Top 5 najboljih kovanica s dokazima o ulozima – II dio

Ako niste pročitali I. dio ovog vodiča, predlažemo da ga pogledate ovdje.

U ovom vodiču predstavit ćemo vam sljedećih pet Proof-of-Staice kovanica za koje mislimo da čine popis.

Kao što je prethodno analizirano, za razliku od sustava dokaza rada koji rudari nagrađuju rješavanjem matematičkih problema s ciljem provjere valjanosti transakcija, Proof-of-Stake je potpuno drugačiji. Osoba koja kreira novi blok određuje se na određeni način, a to ovisi o njezinoj količini zadržanih žetona, koji se inače naziva ulogom.

Koji god novčić želite uložiti, važno je da uzmete osnovni novčanik za tu kripto valutu. Veze u ovom članku vode vas do pravog izvora.

Ne trošeći više vremena, idemo ravno do sljedećeg top Proof-of-Stake kovanica koje preporučujemo.

PIVX (PIVX)

PIVX – Privatna trenutna verificirana transakcija (X) decentralizirana je kriptovaluta otvorenog koda usmjerena na privatnost. Ranije nazvan Darknet (DNET), projekt su pokrenula 31. siječnja 2016. godine dva člana zajednice DASH. Proof-of-Stake kriptovaluta je vilica DASH-a (Digital Cash).

Tim želi izgraditi virtualnu valutu koju je lako razmijeniti / sigurno potrošiti u našem svakodnevnom životu. PIVX, za razliku od ostalih kriptovaluta, nema ukupnu ponudu, što ga čini sličnim fiat valuti. Godišnje će se kopati 2,6 milijuna PIVX tokena dokle god mreža bude radila.

Kako uložiti PIVX kriptovalute

Prije nego što možete uložiti svoje PIVX kriptovalute, morate preuzeti službeni novčanik od strane PIVX tima. Kliknite ovdje da biste preuzeli novčanik.

Sad kad ste preuzeli i instalirali, pričekajte da se novčanik sinkronizira s najnovijim blokom.

Pošaljite neke PIVX kriptovalute, što više tokena imate, to je veća nagrada.

Da biste omogućili ulog, kliknite izbornik postavki i otključajte mogućnost novčanika. Unesite zaporku novčanika i označite okvir ispred “Samo za anonimizaciju i ulog.” Kliknite gumb ok, pričekajte nekoliko minuta i vidjet ćete strelicu koja svijetli zeleno na dnu prozora novčanika.

Ulaganje PIVX tokena zahtijeva da trajno ostavite računalo.

PIVX, baš kao i drugi PoS novčići, nagrađuje vas što dugo držite kriptovalutu. Investitori godišnje dobivaju približno 4,8% povrata ulaganja za držanje PIVX-a. The PIVX kalkulator za ulaganje pomaže vam znati koliko dobivate za svoj proračun.


Gotovina u zrnu (BITB)

Bean Cash nova je kriptovaluta razvijena kako bi korisnicima ponudila munjevite transakcije i visoko skalabilnu platformu. To je PoS algoritam koji jako podsjeća na PoW algoritam. Kriptovaluta je prva koja je implementirala blok od 20 MB koji je u početku predložen da riješi izazove skalabilnosti Bitcoina.

Kako uložiti kriptovalute u zrnu graha (BITB)

Prvo morate preuzeti novčanik Bean Cash ovdje, instalirajte i pustite da se sinkronizira s blockchainom. Sljedeći bi korak bio šifriranje novčanika, da biste to učinili, kliknite “Postavke”, a zatim opciju “Šifriraj trezor”. Trebali biste zatražiti da odaberete lozinku. Prozor se zatvara kad se završi.

Ponovno otvorite novčanik, idite na “Postavke” i ovoga puta kliknite na opciju “Otključaj trezor”. Unesite zaporku, provjerite je li označeno “Samo za ulaganje” i kliknite gumb “OK”.

Sada možete nastaviti financirati svoj novčanik slanjem s mjenjačnice u kojoj ste kupili te BITB kovanice. Imajte na umu da je potrebno 6 sati da sazrijevaju vaši financirani tokeni, a tek tada ćete početi dobivati ​​nagrade za ulaganje.

Klijanje mahuna u grahu jedno je od najisplativijih ulaganja. Da bi se bilo što isplatilo, preporučuje se da uložite najmanje 100 000 ZRNA. Dobit ćete 4.000 BEAN mjesečne nagrade koja trenutno vrijedi 22,15 USD. To ne znači da ne možete uložiti ništa manje, da biste znali što ćete dobiti na temelju ulaganja, koristite Kalkulator klijanja.

