Što je Nucleus Vision (NCASH)? Sve što trebate znati

Nucleus Vision, poznat kao nCash pokrenut je 2014. Ideja koja stoji iza Nucleus Vision platforma je olakšavanje kupnje korištenjem evidencije kupaca za donošenje preciznih odluka o preferencijama proizvoda koristeći Internet stvari (IoT) bez upotrebe WiFi-ja ili Bluetootha.

Trenutno se u Indiji koristi deset maloprodajnih trgovina u Indiji, a podržavaju je i relevantne tvrtke u maloprodajnoj industriji kriptovaluta i robe..

Tim Draper, koji je jedan od najranijih investitora Nucleus Vision projekt, a također je uključen u tvrtke poput Skype i Hotmail, planira ponovno revolucionirati tehnološku industriju s projektom Nucleus Vision.

Što je posebno u vezi s nuklearnom vizijom?

Puno je puno tehnologija koje se svakodnevno pokreću i puno je teže nego ikad reći u što treba ulagati. Ipak, uvijek postoji problem koji svaki veliki projekt rješava.

Za Nucleus Vision, nastoji u potpunosti promijeniti način na koji trgovci komuniciraju s kupcima / klijentima u fizičkim trgovinama koristeći Internet stvari tehnologija.

Platforma također implementira mnogo brži i brži način financijskih transakcija za moderno maloprodajno iskustvo s nCash token.

Kako radi

Postupak je objašnjen u 5 jednostavnih koraka:

 • Uređaj ION senzora instaliran je na prodajnom mjestu.
 • Kupci se prepoznaju preko senzora na udaljenosti od 200 metara do utičnice u kojoj je uređaj instaliran.
 • Sigurni orbitni sloj štiti podatke koji se prenose između ION senzora i korisničkog uređaja.
 • Pojedinosti kupca u stvarnom vremenu dijele se s prodajnim mjestom nakon odobrenja.
 • Kupci primaju preporuke, ponude i popuste kao obavijesti.

Uz Platforma Nucleus Vision, vlasnici trgovina mogu postaviti ono što se naziva ION u njihovim trgovinama. Ovo je uređaj koji je prilično jedinstven. U mogućnosti je pokupiti identitet pojedinaca pomoću jedinstvenih telefonskih signala kada se približavaju, unutar 200 metara od uređaja bez potrebe za Bluetoothom, WiFi-jem ili prepoznavanjem lica.

Dok kupci kupuju, podaci o njihovom iskustvu kupovine pružaju se i bilježe u globalnom ekosustavu koji se naziva NEURON. Podaci koje prikupljaju ION uređaji prikupljaju se i mogu se prodati trećim stranama za određene svrhe na platformi. Što se tiče privatnosti, svaki kupac bira hoće li podijeliti svoje podatke ili ne, koje nastavlja s postupkom naplate – ako želi, mogu ostati anonimni. Prednost ove platforme za kupce je što su nagrađeni u nCash tokenima za dijeljenje svojih iskustava pri kupnji. Kad se kupac izmakne od trgovine do 200 metara, korisnici se isključuju jer uređaj zemljopisno ne prati ljude.

Za razliku od mnogih drugih blockchain izuma za maloprodajnu industriju proizvoda, Nucleus Vision projekt već ima funkcionalan proizvod i trenutno se već koristi u 10 maloprodajnih trgovina. Tim želi potaknuti publicitet i nadajući se da će 250 njihovih uređaja biti raspoređeno u više trgovina prikupljajući informacije od preko 250 000 kupaca do kraja drugog tromjesečja. Do kraja godine cilj je imati 5000 aktivnih ION uređaja u maloprodajnim trgovinama širom svijeta.

Kako uređaj komunicira s kupcima

 • Uređaj ION senzora u trgovini prepoznaje kupce unutar unaprijed postavljenog raspona.
 • Senzor dodjeljuje korisnički ID ekosustavu Nucleus.
 • Tekst je poslan; to bi mogla biti i obavijest za korisnike pametnih telefona s ponudom za odobrenje podataka za nCash.
 • Nakon odobrenja, kupcima se pripisuju unaprijed postavljeni tokeni na njihovom nCash računu. NCash se pak može prebaciti u bilo koji novčanik kompatibilan s ERC20.
 • Nucleus Vision sigurno prenosi osobne podatke i podatke o kupnji kupaca u blockchain.
 • Tada platforma koristi prenesene podatke za identificiranje povezanih događaja u budućnosti.
 • Ako na maloprodajnom mjestu nema prethodne evidencije kupca, vlasnici trgovina mogu zatražiti više podataka na mreži, dajući trgovcima privilegiju pregledavanja kupnji izvršenih ranije u drugim trgovinama.
 • I na kraju, vlasnici trgovina mogu nuditi nCash kupcima za ponovljene posjete njihovoj trgovini.

ICO otkazivanje

The Nucleus Vision tim otkazao početnu ponudu kovanica nCash kako je ranije bilo zakazano. To je bilo zbog cijene Ethereum tokeni u to vrijeme. Da bi bili transparentni, prekinuli su ICO i emitirali članove zajednice.

Iako je to bila iskrena odluka, vjerojatno ju je bilo lako poduzeti. Nucleus Vision već je prikupio preko 40 milijuna dolara od ranih ulagača, to je bilo prije javne prodaje.

Gdje i kako kupiti nCash tokene

nCash je upravo uvršten na burze i prilično mu dobro ide od uvrštavanja na tržište.

U vrijeme pisanja ovog članka, nCash se može kupiti samo na dvije platforme za razmjenu kriptovaluta; Binance i IDEX.

Jedino dostupno sredstvo za prikupljanje nekih nCash tokena, osim posjećivanja trgovina koje već koriste tehnologiju ili nabavke nekih nCash token po zračna kap je razmijeniti neke bitcoinima, eteri, ili binance žetone (na platformi za razmjenu Binance) za to.

Postoji nekoliko platformi koje bi vam omogućile kupnju novčića nCash. Jedan od njih je Huobi Global, kroz dva različita trgovinska para, uključujući NCASH / BTC i NCASH / ETH. Ova dva trgovinska para predstavljaju preko 54% ukupnog volumena trgovanja ovom digitalnom imovinom. 

Binance također ima tri različita trgovinska para za nCash, uključujući NCASH / ETH, NCASH / BTC i NCASH / BNB. Ova tri trgovačka para čine 23% ukupnog volumena trgovine ove kriptovalute. Binance, Huobi Global i MXC čine gotovo 99% ukupnog prometa ove digitalne valute, unatoč činjenici da na tržištu postoji više od 20 trgovačkih parova i različite burze koje to podržavaju. 

Binance je jedna od najpriznatijih platformi za kriptovalute za trgovce kriptovalutama. Općenito, Binance ima veliku likvidnost ne samo za glavne virtualne valute kojima se trguje na tržištu već i za altcoin. Ipak, nCash predstavlja 0,01% ukupnog volumena trgovanja na Binanceu. 

Da bi kupili nCash putem Binancea, korisnici će morati poslati ETH, BTC ili BNB Binanceu putem druge razmjene. To je nekako neugodno za mnoge korisnike jer to zahtijeva da pojedinci imaju registrirane račune na drugim platformama. Međutim, burza kriptovaluta Binance implementirala je novi sustav koji korisnicima omogućuje kupnju ili prodaju digitalne imovine pomoću kreditne kartice. Iako nisu uključene sve virtualne valute, korisnici mogu jednostavno kupiti BTC, ETH ili BNB i zamijeniti ih za nCash čim se sredstva doznače na njihove račune. 

Kao što je već spomenuto, što je veća likvidnost na platformi za razmjenu, to je bolje za bavljenje altcoinima. Nakon kupnje nCash-a, najbolje je pohraniti ta sredstva izvan burze kriptovaluta. 

Ako želite znati kako mijenjati neke etere za nCash, pročitajte naš korak-po-korak vodič za kupnju nCash-a na Binance Exchange.

Token nCash i njegovi kompatibilni novčanici

NCASH je Token ERC-20 koji služi kao službeni znak na Nucleus Vision’s blockchain kao poticaj kupcima i također sredstvo za kupnju vrijednih informacija o ekosustavu.

Kao ERC-20 token, NCASH je kompatibilan sa svim novčanicima kompatibilnim s ERC-20 tokenima.

Ako imate višak novca na raspolaganju, tada koristite hardverske novčanike poput Trezor ili Knjiga bila bi bolja opcija.

Razmjene kriptovaluta uvijek su omogućavale korisnicima da na njih pohrane svoju digitalnu imovinu. Iako je ovo nešto pozitivno za one koji uobičajeno trguju na tržištu, nije sigurno držati kriptovalute na burzama. Zašto? Zbog dva glavna razloga. 

