Uvod u ekosustav Arke

ARK je kriptovaluta poznata kao sve-u-jednom blockchain valuta. Zašto je to na ovaj način? Budući da ARK želi povezati sve različite blockchaine svake pojedine kriptovalute na tržištu. ARK je rođen iz ICO-a započetog 7. studenoga 2016. koji je završio 11. prosinca 2016. U trenutku prodaje tokena cijena tokena arke iznosila je približno 0,0099 USD. Kao zanimljiv podatak vlasnici ARK-a imali bi 28,263% ROI da su ga kupili na simboličnoj prodaji.

Kako ARK djeluje?

ARK korisnicima, programerima i start-upovima daje inovativne blockchain tehnologije. Glavna je namjera stvoriti čitav ekosustav povezanih lanaca i virtualnu paukovu mrežu beskrajnih slučajeva korištenja. ARK koristi tehnologiju Smart Bridge koja omogućuje da svaki novčić, svake pojedine valute postane još snažniji.

Na tržištu postoje različite kriptovalute. Bitcoin, Ethereum i svi ostali alt-novčići. Svaki od njih ima posebnost. Ali što onda nudi ARK? ARK-ov tim i programeri pretražuju najnovije blockchain tehnologije kako bi proširili spektar usluga koje bi ova kriptovaluta mogla ponuditi. Primjenom ovih tehnologija u ARK Core putem premošćenog blockchain-a (ARK Smart Bridge), ARK Crew izradit će nove značajke i pružiti vrijedne usluge prosječnom potrošaču. To bi se postiglo vezama i višenamjenskim poljima podataka.

Bitcoin i Ethereum, jedan s blockchainom, a drugi s pametnim ugovorima, moći će imati koristi od ARK-ovog razvoja. Moći će dobiti funkcije svih ostalih alt-coins. Smart Bridge komunicira između blockchaina omogućavajući širenje različitih funkcionalnosti između mreža.

Na primjer, ako tvrtka razvije aplikaciju koja će se koristiti samo u jednom blockchainu, ono što ARK radi je stvaranje mosta (Smart Bridge) i proširenje namjene ove aplikacije na drugu mrežu. S ARK-om korisnici mogu pokrenuti bilo koju određenu značajku iz jednog blockchaina, ali iz drugog. Za ljude koje zanima više o ARK-u, evo popisa s nekoliko video snimaka s objašnjenjima:

Što je s ciljevima ARK-a – Što je ARK?

Glavni cilj ARK Crewa je povećati usvajanje potrošača usredotočujući se na brzu sigurnu tehnologiju i praktične usluge za stvarne ljude. ARK platforma pružit će vrlo siguran core blockchain, integrirajući ključne decentralizirane tehnologije i razvijajući slučajeve korištenja kako bi se pokazale sposobnosti ARK mreže. Korištenjem i integriranjem ovih tehnologija, s vremenom se ekosustav ARK prilagođava svim novim izazovima.

ARK je zajednica. To je raznolika skupina ljudi i skupova vještina. Menadžeri novca, glazbenici, trgovci, promotori društvenih medija i vlasnici poduzeća. Svi oni bili bi posvećeni suradnji i razvoju ARK ekosustava i zajednice.

ARK je temeljni žeton. Osigurana je kriptografskom blockchain mrežom s delegiranim algoritmom Proof of Stake.

ARK ima set Bridged Blockchains kroz Smart Bridge tehnologiju. Ovaj inovativni sustav omogućuje komunikaciju između provjerenih premoštenih blockchain-ova s ​​mogućnošću izvršavanja zadataka i naprednih funkcija. Na primjer, ARK Crew je u stanju povezati mnoge popularne blockchaine i stvoriti objedinjujuću vezu između različitih ekosustava.

Značajke ARK-a i njegova mreža bit će pravilno zaštićeni. Sigurnost je glavna točka za ARK-ove programere. Tim će biti zadužen za kontinuiranu analizu rizika i interna ponovljena ispitivanja penetracije, pružajući sustav koji ispunjava visoke standarde koje zahtijeva okoliš. Što se tiče sigurnosti, privatnost je važno pitanje za ARK. Anonimna mrežna integracija pružit će korisnicima neobavezne postavke privatnosti prilikom slanja ARK transakcije na ARK-ovoj platformi.

Ono što predstavlja jednu od temeljnih točaka ekosustava ARK-a jest da ARK ima misiju učiniti blockchain tehnologiju lako dostupnom potrošačima. Žele da potrošači ne osjećaju da koriste bilo kakvu tehnologiju. Namjera je izgraditi most između virtualnog svijeta i stvarnosti s jedinstvenim uslugama koje korisnici žele, razumiju i koje su spremni kupiti pomoću ARK-a. Za više detalja o ARK-u možete provjeriti njihov putokaz.

Što je s njegovom budućnošću?

Trenutno se ARK trguje po cijeni od 2,83 dolara, prema CoinCodex. U travnju je cijena valute bila oko 0,05 dolara. Krajem rujna cijena mu je porasla na 4 dolara, gdje je pronašla razinu otpora.


ARK ima velik potencijal za rast u nadolazećim vremenima. ARK bi mogao omogućiti poduzećima, korisnicima i programerima upotrebu različitih funkcionalnosti različitih blockchaina. Veza koju je ARK stvorio bit će potrebna u budućnosti kada će svim blockchainima trebati nešto od drugog. Zašto se moramo oslanjati samo na jedan blockchain kad drugi nude nevjerojatne alate i mogućnosti? To je točka u kojoj ARK-ov Smart Bridge čini razliku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map