Linda (LINDA)

Linda, jedinstvena anonimna fokusirana kriptovaluta koja nudi 70% PoS nagrada s ostalim nevjerojatnim potencijalima za zaradu. Implementirajući glavne čvorove, Linda osigurava super brze i sigurne transakcije. Također nudi multi-novčanik, šifrirane poruke i skrivene adrese za potpunu anonimnost.

Kako uložiti kriptovalute Linda (LINDA)

Kao i svaki drugi novčić, uzmite i službeni novčanik Linda ovdje i instalirajte ga.

Pustite da se sinkronizira, pošaljite nekoliko novčića Linda (LINDA) u novčanik.

Prolazi kroz fazu zrelosti i kad se to učini, automatski počinje ulagati vaše novčiće u redovitim intervalima nakon što su vaše nagrade za novčiće isplaćene.

Za nekoliko sati počinjete dobivati ​​svoje nagrade. To je jednostavno.

S Lindom Coin godišnje gotovo udvostručite svoje ulaganje. Dobivate 99% povrata ulaganja na Linda tokene koji se nalaze u vašem novčaniku, što znači da dobivate dodatnih 99 Linda kovanica za svakih 100 tokena koje imate.

Izvješteno (DCR)

Kaže se da je ovaj novčić sličan Bitcoin-u, s većim fokusom na otvorenu vladu, doprinos zajednice i održivo financiranje i razvoj. Kombinira algoritme PoW i PoS, osiguravajući da grupa ne može dominirati ili napraviti promjene na Decredu bez unosa ostalih članova zajednice.

Kako uložiti deklarirane (DCR) kriptovalute

Za stavljanje kovanica s Decredom potrebno je preuzeti Decredition ili Paymetheus Decred novčanik ovdje, ovisno o vašem operativnom sustavu. Instalirajte novčanik i generirajte adresu za sebe dok čekate da se blockchain sinkronizira s najnovijim blokom. U ovom trenutku možete nastaviti financirati svoj Decred novčanik.

Sada morate pronaći Stakepool za pridruživanje, ovdje je popis koji možete odabrati. Registrirajte se na bilo kojem od bazena i kopirajte svoj API ključ.

Sad kad ste postavili sve stvari, idite u novčanik i karticu prebacite na “Kupnja karata”. Odaberite spremište koje ste registrirali i zalijepite kopirani API tamo. Trebali biste vidjeti cijena karte prikazano u ovom trenutku.

U odjeljku za kupnju ulaznica odaberite broj ulaznica koje želite kupiti i kliknite kupnju. I to je sve što treba učiniti.

S Decredom investitori kupuju ulaznice i cijena svake karte prilagođava se nakon nekoliko blokova. Da biste znali koliko košta kupnja karte i koliki je ROI na svakoj karti, kliknite ovdje.

Neblio (NEBL)

Neblio, open-source blockchain platforma rješenje za poduzeća. Programeri razvijaju aplikacije na blockchain platformi pomoću RESTful API paketa.

Neblio (NEBL) tokeni, izvorni za Neblio platformu, medij su za obavljanje prekograničnih transakcija baš kao što je ETH za mrežu Ethereum, a GAS za NEO platformu.

Kako uložiti kriptovalute u Neblio (NEBL)

Da biste nastavili, odaberite bilo koji novčanik s radne površine sa službene web stranice klikom ovaj link. Pokrenite i instalirajte novčanik koji ste preuzeli.

Sad ste preuzeli, prva faza je šifriranje novčanika. To možete učiniti lociranjem izbornika “Settings” i opcije “Encrypt Wallet”.

Sljedeći postupak zahtijevat će otključavanje šifriranog novčanika. Unesite zaporku, provjerite je li potvrđena opcija “Samo za ulaganje”, a zatim kliknite gumb U redu.

Možete nastaviti financirati svoj novčanik nekim Neblio tokenima s burze ili bilo gdje drugo.

Godišnje dobivate malo više od 10% NEBL tokena od svojih ulaganja. Što znači da ste na početku godine uložili 1000 NEBL tokena, na kraju 365 dana biste sakupili 1105,17 NEBL tokena. Evo NEBL kalkulator što vam daje precizan povrat ulaganja u vaše stvarno ulaganje.

Imajte na umu da ulaganje možda neće započeti sljedeća 24 sata, stoga morate biti strpljivi. Trebali biste početi primati nagrade čim se sve postave.

Zaključak

Ključno je da pravi novčanik nabavite iz pravog izvora. Ne želite instalirati aplikaciju za krađu identiteta, dajući vitalne informacije ako je to primjenjivo za vas.

S Proof-of-Stake postajete dio onih koji dijele dobit na transakcijama koje se potvrđuju na blockchainu, a da ne morate rudariti što bi moglo potrajati puno snage i sofisticiranih hardverskih uređaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map