Prvi razlog zašto ne pohraniti kriptovalute na razmjeni povezan je s činjenicom da ih zlonamjerne strane obično hakiraju i napadaju. Ako je napad učinkovit, to bi na kraju moglo završiti gubitkom milijuna dolara u digitalnoj imovini korisnika. To se dogodilo u prošlosti s Mt. Gox, Coincheck ili čak Binance, koji su izgubili 7000 BTC nakon hakiranja početkom ove godine. 

Drugi razlog zašto korisnici ne bi trebali vjerovati burzama je taj što ove platforme imaju tendenciju skrbništva nad vašom imovinom. To znači da vi niste stvarni vlasnik tih virtualnih valuta. Ako niste vlasnik svojih privatnih ključeva, niste stvarni vlasnik svoje digitalne imovine. Zapravo, kripto platforma može jednostavno zamrznuti vaša sredstva i možda ih više nikada nećete vidjeti ako smatraju da niste slijedili uvjete i odredbe. 

Ova dva razloga vrijede i za nCash. Odnosno, najbolji način za pohranu nCash-a je u novčaniku za kriptovalute iz kojeg ste vlasnik privatnih ključeva, što predstavlja vlasništvo. Jedan od najboljih načina čuvanja nCash-a je putem MyEtherWallet-a, koji je ERC-20 kompatibilan novčanik. 

Putem MyEtherWallet-a držat ćete svoje privatne ključeve i to će vam omogućiti potpunu kontrolu nad vašim sredstvima. Štoviše, vaš nCash neće biti u opasnosti od krađe s burzi. Iako MyEtherWallet nije najsigurniji novčanik na tržištu, očito bi vam pomogao smanjiti rizik od držanja virtualnih valuta. 

Ako želite imati poboljšanu sigurnost, možete upotrijebiti hardverski novčanik poput Trezora ili Ledger Nano S. Iako su to novčanici s kriptovalutom koji se plaćaju, oni pružaju najbolju sigurnost na kripto tržištu. 

Ako želite znati više o ova dva novčanika, možete pročitati naš vodič o Trezoru i Ledger Nano S. 

Ostale mogućnosti za softverski novčanici što vam daje potpunu kontrolu nad vašim žetonima MyEtherWallet, MetaMask, Zamagliti, Paritet, i Povjerenje Novčanici Ethereum ERC-20.

Tim iza nukleusne vizije

Nucleus Vision na čelu je izvršni direktor i osnivač, Abhishek Pitti, diplomirala je na Harvard School of Business. Uključuju i druge vitalne članove tima Avinash Pitti, tko je CTO, Bryan Lemster, vodeći programer blokchaina i Brooks Atwood, kreativni direktor.

Oni također imaju visoke investitore koji podupiru projekt poput Tim Draper, Daršan Patel, i Sriram Viswanathan.

Uključuju i tehnološke tvrtke koje podupiru projekt Intel, Alpha mreže, Radisys, i Vodafone.

Zaključak

Uz Nucleus Vision IoT, beskontaktni identifikacijski sustav, trgovci su ovlašteni bolje služiti svojim kupcima i također dobiti informacije koje se odnose na potrebe kupaca. Nucleus premošćuje jaz između internetskog i izvanmrežnog maloprodajnog svijeta koristeći se blockchain tehnologijom Ethereuma.

Budući da je prvi uređaj koji je implementiran na tržište u stvarnom svijetu i ljudi koji stoje iza njega, sigurno je da će promijeniti maloprodajnu industriju i ujedno biti poziv za uzbunu za druge ovakve projekte.

Ipak, kako je u 2018. godini bilo vrlo snažno tržište medvjeda kriptovaluta, programerima i entuzijastima bit će vrlo važno da nastave raditi na projektu i održavati ga na površini. Situacija zasigurno može biti teška, ali projekti koji nastavljaju raditi i razvijati svoje ideje na kraju će se popeti u budućnosti. 

Trenutno je ova virtualna valuta blizu 340. pozicije na tržištu kriptovaluta u smislu tržišne kapitalizacije. S timom programera koji znaju pružati usluge, cilj bi bio prijeći iznad 300 i ostati blizu 200 digitalnih sredstava. Pad pod trenutne razine mogao bi biti katastrofalan za budućnost ovog projekta i kriptovalute. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner