, a također komuniciraju s različitim blockchainom kako bi korisnicima omogućili slanje i primanje kriptovaluta da prate svoje stanje. Različite digitalne valute imaju svoje kompatibilne novčanike, a neke imaju više kripto valuta. Ovdje su Komodo kompatibilni novčanici.

Ledger Nano

Ovo je hardverski novčanik za više kriptovaluta, ali podržava Komodo (KMD) tokene. Hardverski novčanici sigurni su za pohranu kovanica / tokena kao privatnih ključeva generiranih šifrirano i pohranjenih u uređaju.

Novčanik Agama

Ovo je službeni novčanik, koji je razvio tim koji stoji iza Komoda za KMD tokene. Novčanik za radnu površinu ima ugrađenu razmjenu i podržava i druge kripto novčiće. Ovaj novčanik koristi se za stavljanje KMD tokena i zaradu godišnje. Dostupan je za operativne sustave Windows, Mac i Linux.

Novčanik novčanica Komodo

S papirnatim novčanikom Komodo možete ispisati svoju KMD adresu i privatne ključeve. Softver koji generira privatne ključeve su programi zasnovani na klijentu, što znači da programeri nemaju pojma koji se privatni ključevi ispisuju i tko. Novčanici s papirom donekle su sigurni, sve dok ga držite izvan dohvata jer gubitak papira znači gubitak kriptovaluta. Ako vam je ugodno koristiti papirnati novčanik, možete kliknite ovdje da nabavite jedan za sebe.

Gdje kupiti KMD kriptovalutu?

KMD je uvršten na neke burze; Binance, Bittrex, Uzvišena, Vebitcoin, Kriptopija, BarterDEX, HitBTC, Kriptoks, CoinExchange, i Mjenjanje oblika. Najbolji način za kupnju KMD-a je zamjena drugih kripto valuta za njega.

Tim koji stoji iza projekta Komodo

Komodo je razvio tim programera na čelu s nekim s pseudonimom jl777. Vodeći je programer projekta Komodo, a također je sudjelovao u razvoju protokola Zcash. Ostale ključne članove projekta možete vidjeti u nastavku:

Ulog KMD žetona za dobitak

Držanje Komoda (KMD) u novčaniku daje vam 5% godišnje. Najbolji dio toga je da za nagradu ne morate ići na internet ili bilo što poduzimati. Sve što trebate je da barem jednom povremeno koristite svoj račun.

Ova značajka nagrade je ono što provodi blockchain s dokazima o udjelu, međutim, Komodo je blockchain platforma s dokazima o radu. S Komodom, saldi iznad 10 KMD kvalificirani su za primanje nagrada i vidjet ćete kako se vaše stanje povećava svaki blok.

Preporučeni novčanik za ulaganje Komodo (KMD) tokena je novčanik Agama. Kliknite ovdje da ga preuzmete ako već niste.

Budućnost Komoda

I platforma i token obećavaju budućnost za vlasnike i investitore. Zaljubljenici u kriptovalute neprestano ga usvajaju, što je s vremenom neprestano pokretalo njegovu vrijednost.

Međutim, nejasno je što bi se dogodilo u budućnosti, ali postoji šansa da se Komodo uskoro probije na ljestvici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner