Top 3 valovita novčanica u 2017. godini

U vrijeme pisanja ovog članka, Ripple je trenutno četvrti na ljestvici kriptovaluta na temelju tržišne kapitalizacije od preko 27,96 milijardi dolara, a postoje i 99,99 milijardi Ripples. Vidjeti XRP ljestvice za trenutnu statistiku.

Ripple nije minobilna kriptovaluta; samo što začetnici imaju pravo stvoriti ili ukloniti broj Ripple tokena u bilo kojem trenutku. Unatoč tome, Ripple je nastavio rasti u vrijednosti jer smo tijekom vremena vidjeli veliku potražnju za kriptovalutom.

Ripple treba biti više od digitalne valute, već biti prva otvorena mreža transakcija na svijetu. Služit će kao decentralizirana, zajednička evidencija računa i transakcija bilo koje vrste. Stvarajući ovu globalnu knjigu, Ripple za novac čini ono što je Internet učinio za sve druge oblike informacija.

Kao i bilo koja druga kriptovaluta, i Ripple se pohranjuje u novčanike, a postoji i nekoliko novčanika za Ripple kriptovalutu.

Evo glavnih novčanika za Ripple.

Gatehub.net

Gatehub je mrežni novčanik. To je izvrsno mjesto za početak, ali pripazite da tamo ne ostavite previše mreškanja. Možete imati dovoljno za samo svoje redovite svakodnevne transakcije ili dovoljno za razmjenu za druge kriptovalute.

Gatehub.net se prilično brzo i jednostavno prijavio za novčanik. Nakon uspješne registracije, morate unijeti neke podatke o sebi kako biste ispunili njihove KYC zahtjeve. Trebat će vam identifikacijski dokument učitan uz račun za komunalne usluge ili bankovni izvod koji sadrži adresu vašeg prebivališta za potpunu provjeru.

Sigurnost na platformi Gatehub dovoljno je dobra. Imate lozinku na razini računa koju možete koristiti alfanumeričkim riječima koje je teško pogoditi i pripazite da preglednik ne dopusti spremanje podataka za prijavu. Imate i opciju 2FA Google Authentication koju možete omogućiti za dodatni nivo sigurnosti na platformi Gatehub.

Rippex

Rippex novčanik je stolni novčanik za većinu operativnih sustava. Možeš novčanik preuzmite ovdje na službenoj web stranici Rippex. Preuzimanje i instaliranje jednostavno je i ne treba supertehničko znanje da bi se postupak dovršio.

Nakon uspješne instalacije, aplikacija će vas voditi kroz stvaranje nove adrese novčanika i generira zaporku i tajni ključ koje biste morali zapisati i čuvati na sigurnom mjestu. Ne želite da ove informacije dođu u pogrešne ruke.

Prije nego što aktivirate novčanik, potrebno vam je 20 pohranjenih talasa. Ovo možete poslati s razmjene poput Bittrexa ili Poloniexa, a dobro je da krenete i pomoću svog Ripple Desktop novčanika.

Sigurnosni savjeti za aplikaciju Ripple Wallet Desktop sastoje se u tome da vam je teško pogoditi lozinku za aplikaciju. Obavezno ispišite ključnu frazu i tajni ključ na papir. Ne spremajte ovo na svoje računalo, ako vaše računalo bude ugroženo, riskirate svoje Ripple kovanice.

Ledger Nano S


Knjiga Lano Nano S ostaje najsigurniji način pohrane kriptovaluta i podrške za Ripple; dobar je izbor ako Ripples namjeravate zadržati za ulaganje, a također i za sredstvo monetarnih transakcija.

Postavljanje Ledger Nano S jednostavno je, a generiranje izraza pristupnih ključeva na razini uređaja čini ga izvrsnim izborom jer se ne mogu otkriti vaši sigurnosni podaci. Transakcije se također provjeravaju pomoću dvostrukih gumba na uređaju, tako da onaj tko nema vaš uređaj pri ruci ne može prenijeti nijedan vaš Ripple novčić.

Novčanik Guarda

Guarda je novčanik s više valuta, s više platformi i bez skrbništva koji imateljima XRP-a omogućuje lako pohranjivanje sredstava. Jedna od glavnih prednosti ovog novčanika je što omogućava korisnicima da se bave velikim brojem digitalnih sredstava na istoj platformi. 

Trenutno, više od 40 različitih digitalnih valuta podržava Guarda novčanik, osim XRP-a. Neke od tih kriptovaluta uključuju Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Binance Coin (BNB) i mnoge druge. Ovaj novčanik podržava i nekoliko ERC-20 tokena.

Pojedinci mogu početi koristiti ovaj novčanik putem proširenja za Google Chrome, koristeći mobilni novčanik, stolnu aplikaciju ili svoje web mjesto. To znači da će imati user-friendly metodu za rukovanje virtualnim valutama. Korisnici mogu poslati, primiti, zadržati ili razmijeniti svoj XRP (i druge kripto-datoteke) putem novčanika Guarda. 

Prema podacima pod uvjetom od strane Trustpilot-a, 80% korisnika Guarde smatra da novčanik nudi usluge “Izvrsne”. Samo 10% recenzija povezanih s novčanikom smatralo se “lošima”.

Iako Guarda nije hardverski novčanik, korisnicima pruža poboljšanu sigurnost. Jedan od razloga je taj što ne sadrži niti zahtijeva bilo kakve podatke o držateljima kripto. Korisnik drži podatke i drži svoje privatne ključeve. To znači da će korisnici moći kontrolirati svoja sredstva i biti stvarni vlasnici njihove imovine. 

Na razmjene kriptovaluta širom svijeta utjecali su različiti hakovi i napadi koji su rezultirali gubitkom sredstava od korisnika. Zbog toga je držanje virtualnih valuta u novčaniku koji nije skrbnički uvijek najbolje učiniti. Vlasnici XRP-a znat će da imaju prepoznatljiv, jednostavan i siguran novčanik za pohranu svojih sredstava.

Troškovi transakcija na mrešci

Standardna naknada za transakciju koju Ripple mreža zahtijeva za standardnu ​​transakciju je 0,00001 Ripples (XRP), a ona se ponekad povećava zbog vrlo neobičnog opterećenja na mreži.

Sada znate kako preuzeti potpunu kontrolu nad svojim Ripple kriptovalutama i najbolje prakse za njihovo održavanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map